Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dunku yediklerim

sabah: elma
oglen: sucuklu biberli domatesli kavurma
sonra: armut
aksam cikolata

selam kızlar,
oof of bu iş güç bitmeeez bitmeez ama böyle olursa da kilolarda gitmeez.
arada bir nete girecek kadar işimin yoğunluğu azaldı ve işte ben geldiim.
yeriniz var mı bacılar tgull kaldığı yerden zayıflamaya ve yarışa devam etmek istiyor.

heyooo merhaba ben yeni üye pin up sempatiksalakcinni

sevmiyorum yaaa suyu biliyorum faydaları ama olmuyor 1 gün içsem 2 gün içsem 3. gün olmuyorrmafoldumben

ya kızlar bu ara karnımda bir şişlik ama nasıl biliomusunuz kafayı yiceemmdelikafaduldenopuyorumnanaktan hamile falan gibi:CüvCüv: o kadar şiş içime çekemiıorum bu karnıııı offfff

kızlarr bu diyeti bu üç gün yapmaya karar verdimm bugün de izinliyim diye geç kalktım ama şu an kompostom pişiooohihoyyyt

yapıcam evet başarcam inşşaallahh bana destek olunnn

heyooo merhaba ben yeni üye pin up sempatiksalakcinni

MERHABA PİNUP
nasılsın. ben eskiiilerden tgull.
1,70 boyum ve 70li kilolarla geldim buraya. 62leri bile görmüştüm ki birden ipleri saldım. şimdi çizelgede 63,6görünüyor ama eski cuma tartılınca yenileyeceğim.tembelim biriyim yani marttan beri hedefe bi ulaşamadım gitti...
mart ayında girmiştim takıma ve yazın arada girip çıktım memlekete gidişte tatile gidişte falan. eylül başında işim vardı tekrar izine çıktım derken okulda işler çok yoğunlaştı gelemedim hemen. ama şimdi biraz daha azaldığı için geri döndüm yoksa hiiç dikkat etmiyorum tek başımayken...

Hoşgeldin tekrardan o zaman...a.s.a.s.

kızlar yapmadım yaaa

ilk gün korkunçççç bide o elmalı kompostoyu içtikçe daha çok acıkıyormmmm:S

şimdilik su komposto

kazınan karnımı bastrmak için avuç kadar ekmek kamuğu arası yağsız peynir ve ceviz

bi kase çorba

özgey hoşgeldinn naber nasıl gidiyo hamilelik bende dr a gidiyorum onun için bunun için şimdilik bir süre ara verdim diyete kendine ve bebişe iyi bak görüşürüzzzz

selam canım iyi ve yorucu gidiyor hamilelik az kaldı 3 ay sonra normal hayatıma döneceğim son 3 ay daha zorlu olacak sanırım inş. istediğini alırsın rabbim hayırlısını versin sana

merhaba canim, nasil gidiyor hamilelik, kac kilo aldin toplam?
valla takim baya bi sessiz bu aralar.
silagul hala geri gelmedi...

valla canım doktorların tartısında bişiy var sanırım doktorun tartısına ilk çıktım 70 gösterdim sonrakinde 68 e düştüm en son gittiğimde 71 dim haftaya tekrar gidicem bakalım kaç olmuşum 80 e kadar yolu var sonrası tehlike görseniz hiç bir şey yemiyorum genede kilo alıyorum ama ilk etaplarda hiç bir şey yiyemedim ocaktan sonra beni aranıza almayı unutmayın ama ilk etapta sıkı bir diyete giremeyeceğim sadece zaralı şeyler yemeyeceğim evet çok sessiz tgull de geri dönüyor sanırım zayıf bir anne olmak için geri geleceğim mutlaka beni bekleyinnnnnnnnnnnnnnnn

ve zayıflamanın altın kuralını unutmayın su için kızlar bol bol suuuu ben günde 3 litre içtiğimi hatırlıyorum

AAA kızlar yookk...
yeni yeni arkadaşlar gelmiiş topik hareketlenmiştir diyordum ama 3.takımın kaderi işte çoğunlukla yoğun kişilerden oluşuyor ve maalesef müsait olduğumuz zamanlarda birbirimize pek uymuyor karşılaşamıyoruz.
ben şimdiden cezamı söylesem miiii.....
ben pis boğaz şişkonun tekiyim

kızlar kocacım askere gidiyooorrr.2ay sonra asker oluyor. bu durum iştahımı kaçırsada sivil hayatının son zamanlarını yaşayan aşkım birazda stresten ne varsa güzel dolduruyor eve... bir eve haftada 3kilo baklava girer mi? bizim eve girdiği gibi yeniliyor birde ve her akşam her akşam da çerez çikolata olur mu? maalesef oluyor. normalde kızarım getirme derim ama askere gidecek diye kıyamıyorum. zaten ne gerek var getirmeseydin falan diyince ya askerde bulup yiyemicem zaten diyo(yeni ve eşimi tanımayan arkadaşlar için bu parantez içi bilgi---->kocacımda en az benim kadar pis boğazdır hatta en azından benim kafama dank ediyor bazen zayıflamaya çalışıyorum ama onda öle bir çaba da yok ve heep hamurişi hep bakliyat hep makarna pilav vee patates kızartması yiyor ne meyveyle ne sebzeyle işi olur.bu olayda benim zayıflama çabalarımı çok pis kamçılıyor )

şimdi öğlen yemeğimden geldim. pilav ve kıymalı patlıcan vardı menüde. şimdii lipton form plus çayım var onu içeceğim... bu çay gerçekten güzel sindirim problemi olanlar şiddetle tavsiye ediyorum...hadi kızlar çook motive olmaya ihtiyacım var.
bu arada sizler neler yapıyorsunuz yaptığınız bir diyet veya düzenli sporunuz falan var mı?

canım iyi olduğuna sevindim. sanırım oğluşun olacak. ALLAhım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

benim canavar 1 e başladı. ödev felan derken zorluyor.ben biraz daha izin istedim arkadaşlardan ama gözden kaçtı sanırım.
sağlık durumum pek iyi değil. istanbula döndüm başladı başağrılarım.geldiğimden beri başımı kaldıramıyorum. ameliyat olmadan bu böyle ama onun içinde diğer değerlerimin düzene girmesi lazım.

biraz daha izin kullanmak zorundayım.:gitme:

canım şimdiden ALLAH kavuştursun hayırlısıyla.
senin eşinle benimki aynı gözü dönüyor resmen yemek yerken dünyadan kopuyor .
bak sen ne güzel verdin kilonu aynıydı kilomuz.ben ancak 69 olabildim.

canım form çaylarını çok içtim ben kronik bağırsak sorunum olduğu için.ama içindeki sinameki bağırsakları mahvediyor aman dikkat et.

a evet içinde sinamekide var ama çok içmemeye dikkat ediyorum. öğlen ve akşam yemeklerinden sonra birer fincan içiyorum.
sağlık sorunlarınada üzüldüm. aslında hatırladığım kadarıyla sen zaten çok bişi yemiyorsun ama biraz sağlık sorunları biraz bünye yüzünden veremiyorsun sanırım. inşallah sorunlarını biraz önce halledersin. bu arada bu çizelgem eski yarın tartılınca yenileyeceğim bakalım ne kadar oldım(
oğlun okula alıştı mı nasıl arası öğretmeni arkadaşları ve ödevlerle...

ben spor salonuna gidiyorummmguclubacismile

bugünde 1 saat pilates ardından 40 dk spinning ki öldümmm bittim sonrada sauna

abartıyorum galiba ama yinede zayflayamıyorum bide aşırı taktıım için böle oluo herhalde:1shok:

hayrrllıı teskereler bnce bu senn için güsel motivasyoon olur kocişin bi gitcek gelcek sen dal gibi olcannnyerimseniben

Hosgeldin tgull cum, yarin listeye giriyosun demi?
ALLAH yardimcin olsun canim, 2ay dile kolay.
oooo o yokken tam zayiflama zamani valla. kaydirigubbakcemile2

Silagul cum, sende hosgeldin.
Nerelerdesin, arada sirada ugra, özletiyosun kendini...
Kendine cok iyi bak.

kizlar, ben yarin öglen 2gibi gelirim payla$im yapmak icin.
Yarinki listemiz boyle:

***3. TAKIM 176. ETAP***

Semo 65,2 65,2 0,0 0,00
burakefsa 68,0 68,0 0,0 0,00
hatice_84 59,9 59,9 0,0 0,00
ipeksir 61,3 61,3 0,0 0,00
pinup 58,5 58,5 0,0 0,00
plazmiq 68,8 68,8 0,0 0,00
tgull 63,6 63,6 0,0 0,00 (geri dönmek üzere ayrilmisti, tekrar aramiza katildi)

3. TAKIM TOPLAM KILO 445,3 445,3 0,0 0,00

Merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli Pilates kursunda aldığım izinlerin yerine telafi çalıştım o yüzden bu hafta çok yoğundum giremedim bir de okulla ilgili bazı sorumluluklar oluyor Grip oldum bir de Oğlum da hasta Kışı sevmiyorum ya bu arada okuldaki hocalar zayıflamışsın falan dediler Çok hoşuma gitti Ama bir duraklama dönemine girdim motivasyona ihtiyacım var

Tgull hoşgeldin canım Allah kavuştursun
Sılagül geçmiş olsun canım sağlık problemlerin olduğunu bilmiyordum
Özgey hamilelikte çok kilo alma Sonra vermek zor oluyor
Pinup spor yapıyorsun ya bel, kalça çevreni ve göbek çevresini ölç Benim de kilom pek fark etmedi ama kalça çevresinden birkaç cm incelmişim Kursta 6 gün yoğun pilates yaptım biliyorsun Sabahtan akşama kadar
İpeksir senin o diyete çok özeniyorum ama ben meyvesiz ve tatlısız yapamam:kedi:
Evet kızlar ben geri döndüm artık Hepinizin yerine bol bol paylaşım yaparım Ne de olsa konuşmayı seviyorum:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…