selam kızlar,
oof of bu iş güç bitmeeez bitmeez ama böyle olursa da kilolarda gitmeez.
arada bir nete girecek kadar işimin yoğunluğu azaldı ve işte ben geldiim.
yeriniz var mı bacılar tgull kaldığı yerden zayıflamaya ve yarışa devam etmek istiyor.
1.GÜN
Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu
Hazırlanışı:-Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma
-3-4 adet kabuk tarçın
-5-6 adet karanfil
-10-15 adet kuru üzüm
Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blenderdan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek
*Öğlenden gece yatana kadar lahana çorbası
Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana
-1baş soğan
-3-4 diş diş sarımsak
-1demet maydanoz
-Birkaç adet sivrbiber
-1çay kaşığı kimyon
-1çay kaşığı zerdeçal
-1 tatlı kaşığı zencefil
-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı
*Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar alınacak.Rezene çayı ,yeşil çay tercih edilirse daha iyi olur.
2.GÜN:
Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek
*Sabah: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık
*Öğlen: Bol yeşil salata (içinde kesinlikle domates olmayacak!Roka ve tere tercih edilirse iyi olur)
6-7 kaşık yağsız yoğurt
*İKİ SAATTE BİR YEŞİL ELMA VE SALATALIK YENECEK
*Akşam: Yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak
2-3 kaşık yağsız yoğurt
*Yatmadan önce:yeşil elma
3.GÜN:
*Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt
2-3 adet ceviz içi
*Ara :Yeşil elma
*Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak
6-7 kaşık yağsız yoğurt
*Ara: 2-3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir
*Akşam:Soğan-sarımsakla pişirilmiş tazefasülye,brokoli ya daıspanak gibi yeşil bir sebze
*Yatmadan önce: 2-3 adet kivi
BOL ILIK SIVI(REZENE ÇAYI YEŞİL ÇAY GİBİ)ALMAYI UNUTMAYALIM!
Buda benim bulduğum ama henüz yapadığım bir diyet ! Ama denemek istiyorum CADIARZU
heyooo merhaba ben yeni üye pin up sempatiksalakcinni
selam kızlar,
oof of bu iş güç bitmeeez bitmeez ama böyle olursa da kilolarda gitmeez.
arada bir nete girecek kadar işimin yoğunluğu azaldı ve işte ben geldiim.
yeriniz var mı bacılar tgull kaldığı yerden zayıflamaya ve yarışa devam etmek istiyor.
özgey hoşgeldinn naber nasıl gidiyo hamilelik bende dr a gidiyorum onun için bunun için şimdilik bir süre ara verdim diyete kendine ve bebişe iyi bak görüşürüzzzz
selam canım iyi ve yorucu gidiyor hamilelik az kaldı 3 ay sonra normal hayatıma döneceğim son 3 ay daha zorlu olacak sanırım inş. istediğini alırsın rabbim hayırlısını versin sana
merhaba canim, nasil gidiyor hamilelik, kac kilo aldin toplam?
valla takim baya bi sessiz bu aralar.
silagul hala geri gelmedi...
valla canım doktorların tartısında bişiy var sanırım doktorun tartısına ilk çıktım 70 gösterdim sonrakinde 68 e düştüm en son gittiğimde 71 dim haftaya tekrar gidicem bakalım kaç olmuşum 80 e kadar yolu var sonrası tehlike görseniz hiç bir şey yemiyorum genede kilo alıyorum ama ilk etaplarda hiç bir şey yiyemedim ocaktan sonra beni aranıza almayı unutmayın ama ilk etapta sıkı bir diyete giremeyeceğim sadece zaralı şeyler yemeyeceğim evet çok sessiz tgull de geri dönüyor sanırım zayıf bir anne olmak için geri geleceğim mutlaka beni bekleyinnnnnnnnnnnnnnnn
ve zayıflamanın altın kuralını unutmayın su için kızlar bol bol suuuu ben günde 3 litre içtiğimi hatırlıyorum
AAA kızlar yookk...
yeni yeni arkadaşlar gelmiiş topik hareketlenmiştir diyordum ama 3.takımın kaderi işte çoğunlukla yoğun kişilerden oluşuyor ve maalesef müsait olduğumuz zamanlarda birbirimize pek uymuyor karşılaşamıyoruz.
ben şimdiden cezamı söylesem miiii.....
ben pis boğaz şişkonun tekiyim
kızlar kocacım askere gidiyooorrr.2ay sonra asker oluyor. bu durum iştahımı kaçırsada sivil hayatının son zamanlarını yaşayan aşkım birazda stresten ne varsa güzel dolduruyor eve... bir eve haftada 3kilo baklava girer mi? bizim eve girdiği gibi yeniliyor birde ve her akşam her akşam da çerez çikolata olur mu? maalesef oluyor. normalde kızarım getirme derim ama askere gidecek diye kıyamıyorum. zaten ne gerek var getirmeseydin falan diyince ya askerde bulup yiyemicem zaten diyo(yeni ve eşimi tanımayan arkadaşlar için bu parantez içi bilgi---->kocacımda en az benim kadar pis boğazdır hatta en azından benim kafama dank ediyor bazen zayıflamaya çalışıyorum ama onda öle bir çaba da yok ve heep hamurişi hep bakliyat hep makarna pilav vee patates kızartması yiyor ne meyveyle ne sebzeyle işi olur.bu olayda benim zayıflama çabalarımı çok pis kamçılıyor )
şimdi öğlen yemeğimden geldim. pilav ve kıymalı patlıcan vardı menüde. şimdii lipton form plus çayım var onu içeceğim... bu çay gerçekten güzel sindirim problemi olanlar şiddetle tavsiye ediyorum...hadi kızlar çook motive olmaya ihtiyacım var.
bu arada sizler neler yapıyorsunuz yaptığınız bir diyet veya düzenli sporunuz falan var mı?
canım şimdiden ALLAH kavuştursun hayırlısıyla.
senin eşinle benimki aynı gözü dönüyor resmen yemek yerken dünyadan kopuyor .
bak sen ne güzel verdin kilonu aynıydı kilomuz.ben ancak 69 olabildim.
canım form çaylarını çok içtim ben kronik bağırsak sorunum olduğu için.ama içindeki sinameki bağırsakları mahvediyor aman dikkat et.
AAA kızlar yookk...
yeni yeni arkadaşlar gelmiiş topik hareketlenmiştir diyordum ama 3.takımın kaderi işte çoğunlukla yoğun kişilerden oluşuyor ve maalesef müsait olduğumuz zamanlarda birbirimize pek uymuyor karşılaşamıyoruz.
ben şimdiden cezamı söylesem miiii.....
ben pis boğaz şişkonun tekiyim
kızlar kocacım askere gidiyooorrr.2ay sonra asker oluyor. bu durum iştahımı kaçırsada sivil hayatının son zamanlarını yaşayan aşkım birazda stresten ne varsa güzel dolduruyor eve... bir eve haftada 3kilo baklava girer mi? bizim eve girdiği gibi yeniliyor birde ve her akşam her akşam da çerez çikolata olur mu? maalesef oluyor. normalde kızarım getirme derim ama askere gidecek diye kıyamıyorum. zaten ne gerek var getirmeseydin falan diyince ya askerde bulup yiyemicem zaten diyo(yeni ve eşimi tanımayan arkadaşlar için bu parantez içi bilgi---->kocacımda en az benim kadar pis boğazdır hatta en azından benim kafama dank ediyor bazen zayıflamaya çalışıyorum ama onda öle bir çaba da yok ve heep hamurişi hep bakliyat hep makarna pilav vee patates kızartması yiyor ne meyveyle ne sebzeyle işi olur.bu olayda benim zayıflama çabalarımı çok pis kamçılıyor )
şimdi öğlen yemeğimden geldim. pilav ve kıymalı patlıcan vardı menüde. şimdii lipton form plus çayım var onu içeceğim... bu çay gerçekten güzel sindirim problemi olanlar şiddetle tavsiye ediyorum...hadi kızlar çook motive olmaya ihtiyacım var.
bu arada sizler neler yapıyorsunuz yaptığınız bir diyet veya düzenli sporunuz falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?