semocum sabah erken yapanlar için diyebilirm ben 8 de grebiliodum 8 de girdim bakım falan yazıodu ondan giremedim malesef evede anca şimdi girdim.Biliosunuz ben mobil sahalarda :)
ama zaten üzülerek kilom değişmediğini bildirecektim.Gerçi kilo almadıma şükür
kııızzalllr bu hafta derce yapalımmm :lepi:
merhaba arkadaşlar nasılsınız Ben pek iyi değilim okulum açıldı annem çok zorlanıyor küçük kardeşim olduğu için Kreş bakıyorum oğluma Oldukça tedirginim Çok yiyorum stresten
ipeksir bugun KK girmi$sin ama burda payla$im yapmami$sin.
plazmiq cim, en son 27 sinde mesaj yazmi$sin, ve cuma gunu bildirim yapmami$sin!!!!
nerdeyse hic payla$im yok kizlar...
boyle devam edemez bu takim kizlar birbirimizi motive etmemiz gerek.
bugunku yediklerim
sabah: diyet biskuvi
oglen: el kadar ekmek, zeytin peynir
ara: armut
aksam: corba
sonra: cikolata yedim
tum gun boyunca 1 litre su.
selam kızlarrrr,
bende bu grupta idim hamile olunca itmek zorunda kaldım tanıdık bir semo kalmış sanki herkez nerde bittimi herkesin diyeti
semo nasılsın neler yapıyorsun doğumdan sonra tekrar dönücem aranıza görüşürüz....
ipeksir bugun KK girmi$sin ama burda payla$im yapmami$sin.
plazmiq cim, en son 27 sinde mesaj yazmi$sin, ve cuma gunu bildirim yapmami$sin!!!!
nerdeyse hic payla$im yok kizlar...
boyle devam edemez bu takim kizlar birbirimizi motive etmemiz gerek.
heheh biz kızlar çikolatasız bir hiçiz -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
ya ben gene su içmiyorum yaaa :çok üzgünüm:
sabah kepek ekmeğine domates peynirli tost
öğlen komposto, et,cacık, salata ( çeşit çok ama hepsi bi avuç falan)
akşam tavuk
az önce biraz üzüm azcık muz
içilen su hiççç :çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
bide eğer döniceklerle birlikte max. sayıya ulaşmıyorsa takım yeni alım yapalım ...Gerçi öle rasgele yapılıyo mu bilmiyorum ama CADIARZU
kişi sayısı az paylaşım olmayınca kimse yazmıyo bişi:çok üzgünüm:
selam kızlarrrr,
bende bu grupta idim hamile olunca itmek zorunda kaldım tanıdık bir semo kalmış sanki herkez nerde bittimi herkesin diyeti
semo nasılsın neler yapıyorsun doğumdan sonra tekrar dönücem aranıza görüşürüz....
kızlar hepinize merheba bu arada ben sanırım bayağ bi süre olmıycamm listede ama paylaşımd bulunmaya çalışırımm sizle bağlantıyı kesmek istemiyorum ama şu anda ruh halim birde diyet stresini kaldıracak durumda değil inanın o kadar çokk kafama taktığım şey varki ama yinede dikkat ediyorumm verdiğim kiloları almamak için elimden geleni yapıyorumm kendimi zorlamak istemiyorum fazla şu dr işlerimi falan bi halledeyim duruma göre tekrar silkinip başlayabilirimmm bu arada yeni bir şey keşfettim doğadan formun şeftalili çayı harika ben wc ye gidemiyordum onun çok faydasını gördümm tavsiye ederimmm şiddetlee
:kedi: evet ya bu arada ben saat 7 oldu gene bi bardak su içmedim ya :kedi:
akşama kadar en azından bi litre içim bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?