Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aa kizlar olmadi boyle, kimse bildirim yapmami$ klava:
sadece IPEKSIR bildirim yapmi$.
1saat daha burdayim, sonra bildirim yapiyorum

***3. TAKIM 174. ETAP***

Semo (65,0/ 65,2/ -0,2/ -0,31)
burakefsa (68,0/ 68,0/ 0,0/ 0,00)
hatice_84 (59,9/ 59,9/ 0,0/ 0,00)
ipeksir (62,2/ 61,3/ 0,9/ 1,45)
pinup (58,5/ 58,5/ 0,0/ 0,00)
plazmiq (68,8/ 68,8/ 0,0/ 0,00)

3. TAKIM TOPLAM KILO (382,4/ 381,7/ 0,7/ 0,18)

semocum sabah erken yapanlar için diyebilirm ben 8 de grebiliodum 8 de girdim bakım falan yazıodu ondan giremedim malesef evede anca şimdi girdim.Biliosunuz ben mobil sahalarda :)

ama zaten üzülerek kilom değişmediğini bildirecektim.Gerçi kilo almadıma şükür

tm canim kaydirigubbakcemile5
bu arada 9cu olmu$uz ya :1ninca:
herkezin poposuna oklava klava:

herkeze iyi hafta sonlariiiiii a.s.

kııızzalllr bu hafta derce yapalımmm :lepi:

inschallah yapariz canim kaydirigubbakcemile2

ben kendi adima konusuyorum bu hafta kilo vericem. hihoyyyt
cumartesi spora gittim, 500 calorie yaktim iyi terledim valla
Bu hafta 3 veya 4 kere spor salonuna gidecegim ve saglikli beslenecegim.

merhaba arkadaşlar nasılsınız Ben pek iyi değilim okulum açıldı annem çok zorlanıyor küçük kardeşim olduğu için Kreş bakıyorum oğluma Oldukça tedirginim Çok yiyorum stresten

merhaba arkadaşlar nasılsınız Ben pek iyi değilim okulum açıldı annem çok zorlanıyor küçük kardeşim olduğu için Kreş bakıyorum oğluma Oldukça tedirginim Çok yiyorum stresten

merhaba canim, allah yardimcin olsun.
i$in zor valla, inschallah evinin yakinda bulursun krech.

Kizlar nerelerdesiniz?
bugun sadece hatice girmis baska kimse girmemis!!!! lmaz:

ipeksir bugun KK girmi$sin ama burda payla$im yapmami$sin.
plazmiq cim, en son 27 sinde mesaj yazmi$sin, ve cuma gunu bildirim yapmami$sin!!!!

nerdeyse hic payla$im yok kizlar...
boyle devam edemez bu takim kizlar birbirimizi motive etmemiz gerek.

bugunku yediklerim

sabah: diyet biskuvi
oglen: el kadar ekmek, zeytin peynir
ara: armut
aksam: corba
sonra: cikolata yedim

tum gun boyunca 1 litre su.

evet semo katılıyorum ya gerçektem baksan bnmde ilk günlerdeki paylaşımım yok motivasyonum kaçtı ya kimse bişiler paylaşmıyooo-tatlicadiarzu-

bide eğer döniceklerle birlikte max. sayıya ulaşmıyorsa takım yeni alım yapalım ...Gerçi öle rasgele yapılıyo mu bilmiyorum ama CADIARZU

kişi sayısı az paylaşım olmayınca kimse yazmıyo bişi:çok üzgünüm:

bugunku yediklerim

sabah: diyet biskuvi
oglen: el kadar ekmek, zeytin peynir
ara: armut
aksam: corba
sonra: cikolata yedim

tum gun boyunca 1 litre su.

heheh biz kızlar çikolatasız bir hiçiz -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

ya ben gene su içmiyorum yaaa :çok üzgünüm:

sabah kepek ekmeğine domates peynirli tost

öğlen komposto, et,cacık, salata ( çeşit çok ama hepsi bi avuç falan)

akşam tavuk

az önce biraz üzüm azcık muz

içilen su hiççç :çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook

selam kızlarrrr,

bende bu grupta idim hamile olunca itmek zorunda kaldım tanıdık bir semo kalmış sanki herkez nerde bittimi herkesin diyeti

semo nasılsın neler yapıyorsun doğumdan sonra tekrar dönücem aranıza görüşürüz....

özgey hoşgeldinn naber nasıl gidiyo hamilelik bende dr a gidiyorum onun için bunun için şimdilik bir süre ara verdim diyete kendine ve bebişe iyi bak görüşürüzzzz

kızlar hepinize merheba bu arada ben sanırım bayağ bi süre olmıycamm listede ama paylaşımd bulunmaya çalışırımm sizle bağlantıyı kesmek istemiyorum ama şu anda ruh halim birde diyet stresini kaldıracak durumda değil inanın o kadar çokk kafama taktığım şey varki ama yinede dikkat ediyorumm verdiğim kiloları almamak için elimden geleni yapıyorumm kendimi zorlamak istemiyorum fazla şu dr işlerimi falan bi halledeyim duruma göre tekrar silkinip başlayabilirimmm bu arada yeni bir şey keşfettim doğadan formun şeftalili çayı harika ben wc ye gidemiyordum onun çok faydasını gördümm tavsiye ederimmm şiddetlee

Sorma semocuğum ya, girdim dün. Dukan diyeti ile ilgili bir paylaşımda bulundum. Sonra çocuklar çağırdı, eşim birşeyler istedi derken yazamadım. :kedi:Yoksa girip okudum herşeyi..

Bu arada geçen cuma kan tahlili yaptırmıştım. Onun sonuçlarını aldım. 55 gündür proteinle beslenince kolestrol falan ne halde bir bakalım dedim. Sonuçlar süper.
Kolesterol 170 (0-200)
Trigliserit 68 (0-250)
HDL (iyi) 43 (40-60)
LDL (kötü) 113 (0-100) Bir tek bu yüksek çıkmış. Ona doktor bir arkadaşım var hiç önemli değil dedi. Bu 55 gün boyunca hergün EN AZ bir tane yumurta yedim. Hatta kan vermeden önceki gün 3 tane yedim. Sonuçlar gerçekten çok iyi. Trigliserit kandaki yağ oranı demek ki damarları tıkayanlardan biri bu. Doktor arkadaşım 68'e inanamadı. Sen hiç yağ tüketmemişsin dedi. Anladım ki yağ herşeyin başı....

Bu arada bir haftadadır 61'e takılan kilom sonunda (hasta oldum) 60'lı rakamlara düştü. :teytey::teytey::teytey:

Okulumda da 55 günde 10 kilo verdiğimi duyan arkadaşlarımın bir kısmı diyete başlamayı düşünüyor. Bir kişi kitabı almış, bir iki kişi arıyor. Her gün mutlaka birşeyler konuşuyoruz diyet üzerine. Bugün komşum kitabın adını tekrar sordu. Sizlerde bu sorulara maruz kalmaya hazır olun. Ne kadar zayıfladığınızı gördüklerinde sormaya başlayacaklardır. Ayrıca selülitlerde gidiyor dediğinizde dinleyicilerin sayısında mutlak bir artış oluyor. Tabi tüm bu sorular ve ilgi kendinizi çok daha iyi hissettmenize yardımcı oluyor. :dance::dance::dance:

Yazamadım yazamadım derken bugün iyice döktürdüm. Ama yarın itibari ile eşim izine çıkacak artık 15 gün ne kadar yazabilirim bilemiyorum. Öpüyorum sevgiler....

Susuz olmaz lmaz:lmaz:lmaz:
Diyet yapsan bile vücudunda eriyen yağları dışarı atman için mutlaka su içmen gerekiyor. Aksi takdirde eriyen tüm yağlar damarlarında birikir. Bu da çok kötü. Yarın hemen 2 tane 1 litrelik şişe alıyorsun. Sabah bunları doldurup akşama kadar mutlaka bitiriyorsun. Lami cimi yok. Burada olmamızın sebebi bu. Sen şimdilik yediklerinin değil içtiğin suyun hesabını ver... yerimseniben

:kedi: evet ya bu arada ben saat 7 oldu gene bi bardak su içmedim ya :kedi:

akşama kadar en azından bi litre içim bariii

1kisilik yerimiz var canim, bir kac gundur takip ediyorum "cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler" topigini

yeni uye davet edicem, ama üye yok kaydirigubbakcemile2

merhaba canim, nasil gidiyor hamilelik, kac kilo aldin toplam?
valla takim baya bi sessiz bu aralar.
silagul hala geri gelmedi...

senin yerin hala reservasyon lu canim, bekliyoruz seni kaydirigubbakcemile2
sen kilo nu dusunmeyi birak, tedavine consantre ol.
ama diyeti cok sallama tammi olumunekankayizsmile
Hersey istedigin gibi olur inschallah.

:kedi: evet ya bu arada ben saat 7 oldu gene bi bardak su içmedim ya :kedi:

akşama kadar en azından bi litre içim bariii

neyyyy su icmiyormusun???? klava:klava:klava:
aa aaaaaa cok ayip ama kötükedihüso

kendine birden yuklenme canim, az az icmeye basla.
ilk gun yarim litre ic,
ikinci gun 1 litre
ucuncu gun 1 bucuk litre
dortuncu gun 2 litre ic, ve 2 litre icmeye devam et :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…