Nasılsınız arkadaşlar ben kötüyüm her tarafım ağrıyor Bu hafta kurstayım bahsetmiştim o yüzden pek sık giremeyeceğim Sınavdan geçebileceğimi sanmıyorum bazı hareketler çok zor yapamıyorum
Bugün sabah: dışarda patatesli börek
Öğle dışarda patates kızartması ve şinitzel ekmeksiz
Akşam annemde bulgur pilavı ve patlıcan yemeği bir tabağa ikisinden koydum
Sonra da ince bir dilim çikolatalı vişneli pasta
O pastanın bir nedeni var Bugün benim doğum günüm o kadar da yiyeyim değil mi amaa.s.
merhaba arkadaşlar
çok yoğun bir hafta geçiriyorum kaçamak bir girdim de nete bakayım dedim sizlere bir selam vereyim.
nasılsınız nasıl gidiyor diyetleriniz?
sizleri buradaki paylaşımları gerçekten özledim ama şimdi geri dönsemde hiç düzenli paylaşım yapamayacağım dediğim gibi okul yeni açıldıya başımı kaşıyacak vakit yok.(kitap çıkaracağızda nasıl koşturuyoruz anlatamam bir çalışma gurubu yaptık. okula gelip odaya kapanıyoruz çıkıp haşadımız çıkmış bir şekilde eve gidiyoruz.) evdede giremiyorum.
bu arada geçmiş yazıları okuyacak pek vaktim olmadı sılagül döndümü merak ettim... sılagül giderken başkan yardımcısı olabilirim demiştim ama açıkcası semo nun daha ççok emeği geçti.
elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım fakat işlerimin yoğunluğu azalıp gelsemde başkan yardımcılığı yapamam artık. çünkü okulda malum ne zaman ne olacak belli olmuyor bildirim işinde benim ipimle kuyuya girilmez artık. geçen dönem bazen birden toplantı çıkıp kilo bildirim saatinide kaçırdığım bile oluyordu...sizlere bunuda söylemek istedim. sağolsun haticede çok yardım etti ama sanırım semoyu bayağı yorduk. iş tamamen bir kişinin üstüne kalmasın bence isterseniz aranızdan sılagül gelene kadar kim müsait olup yapabilirim derse bir başkan ve yardımcı ve üye seçin. ben yarışmacı olarak inşallah haftaya dönebilmeyi umuyorum.
şimdi tekrar kaçıyorum.
hepinizi öptüüm..
Nasılsınız arkadaşlar ben kötüyüm her tarafım ağrıyor Bu hafta kurstayım bahsetmiştim o yüzden pek sık giremeyeceğim Sınavdan geçebileceğimi sanmıyorum bazı hareketler çok zor yapamıyorum
O pastanın bir nedeni var Bugün benim doğum günüm o kadar da yiyeyim değil mi amaa.s.
kızlar herkeze merhaba bir urayım dedim,uzun süredir yoktum ne yaptın derseniz işte dr a giedecektim ya onun la uraşıyorum hiç diyet falan yapmadım sanırım bir 1 kilo aldım ama zaten psikolojim çok bozuk ve kafamda okadar karmaşık düşünce var bide bunun için kendimi sıkacak durumda değilim şu anda ama yinede elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorumm sanırım tedaviye başlıyorum artık sürekli dr a git gel olucak dr da ankarada ankara da benim bulunduğum yere 3 saat kadar gitgelll olucak yaniii bi urayıp sizlerle dertleşmek istedim inşalllah bir an önce sorunlarımı halledip gelirimmmmm
hosgeldin canim, inschallah istedigin sonuca ula$irsin olumunekankayizsmile
tedavi suresi ne kadar? Oo 3saat cokmu$ yaa eyvahedigeldismile
ne zaman geri dönuyorsun.
hoşbulduk canım teavi süresi vaal bebek olanakadar işte bi, kaçgündebir dr a gitmem gerekiyor kontrol gibi uzak olduğu için zor oluyor bide sürekli işten izin alıyorum ya onlarada açıklama yapmak zorunda kalıyorum nereye gidiyosun neren hasta vs .. Böle şeyleride birilerine anlatmak zor oluyor tabiki sıkılıyorum yanii bu aralarr
kızlar herkeze merhaba bir urayım dedim,uzun süredir yoktum ne yaptın derseniz işte dr a giedecektim ya onun la uraşıyorum hiç diyet falan yapmadım sanırım bir 1 kilo aldım ama zaten psikolojim çok bozuk ve kafamda okadar karmaşık düşünce var bide bunun için kendimi sıkacak durumda değilim şu anda ama yinede elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorumm sanırım tedaviye başlıyorum artık sürekli dr a git gel olucak dr da ankarada ankara da benim bulunduğum yere 3 saat kadar gitgelll olucak yaniii bi urayıp sizlerle dertleşmek istedim inşalllah bir an önce sorunlarımı halledip gelirimmmmm
i$ yerinden izini zor almiyomusun canim ya?
inschallah cabucak sonuc verir tedavi, sende hami$ olursun
bende inschallah seneye veya ondan sonraki sene dusunuyorum bebi$,
bakalim nolucak. karar degistirmessem :kedi:
kac senelik evlisin nes cim, nasil karar verdin hami$ olmaya?
ben simdi 2 senelik evliyim ama suan icin dusunmuyorum, önce yapmak
istedigim seyler coook laelaelaelaelae
canım hoşgeldin inşallah sana rabbim saglıklı bi bebiş nasip eder inanıyorum ki tedavinle hemen hamile kalırsın sonra bebişin olur uykusuzluk yorgunluk falan derken valla
bugünlerini ararsın valla
hatice canım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllaraa.s.
gelelim benim diyete bu hafta yine kilo veremedim galiba o kadar yersem tabii zayıflamam
Yarinki listemiz soyle
***3. TAKIM 175. ETAP***
Semo 65,0 65,0 0,0 0,00
burakefsa 68,0 68,0 0,0 0,00
hatice_84 59,9 59,9 0,0 0,00
ipeksir 62,2 62,2 0,0 0,00
pinup 58,5 58,5 0,0 0,00
plazmiq 68,8 68,8 0,0 0,00
3. TAKIM TOPLAM KILO 382,4 382,4 0,0 0,00
Merhaba arkadaşlar yine şiştim ben pilates göbeği içine çekilerek yapılıyor Benimki içeri gitmiyor Dışarda yediğim için 3 gündür tuvalete çıkamıyorum bir de regl olacağım cumartesi falan o gün de kursun son günü sınav olacak geciktirici ilaç kullanacağım Yoksa o ağrıyla mümkün değil ya kilo veremedim kilom aynı ama biraz sıkılaştım sanki Yarın giremeyeceğim kurstayım
Nes hoşgeldin canım Güzel haberlerini bekliyoruz inş
Doğum günü mesajlarınız için teşekkür ederim kızlar Öpüyorum hepinizi
kızlar bu hafta çok paylaşımda bulunamadım malesef:çok üzgünüm:
seyehate çıkınca çok yorgun oluyorum :1rolleyes:
bu haftam inanılmaz kötü geçti diyet açısında ipeksir şimdi gene kızıcak bana eyvahedigeldismile:kedi:
inşallah kg almamaşımdır.Seyehatta sporda yapamıyorumohaoldumsmile
semoo bişi sorcam şu en baştaki ben başladığımız kilo sanıodum geçen haftaki kilomuz mu o zman toplamda verdiğimiz gösteren bişi yok ki :uhm:
kilo bildirimi :
ipeksir 62,2 / 61,3 / 0,9 / 1,45
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?