Kilo bildirimi :
ipeksir 61,3 / 60,2 / 1,1 / %1,79 :dance:
pinupcığım, hastalık öncesi gerçekten vücut inanılmaz su tutuyor. Bir de hastalandıktan sonra bak kilo.. Moralini bozma sakın. Bu kilolar gidecek başka yolu yok.... kaydirigubbakcemile5
tgull cüğüm, Ben Dukan diyeti yapıyorum. 2 ayda 11 kilo verdim. Hergün 30 dakika yürüyüş yapıyorum. Bunun dışında bir fiziksel aktivitem yok. Yaptığım diyetten çok memnunum.:dance:
haticeğim, haklısın meyvesiz zor oluyor ama sadece belirli bir dönem. Benim 2 kilom kaldı meyve ile buluşmak için. Toplamda 13 kilo vereceğim düşünülünce 2,5 ay meyve yememeğe katlanabiliyor insan..
Sevgiler..
Kilo bildirimi :
pinupcığım, hastalık öncesi gerçekten vücut inanılmaz su tutuyor. Bir de hastalandıktan sonra bak kilo.. Moralini bozma sakın. Bu kilolar gidecek başka yolu yok.... kaydirigubbakcemile5
tgull cüğüm, Ben Dukan diyeti yapıyorum. 2 ayda 11 kilo verdim. Hergün 30 dakika yürüyüş yapıyorum. Bunun dışında bir fiziksel aktivitem yok. Yaptığım diyetten çok memnunum.:dance:
haticeğim, haklısın meyvesiz zor oluyor ama sadece belirli bir dönem. Benim 2 kilom kaldı meyve ile buluşmak için. Toplamda 13 kilo vereceğim düşünülünce 2,5 ay meyve yememeğe katlanabiliyor insan..
Sevgiler..
Merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli Pilates kursunda aldığım izinlerin yerine telafi çalıştım o yüzden bu hafta çok yoğundum giremedim bir de okulla ilgili bazı sorumluluklar oluyor Grip oldum bir de Oğlum da hasta Kışı sevmiyorum ya bu arada okuldaki hocalar zayıflamışsın falan dediler Çok hoşuma gitti Ama bir duraklama dönemine girdim motivasyona ihtiyacım var
Tgull hoşgeldin canım Allah kavuştursun
Sılagül geçmiş olsun canım sağlık problemlerin olduğunu bilmiyordum
Özgey hamilelikte çok kilo alma Sonra vermek zor oluyor
Pinup spor yapıyorsun ya bel, kalça çevreni ve göbek çevresini ölç Benim de kilom pek fark etmedi ama kalça çevresinden birkaç cm incelmişim Kursta 6 gün yoğun pilates yaptım biliyorsun Sabahtan akşama kadar
İpeksir senin o diyete çok özeniyorum ama ben meyvesiz ve tatlısız yapamam:kedi:
Evet kızlar ben geri döndüm artık Hepinizin yerine bol bol paylaşım yaparım Ne de olsa konuşmayı seviyorum:roflol:
sende buna bir bak tgull cum, kaydirigubbakcemile2
ben spor salonuna gidiyorummmguclubacismile
bugünde 1 saat pilates ardından 40 dk spinning ki öldümmm bittim sonrada sauna
abartıyorum galiba ama yinede zayflayamıyorum bide aşırı taktıım için böle oluo herhalde:1shok:
hayrrllıı teskereler bnce bu senn için güsel motivasyoon olur kocişin bi gitcek gelcek sen dal gibi olcannnyerimseniben
Hosgeldin tgull cum, yarin listeye giriyosun demi?
ALLAH yardimcin olsun canim, 2ay dile kolay.
oooo o yokken tam zayiflama zamani valla. kaydirigubbakcemile2
Silagul cum, sende hosgeldin.
Nerelerdesin, arada sirada ugra, özletiyosun kendini...
Kendine cok iyi bak.
Kilo bildirimi :
Sevgiler..
kızlar saat 16 oldu ve listeniz hala hazır değil,yapabileceğim birşey varmı. 16.30 a kadar paylaşım alanına eklenmiş olması gerekiyor.
kardeş takım olarak listede yardım edebileceğim bişey var mı?
***3. TAKIM 176. ETAP***
Semo ( 65,2 / 65,2 / 0,0 / 0,00% )
burakefsa ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00% )
hatice_84 ( 59.9 / 59.6 / 0.3 / 0.50% )
ipeksir ( 61.3 / 60.2 / 1.1 / 1.79% )
pinup ( 58.5 / 60.0 / -1.5 / -2.56% )
plazmiq ( 68,8 / 68,8 / 0,0 / 0,00% )
tgull ( 63,6 / 64,2 / -0,7 / -1,10% ) (geri dönmek üzere ayrilmisti, tekrar aramiza katildi)
3. TAKIM TOPLAM KILO 445,3 / 445,4 / -0,1 / 0,02% )
toplami hesaplayayim, liste hazir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?