Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

58,5 / 60 / -1,5 / -2,56% mafoldumbenmafoldumben

inanılmaz moralim bozuldu yaa

kızlar çok üzgünüm

normal yaşadığımda kilo alıyorum bu nasıl iş yaaa her daim aç mı gezicem bennnnmafoldumben

gerçi hasta olucam ondan olablir ama çok moralim bozulduumafoldumben

Kilo bildirimi :

ipeksir 61,3 / 60,2 / 1,1 / %1,79 :dance:

pinupcığım, hastalık öncesi gerçekten vücut inanılmaz su tutuyor. Bir de hastalandıktan sonra bak kilo.. Moralini bozma sakın. Bu kilolar gidecek başka yolu yok.... kaydirigubbakcemile5

tgull cüğüm, Ben Dukan diyeti yapıyorum. 2 ayda 11 kilo verdim. Hergün 30 dakika yürüyüş yapıyorum. Bunun dışında bir fiziksel aktivitem yok. Yaptığım diyetten çok memnunum.:dance:

haticeğim, haklısın meyvesiz zor oluyor ama sadece belirli bir dönem. Benim 2 kilom kaldı meyve ile buluşmak için. Toplamda 13 kilo vereceğim düşünülünce 2,5 ay meyve yememeğe katlanabiliyor insan..

Sevgiler..

***3. TAKIM 176. ETAP***

Semo 65,2 65,2 0,0 0,00
burakefsa 68,0 68,0 0,0 0,00
hatice_84 59.9 / 59.6 / 0.3 / 0.5%
ipeksir 61.3 / 60.2 / 1.1 / 1.79%
pinup 58.5 / 60 / -1.5 / -2.56%
plazmiq 68,8 68,8 0,0 0,00
tgull 63,6 63,6 0,0 0,00 (geri dönmek üzere ayrilmisti, tekrar aramiza katildi)

3. TAKIM TOPLAM KILO 445,3 445,3 0,0 0,00

Son düzenleme:

Canım sen çok iyi kilo veriyorsun Dukan diyetiyle ilgili konuyu okudum ve başlamaya karar verdim Dışarı bi çıktığımda kitabı alacağım Sabah nestle tam tahıllı gevrek ve yoğurt yemiştim Bir de limonlu form çayı içtim şekersiz Tavuk yapayım diyorum bugün tavada yağsız pişirsem olur herhalde Regl olmuşum onun da bir şişkinliği var yeşil çay içeceğim bol bol Ama bu hafta gerçekten çok yedim abarttım ve kilo almamışım hatta veriyorum Çok sevindim

Diyete tam anlamıyla uyamasam bile protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım Bir de yürüyüş yerine ben hergün pilates mat 1 serisini 1 kez yaparsam o yeter bana Çünkü bu egzersizler daha benim fazlalıklarımın olduğu bölgelere lokalize oluyor

***3. TAKIM 176. ETAP***

Semo ( 65,2 / 65,2 / 0,0 / 0,00% )
burakefsa ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00% )
hatice_84 ( 59.9 / 59.6 / 0.3 / 0.50% )
ipeksir ( 61.3 / 60.2 / 1.1 / 1.79% )
pinup ( 58.5 / 60.0 / -1.5 / -2.56% )
plazmiq ( 68,8 / 68,8 / 0,0 / 0,00% )
tgull ( 63,6 / 63,6 / 0,0 / 0,00% ) (geri dönmek üzere ayrilmisti, tekrar aramiza katildi)

3. TAKIM TOPLAM KILO 445,3 / 445,4 / -0,1 / 0,02% )

kizlar, ben bu hafta tartilamadim sabah, ve regl olucam.

kizlar, plazmiq arkadasimiz 27sinden beri mesaj yazmiyor,
bi seyde soylemedi...

Napalim? listede kalsinmi? diskalifiye mi yapalim?

merhaba arkadaşlar,
çok özür diliyorum. bu gün toplantım varmış başka okuldaydım ve şimdi geldim eve internete girme imkanım olmadı kilomu bildiremedim o yüzden geç kaldım. ilk günden kötü oldu:sinifsinif:

belki bildirim yapmamışsınızdır diye hemen yazıyorum eğer yazmışsanızda napalım kısmet değilmiş haftaya başlarım bildirime..
evveet
eski kilom yani buradan ayrılış kilom 63.600dü şimdi isee 64.300
63.600/64.300/-0.7/-1.1%

işte böle
geç oldu ama bi umut yazdıım...

arkadaşlar merhaba herkeze ben doktorda işlerimi hallettim iki ay gitmiycem artık ve doktor bana sağlıklı beslen sebze meyve ye akdeniz tarzı beslen dedi çocuk içinde etkiliymiş bu hap verdi onu kullanıcammm bende bu iki ayı iyi değerlendirmek sağlıklı beslenmek ve birazdaha kilo vermek istiyorumm sanırım sizden ayrı kaldığım sürede kilo aldımm korkudan tartılamıyorumm ama pazartesiden itibaren geri gönüyorumm dönüşüm muhteşem olucak kızlarr 2 ayda 5 kg versemm tam süper olurr bakalım inşallah çünki sonrasında sanırım tüp bebek düşüncezz ,haftaya listede bende varımm bakalımm haftaya kadar inşallah eski kiloma dönerimmmmm

merhaba pinup,
2ayda 11kilo süper valla...ama bana biraz karışık geldi o diyet biraz daha alıcı gözle incelim bakalım. şimdii öğle yemeklerini okulun yemekhanesinde yediğim için seçme şansım olmuyor o yüzden çok modamod diyet uygulayamıyorum gün içinde yediklerimi ayarlamaya çalışıyorum. öğlen ağırsa akşam hafif yapmaya çalışıyorum, tatlı yediysem spor işini uzatıyorum falan ama gerçekten bu kadar işe yaraması süper...

hoşbulduk hatice nasılsın...
kocacım henüz gitmedi 2ay sonra kısmetse gidecek bakalım kısa dönem çıkarsa yaza gelecek amma uzun çıkarsa seneye yazamafoldumben
plates süper birşey ya keşke hergün yapabilsem ve çok işe yaradığından eminim mükemmel. ebru şallının programını bir ara takip edip yapıyordum ama okul başlayınca program saati okuldayım. bende programı kameraya kaydettimsempatiksalakcinni inşallah fırsat buldukça ne yaparsam kardır. sadece ince değil şekilli taş gibi bir vücut hepimizin hayali

vay be günde 1saat plates süper ya... bazı vücutlar dirençli olabiliyormuş. ben öncelerden bir kere diyetisyene gitmiştim bana listeyi spor programını falan verdi sakın ilk haftalarda kilo veremedim yada aldım diye bırakma devam et vücut ilk başka direnir ama sonradan o ilk haftalar veremeiğinide hemen verir demişti. bu diyetisyenin önerisi birde benim öneriiim var çok yorup bıktırma sakın kendini birden fazlacası değil süreklisi daha etkili olduğunu düşünüyorum. teşekkür ederim ayrıca inşallah sağ sağlim burnu kanamadan gelir. kocam beni hiç dal gibi istemiyor(kendisi tombişya sanırım kıskanıyor) ama ben kendimi dal gibi istiyorum ve ilk başta belki yanlızlıktan yemeğe vursamda sonradan beni yoldan çıkaracak kimse olmayacağı için eve ne tatlı ne çerez ne hamur işi ne beyaz ekmek nede tam yağlı hiiç bişi girmeyecek...

evet canım artık listeye girmek istiyordum ama geç kaldıım bilmiyorumkismile
keşkee 2ay olsa askerlik....2ay sonra gidecek askere aralıkta. ay biirde bu kış çok soğuk olacak diyorlar kocacımsız çook zor olacak...eşim lisans mezunu olduğu için kısa dönem yapma şansı var. aralık başında sınava girecek kısa dönem çıkarsa 6ay uzun çıkarsa 15ay askelik yapacak:gitme:
dediğin gibi tam zayıflama zamanı

kızlar saat 16 oldu ve listeniz hala hazır değil,yapabileceğim birşey varmı. 16.30 a kadar paylaşım alanına eklenmiş olması gerekiyor.

sana çok özeniyorum ya gerçekren ne kadar güzel kilo veriosun ben kilo vermiyorum ama çevremdeki insanlar zayfladımı söylüyor :uhm: sıkılaşıyorum herhalde spor yapıncaa....

canım dükkan diyetini ayrıntılı anlatıığın bi başlık var mı?

***3. TAKIM 176. ETAP***

Semo ( 65,2 / 65,2 / 0,0 / 0,00% )
burakefsa ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00% )
hatice_84 ( 59.9 / 59.6 / 0.3 / 0.50% )
ipeksir ( 61.3 / 60.2 / 1.1 / 1.79% )
pinup ( 58.5 / 60.0 / -1.5 / -2.56% )
plazmiq ( 68,8 / 68,8 / 0,0 / 0,00% )
tgull ( 63,6 / 64,2 / -0,7 / -1,10% ) (geri dönmek üzere ayrilmisti, tekrar aramiza katildi)

3. TAKIM TOPLAM KILO 445,3 / 445,4 / -0,1 / 0,02% )

toplami hesaplayayim, liste hazir

kızlar saat 16 oldu ve listeniz hala hazır değil,yapabileceğim birşey varmı. 16.30 a kadar paylaşım alanına eklenmiş olması gerekiyor.

kardeş takım olarak listede yardım edebileceğim bişey var mı?

tek online benim sanırım :1no2:

kılzar ben daha önce payşaım yapmadım siz yardımcı olun

semooo yetişmişsinn:Saruboceq: :lepi: çok korktummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…