sana çok özeniyorum ya gerçekren ne kadar güzel kilo veriosun ben kilo vermiyorum ama çevremdeki insanlar zayfladımı söylüyor :uhm: sıkılaşıyorum herhalde spor yapıncaa....
canım dükkan diyetini ayrıntılı anlatıığın bi başlık var mı?
yaaa sormaaa ipeksir :) sana sporduktan sonra araştırdım forumda bi baktım dukan mış
tüm forum boyunca dükkan okuduma inanamıyorum yaaa:roflol:
haklısın mantığa otutmak ve çok kararlı olmak lazım ben kafamda çözsem olayı yapıcam da off ne bilim insan vermediğini gördükçe morl çöküntüsü yaşıo
Bende onun için diyorum iş kafada bitiyor diye. Geçen kış bende çok debelendim. Diyetisyene gittim, spor salonuna gittim. Ama ne oldu? Kilo aldım. 71'e vurdu kilo. Sonra kendi kendime dedim ki "Hem diyet yapamıyorsun, hem diyettim diyorsun. Kendini sıkacağına bırak bir süre." Sonra Dukan (dükkan kaydirigubbakcemile3) Diyetini gördüm. Kafama yattı ve bugün 11,5 kilo vermiş durumdayım. Gerçekten kitabı al, insanı çok iyi motive ediyor... Sevgiler
merhaba kızlar,
herkese iyi haftalaar çalışanlara işlerinde başarılar, çalışmayanlara evlerinde kolaylıklar güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle...
haftasonunuz nasıl geçti neler yaptınız çok saptınız mı çizgiden?
-ben sordum ilk ben cevaplamış olim... iğrenç geçti evde pinekledim oysaki kaç haftasonudur dışarı çıkmak yürümek gezmek stres atmak istiyorum. evde duruncada sıkıntıdan yemeğe gitti hep elim. çerez ve çikolata çok yedim. belki adet olacam onlada ilgili çikolata ama sıfır hareket bol kalorili bir haftasonuydu
koca bir gün boyu kimse mi uğrayamaz....
hepimiz mi meşgulüz...
ama o zaman cuma gelip bildirim yapıp yarışmaktan başka bir işe yaramaz ki bu takım
hani destek???
koca bir gün boyu kimse mi uğrayamaz....
hepimiz mi meşgulüz...
ama o zaman cuma gelip bildirim yapıp yarışmaktan başka bir işe yaramaz ki bu takım
hani destek???
herkeze günaydın kızlar bende bu hafta listede olucam geri göndüm malesef spor yapamıyorumm ve spor yapamayınca kilo vermem çok zorlaşıyor üstelik şu anda 65.500 kilodayımm yani1.700 gram kadar aldımm cumaya bari 65 olayımm koşu bantlarına bakıyorumda çokk pahalılarr yaaa öff bişekilde yürümem lazım hem kış geldi iş çıkışı hava kararıyo tek başıma yürüyemiyorum eşimi ikna edemiyorum benimle yürümesi için yaa belki evde bişeyle yapabilirim ya yapmam lazım yaz boyu zayıflıycam diye uğraştımm şimdi kışında şişmek istemiyorummmmmmmm
günaydın arkadaşlar geçen hafta çok kötü geçti biz yine hastaydık minik bebişime yine ilaçlı hava verildi akciğerler yine köyüydü canım çok sıkıldı senağlama
sonra kayınbabam doktor olduğu için gelin bizde kalın dedi 1 hafta orda kaldık iki çocukla çok zorlandım gece uyumuyorlar gündüz de onlar uyudumu ayıp olur diye uyuyamadım bittim valla dün evimize geldik burak bugün okula gitti bebişi uyuttum şimdi dinlenme zamanı kaynanamlarda internet yok maalesef bildirim yapamadım hepinizden özür diliyorum
slm kızlar eskiler hatırlar belki beni bu takımdaydım.geçici olarak ayrılmıştım şimdi kırık bir kalp yorgun azmim +5 kiloyla geri dönmek istiyorum.resmen depresyondayım acil desteğe ihtiyacım var takımda yer varmı?
sorma tgulll yaa bnde hasta olcm puaça gibi şiştim kek gibi kabardım üstüne birde tatalı krizi ya
bide perşembe plates üstü spinng bacaklarımı btrdi ama tutuldum kaldm ama kızlar merak etmeyin vazgçemicem spordan kilo vermedim ama bacaklarım taş gibi oldu ya :lepi:
ben işten akşam geliyorum hele pazartesi bizim toplantı günüsigara içmiyorum dedim ama bu pazartesiler başlatır adama yaaasempatiksalakcinni delirtir adamııdelikafadulden
ama tgulle destek kızlar bu grup aşırı sessiizzzzz
Sorma yaaa. Bu saatte ancak bakabildim bende. Pazartesi sendromu galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?