Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok yaşa pinup çok güldürdün beni.. Dükkan diyeti yazarak...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Güncel diyet haberleri başlığında DUKAN DİYETİ'ni okuyabilirsin. Ama bence KİTABINI AL.

DUKAN DİYETİ'ni yapmak isteyen başka arkadaşlarda varsa bence öncelikle kitabı alıp okuyup kafasına iyice yattıktan sonra başlasın. Okulumda bir arkadaş benden etkilendi ertesi gün başlayıp 2 gün yapıp bıraktı. Eğer böyle olacaksa hiç başlamayın daha iyi. Çünkü bu şekilde verirseniz mutlaka geri alırsınız. Bir başka arkadaş kitabı aldı, okuyor. Henüz başlamadı ama mantığı kafasına yattı.Eminim başlayınca bırakmayacak.

Bende kitabı alıp okuduktan sonra kendime bir tarih belirledim. Rahat rahat başlayıp, devam edebileceğim bir tarih, tercihen hastalandıktan sonrası daha uygun. Vücudun su tutması insanın moralini bozabilir. Kafamda başladı diyet zaten. Şu anda kim ne yerse yesin umurumda değil. Bir hedefim var ve bu hedefe ulaştıktan sonra herşeyi yiyebileceğim. Bunu bilmek beni çok ama çok daha dirayetli yapıyor. Bu dirayeti de KİTABA borçluyum. Neler yapılacağını önümdeki 3 ay, 5 ay, 1 yıl, 10 yıl ne yapacağımı biliyorum. Kitapta istediğin kiloya indikten sonra "sağlıklı beslenin" diyerek topu size atmıyor. Hayat boyu ne yapacağını söylüyor. Bunlara uyarsan kilo almayacağını bilmek harikanında ötesinde. Bu sebeplerden lütfen önce KİTABI okuyun. Eğer bu diyeti yapacaksanız tabi. Listesi olup 3 gün sonra bırakılacak bir diyet değil çünkü...

Sevgiler...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yaaa sormaaa ipeksir :) sana sporduktan sonra araştırdım forumda bi baktım dukan mış

tüm forum boyunca dükkan okuduma inanamıyorum yaaa:roflol:

haklısın mantığa otutmak ve çok kararlı olmak lazım ben kafamda çözsem olayı yapıcam da off ne bilim insan vermediğini gördükçe morl çöküntüsü yaşıo

Bende onun için diyorum iş kafada bitiyor diye. Geçen kış bende çok debelendim. Diyetisyene gittim, spor salonuna gittim. Ama ne oldu? Kilo aldım. 71'e vurdu kilo. Sonra kendi kendime dedim ki "Hem diyet yapamıyorsun, hem diyettim diyorsun. Kendini sıkacağına bırak bir süre." Sonra Dukan (dükkan kaydirigubbakcemile3) Diyetini gördüm. Kafama yattı ve bugün 11,5 kilo vermiş durumdayım. Gerçekten kitabı al, insanı çok iyi motive ediyor... Sevgiler

Slm kizlar,

bugun diyet miyet kalmadi bende.
Oglen nisan, aksam dugun vardi.

Iyi TIKINDIM valla kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:
Arkadaşlar, merhaba..
Edit tuşu kalkması sebebiyle eski listeleri düzenleyemediğim için, "Cuma zayıflama yarışması nedir? / Karar defteri" isimli başlığa, aşağıdaki bilgileri içeren bir güncelleme mesajı ekledim.

1- Cuma listelerini hazırlama programı
2- Takım liderleri listesi
3- Kardeş takım listesi

İlgili konularda olabilecek her türlü değişiklik, yeni bir güncelleme mesajı ile bildirilecek ve bu da bir önceki mesajın geçerliğini kaybettirecektir.

O nedenle; ilgili konuları takip edebilmek için sözkonusu başlığın son güncelleme mesajına bakmanız gerekecektir. Örneğin şu andaki güncel durum başlığın son mesajında (9 no.lu mesaj) yer almaktadır.
Değişiklik olunca başlığa 10 no.lu mesaj olarak ilgili içerik eklenecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15598051#post15598051

Sağlıklı zayıflamalar dilerim. a.s.

alıcam ben yaa insanın motivasyona ihtiyacı oluyor ve zaten herşey kafada bitiyorrrr.

mesela ben sigara içmiyorum ve içenlere iradesiz diye çok kızıyor bu bağımlılık değil kafada bitiyor diyorum ama aynı şeyi yemekte ben yapıyorum

merhaba kızlar,
herkese iyi haftalaar çalışanlara işlerinde başarılar, çalışmayanlara evlerinde kolaylıklar güzel bir hafta geçirmeniz dileklerimle...
haftasonunuz nasıl geçti neler yaptınız çok saptınız mı çizgiden?
-ben sordum ilk ben cevaplamış olim... iğrenç geçti evde pinekledim oysaki kaç haftasonudur dışarı çıkmak yürümek gezmek stres atmak istiyorum. evde duruncada sıkıntıdan yemeğe gitti hep elim. çerez ve çikolata çok yedim. belki adet olacam onlada ilgili çikolata ama sıfır hareket bol kalorili bir haftasonuydu

merhaba kızlar,
bir önceki sayfada püüsküt bir link bırakmış oraya girdim de

CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
15 Ekim 2010 *** 178. Etap *** 3. Takım

bu hafta sonuç listesi hazırlama sırası bizde olduğu yazıyor...
belki gözünüzden kaçabilir diye hatırlatmak istedim.

koca bir gün boyu kimse mi uğrayamaz....
hepimiz mi meşgulüz...
ama o zaman cuma gelip bildirim yapıp yarışmaktan başka bir işe yaramaz ki bu takım
hani destek???

sorma tgulll yaa bnde hasta olcm puaça gibi şiştim kek gibi kabardım üstüne birde tatalı krizi ya

bide perşembe plates üstü spinng bacaklarımı btrdi ama tutuldum kaldm ama kızlar merak etmeyin vazgçemicem spordan kilo vermedim ama bacaklarım taş gibi oldu ya :lepi:

koca bir gün boyu kimse mi uğrayamaz....
hepimiz mi meşgulüz...
ama o zaman cuma gelip bildirim yapıp yarışmaktan başka bir işe yaramaz ki bu takım
hani destek???

ben işten akşam geliyorum hele pazartesi bizim toplantı günü sigara içmiyorum dedim ama bu pazartesiler başlatır adama yaaasempatiksalakcinni delirtir adamııdelikafadulden

ama tgulle destek kızlar bu grup aşırı sessiizzzzz

slm kızlar eskiler hatırlar belki beni bu takımdaydım.geçici olarak ayrılmıştım şimdi kırık bir kalp yorgun azmim +5 kiloyla geri dönmek istiyorum.resmen depresyondayım acil desteğe ihtiyacım var takımda yer varmı?

herkeze günaydın kızlar bende bu hafta listede olucam geri göndüm malesef spor yapamıyorumm ve spor yapamayınca kilo vermem çok zorlaşıyor üstelik şu anda 65.500 kilodayımm yani1.700 gram kadar aldımm cumaya bari 65 olayımm koşu bantlarına bakıyorumda çokk pahalılarr yaaa öff bişekilde yürümem lazım hem kış geldi iş çıkışı hava kararıyo tek başıma yürüyemiyorum eşimi ikna edemiyorum benimle yürümesi için yaa belki evde bişeyle yapabilirim ya yapmam lazım yaz boyu zayıflıycam diye uğraştımm şimdi kışında şişmek istemiyorummmmmmmm

günaydın arkadaşlar geçen hafta çok kötü geçti biz yine hastaydık minik bebişime yine ilaçlı hava verildi akciğerler yine köyüydü canım çok sıkıldı senağlama
sonra kayınbabam doktor olduğu için gelin bizde kalın dedi 1 hafta orda kaldık iki çocukla çok zorlandım gece uyumuyorlar gündüz de onlar uyudumu ayıp olur diye uyuyamadım bittim valla dün evimize geldik burak bugün okula gitti bebişi uyuttum şimdi dinlenme zamanı kaynanamlarda internet yok maalesef bildirim yapamadım hepinizden özür diliyorum

merhaba nes,
bende geçen cuma kilo alarak döndüm
bende geçen sene koşu bantlarıyla çok uğraştım alsam tüm sorun çözülecek gibi baktım ama maalesef çok sıkıcı koşu bandı ilk başta heves ediyor insan kullanıyor ama en fazla(başka alanlarda söyledi) 1ay kullanan duydum. ben çook pişmanım aldığım için. ben indirim vardı carfurdan 600yada 700e falan almıştım halada taksidi bitmedi.
bence interbnette evde yürüyüş diye bişi var "walk at home" çok daha zevkli ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. bence onu indir onu yap.

geçmiş olsun tam hastalık zamanları işte... çocuk hasta olması çok zor. çocuğum yok ama kardeşimi çok baktım.Allah ım o hasta olmasa onun yerine hastalığı ben çeksem derdim.

merhaba memuzin,
hatırlayamadım senii ben marttan beri varım. belki benden önce gelip gitmişindir.
başkan sılagül izinliydi takım semo bacıdan soruluyor. büyük ihtimal yer vardır ama semo yine bir bakar izinliler döneceklerle dolu mu takım değilmi.
kendinden bahsetsen ya???

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…