merhaba nes,
bende geçen cuma kilo alarak döndüm
bende geçen sene koşu bantlarıyla çok uğraştım alsam tüm sorun çözülecek gibi baktım ama maalesef çok sıkıcı koşu bandı ilk başta heves ediyor insan kullanıyor ama en fazla(başka alanlarda söyledi) 1ay kullanan duydum. ben çook pişmanım aldığım için. ben indirim vardı carfurdan 600yada 700e falan almıştım halada taksidi bitmedi.
bence interbnette evde yürüyüş diye bişi var "walk at home" çok daha zevkli ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. bence onu indir onu yap.
sağol canım yaa bana fikir verdiğin için şimdi düşünüyorum yani dediğin gibi alıp kullanmassam diye o kadar parayla bennn çok güzell kıyafet alırımmmm:lepi: o dediğin internetdeki evde yürüyüşüde indiremedimm ben denedimde iş yerindeyim yaa korktum kotayı falan aşarımm başıma bela olur diyee ama başka bi bilgisayarda tekrar deneyebilirmm iyi fikirrr
slm kızlar eskiler hatırlar belki beni bu takımdaydım.geçici olarak ayrılmıştım şimdi kırık bir kalp yorgun azmim +5 kiloyla geri dönmek istiyorum.resmen depresyondayım acil desteğe ihtiyacım var takımda yer varmı?
herkeze günaydın kızlar bende bu hafta listede olucam geri göndüm malesef spor yapamıyorumm ve spor yapamayınca kilo vermem çok zorlaşıyor üstelik şu anda 65.500 kilodayımm yani1.700 gram kadar aldımm cumaya bari 65 olayımm koşu bantlarına bakıyorumda çokk pahalılarr yaaa öff bişekilde yürümem lazım hem kış geldi iş çıkışı hava kararıyo tek başıma yürüyemiyorum eşimi ikna edemiyorum benimle yürümesi için yaa belki evde bişeyle yapabilirim ya yapmam lazım yaz boyu zayıflıycam diye uğraştımm şimdi kışında şişmek istemiyorummmmmmmm
heep tatlı yemek istiyoruum..
hiiiç doymak bilmiyorum...ühüü ühü ühü
mafoldumben
böyle giderse ben dal gibi tgul ü aynada değil ancak rüyada görürüüm...
boshayallersmile
tgull cum, plazmiq arkadasimiz hic bir sey demeden gitti, en son 27 sinde mesaj yazdi.
napalim diskalifiye yapalimmi? Yoksa memuzin arkadasimiza yer yok ohaoldumsmile
bu haftaki listemiz soyle
***3. TAKIM 177. ETAP***
Semo 65,2
burakefsa 68,0
hatice_84 59,6
ipeksir 60.2
pinup 60.0
plazmiq 68,8 (burda napalim?)
tgull 63,6
Nes84 64,5
3. TAKIM TOPLAM KILO 445,3 445,4 -0,1 -0,02
buda geri donecek olan uyelerin listesi
silagul 70,0
urbi_seher 98,5
candyelif 64,0
ozgey
tam 12 kisiyiz, plazmiq arkadasimizi diskalifiye edelimmi?
Yooksa memuzin arkadasimiz icin yerimiz yok...
slm kizlar, nasilsiniz?
Bu hafta kilo vericem diyorum, her hafta veremiyorum.
Artik tak etti yaaah yeter, yarin regl bitiyor, kilo veridigimi zannetmiyorum. kaydirigubbakcemile
hosgeldin canim, ben hatirliyorum seni,
en eski benim takimda olumunekankayizsmile
ve silagul, o suan izinli biraz, geri dönecek yakinda.
yerimiz var tabiki, buyur gel bekliyoruz.
hosgeldin canim, ki$in kilo almak herkezin kaderi galiba.
vermeyi birak, almasak bari ki$in :gitme:
Neyyyyy tatli mi yemek istiyorsun?klava:
hehhehehe zayiflicaz, manken gibi olucaz, dal gibi degil, cibik gibi olacagiz kaydirigubbakcemile2
neredeyse 3 haftadır hiç yazmıyorsa mecburen diskalifiye olsun. Geri dönerse başka bir grupta yer alabilir.
Bu arada semocuğum mesaj yazarken, 3-5 tane alıntıyı nasıl yapıyorsun? Ben bir türlü çözemedim.
tgull sakın o düşündüğünü (tatlı yemek) yapma.lmaz: Kendini düşünmüyorsan bizi düşün az kalsın sonuncu olacaktık geçen hafta. Derece yapalım artık.
neredeyse 3 haftadır hiç yazmıyorsa mecburen diskalifiye olsun. Geri dönerse başka bir grupta yer alabilir.
Bu arada semocuğum mesaj yazarken, 3-5 tane alıntıyı nasıl yapıyorsun? Ben bir türlü çözemedim.
tgull sakın o düşündüğünü (tatlı yemek) yapma.lmaz: Kendini düşünmüyorsan bizi düşün az kalsın sonuncu olacaktık geçen hafta. Derece yapalım artık.
semocum bayağıda olmuş ya gelmeyeli ama diskalifiyede geri dönüncede başka takımada girmiyor ya insanın eli gitmiyor çekiniyor. eğer memuzin için 1 hafta deneme süreci olacaksa bu plazmiq içinde bekleme olsun. baktık 1haftada gelmedi o zaman bye bye deriz ne dersin? hem sanırım özge bebişi doğunca gelecek o gelene kadar illaki giden olur...
evet hemde nasıl yiyorum bir bilsen hep hep her hafta işte diyorum bu hafta kilo verecem ama nerdeee.... dün kabak maydonoz dereotu havuçu rondodan geçirip yağsız olarak fırında pişirdim acayp diyet kalorisiz bişi oldu akşam yemeğinde onu yedim. sonra üstüne liptonun form çayını içtim sonrada aldım elime saralle kavanozunu... kızıyorumkendime ama yine yapıyorum . ooof of 63e düşünce şımardım daha göremiyom 63ü çok kötü yaa çok kızıyom kendime...
ben hastayımmmmm
geçmiş olsun tam hastalık zamanları işte... çocuk hasta olması çok zor. çocuğum yok ama kardeşimi çok baktım.Allah ım o hasta olmasa onun yerine hastalığı ben çeksem derdim.
bende çok uğraştım indirmek için iş yerinden ama olmadı evden indirdim ama 5millik olanı indirdim 68dakika sürüyor. her zaman 68 dakikayı tamamlayamasamda ne kadar yaparsam kardır diye yapabildiğim kadar yapıyorum. bu arada 5mil bizim hespta 8kilometre civarı geliyormuş bayağı iyi bir mesafe ve gerçekten hiç sıkıcı değil. benim koşu bandımda en büyük sıkıntı yaparken gınaa geliyor 20 dakka en kısa ama bitmek bilmiyor ama walk at home de gerçekten hiiç sıkılmıyorum. türkçe değil çok anlamıyorum ama hareketler güzel. televizyon izlerken bir kenarada dizüstü bilgisayarımı koyuyorum çok güzel oluyor. bir süre çok güzel yaptım ama eşim eve erken gelmeye başladı iki haftadır ve o sinir oluyor yaptırmıyor. o askere gidince her akşam yapacağım:))
koşu bandı alacağın parayı çook daha verimli kullanabilirsin mesela güzel kıafetler gibi:))
5 mil olanını tek indirimde indirebiliyomuyuz yani benim baktıklarımda 4-5 tane link çıkıyo ve hepsini indirmeden tek tek çalışmıyo hepsini indirmek için arada yarım saat geçmesi gerekiyomuş ayrıca zaten herbiride yarımm saatde ini yor yani beş parçalık linkleri indirmem beş saat sürüyor öff çok uzun bizim sitedede var galiba bide ordan dneyimmmm geçen aramıştım ama bulamamıştım vereb,leceğin link varsa yardımcı olsana tgull cüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?