Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

heep tatlı yemek istiyoruum..
hiiiç doymak bilmiyorum...ühüü ühü ühü
mafoldumben

böyle giderse ben dal gibi tgul ü aynada değil ancak rüyada görürüüm...
boshayallersmile

sağol canım yaa bana fikir verdiğin için şimdi düşünüyorum yani dediğin gibi alıp kullanmassam diye o kadar parayla bennn çok güzell kıyafet alırımmmm:lepi: o dediğin internetdeki evde yürüyüşüde indiremedimm ben denedimde iş yerindeyim yaa korktum kotayı falan aşarımm başıma bela olur diyee ama başka bi bilgisayarda tekrar deneyebilirmm iyi fikirrr

bende çok uğraştım indirmek için iş yerinden ama olmadı evden indirdim ama 5millik olanı indirdim 68dakika sürüyor. her zaman 68 dakikayı tamamlayamasamda ne kadar yaparsam kardır diye yapabildiğim kadar yapıyorum. bu arada 5mil bizim hespta 8kilometre civarı geliyormuş bayağı iyi bir mesafe ve gerçekten hiç sıkıcı değil. benim koşu bandımda en büyük sıkıntı yaparken gınaa geliyor 20 dakka en kısa ama bitmek bilmiyor ama walk at home de gerçekten hiiç sıkılmıyorum. türkçe değil çok anlamıyorum ama hareketler güzel. televizyon izlerken bir kenarada dizüstü bilgisayarımı koyuyorum çok güzel oluyor. bir süre çok güzel yaptım ama eşim eve erken gelmeye başladı iki haftadır ve o sinir oluyor yaptırmıyor. o askere gidince her akşam yapacağım:))
koşu bandı alacağın parayı çook daha verimli kullanabilirsin mesela güzel kıafetler gibi:))

slm kizlar, nasilsiniz?
Bu hafta kilo vericem diyorum, her hafta veremiyorum.
Artik tak etti yaaah yeter, yarin regl bitiyor, kilo veridigimi zannetmiyorum. kaydirigubbakcemile

hosgeldin canim, ben hatirliyorum seni,
en eski benim takimda olumunekankayizsmile
ve silagul, o suan izinli biraz, geri dönecek yakinda.
yerimiz var tabiki, buyur gel bekliyoruz.

hosgeldin canim, ki$in kilo almak herkezin kaderi galiba.
vermeyi birak, almasak bari ki$in :gitme:

heep tatlı yemek istiyoruum..
hiiiç doymak bilmiyorum...ühüü ühü ühü
mafoldumben

böyle giderse ben dal gibi tgul ü aynada değil ancak rüyada görürüüm...
boshayallersmile

Neyyyyy tatli mi yemek istiyorsun? klava:
hehhehehe zayiflicaz, manken gibi olucaz, dal gibi degil, cibik gibi olacagiz kaydirigubbakcemile2

tgull cum, plazmiq arkadasimiz hic bir sey demeden gitti, en son 27 sinde mesaj yazdi.
napalim diskalifiye yapalimmi? Yoksa memuzin arkadasimiza yer yok ohaoldumsmile

bu haftaki listemiz soyle

***3. TAKIM 177. ETAP***

Semo 65,2
burakefsa 68,0
hatice_84 59,6
ipeksir 60.2
pinup 60.0
plazmiq 68,8 (burda napalim?)
tgull 63,6
Nes84 64,5

3. TAKIM TOPLAM KILO 445,3 445,4 -0,1 -0,02

buda geri donecek olan uyelerin listesi
silagul 70,0
urbi_seher 98,5
candyelif 64,0
ozgey

tam 12 kisiyiz, plazmiq arkadasimizi diskalifiye edelimmi?
Yooksa memuzin arkadasimiz icin yerimiz yok...

Silagul cum sen ne diyorsun? napalim?
Bu hafta liste hazirlama sirasi bizde, yardimci olurmusun?

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

neredeyse 3 haftadır hiç yazmıyorsa mecburen diskalifiye olsun. Geri dönerse başka bir grupta yer alabilir.

Bu arada semocuğum mesaj yazarken, 3-5 tane alıntıyı nasıl yapıyorsun? Ben bir türlü çözemedim.

tgull sakın o düşündüğünü (tatlı yemek) yapma. lmaz: Kendini düşünmüyorsan bizi düşün az kalsın sonuncu olacaktık geçen hafta. Derece yapalım artık.

semocum bayağıda olmuş ya gelmeyeli ama diskalifiyede geri dönüncede başka takımada girmiyor ya insanın eli gitmiyor çekiniyor. eğer memuzin için 1 hafta deneme süreci olacaksa bu plazmiq içinde bekleme olsun. baktık 1haftada gelmedi o zaman bye bye deriz ne dersin? hem sanırım özge bebişi doğunca gelecek o gelene kadar illaki giden olur...

evet hemde nasıl yiyorum bir bilsen hep hep her hafta işte diyorum bu hafta kilo verecem ama nerdeee.... dün kabak maydonoz dereotu havuçu rondodan geçirip yağsız olarak fırında pişirdim acayp diyet kalorisiz bişi oldu akşam yemeğinde onu yedim. sonra üstüne liptonun form çayını içtim sonrada aldım elime saralle kavanozunu... kızıyorumkendime ama yine yapıyorum . ooof of 63e düşünce şımardım daha göremiyom 63ü çok kötü yaa çok kızıyom kendime...

doğru diyorsun. bir süredir böyleyim doymuyorum tatlıya hep canım çekiyor.
bu hafta adet göreceğim belki adetten sonra dizginleyebilirim kendimi. kendim için artık beceremesemde takım için daha çok dikkat edeceğim...

ipegim, valla 4-5 alinti nasilmi yapiliyor, cok kolay tek tu$la oluyor bu.
aslinda, hic bir zorlugu yok.
Yani 1 dakika bile sürmuyor bu i$ kaydirigubbakcemile2
Gelelim sadete, alinti yap ve hizli yanit tu$larinin arasinda MQ yaziyor ya,
kopyalamak istedigin mesajlarda, MQ tusuna basiyosun. delikafadulden alkisalkisalkis

Iyi fikir datlim, öyle yapalim.
memuzin cim, 1 hafta deneme surecine girsin.

aynen beni anlattin ha tgull cum.
klava:

ben hastayımmmmm

gecmis olsun canim, neyin var? regl mi oldun?
uzulmeeee, her genc kizin basina gelir boyle seyler zemuszemus hihoyyyt

geçmiş olsun tam hastalık zamanları işte... çocuk hasta olması çok zor. çocuğum yok ama kardeşimi çok baktım.Allah ım o hasta olmasa onun yerine hastalığı ben çeksem derdim.

aynen canım bende aynısını söylüyorum onlar hasta olmasınlar tek diyorum ben çekerim biraz benim kilo verememin nedeni de çocuklar kendimi unutuyorum
aklıma geldide benim koçişde askere gidecek aralıkta düşünüyorduk ama bedelli çıkacak falan diyolar bekleyecek gibi belki bende annemlere gidersem zayıflarım zaman nasıl geçer bilemiyorum çocuklar babaları özlerler bizim evliliğimiz için iyi olr özlem birbirimizi bitiriyoruz çünkü

Merhaba arkadaşlar cumaya az kaldı 59.4 falan geliyorum Takıldı kaldı kilom ya Bugünden itibaren ne yediğimi size yazacağım yeniden Utanır da azaltırım belki
Plazmiq arkadaşımız pek düzenli paylaşım yapamayacak gibi
İpeksirciğim dukan diyetini başladığım gün geri bıraktım Hazır değilmişim Çok or geldi bana Sen çok kararlısınn Herşeyden yiyebildiğin güne kadar devam et süper kilo veriyorsun
Nes hoşgeldin canım Leslie 5 mil ben de yapıyorum arada keyifli tavsiye ederim

5 mil olanını tek indirimde indirebiliyomuyuz yani benim baktıklarımda 4-5 tane link çıkıyo ve hepsini indirmeden tek tek çalışmıyo hepsini indirmek için arada yarım saat geçmesi gerekiyomuş ayrıca zaten herbiride yarımm saatde ini yor yani beş parçalık linkleri indirmem beş saat sürüyor öff çok uzun bizim sitedede var galiba bide ordan dneyimmmm geçen aramıştım ama bulamamıştım vereb,leceğin link varsa yardımcı olsana tgull cüm

semocumm hoşbulduk bu arada dediğin gibi kışon kilomu korusam bile çok mutlu olucamm ama olmadı giderkenki kilomu unutmuşumm 64.500 şuanda 65.500 üm 1 kilo gibi görünüyor ama ben bu arada 63.500 e indim sizden ayrıyken yanii bartmış ve 2 kilo almışımm yaaa hemen bişeyler yapmalıyımmm alım başını gitmesini istemiyorum bu kilolarınnn,dün akşam şunları yedim az çorba,1adet küçük biber dolma küçük fınında tavuk baget,göbek salata ekmeksizz,sonra yatmadan bir saat öncede yeşil çayımı içip yattımmm nasıl düşününce o biberi yemeseydim diyorum ama evde yemek vardı ben yemesemm bitmiycek atmak zorunda kalcaktım ekmeksiz yeyince bişey olmnaz diye düşündümmm

ben o kadar çook yerde bakmıştım ki nerden indirdim inan hatırlamıyorum ama ilk fırsatta zamanım olunca tekrar bakar bulursam linki atarım sana.
bende indirirken ilk indirdim baktım 1millik olanmış tabi hafifte bayağı bende beş mil yazanı indirdim. 1mil, 2mil,3mil hepsini ayrı ayrı indirip kota doldurmaya gerek yok diye düşündüm 5mili indirdim zaten yazıyor 5milin içinde geçen her mil. bence sadece 5lik olanı indir. dediğin gibi çook uzun sürüyor..

günaydın kızlar semocum tgullcüm cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
kızlar ben takımdan ayrıdığımda yaklaşık 78 idim.şimdi maalesef
81-82 lerde geziyorum.sanırım bu hale gelmeme yaptığım kısa süreli rejim ve yürüyüşler sebep oldu.tabii takımdayken günlük yediğimin kaydını tutyodum çok faydası oluyordu.neyse işin özü hayatımda hiç olmadığım kilolardayım şimdi.depresyona girdim resmen.
tabii bu yağları edinim sürecimi de anlatayım.
60 kilo ile dal gibi evlendim.2 kaybedilmiş gebelik sonrasında 65 kilo ile 3. gebeliğime başladım.gebe kaldığımda bile fazlam vardı yani.80 ile doğuma girdim 74 lere kadar düştüm.işten ayrılıp evde oturunca kendimi bu halde buldum.
sıkı motivasyona ihtiyacım var.özgüvenim kırıldı.bu sorunu hayatımın merkezine oturttum.ama çözmek içinde pek bişey yapmadığımı farkettim.bu duruma bi son vericem.çok mutsuzum böyle.kilolarıyla barışık ve mutlu yaşayanlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum.

bu sabahtan bşlıyım.az önce 2 dilim ekmek yumurta ve bikaç zeytinle kahvaltı ettim.saat 11-12 arası 45 dk. yürüyüş 15 dk.egzersiz yapmayı planlıyorum.gelişmeleri gün içinde paylaşırız.hepinize 36-38 bedenler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…