Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet gelelim kiloma aslında bunu sölemektenn çok utanıyorum ama şişkoyum işte kilo aldımm enson bıraktığında 64.500 dü şuanda kilom 65.500 kızlarr üzgünümmm:sinifsinif:

Son düzenleme:
hıı bide hesaplamayı nasıl yaptığımı unuttum böle yazıverdim gitti

***3. TAKIM 177. ETAP***

Semo ( 65,2 / 65.0 / 0.2 / 0.31% )
burakefsa ( 68,0 /
hatice_84 ( 59.6 / 59.0 / 0.6 / 1.01% )
ipeksir ( 60.2 / 59.4 / 0.8 / 1.33% )
pinup ( 60.0 /
plazmiq ( 68.0 / 68.0 / 0.0 / 0.00% )
tgull ( 63.6 / 65.4 / -1.8 / 2.83% )
Nes84 ( 64,5 / (eski uye, geri donmek uzere ayrilmi$ti, aramiza tekrar katildi)

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 509.9 / 509.5 / 0.4 / 0.08% )

pardon tgull cum, yanlislik yaptim az onceki mesajda, simdi duzelttim.
senin kilon gecen hafta 63.6 idi canim, sen. 64.3 degil.

semocum yanılmıyorsam plazmiq deneme süresinde de pek girmemişti mimuzin girecekse ve yerimiz yoksa diskalifiye olabilir

kızlar ya zaten zar zor gram gram kilo veriyoruz Bir hafta 1-2 kilo alıyorsunuz sonra sonuncu oluruz tabi Tamam ben de bu ara çok zorlanıyorum ama almamak için gayret ediyorum Haftaya herkes dikkat etsin Şu grup ben geldim geleli bir kez 1. olamadı Ben anlamam Kızcam artıkkötükedihüso Az yiyeceğiz tamam mı

Canım hamile kalmadan ver kilolarını bir an önce Bak bana hiç 60 kilo olmamıştım hamileyken yedim yedim 16 kilo aldım Şimdi çok zor veriyorum Sonra sen sıkıntı çekerisn Dikkat et olur mu NEScim

Kızlar bir fikrim var Önümüzdeki hafta kim kilo alırsa çok caydırıcı ceza verelim Kimse kilo almamaya çalışsın Ok?

Canım hamile kalmadan ver kilolarını bir an önce Bak bana hiç 60 kilo olmamıştım hamileyken yedim yedim 16 kilo aldım Şimdi çok zor veriyorum Sonra sen sıkıntı çekerisn Dikkat et olur mu NEScim

bende zaten vermeye çalışıyorumda haticecim işte bu tedavilerde kullandığım ilaçlar çok kilo aldırıyorr ben hiç çok zayıf olmadım hayatımda ama şişko da değildim bundan birsene önce yine ilaç iğne falan kullandumm ozaman işte 70 in üstüne çıktım daha öncesinde 58-60 kilodaydım şimdide bu kiloya inmem gerek yani aslında 5 kg versem iyi olucak iki ayda verebilmem lazım bu 5 kiloyuu işte yazın haftada 1 kilo veriyordum ama mevsim kış olunca çok etkilendim yürüyüş spor yapamıyorum ama yinde elimden geli yapıcamm kızma kızmaaaa olurmuu..

semocum ben 63,6dan ayrıldım geçen hafta tartıldım 64,3dü ama bildirimde gecikmiştim unutmuşum en son 63,6 vardı kayıtlarda...
valla çok utanıyorum 1,8 kilo almak çok fena...
birde doğum kontrol olarak hap kullanıyorum hani kullananlar bilir 21adet hap biter 1hafta ara verilir o arada adet görülür ve sonra hapa devam edilir ya... benim hap bitti 1hafta oldu neredeyse ama adet başlamadı tekrar hapa başlama zamanım geldi. kilo alımım birazda bu yüzden olabilir şiştim çünkü...

Tamam canım yeni geldiğin için kızmıyorum Çok haklısın kışın kilo vermek zorlaşıyor Ama aynadaki görüntümüz değiştiğinde bütün bu sıkıntılara değecek 60 olmadan gitmek yok şimdi hamile kalsan 80 kilo olursun sen
Ceza konusunda hemfikir miyiz

kızlar birşey soracağım,
gebelik mümkün müdür sizce?(geçen ay bir kaç kez aksama oldu hap kullanımımda)
test alıp baksam mı ne kadar zaman sonra belli olur ki gebelik varsada...

kızlar birşey soracağım,
gebelik mümkün müdür sizce?(geçen ay bir kaç kez aksama oldu hap kullanımımda)
test alıp baksam mı ne kadar zaman sonra belli olur ki gebelik varsada...

mümkün tabi ilk günler belli olmayabiliyor se yine de al eczaneden bi test bak ne kadar gecikti reglin

mümkün tabi ilk günler belli olmayabiliyor se yine de al eczaneden bi test bak ne kadar gecikti reglin

5gün gecikti aslında çok fazla bir gecikme değil ama normalde hap kullanırken çok düzenli olur hap bittikten bir iki gün sonrada başlardı.
şimdi bir tanış eczane vardı sordum hapın koruyuculuğu çok yüksektir gebe kalma olasılığı düşük ama gebelik olma durumuna karşı riske atmayın başlamayın hapa doktora gidip test yaptırın birşey olmadığından emin olup başlayın dedi...hadi hayırlısı:)
hamile olmaktan korksamda eminim negatif çıkınca üzüleceğim

tuğba da utançla sunar 68.600 kilo aldım üff ya zayıflayamıyorum:kedi:

tüh sen de mi kilo aldın..
ya noldu bize?

ben kilo veremediğimi söylerken utanırdım yada 100gram 200gramı zayıflama saymazdım bu kadarcık derdim, şimdi yerin dibine girsem yeridir. çok canım sıkılıyor, her kış kilo alıp her bahar diyet yapan biri olmak istemiyorum..

haticecim ceza fikrini destekliyorum.
birşeyler yapmalıı... doğruyu bilmek yetmiyor uygulamadıktan sonra

birde aklımda şöyle birşey kalmış nerden duydum emin değilim ama semo da söylemiş olabilir, yanlış hatırlamıyorsam hep beraber birşeyler yapacaktık mesela bir hafta hamurişi yasağı olacak o hafta kimse hamur işi yemeyecek sonra tatlı yasak haftası, 7den sonra yememe haftası,yanlış hatırlamıyorsam aklımda böyle kalmış ne dersiniz her hafta için kurallar koyalımmı?

semo geçen hafta benim kilom da eklenmiş, eski kilom yok geçen hafta
***3. TAKIM 176. ETAP***

Semo ( 65,2 / 65,2 / 0,0 / 0,00% )
burakefsa ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00% )
hatice_84 ( 59.9 / 59.6 / 0.3 / 0.50% )
ipeksir ( 61.3 / 60.2 / 1.1 / 1.79% )
pinup ( 58.5 / 60.0 / -1.5 / -2.56% )
plazmiq ( 68,8 / 68,8 / 0,0 / 0,00% )
tgull ( 63,6 / 64,2 / -0,7 / -1,10% ) (geri dönmek üzere ayrilmisti, tekrar aramiza katildi)

3. TAKIM TOPLAM KILO (445,3 / 446,0 / -0,7 / -0,16% )

cuma yarışması sonuçlarına bakıyordumda orada gördüm.
bu haftaki listede başlangıç kilom yine 63,6görünüyor onu bir düzeltelim olur mu

evet yaa hemfikirizzz ceza olmadan veremiycezz galiba madem güzellikle kurtulamıyoruzzz zorla kurtuluruzzz bizde bu kilolardankafamçokkarıştı

Son düzenleme:
***3. TAKIM 177. ETAP***

Semo ( 65,2 / 65.0 / 0.2 / 0.31% )
burakefsa ( 68,0 / 68.0 / 0.0 / 0.00% )
hatice_84 ( 59.6 / 59.0 / 0.6 / 1.01% )
ipeksir ( 60.2 / 59.4 / 0.8 / 1.33% )
pinup ( 60.0 /
plazmiq ( 68.0 / 68.0 / 0.0 / 0.00% )
tgull ( 63.6 / 65.4 / -1.8 / 2.83% )
Nes84 ( 64,5 / (eski uye, geri donmek uzere ayrilmi$ti, aramiza tekrar katildi)

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 509.9 / 509.5 / -0.6 / -0.12% )

tgull cum, gecen hafta bildirim yapmadin ya. yani en son kayitlarda 63.6 kilon.
bu hafta baslangic kilonu digisik yazamam.

Canım sen bebek mi istiyordun Ya ben hamile olduğumu anlamadım biliyormusun Hep düzenli olurdu Stresten falan gecikti sandım Üstüne bir de kanamam oldu 8-10 haftalık falan olmuştu ben emin olduğumda Ama eczanedekilerin de söylediği gibi risk varsa çünkü düzenli kullanmamışsın Hemen bir test al yap ilacı kullanma Ben bu ilaçlardan hiç kullanmıyorum yan etkileri var Eşin korunsun daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…