bu sabahtan bşlıyım.az önce 2 dilim ekmek yumurta ve bikaç zeytinle kahvaltı ettim.saat 11-12 arası 45 dk. yürüyüş 15 dk.egzersiz yapmayı planlıyorum.gelişmeleri gün içinde paylaşırız.hepinize 36-38 bedenler diliyorum.
hoşgeldin memuzin 45 dk yürüyüş çok iyi valla bende 73 den 64 e düştüm 40 bedenim şimdilik ama 60 a inmem gerekkk inşlaah hep birlikte güzelce zayıflarızzz
teşekkür ederim nescim.hedefine çok yaklaşmışsın .darısı başımıza.bu arada ben planladığım yürüyüşü yapamadım.artık akşam yaprak dökümünü izlerken yürürüm.kendime lahana çorbası yaptım.arada onu içiyorum
klava:
gecmis olsun canim, neyin var? regl mi oldun?
uzulmeeee, her genc kizin basina gelir boyle seyler zemuszemus hihoyyyt
hahah yok ya gerçi o da olucak bugn yarn ama çok feci grp oldum ölüyorum ve seyahtteym otel köşelerin ööffff
merhaba kızlar
nasılsınız?
ben hiiç spor yapamıyoruum... eve hepp yorgun gidiyorum sonra yemek ve evi toplamak derken eşim geliyor hadi bir çay içelim ve yatma vakti günler geçiyor ömür bitiyor ama ben ne diyet yapabiliyorum ne spor. hatta dün adet zamanım diye eşim canımın tatlı çekeceğini düşünüp baklava getirmiş. aslında canımda çekiyordu adet dönemi ama olmasa bir şekilde dayanırdım ama olunca dayanamadım yedim..
valla bende hiç ara vermeye falan gelmiyor başlayınca sonuna kadar bitirmeliydim şu diyet ve zayıflama işini ara verdim ve bir türlü konsantre olamıyorum tekrardan.
sizlerin ki nasıl geçiyor kim neler yapıyor bakalım?
bu arada semocum nasılsın nerelerdesin neler yapıyorsun?
semocumm hoşbulduk bu arada dediğin gibi kışon kilomu korusam bile çok mutlu olucamm ama olmadı giderkenki kilomu unutmuşumm 64.500 şuanda 65.500 üm 1 kilo gibi görünüyor ama ben bu arada 63.500 e indim sizden ayrıyken yanii bartmış ve 2 kilo almışımm yaaa hemen bişeyler yapmalıyımmm alım başını gitmesini istemiyorum bu kilolarınnn,dün akşam şunları yedim az çorba,1adet küçük biber dolma küçük fınında tavuk baget,göbek salata ekmeksizz,sonra yatmadan bir saat öncede yeşil çayımı içip yattımmm nasıl düşününce o biberi yemeseydim diyorum ama evde yemek vardı ben yemesemm bitmiycek atmak zorunda kalcaktım ekmeksiz yeyince bişey olmnaz diye düşündümmm
günaydın kızlar semocum tgullcüm cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
kızlar ben takımdan ayrıdığımda yaklaşık 78 idim.şimdi maalesef
81-82 lerde geziyorum.sanırım bu hale gelmeme yaptığım kısa süreli rejim ve yürüyüşler sebep oldu.tabii takımdayken günlük yediğimin kaydını tutyodum çok faydası oluyordu.neyse işin özü hayatımda hiç olmadığım kilolardayım şimdi.depresyona girdim resmen.
tabii bu yağları edinim sürecimi de anlatayım.
60 kilo ile dal gibi evlendim.2 kaybedilmiş gebelik sonrasında 65 kilo ile 3. gebeliğime başladım.gebe kaldığımda bile fazlam vardı yani.80 ile doğuma girdim 74 lere kadar düştüm.işten ayrılıp evde oturunca kendimi bu halde buldum.
sıkı motivasyona ihtiyacım var.özgüvenim kırıldı.bu sorunu hayatımın merkezine oturttum.ama çözmek içinde pek bişey yapmadığımı farkettim.bu duruma bi son vericem.çok mutsuzum böyle.kilolarıyla barışık ve mutlu yaşayanlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
Benden başka kimseciklerde uğramamış bi saatdir şuu leslie önrümü yedi indiremedim birtürlü yaaaaa
hahah yok ya gerçi o da olucak bugn yarn ama çok feci grp oldum ölüyorum ve seyahtteym otel köşelerin ööffff
merhaba kızlar
nasılsınız?
ben hiiç spor yapamıyoruum... eve hepp yorgun gidiyorum sonra yemek ve evi toplamak derken eşim geliyor hadi bir çay içelim ve yatma vakti günler geçiyor ömür bitiyor ama ben ne diyet yapabiliyorum ne spor. hatta dün adet zamanım diye eşim canımın tatlı çekeceğini düşünüp baklava getirmiş. aslında canımda çekiyordu adet dönemi ama olmasa bir şekilde dayanırdım ama olunca dayanamadım yedim..
valla bende hiç ara vermeye falan gelmiyor başlayınca sonuna kadar bitirmeliydim şu diyet ve zayıflama işini ara verdim ve bir türlü konsantre olamıyorum tekrardan.
sizlerin ki nasıl geçiyor kim neler yapıyor bakalım?
bu arada semocum nasılsın nerelerdesin neler yapıyorsun?
***3. TAKIM 177. ETAP***
Semo 65,2
burakefsa 68,0
hatice_84 59.6 / 59 / 0.6 / %1
ipeksir 60.2 / 59.4 / 0.8 / %1.33
pinup 60.0
tgull 63,6
Nes84 64,5
3. TAKIM TOPLAM KILO 445,3
Nes cim korkuyorum ben valla, kisin istanbula gidicem tatile...
vay be iyi kilo vermissin canim, tebrik ederim.
Tedavi noldu canim, sonuc verdimi?
memuzin cim, bu gidisle takima alinacaksin galiba cunku plazmiq arkadasimiz hala ortada yok.
wayyyy bende 60 kilo yla evlendim.
beraber zayiflicaz mutlu olucaz opuyorumnanaktan
canim bu siteden indirebilirsin. sendezayifla
kolay gelsin.
gecmis olsun canim, bol bol limonlu cay ic.
ve dinlen, kendini yorma sakin.
bende pek spor yapamiyorum bu aralar, ben cok civittimklava:
senin e$in tatli yi cok seviyor galiba yaaah... :lepi:
valla canim iyim cok sukur.
ev, i$, okul, misafirlik derken yuvarlaniyorum i$te kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?