Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşgeldin memuzin 45 dk yürüyüş çok iyi valla bende 73 den 64 e düştüm 40 bedenim şimdilik ama 60 a inmem gerekkk inşlaah hep birlikte güzelce zayıflarızzz

Benden başka kimseciklerde uğramamış bi saatdir şuu leslie önrümü yedi indiremedim birtürlü yaaaaa

hoşgeldin memuzin 45 dk yürüyüş çok iyi valla bende 73 den 64 e düştüm 40 bedenim şimdilik ama 60 a inmem gerekkk inşlaah hep birlikte güzelce zayıflarızzz

teşekkür ederim nescim.hedefine çok yaklaşmışsın .darısı başımıza.bu arada ben planladığım yürüyüşü yapamadım.artık akşam yaprak dökümünü izlerken yürürüm.kendime lahana çorbası yaptım.arada onu içiyorum

evet canım hedefime az kaldıda yaklaşık iki buçuk aydır iki ileri bi geri hareket ediyorummm bitürlü şu 4 -5 kg mı veremedim yazın haftada bir kiloya yakın veriyodum ne güzellll

hahah yok ya gerçi o da olucak bugn yarn ama çok feci grp oldum ölüyorum ve seyahtteym otel köşelerin ööffff

geçmiş olsun pinup gripteee yatıp dinlenmeden geçmek bilmio dinlen diycemm seyehatteymişsinnn boll c vitamini al barii

kizlar kizlar gelemmi yanagizdan opemmi... zemuszemus
mesajlari, okumaya zamanim olmadi.
oglen, okurum siskolarimm (bende dahil) kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar
nasılsınız?
ben hiiç spor yapamıyoruum... eve hepp yorgun gidiyorum sonra yemek ve evi toplamak derken eşim geliyor hadi bir çay içelim ve yatma vakti günler geçiyor ömür bitiyor ama ben ne diyet yapabiliyorum ne spor. hatta dün adet zamanım diye eşim canımın tatlı çekeceğini düşünüp baklava getirmiş. aslında canımda çekiyordu adet dönemi ama olmasa bir şekilde dayanırdım ama olunca dayanamadım yedim..
valla bende hiç ara vermeye falan gelmiyor başlayınca sonuna kadar bitirmeliydim şu diyet ve zayıflama işini ara verdim ve bir türlü konsantre olamıyorum tekrardan.

sizlerin ki nasıl geçiyor kim neler yapıyor bakalım?

bu arada semocum nasılsın nerelerdesin neler yapıyorsun?

TGULL YAZINI OKURKEN BİR AN SANKİ BUYAZIYI KENDİM YAZMIŞIM GİBİ OKUDUM VALLA BENDE AYNEN GÜNLER KISALDI EVE GİDİP YEMEK YİYORUM ERKEN YİYEYİMDİYE ATIŞTIRIYORUM BİŞİYLER SONRA TEKRAR YEMEK YAPIYORUM BEN DİYETTEYİM DİYE BİŞEYLERLE SAVUŞTURUYORUM AMA EŞİME TAZE YEMEK YAPIYORUM HEM YARIN ÖLENDE EVE GELİNCE YEMEK İÇİN SONRA BAKIYORUM HAVA KARARMIŞŞ DIŞARI GİDİP YÜRÜYEMİYORUMM TABİİ HAVADA SOĞUKK YAMURLU VS.AYRICA BİRAZ SONRA EŞİM GELİYOO BİRAZ YANINDA OTURAYIM Bİ DİZİ İZLEYELİM DİYORUM ZATEN YORGUN OLUYORUM İŞ SONRASI SONRA BULAŞIKLARI TOPARLIYORUM AAA BAKIYORUMM SAAT KAÇÇ 23:00 SONRADA UYKU VE BEN SPOR YPMADAN ZAYIFLIYAMIYORUMM BUNU BİLİYORUMM YÜRÜMEDEN OLMUYOORR ÇOKK DENEDİM OLMADII NE YAPCAMI BİLEMİYORUMM YÜRÜMEYİ BIRAKALI 2 KİLO ALDIMM KIŞIN ŞİŞCEK OLMAK BENİİ ÇOK KORKUTUYORR BU ARADA İKİ AYRI HORMON İLACI KULLANIYORUMMkafamçokkarıştı EN SONUNDA ŞU WALK AT HOME 5 MİLİ İNDİRDİM UMARIM İŞE YARAR KANIMIN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞICAM BU KİLOLARLA EVET 2 KİLO ALDIM AMA ONU 5 OLARAK GERİ VERCEMMM TGULL KARARLI OLALIM VAZ GEÇMEYELİM HEM SAĞLIĞIMIZ İÇİN HEMDE GÖRÜNÜŞÜMÜZ İÇİNopuyorumnanaktan

Şu evde yürüme işi güzel galiba. Bende ilk fırsatta bakacağım.

Bu arada yarın Antalya'ya doğru yola çıkacağız. Hafta sonu için. Bu yüzden şimdiden kilomu bildireyim. Olurda yarın sabah yolculuk karambolü olursa yazmamam falan, neme lazım.

60,2 / 59,4 / 0,8 / %1,33

Fırsat bulursam yarın sabah tazelerim. Öpüyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nes cim korkuyorum ben valla, kisin istanbula gidicem tatile...
vay be iyi kilo vermissin canim, tebrik ederim.
Tedavi noldu canim, sonuc verdimi?

memuzin cim, bu gidisle takima alinacaksin galiba cunku plazmiq arkadasimiz hala ortada yok.
wayyyy bende 60 kilo yla evlendim.
beraber zayiflicaz mutlu olucaz opuyorumnanaktan

Benden başka kimseciklerde uğramamış bi saatdir şuu leslie önrümü yedi indiremedim birtürlü yaaaaa

canim bu siteden indirebilirsin. sendezayifla
kolay gelsin.

hahah yok ya gerçi o da olucak bugn yarn ama çok feci grp oldum ölüyorum ve seyahtteym otel köşelerin ööffff

gecmis olsun canim, bol bol limonlu cay ic.
ve dinlen, kendini yorma sakin.

bende pek spor yapamiyorum bu aralar, ben cok civittim klava:
senin e$in tatli yi cok seviyor galiba yaaah... :lepi:
valla canim iyim cok sukur.
ev, i$, okul, misafirlik derken yuvarlaniyorum i$te kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar
Sabah: 2 küçük dilim kepek ekmeği, peynir, domates
Öğle: şehriye çorbası, 3 dilim fırında karnabahar mücveri (yoğurtlu, salçalı)
Akşam: Hamsi yiyeceğim daha yemedim kızartırız ekmeksiz salatayla
Memuzin hoşgeldin aramıza
Öpüyorum hepinizi

***3. TAKIM 177. ETAP***

Semo 65,2
burakefsa 68,0
hatice_84 59.6 / 59 / 0.6 / %1
ipeksir 60.2 / 59.4 / 0.8 / %1.33
pinup 60.0
tgull 63,6
Nes84 64,5

3. TAKIM TOPLAM KILO 445,3

***3. TAKIM 177. ETAP***

Semo 65,2
burakefsa 68,0
pinup 60.0
tgull 63,6
Nes84 64,5

merhaba,
bu geçen hafta değilde ondan bir önceki hafta olabilir mi?
geçen haftaki kilom 64,3dü çünkü de

tgull utançla sunar,
tgull (64.3/65.4/-1,1/-1.71/)

:sinifsinif::kedi::kedi::kedi::kedi::sinifsinif:
eyvahedigeldismilebilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

15687172]***3. TAKIM 177. ETAP***

Semo 65,2
burakefsa 68,0
pinup 60.0
tgull 64.3 / 65.4 / -1.1 / %-1.71
Nes84 64,5

düzelttim ve ekledim canım Ama niye kilo aldın senklava:

***3. TAKIM 177. ETAP***

Semo 65,2
burakefsa 68,0
pinup 60.0
tgull 64.3 / 65.4 / -1.1 / %-1.71
Nes84 64,5

Son düzenleme:
***3. TAKIM 177. ETAP***

Semo ( 65,2 / 65.0 / 0.2 / 0.31% )
burakefsa ( 68,0 /
hatice_84 ( 59.6 / 59.0 / 0.6 / 1.01% )
ipeksir ( 60.2 / 59.4 / 0.8 / 1.33% )
pinup ( 60.0 /
plazmiq ( 68.0 / 68.0 / 0.0 / 0.00% )
tgull ( 63.3 / 65.4 / -1.8 / 2.83% )
Nes84 ( 64,5 / (eski uye, geri donmek uzere ayrilmi$ti, aramiza tekrar katildi)

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 509.9 / 509.5 / 0.4 / 0.08% )

Gunaydin kizlar, listemizin son hali bu, nes, pinup ve burakefsa kaldi.
hatice cim plazmiq i napalim simdi? onu listeye yazmamiz lazim, diskalifiye mi yazayim?
yoksa kilosunu ayni yazayimmi? haftaya karar verelim?

semocum tedavi iyi valla hap kullanıyorum şimdi aralıkta tüp bebek yaptırcam Allah (cc)kısmet ederse yani iki ayda vemeliyim bu kiloyu bide hamişş olursamm diyet yapamam(ayy ben oluyum hamilede diyet miyet istemiyom zaten)bu arada şu andada kullandığım hap hotmon onun içinn çok dikkat etmeliyim hormon ilacı çok kilo yapıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…