Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
bu hafta sonuç listelerini sizler hazırlıyorsunuz. hatırlatayım istedim kolay gelsin

Evet arkadaşlar herkes aynı şeyi düşünüyor bu takımın motivasyona ihtiyacı var hep bişeyler yapalım kurallar koyalım şu diyeti yapalım falan diyoruz Gerisi gelmiyor sadece lafta kalıyor Tgullcüm her türlü kurala açığım çünkü biraz hızlanmak istiyorum artık
Bunun dışında bu hafta kilo verenler alanlara ceza verecek ve %100 uyulacak Ne de olsa bu gurupta yalancı yok Herkes ne yaptıysa dürüstçe söylüyor Spor cezası olur çikolata yasağı olur Artık ceza verenin insafına kalmış herkesin internete girebileceği ortak bir zaman belirlesek böyle şeylerde iletişimimiz daha çabuk olur diye düşünüyorum
Hadi haftanın kurallarını belirleyelim

kızlar geç kaldım dimi özür dilerim ama hastaydım

size en son hastayım ve il dışındayım demiştim ertesi gün istanbula zor döndüm hemde arbayı kendim kullanıyorum eskişehrden nerdeyse ağlayarak dönüodum

bugün sabahtan beri hastanedeym kusura bakmayın çok özür dilerim

benm kilom değişmedi kızlar ama geciktim mi bilmiyorum

size bi sürü haberim var ama şu an oturamıyorum bile biraz uzanıp daha ii olduğumda yazıcam:sinifsinif:

semo canım bireyselleri yanlış hesapladın. paylaşıma doğrusunu yazdım. düeltebilirmisin canım.

merhaba semo,
şuanki kilom malesef 65.4 fark 1.8olsa da farketmeez 1.1 olsada ben yanlışlık olmasın diye dedim. hani cuma yarışmasının sonuç ekranı varya oraya bakmıştım orada öyle yazıyor diye dedim sana yoksa problem değil..

tgull cum, ve nes cim, bi daha yaramazlik yapmayin klava:
ceza nizi gercekle$tirin, takim takim gezip ben pis bogazim yazin.

bu hafta dan itibaren, bunu butun kilo alan arkadaslar yapacak.
aslinda bu kural vardi ama biz yapmiyorduk ne zamandir klava:

iyi hafta sonlari kizlarrrrrr kaydirigubbakcemile2

Tuğba önümüzdeki hafta kilo alanlara ceza vereceğiz ona göre dikkat et Kocacığınla aran nasıl çocuklar iyi mi Öyle kilonu söyleyip kaçma hemen

canım valla biz hep aynıyız benim ki sıkıntıya gelemiyo hemen sinirleniyo çocuklar agladımı bana bağırıyo öyle öyle yürütüyoruz alsanaalsanasmile
çocuklar bu hafta iyi gibi senin kuzucuk nasıl

canım valla biz hep aynıyız benim ki sıkıntıya gelemiyo hemen sinirleniyo çocuklar agladımı bana bağırıyo öyle öyle yürütüyoruz alsanaalsanasmile
çocuklar bu hafta iyi gibi senin kuzucuk nasıl

Düzelir inş canım erkekler yaşlandıkça akıllarıbaşlarına geliyor Geç olgunlaşıyorlar bize göre Benim oğlan da büyüyor işte annem bakıyor şimdilik Kardeşim var küçük o da oğlumu kıskanıyor falan İdare ediyoruz bakalım öyle işte

Günaydın kızlar Nasıl geçiyor haftasonu ben erkenden kalkıyorum Ev halkı uyuyor daha
Dün yediklerim
Sabah: Domates, salatalık, peynir, zeytin, çok az patates kızartmasıklava: limonlu form çayı
Öğle: diş hekimine gittim bişey yemedim
Akşam: Önce annemde bir tabak sulu köfte yedim eve geldim Çiğ köfte almıştık dışardan ondan da yedim Yanında da meyve suyu
Ara: 1 bardak sıcak çikolata içtim
Gece: Oğlana uyanınca dolapta çikolata kalmış biraz midem kazındı onu da yedimklava:klava:klava:
Kızın bana

semoooo

benim kilomu 59.4 yazmışsın ama değişim yoktu bende

600 grım lafını yapmam gerçi ama olsun :)

bayadır girip naptımı ettimi yazamıyorum ama dediğim gibi inanılmaz hastaydım çok feci ne oldu bilmiyorum normalde böle olmaz bana ama

kızlar 5 haftada iyi bir kilo vermeliyim bana destek olun kütfen

yıllardır beklediğim göğüs ameliyatını olucam sonunda tarihim 23 kasım herşey çok hızlı gelişti ya hala inanamıyorumakannehir

her hafta 1 kilo vermek çok mu ütopik CADIARZUCADIARZU

göğüslerim yapıldıktan snr çok kilo verip bozulmalarını istemiyorum bu yüzden en azından 5 versem göğüslerden de 1 2 kilo gider geriye kalır 5 kilo :)

a.s.selam canlarım! nasıl özlemişim yaa burayı!Şenizen son ev taşıma olaylarından dolayı uzun süredir internetm yoktu.haziranda ayrılmıştım aranızdan ama şimdi müsadenizle geri dönmek istiyorum aranıza.
sizlerle bi 7 kilo vermiştim ama ne yazıkkı ramazandan sonra bi kaç kilo geri aldımklava: şimd inşallah tekrar ve daha fazlasını başarmaya geldim !!!
HEDEFİM 55!

slm kızlar 2 gündür nr yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum neredeyse hiçbirşey yemiyorum ama biiyorum ki bu da çok sağlıksız.ama evde büyük tadilatlar yapılacak.yarın başlıyoruz 2 gündür de ön hazırlık yapı market geziyorum.malzeme alımı falan...
bu koşuşturma işe yarar umarım da kilolar gider biraz

şimdi eski sayfaları gezerken gördüm sılagülcüm rahatsızlığından dolayı başkanlığı bırakmış ve aramızdan ayrılmış çok üzüldüm yaa:çok üzgünüm: Rabbim acil şifalar versin en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar aramıza döner inşallah.:Saruboceq:
semocum takım kaptanı sensin herhalde .hayırlı olsun canm.a.s.hepberaber bol bol kilolar veririz inşallah!

ramazandan sonra çok uğraştım aldığım kiloları vermeye ama bir türlü başaramadım! kendi kendime düşünüp inanamadım ben bu 7 kiloyu nasıl verdim diye!bunun sebebi de sizlerle olmaktı elbette! şimdi burda olmak bana o kadar güven veriyor ki başaracağıma inanıyorum burda olunca!güven duygusu veriyor burda olmak!:enbuyukkk:

ve tabikide sonucunda o büyük mutluluğa ulaşıyorsun!etrafımdakiler hep sordular bu yaz boyunca nasıl verdin bu kiloyu? çok zayıflamışsın!ne yaptında verdin bu kiloları? ve daha bir çok soru ve şaşıranlar!
inanın cevap veremiyordum düşünüyordum hakkaten ben ne yaptımda verdim bu kiloyu yaa!ben nasıl başardım bunu! ve şimdi daha çok anlıyorum bunu burada olmak, sizlerle olmak güven veriyor ve sonunda da hedeflediğiniz başarıya ulaşıyorsunuz!:enbuyukkk:

EVET YENİ HEDEFİM 55!

:enbuyukkk:

hayırlı geceler,tatlı rüyalar herkese!
yatıyorum bende.uyumalıyım ki erken kalkayım, erken kalkmalıyımki güne dinç başlamalıyım, ve en önemlisi tabikide platesimi kaçırmamalıyım!sırnaşık şey :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…