herkeze günaydın kızlar ben sonunda şu leslie yi indirdim
cuma günü 1-2-3-4 mil yaptım 50 dk sürüyor cumartesi temizlik yapmıştım çok yoruldum yapamadım,ama yediklerime dikkatt ettim sabah domates salatalık havuç ve yumurta ile kahvaltı,akşamda çorba ve salata yedim ama gece dayanamadım bir adet çokomel yedim,pazar günü gün vardı genelde salata yedim iki adet poça yedim,akşam leslie ile 1-2-3 mil yaptım oda yaklaşık kırk dk.sürüyor valla ter içinde kalıyorum hemde çok yoruyor yürürken bile bu kadar terlemiyodum kadın çok konuşuyor birazz o yüzden sesini kısıyorum onun yerine hareketli müzik açıyorum çok eylenceli oluyorrrr umarım işe yarar hergün en az 40 dk yapmayı düşünüyorummmm...
merhaba hatice,
hafta sonu iyi değildi ama elimden geleni yapacağım kaçamak yok...
ayrıca plates eğitmeni olmana çok sevindim hayırlı olsun...
Teşekkür ederim tgull Ben de akşam ne yiyeceğime karar veremedim Patlıcan yemeği kalmıştı önceden ama canım istemiyor onu Şimdiye kadar iyiydi ama akşam çok yerim diye korkuyorum Kara lahana çorbası güzel oluyor mu
Merhabalar,
Antalya'daki 3 günden sonra dün eve, bugün işe döndüm. Arkadaşın düğününde kendime ödül verdim. Ne geldiyse yedim, içtim. Kendimi çok iyi hissediyorum.
Cuma yarışma sonuçlarına da heyecanla baktım ama arkadaşlar durum feci. Valla benim kilo verme durumum 1-2 hafta içinde bitecek ve mezun olmayı isteyeceğim. O zamana kadar kilo vermeye başlamanız lazım. Yoksa hep sonuncu oluruz. CADIARZU
Özellikle akşam kaçamağı yapan arkadaşlarlmaz: canınız birşey çekerse bir bardak su için yada eğer canınız çok tatlı çekiyorsa, bir bardak sıcak veya soğuk sütün içine tatlandırıcı ve bir tatlı kaşığı kahve koyup için. Tatlı ihtiyacını epeyce karşılıyor...
Sevgiler...
haticecim plates eğitmeni olmuşsun tebriklerr bizede öğretsene sen bu işi guclubacismile
ebru şallaı doğum yaparken doktor karnını zor kesmiş çok sert adeleler varmışşş ee tabi kadının hayatı plates,herhalde benim başıma böle bişey gelse yağlar fışkırır
gelelim yediklerimize kızlar aralıkta tedaviye başlıycamya ben çocuk için onun için hem hızlı kilo vermem lazım hemde vicudumu beslemem lazım çünki ben bu zamana kadar hiç güzel beslenememişim sadece et ve et ürünleri yediğim için yumurtalarım fazla gelişmiyor büyük ihtimallede bu nedenle çocuk olmuyor aslında şu aralar ne yapacağımı şaşırdım,kendime faydalı şeyler yemem gerek vitamin ve mineral açısından aslında böle şeylerde kilo yapmazz ama işte kafam karıştı diyet yapıyorum diye bide vitaminsizmi kalırım diye korkuyorum onun için daha çok spora yönelik çalışmalar yapıyorum inşallah yinede işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?