Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım sana katılıyorummm valla bende psikolojim bozuk olunca canım sıkılınca kendimi yemeğe veriyorum bazılarıda yemek yiyemez bu durumda keşke öle olsaydımm zayıflardımmmm:çok üzgünüm:

evet benim sorunda basenlerde tavsiye edebileceğin cd yada site falan varmı yazsana plates topu falan aldım ama hareketleri hiç bilmiyorum biraz denemek istiyorummmm

slm kızlarr!
yediklerimi yazayım:
sabah:
biraz peynir,
3 zeytin,
domates,salatalık,
2 dilim ekmek.

akşama kadar hep çarşıdaydım arada 1 mandalina bir tanede halley yedim.
akşama balık ve bol salata yiyeceğim.cokacimcoook

Canım ben Dukan diyeti yapıyorum. Protein ağırlıklı bir diyet. Bugün 70.gün ve 11,5 kilo vermiş bulunmaktayım. :dance:Ayrıntılı bilgiyi güncel diyet haberleri başlığı altında bulabilirsin.

Doğru diyorsun insanın morali bozuk olunca en kolay yiyerek kendini iyi hissediyor yada hissettiğini sanıyor. Aslında geçici bir çözüm olduğunu hepimiz biliyoruz ama..... :sinifsinif:

nes leslie nedir yahuu CADIARZU bi kaçdır duyuyorumsempatiksalakcinni

heyyy nasıl bişi bu kilo boy falan girince direk listemi veriıo biraz gairp ama.Geçen bi programda dinlemiştim herkezin bedeni farklı tepkiler veriomuş yiyeceklere mesela birne elma iyi gelirken bir diğerine iyi gelmeyebiliyormuş

heyooo süperrr sımsıkı karnın olacak süperrrrboshayallersmile hayrlı uğrlu olsunn

ipeksir mükkemlsin yaaa ne kadar kısa zamanda başardın daha dün gibi hayran kaldım sana..darısı tüm takımın başına opuyorumnanaktan

bu arad hastayım ölüyorum dedim 23ünde ameliyat olucam dedim kimse sallamamış çok üzüldüm neden destek çıkmadınız kimafoldumben:çok üzgünüm:senağlama

semoooo

benim kilomu 59.4 yazmışsın ama değişim yoktu bende

600 grım lafını yapmam gerçi ama olsun :)

yapma yaaa, nasil yanli$lik yaptim ben eyvahedigeldismile
tüh, neyse caktirma sende i$te.
olumunekankayizsmile

ooooooh deva cigim hosgeldin canim,
en son mayista mesaj yazmi$sin, aranizdan 15-20 gunluk ayriliyorum diye.
firsat buldukca mesaj yazarim demi$sin ama mesaj ve payla$im yapmami$sin hic.
o mayista yazdigin son mesaj, a$agida canim.

seni geri takima almayi cok istiyorum, cunku azimli ve bol payla$im yapanlardansin olumunekankayizsmile
ama bir problemimiz var suan, listede 8 kisi var, ve geri donecek olan 4 kisi var.
yani toplamda 12 kisi var takimda,yani maksimum uye sayisina sahibiz simdi.
seni alirsak 13 kisi oluyoruz.
ama inschallah geri donecek olan arkadaslar gelmeden, takimdan 1 kisi mezun olur,
o zaman problem kalmaz, tekrar 12 kisi oluruz.
ama geri donecek olan arkadaslarin hepsi dönerse, o zaman seni gecici bir sure ayrildi diye yazalim kabul edermisin? mezun ve diskalifiye olursa biri, onun yerine girersin tekrar.
anladinmi deva cim, biraz kari$ik oldu cunku ohaoldumsmile

buda senn mayista yazdingin mesaj canim:
slm kızlarr!
2 gündür ev telaşesindeyim.ev taşıyoruz sanırsam 2 güne kadar internat bağlantımız da kesilecek.sonrada memlekete gideceğiz ordada bi 15-20 gün kalırız yani bir süre aranızda olamayacağım canlarım.
cuma gününe internet bağlantmz kesilmemş olursa kilo bildirimimi yaparm sılagülcüm.ama memlekettede imkan buldukça ziyaret etmeye,bildirimlerimi yapmaya çalışacağm.
inşallah en kısa zamanda aranıza dönmek ümidiyle byyy!

kaptan yardimcisi olabilirsin canim, sana guzel ucret veririz haaa kaydirigubbakcemile2

***3. TAKIM 178. ETAP***

1 Semo 65,0
2 burakefsa 68,0
3 hatice_84 59,0
4 ipeksir 59,4
5 pinup 59,4
plazmiq 68,8 paylasimda bulunmadigi icin diskalifiye
6 tgull 65,4
7 Nes84 65,5
8 memuzin (eski üye tekrar döndü)
9 deva (eski üye tekrar döndü)

geri donecek 4kisi
10 silagul
11 urbi_seher
12 candyelif
13 ozgey

deva cim, umarim anlatabilmi$imdir problemi.
bu 4 arkadas tekrar aramiza donerse hepsi toplam 13 kisi oluyoruz,
o zaman seni gecici olarak takimdan cikarmam gerek.

bu arad hastayım ölüyorum dedim 23ünde ameliyat olucam dedim kimse sallamamış çok üzüldüm neden destek çıkmadınız kimafoldumben:çok üzgünüm:senağlama

geçmiş olsun neyin var hasta olduğunu duymamıştım neden ameliyat olacaksınnn ???

leslie kadının adı evde yürüyüş diye bişey yürüyüş hareketleri yapıyor evde çok zevkli nete yazınca hemen çıkıyor ordan indirebilirsinn

bu arda kızlar dün yediklerim sabah kahvaltı yapmadım yetişemedim
ölen çorba ve 2 adet biber dolma
akşam 2 dilim börek çiğ köfte(biraz çok yedim ama yağsızdı çok zararı olcağını sanmam)
evde yürüyüş yapmadım dışarda yürüdüm biraz
yeşil çay içtim akşam küçük hobi yedim (onu yememeliydim ama eşim almış dayanamadım)
bu kadarrrrrrrrr
bugün daha sağlıklı şeyler yemeyi planlıyorummm ve 1 saat yürüyüş yapıcammm

Gunaydin kizlar,
Nasilsiniz bakem?
simdi guzelce bi kahvalti yapicam, coook aciktim.

pinup cum, ay sen uzulme ku$um ya.
gözumuzden kacmi$, kusura bakma :gitme:
hayirdir? ne ameliyati? gecmis olsun simdi'den?
ALLAH yardimcin olsun canim.

hoby mi yedin? klava:
menu guzel olmus, fena degil.
ama merak ettigim nes cim, aksam yemegini kacta yiyosun?
Şeniz

SEMOCUM AKŞAM YEMEĞİNİ ENGEÇ 19:00 DA YEMEYE DİKKAT EDİYORUM SONRA 1 SAAT SPOR SONRADA DİZİLERİM BAŞLIYO ONLARI İZLİYORUMdelikafadulden

SEMOCUM AKŞAM YEMEĞİNİ ENGEÇ 19:00 DA YEMEYE DİKKAT EDİYORUM SONRA 1 SAAT SPOR SONRADA DİZİLERİM BAŞLIYO ONLARI İZLİYORUMdelikafadulden

guzel bi saat aksam yemegi icin.
spor dan sonra acikmiyormusun tekrar? bilmiyorumkismile

guzel bi saat aksam yemegi icin.
spor dan sonra acikmiyormusun tekrar? bilmiyorumkismile

acıkmak demeyelimde hani geceler uzun yaa bişeyler yemek istiyor insan, azcık kuruyemiş yada meyve yiyorum yada şekersiz süt hıııı bide yeşil çay içiyorum mutlaka spordan sonra ama hala şu ana kadar kilo veremedim bu hafta elbet böle devam edesem veririm pes etmek yokkkk şimdi kayınvalidemde gün var işten kaçıp oraya gidicemm söz veriyorumm azzz yiycemmmmm

Pinup canım ben sana grip oldun diye geçmiş olsun yazmıştım bi ara Ama arada kaynadı sanırım ameliyat estetik amaçlı mı olacaksın göğüsünden
Nes Winsor pilates var internetten videolarda çıkıyor ya bir kadın grup halinde yaptırıyor o biraz yakın bizimkine orjinal pilates öğrendim ben top yok onda mat hareketleri ve reformer denilen alet üzerindeki hareketler

Dün akşam Çok az patlıcan yemeği ve pilav yedim
Bugün
Sabah: 2 tane burçak bisküvi
Öğle: 1 kase yoğurt çorbası, 2 bibe dolması az da salata

selam kızlar nasılsınız benim moralim düzgün çocuklar hasta değiller ya ondan
onların hastalıkları beni bitiriyo vallahi bugün anladım bana rahat yok evsahibimiz aradı evden çıkmamız gerekiyo ben bu kışgünü taşınacam şimdi ev bulmaya çalış çocuklarla taşın çok zor ya yardım edecek kimsem de yok belki taşınma telaşında kilo verririmfisfisfis
aman neyapayım ya hayata güzel bakmaya çalışıcam artık hayat beni çok zorluyo eşim askere gidecek onun telaşı evden bi kaç aylığına taşınacam maddi yönden zorlanacam zaten evliliğim sorunlu çocuklar küçük dert yandım sanki zayıflama formu değilde sorunlarımızı paylaşalım forumu kafamçokkarıştı
gelelim diyetime
sabah hellim kızartımm dayaklığıım demi ama çok severimklava:
çay bir dilim ekmek
elimde türk kahvemi yudumluyorum bide falıma bakarım eee keyfim yerinde ya
birazdan yeşilçay demleyecem içerim
akşama dolma yapacam ondanda yerim 2 tane ekmeksiz

canım sana katılıyorummm valla bende psikolojim bozuk olunca canım sıkılınca kendimi yemeğe veriyorum bazılarıda yemek yiyemez bu durumda keşke öle olsaydımm zayıflardımmmm:çok üzgünüm:

aaa bende,
heleki tatlı canım çok tatlı çekiyor zaten bir moralim bozukken birde adet dönemlerimde yediğim tatlılar beni böle yaptı .. ama morali bozulunca iştahı kesilenlerden olmayı çok isterdim çünkü bol moralim bozulur...

canım rahatsızlığının ne olduğunu söylememişsin çok geçmiş olsun merakta bırakma bizi haberdar et

evet canım aynen öyle yapılıyor. benim ilgimi çekti yapıp baktım sonucu paylaştım ama çok işime gelmedi ben bu kadar az yiyemem ölürüüüm kocaman vücut buncacık yemekle çalışmazz...birde dediğin gibi her bünye farklı böyle çok standartlar uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…