merhabalar arkadaşlar ben bugün yine uykusuzum üff ya bi düzenli uyyabilsem benim çocuklr bi değişil akşam 10 da uyuyolar sabah 6 da ayaktalar bende uykusuzluktan hiç spor yapamıyorum
kızlar bişey soracam şu beşibiyerde çayı varya ben onu yanlış kullanmışım tok karnına içiyordum aç karnına içiliyormuş kullanan oldumu biraz var evde 10 gün kullananyım diyorum sonrada 15 gün kadarda elma çayı içeyim bayrama kadar 65 kilo olsam biraz moral olur bana bugün yediklerim
çeyrek simit
çay 3çatal peynir
1 kaşık nutella moralimi düzeltiyo
öglen 1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
ben duygusal olarak açım biraz hayatım düzene girse inanın çok zayıflarım canım sıkıldığında yiyorum :enbuyukkk:
teşekkür ederim canım öğretirim tabi pilatesle daha çok kalça bölgesinden inceldim Senin de basenlerle sorunun vardı değil mi Herşeyden az az yemeye çalış Aslında kilo aldıran yiyecekleri hepimiz çok iyi biliyoruz ama bir de dayanabilsek Ebru şallının hamile olduğu hiç anlaşılmıyordu ya
canım sen bu 11 kiloyu çok çabuk verdin sanki değilmi ben mi yanlış hatırlıyorum tam olarak neler yaptın bende tam mezun olcam derken 700 gramın kalmıştı kilo aldım ve iki üç aydırda veremedim bi türlü nasıl bu kadar düzenli bi şekilde veriyosunn kiloyuu hehangi bişey kullandınmıkafamçokkarıştı
merhabalar arkadaşlar ben bugün yine uykusuzum üff ya bi düzenli uyyabilsem benim çocuklr bi değişil akşam 10 da uyuyolar sabah 6 da ayaktalar bende uykusuzluktan hiç spor yapamıyorum
kızlar bişey soracam şu beşibiyerde çayı varya ben onu yanlış kullanmışım tok karnına içiyordum aç karnına içiliyormuş kullanan oldumu biraz var evde 10 gün kullananyım diyorum sonrada 15 gün kadarda elma çayı içeyim bayrama kadar 65 kilo olsam biraz moral olur bana bugün yediklerim
çeyrek simit
çay 3çatal peynir
1 kaşık nutella moralimi düzeltiyo
öglen 1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
ben duygusal olarak açım biraz hayatım düzene girse inanın çok zayıflarım canım sıkıldığında yiyorum :enbuyukkk:
herkeze günaydın kızlar ben sonunda şu leslie yi indirdim
cuma günü 1-2-3-4 mil yaptım 50 dk sürüyor cumartesi temizlik yapmıştım çok yoruldum yapamadım,ama yediklerime dikkatt ettim sabah domates salatalık havuç ve yumurta ile kahvaltı,akşamda çorba ve salata yedim ama gece dayanamadım bir adet çokomel yedim,pazar günü gün vardı genelde salata yedim iki adet poça yedim,akşam leslie ile 1-2-3 mil yaptım oda yaklaşık kırk dk.sürüyor valla ter içinde kalıyorum hemde çok yoruyor yürürken bile bu kadar terlemiyodum kadın çok konuşuyor birazz o yüzden sesini kısıyorum onun yerine hareketli müzik açıyorum çok eylenceli oluyorrrr umarım işe yarar hergün en az 40 dk yapmayı düşünüyorummmm...
bir tane sayfa var diyetisyen linki diye,
orada kilonu boyunu yaşını, bir sağlık problemin olup olmadığını ve daha önce diyet yapıp yapmadığını yazıyorsun ve bir diyet listesi veriyor. ben yaptım bana çıkan diyet listesi bu;
İdeal Kilonuz: 60,69
Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori: 1214
Günlük Beslenme Planı:
KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) , Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN: 1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ: 2 porsiyon et (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
AKŞAM YEMEĞİ: 1 porsiyon et (et porsiyonu), 4 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), 1 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler), salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN: 3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)
Bugün sabah: Domates, salatalık, peynir zeytin 1 fincan limonlu form çayı
Öğle: 1 kase ezogelin çorbası ve biraz ton balığı
Şimdi pilates yapacağım Kızlar bu arada sınavdan geçmişim Artık pilates eğitmeni oldum
Merhabalar,
Antalya'daki 3 günden sonra dün eve, bugün işe döndüm. Arkadaşın düğününde kendime ödül verdim. Ne geldiyse yedim, içtim. Kendimi çok iyi hissediyorum.
Cuma yarışma sonuçlarına da heyecanla baktım ama arkadaşlar durum feci. Valla benim kilo verme durumum 1-2 hafta içinde bitecek ve mezun olmayı isteyeceğim. O zamana kadar kilo vermeye başlamanız lazım. Yoksa hep sonuncu oluruz. CADIARZU
Özellikle akşam kaçamağı yapan arkadaşlarlmaz: canınız birşey çekerse bir bardak su için yada eğer canınız çok tatlı çekiyorsa, bir bardak sıcak veya soğuk sütün içine tatlandırıcı ve bir tatlı kaşığı kahve koyup için. Tatlı ihtiyacını epeyce karşılıyor...
Sevgiler...
semoooo
benim kilomu 59.4 yazmışsın ama değişim yoktu bende
600 grım lafını yapmam gerçi ama olsun :)
a.s.selam canlarım! nasıl özlemişim yaa burayı!Şenizen son ev taşıma olaylarından dolayı uzun süredir internetm yoktu.haziranda ayrılmıştım aranızdan ama şimdi müsadenizle geri dönmek istiyorum aranıza.
sizlerle bi 7 kilo vermiştim ama ne yazıkkı ramazandan sonra bi kaç kilo geri aldımklava: şimd inşallah tekrar ve daha fazlasını başarmaya geldim !!!
HEDEFİM 55!
şimdi eski sayfaları gezerken gördüm sılagülcüm rahatsızlığından dolayı başkanlığı bırakmış ve aramızdan ayrılmış çok üzüldüm yaa:çok üzgünüm: Rabbim acil şifalar versin en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar aramıza döner inşallah.:Saruboceq:
semocum takım kaptanı sensin herhalde .hayırlı olsun canm.a.s.hepberaber bol bol kilolar veririz inşallah!
bu arad hastayım ölüyorum dedim 23ünde ameliyat olucam dedim kimse sallamamış çok üzüldüm neden destek çıkmadınız kimafoldumben:çok üzgünüm:senağlama
bu arad hastayım ölüyorum dedim 23ünde ameliyat olucam dedim kimse sallamamış çok üzüldüm neden destek çıkmadınız kimafoldumben:çok üzgünüm:senağlama
bu arda kızlar dün yediklerim sabah kahvaltı yapmadım yetişemedim
ölen çorba ve 2 adet biber dolma
akşam 2 dilim börek çiğ köfte(biraz çok yedim ama yağsızdı çok zararı olcağını sanmam)
evde yürüyüş yapmadım dışarda yürüdüm biraz
yeşil çay içtim akşam küçük hobi yedim (onu yememeliydim ama eşim almış dayanamadım)
bu kadarrrrrrrrr
bugün daha sağlıklı şeyler yemeyi planlıyorummm ve 1 saat yürüyüş yapıcammm
Gunaydin kizlar,
Nasilsiniz bakem?
simdi guzelce bi kahvalti yapicam, coook aciktim.
pinup cum, ay sen uzulme ku$um ya.
gözumuzden kacmi$, kusura bakma :gitme:
hayirdir? ne ameliyati? gecmis olsun simdi'den?
ALLAH yardimcin olsun canim.
hoby mi yedin?klava:
menu guzel olmus, fena degil.
ama merak ettigim nes cim, aksam yemegini kacta yiyosun? Şeniz
SEMOCUM AKŞAM YEMEĞİNİ ENGEÇ 19:00 DA YEMEYE DİKKAT EDİYORUM SONRA 1 SAAT SPOR SONRADA DİZİLERİM BAŞLIYO ONLARI İZLİYORUMdelikafadulden
guzel bi saat aksam yemegi icin.
spor dan sonra acikmiyormusun tekrar? bilmiyorumkismile
canım sana katılıyorummm valla bende psikolojim bozuk olunca canım sıkılınca kendimi yemeğe veriyorum bazılarıda yemek yiyemez bu durumda keşke öle olsaydımm zayıflardımmmm:çok üzgünüm:
nes leslie nedir yahuu CADIARZU bi kaçdır duyuyorumsempatiksalakcinni
heyyy nasıl bişi bu kilo boy falan girince direk listemi veriıo biraz gairp ama.Geçen bi programda dinlemiştim herkezin bedeni farklı tepkiler veriomuş yiyeceklere mesela birne elma iyi gelirken bir diğerine iyi gelmeyebiliyormuş
heyooo süperrr sımsıkı karnın olacak süperrrrboshayallersmile hayrlı uğrlu olsunn
ipeksir mükkemlsin yaaa ne kadar kısa zamanda başardın daha dün gibi hayran kaldım sana..darısı tüm takımın başına opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?