guzel bi saat aksam yemegi icin.
spor dan sonra acikmiyormusun tekrar? bilmiyorumkismile
bu arad hastayım ölüyorum dedim 23ünde ameliyat olucam dedim kimse sallamamış çok üzüldüm neden destek çıkmadınız kimafoldumben:çok üzgünüm:senağlama
***3. TAKIM 178. ETAP***
1 Semo 65,0
2 burakefsa 68,0
3 hatice_84 59,0
4 ipeksir 59,4
5 pinup 59,4
plazmiq 68,8 paylasimda bulunmadigi icin diskalifiye
6 tgull 65,4
7 Nes84 65,5
8 memuzin (eski üye tekrar döndü)
9 deva (eski üye tekrar döndü)
geri donecek 4kisi
10 silagul
11 urbi_seher
12 candyelif
13 ozgey
deva cim, umarim anlatabilmi$imdir problemi.
bu 4 arkadas tekrar aramiza donerse hepsi toplam 13 kisi oluyoruz,
o zaman seni gecici olarak takimdan cikarmam gerek.
geçmiş olsun neyin var hasta olduğunu duymamıştım neden ameliyat olacaksınnn ???
leslie kadının adı evde yürüyüş diye bişey yürüyüş hareketleri yapıyor evde çok zevkli nete yazınca hemen çıkıyor ordan indirebilirsinn
Gunaydin kizlar,
Nasilsiniz bakem?
simdi guzelce bi kahvalti yapicam, coook aciktim.
pinup cum, ay sen uzulme ku$um ya.
gözumuzden kacmi$, kusura bakma :gitme:
hayirdir? ne ameliyati? gecmis olsun simdi'den?
ALLAH yardimcin olsun canim.
hoby mi yedin?klava:
menu guzel olmus, fena degil.
ama merak ettigim nes cim, aksam yemegini kacta yiyosun? Şeniz
Pinup canım ben sana grip oldun diye geçmiş olsun yazmıştım bi ara Ama arada kaynadı sanırım ameliyat estetik amaçlı mı olacaksın göğüsünden
Nes Winsor pilates var internetten videolarda çıkıyor ya bir kadın grup halinde yaptırıyor o biraz yakın bizimkine orjinal pilates öğrendim ben top yok onda mat hareketleri ve reformer denilen alet üzerindeki hareketler
canım rahatsızlığının ne olduğunu söylememişsin çok geçmiş olsun merakta bırakma bizi haberdar et
ve bugün başarılıyımmmm
hihoyyyt
sabah meyveli yoğurt + elma
öğlen tavuklu salata
akşam portal suyu
az önce muz :lepi:
Çok çok geçmiş olsun..... Kusura bakma yaaaa. Bazen okuyup içimizden geçmiş olsun diyoruz ama yazmayı unutuyoruz... Çook çoooooooook geçmiş olsun tekrar. gelişmeleri haber etmeyi unutma....:kedi:
Semocuğum ben yakında mezun olurum deva'nından ayrılmasına gerek kalmaz :lepi:
aaa bende,
heleki tatlı canım çok tatlı çekiyor zaten bir moralim bozukken birde adet dönemlerimde yediğim tatlılar beni böle yaptı .. ama morali bozulunca iştahı kesilenlerden olmayı çok isterdim çünkü bol moralim bozulur...
sağouln kızlar sonunda ilgi çekebildim:jeyyar:
ya grip orta kulak ameliyatına dönmüş yataktan kalkamadım
rapor aldım baya kötüydü yani,şimdi daha iyiyim ama hala kulağım ağrıyor.
ameliyat hem esnetik hem sağlık sayılır .Göğüslerim çok büyük:kedi: sırt ağrısı ve boyun ağrısı hat safada ayrıca insanıda çok şişman gösterio
yıllardır küçültmeyi bekliyodum gün alınca çok heycanlandım bir garip oldum yaaşutarafagittihihoyyythihoyyyt
İpeksircim 58 kilo biraz fazladeğil mi boyuna göre canım
Kızım bu ne ya aç kalmışsın resmen Benimde göğüslerim büyük Doğumdan sonra o ağrılar ben de de oldu ama şimdi yok hiç küçültmeyi düşünmedim Sutyen seçimi çok önemli ve duruşuna dikkat etmelisin ve de egzersiz yapmalısın boyun ve omuzlar için Kilo verince göğüslerin de küçülecek Hem büyük göğüs herkesin arayıp da bulamadığı bişey Bence bu ameliyat işini bir kez daha düşün derim
kulak ağrısı çok kötü.. bendede sürekli uğuldama var ve grip falan olunca çok ağrır kulağım.
göğüs konusunda evet büyüklüğüdü belki dezavantaj olabilir ama benim tanıdığım bir kaç kişi var zayıfladığında göğüsleri bayağı küçülüp toparlanan. senin ki genetik mii yoksa kilodan mı? genetik olunca farketmez diye düşünüyorum. 36beden 45kilo incecik ama 90bedenden taşan göğüslü arkadaşım vardı evet gerçekten olduğundan kilolu gösteriyor ama bıçak altına yatmak işte korkutuyor insanı. hayırlısı artık. inşallah sağlıklı bir şekilde sonuçlanır?
bu gün yoğunluk biraz az bakın ne yaptım
beyaz peynir(30gr) 63
kepek100gram 213kalori 1dilimi--->64yaklaşık
yeşil çay:) 0kalori,
arada kurabiye 110kal
öğlen;
kıymalı bezelye 298 (ben sadece içini yedim yağının geçtiği suyu yemedim)
makarna 369(yarım porsiyon aldım)185kal.
şu ana kadar 720kalori,
elimden geldiği kadar 1400ı geçmeyeceğim.
1400 kalori mi?
ne güsellll biliomusun benm ölçümlerim yapıldığında günde 1300 kalori yakıomuşum yani 1400 alsam hergün kilo alcam kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?