Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

guzel bi saat aksam yemegi icin.
spor dan sonra acikmiyormusun tekrar? bilmiyorumkismile

ben çook acıkıyoruum. spordan sonra çok iştahlı oluyorum. bazen bunun için yemeğimin bir çeşidini spordan sonraya saklayıp o zaman yiyorum.
siz önlem olarak bişi yapıyor musunuz kızlar?

ölen yediklerim biraz çorba çok güzel olmuştuuuu (kendim yaptım diye sölemiyorum)
mantar sote
bir dilim pide
akşamıda iyi geçirirsem inşallah birazcık kilo veririmmm

bu arad hastayım ölüyorum dedim 23ünde ameliyat olucam dedim kimse sallamamış çok üzüldüm neden destek çıkmadınız kimafoldumben:çok üzgünüm:senağlama

Çok çok geçmiş olsun..... Kusura bakma yaaaa. Bazen okuyup içimizden geçmiş olsun diyoruz ama yazmayı unutuyoruz... Çook çoooooooook geçmiş olsun tekrar. gelişmeleri haber etmeyi unutma....:kedi:

Semocuğum ben yakında mezun olurum deva'nından ayrılmasına gerek kalmaz :lepi:

canım rahatsızlığının ne olduğunu söylememişsin çok geçmiş olsun merakta bırakma bizi haberdar et

sağouln kızlar sonunda ilgi çekebildim:jeyyar:
ya grip orta kulak ameliyatına dönmüş yataktan kalkamadım
rapor aldım baya kötüydü yani,şimdi daha iyiyim ama hala kulağım ağrıyor.

ameliyat hem esnetik hem sağlık sayılır .Göğüslerim çok büyük:kedi: sırt ağrısı ve boyun ağrısı hat safada ayrıca insanıda çok şişman gösterio
yıllardır küçültmeyi bekliyodum gün alınca çok heycanlandım bir garip oldum yaaşutarafagittihihoyyythihoyyyt

ve bugün başarılıyımmmm

hihoyyyt

sabah meyveli yoğurt + elma

öğlen tavuklu salata

akşam portal suyu

az önce muz :lepi:

ve bugün başarılıyımmmm

hihoyyyt

sabah meyveli yoğurt + elma

öğlen tavuklu salata

akşam portal suyu

az önce muz :lepi:

Kızım bu ne ya aç kalmışsın resmen Benimde göğüslerim büyük Doğumdan sonra o ağrılar ben de de oldu ama şimdi yok hiç küçültmeyi düşünmedim Sutyen seçimi çok önemli ve duruşuna dikkat etmelisin ve de egzersiz yapmalısın boyun ve omuzlar için Kilo verince göğüslerin de küçülecek Hem büyük göğüs herkesin arayıp da bulamadığı bişey Bence bu ameliyat işini bir kez daha düşün derim

Dün iş yerinden çıkmadan üzüm yedim biraz Akşam anneme gelince de 2şer kaşık sulu köfte,pilav ve kuru fasulye koydum tabağıma Sonra bana çikolata krizi geldi 1 cocostar ve biraz da şu fındıklı çikolatalı toplar var ya ondan yedim ve kapanışı yaptım
Bu sabah ki kilom 58.4 birazcık vermişim Cumaya da 2 gün kaldı dikkat edersem biraz daha veririm belki

İpeksircim 58 kilo biraz fazladeğil mi boyuna göre canım

Evet aynen ya Bana da tatlılar kilo aldırıyor Ama ben baklava sevmem Çikolatalı tatlıları severim Eşim de hiç beni düşünüp almaz Evde de yapmamaya çalışıyorum bu ara

kulak ağrısı çok kötü.. bendede sürekli uğuldama var ve grip falan olunca çok ağrır kulağım.
göğüs konusunda evet büyüklüğüdü belki dezavantaj olabilir ama benim tanıdığım bir kaç kişi var zayıfladığında göğüsleri bayağı küçülüp toparlanan. senin ki genetik mii yoksa kilodan mı? genetik olunca farketmez diye düşünüyorum. 36beden 45kilo incecik ama 90bedenden taşan göğüslü arkadaşım vardı evet gerçekten olduğundan kilolu gösteriyor ama bıçak altına yatmak işte korkutuyor insanı. hayırlısı artık. inşallah sağlıklı bir şekilde sonuçlanır?

merhaba arkadaşlar,
neler yedim hemen söylim sonra zamanım kalırsa sohbette ederiz.
dün akşam,
kara lahana yemeği yedim sonra eşim kurabiye istedi ona kurabiye yaptım ve 2tanede ben yedim.

bugün kahvaltıda,
1küçük kepek ekmek, beyaz peynirli tost.

öğlende çok yememeye çalışacağım.

gözümde çok büyüdü kilo verme işi ve korkuyorum verememekten.

çok moralim bozuk. o kadar dikkat ediyorum gitmiyor ama her kaçamak bana gram olarak geri geliyor. motivasyon 0.

sabah az kepek ekmekle beyaz peynirli tost yaptım ve yeşil çayla içtim.
arada bir kurabiye ve öğlen bezelye yemeğinin içi ve yarım porsiyon makarna.

akşam biraz işim var eve geç gideceğim ama kesinlikle yarım dilimden fazla çavdar ekmeği yemeyeceğim ve pancar çorbası yapmıştım yarım kaşık yağ ile onu yiyeceğim.

veremesem de alsamda bırakmayacağım bir kaçamak yapsamda ipleri bırakmayacağım kaldığım yerden devam edeceğim...ister bir ay ister 5ay ister bir yıl da ama bu kilolar gideceekkk....

bu gün yoğunluk biraz az bakın ne yaptım

beyaz peynir(30gr) 63
kepek100gram 213kalori 1dilimi--->64yaklaşık
yeşil çay:) 0kalori,

arada kurabiye 110kal

öğlen;
kıymalı bezelye 298 (ben sadece içini yedim yağının geçtiği suyu yemedim)
makarna 369(yarım porsiyon aldım)185kal.

şu ana kadar 720kalori,
elimden geldiği kadar 1400ı geçmeyeceğim.

çok gevezelik ettim bu gün...
şimdi bir geleceksinizz aaa gül sayfaları hep doldurmuşşş....

İpeksircim 58 kilo biraz fazladeğil mi boyuna göre canım

Beden kütle indeksine göre hesap yapınca; evet 1.57 boya 58 kilo fazla gözüküyor. BKİ'ne göre 49 ile 61 arası normal. Ama sadece boy tek başına yeterli bir ölçüt değil. Ben kendim için 58 kiloyu yeterli görmüştüm. Yaptığım bu diyetin resmi internet sitesinde boy ve kilodan daha farklı birçok soru (yaş, doğum sayısı, ailedeki obezite eğilimi vs.)sorarak ideal kiloyu hesaplıyor. Orada da 58,2 çıktı. Bu anketi türkçeleştirip sizlere sunacağım en kısa zamanda...

ya canım inan düşüncek bir şey kalmadı.ağrılar bir yana ki onlarda cidden çok zor,insan psikolojik olarak bitiyor.hiç birşey giyilmiyor,birde hatice ben daha önce de 60 kg idim 8 kg falan vermiştim hiç küçülmedi

inşallah canım aynen dediğin gibi benki kiloda değil kilo verincede bir işe yaramıyo yani

1400 kalori mi?

ne güsellll biliomusun benm ölçümlerim yapıldığında günde 1300 kalori yakıomuşum yani 1400 alsam hergün kilo alcam kafamçokkarıştı

evet yemek bilançosu fıstık içlerii

kahvaltı ; sütle müsli
öğlen ; çorba
akşamüstü ; muz
2 saat sonrasında ; light meyveli yoğurt küçük
akşam ; taze fasülye , bir dilim ekmekin sadece dışı

1 saat spor body pump denilen çılgın tempolu spor
15 dk sauna

:lepi:

1400 kalori mi?

ne güsellll biliomusun benm ölçümlerim yapıldığında günde 1300 kalori yakıomuşum yani 1400 alsam hergün kilo alcam kafamçokkarıştı

1300kalori mi yakıyor muşsun? çok az değil mi? ben 1400la aç kalıyorum 1300den az yemek kafayı yedirtir. benim vücut 1886kal yakıyormuş bir yerde hesapladım. 1400alsam 400lerle haftada 500gram verebilirim diye tahmin ediyorum. hadi hayırlısı...bence farklı bir yerde hesapla çok az 1300 boyun kaçtı senin benim hespladığım yerde bakim birde aynı mı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…