Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar dün hastaydım işe gidemedim o nedenle paylaşımdada bulunamadım,bugünde sabahtan beri siteye giremedim şifremi falan kabul etmedi sonradan oldu ama dün hasta olduğum için diyet yapmadım eşim bana döner almış ölen yemek yapamam diye onu yedim yarım ekmek arası,akşam da salata çorba patates yemeği anneme gitmiştimm çok güzeldi yedim yani gerçekten çok halsizdimm ateşim vardıa ama içim rahat etmedi yatmadan önce kendimi zorladım ve leslie 1 ve 2 mil yaptım yinede bayağ ter attım işte benim günüm böle geçti sizler ne yaptınız bakalım..

evet herkeslere merhabalar,
en son dün öğlen ne yediğimde kalmıştım devam edim...

akşam önce 2bardak su içtim şişirsin miğdemi diye sonra o diyet lahana çorbamı içtim çok azmı lahananın kalorisi , eşimle yemekyemek istedim ama tabi yine geç kaldı, ben tabi bir tabak çorbayla doymaam, saat 8gibiydi geldi onunlada yarım tabak plahana ve biir sürü yağsız salata yedim. sonra küçük bir muz ve bir mandaline ile günü kapattım. az değil ama diğer günlerime oranla fazlada sayılmaz.

gecmis olsun canim. Ate$in var, halsizsin veeee
hasta hasta leslie mi yaptin klava:

Dinlenmene bak, kendini zorlama nes cim. hihoyyyt

gecmis olsun canim. Ate$in var, halsizsin veeee
hasta hasta leslie mi yaptin klava:

Dinlenmene bak, kendini zorlama nes cim. hihoyyyt

ÖF NE YAPAYIM SEMOCUM YARIN CUMA VE BEN HALA KAYDA DEĞER Bİ KİLO VERMEDİMMMMM CANIM SIKILIYOOOOsenağlama

kahvaltımı anlatmadıım,
kahvaltıda yumurta haşladım birde ufak kepek ekmek sandwiç vardı tanesi 160kal onun içine yumurta peynir salatalık marul doldurduum sağlıklı bir kahvaltı yaptım.

şimdi ise ara öğünümü 150ml yağsız süte 4kaşık k-fleks katarak yaptım.

dünde ıspanak pırasa falan aldım artık akşamları sebze ve salata yiyeceğim yani yemeye çalışacağım becerebilirsem zaten okuldada hep bakliyat tarzı şeyler var dengelenmiş olur.öğlen bakliyat karbonhidrat akşam sebze....
pazartesinden itibaen biraz bişiler yapmaya çalıştım yarına çok fayda edecekmi bilemiyorum ama haftaya çok iyi çıkacağım karşınıza...

selam güzellikler opuyorumnanaktanaranıza katıldığımla ayrılmam bir oldu farkındayım.ama kilo verme serüvenim kesitiye uğrayacak.çünküüüü hamileyim:CüvCüv:.
ben gebelik topiğine geçiyorum kızlar.hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum sizlerde benim için sağlıklı sorunsuz bir gebelik ve bebek için dua edin lütfen.yerimseniben

AAAA süperrr...
gözün aydın...
Hadi hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın. Allah hayırlı ve uzun ömürler veriri inşallah.

canımm bu çok güzel bir haber ilk bebeğin mi olucakkk ayyy yeterki böle bi nedenle ayrıl aramızdannnn kaydirigubbakcemile3

Darısı başıma inşallahhhhh bende bir gün bu nedenle ayrılmak istiyorum artıkkk Allahım en kısa zamanda banada nasib et ya rabbim...

tekrar hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı ve kolay bir hamilelik geçirirsin bebeğini sapasağlam kucağına alırsınn,Allah hayırlı sağlıklı eliayağı düzgün bir evlat nasib etsin inşallah

bu arada kızlar ölen yediklerim
sabah kahvaltı yamadım canım ölen kahvaltı istedi
bende simit aldım bir adet dometes ve marul eşliğinde çok azda tereyağlı sandwiçler yapıp yedim 1 adet simiti ve bir kupa yeşil çayımı içtim bence ölen için güzel bir menü oldu akşamda pırasam var onunla bi salata yemeyi planlıyorum belki öncesinda az çorba içerimmmm tabi sonra walk at home bu sefer bir saat yapcam nede olsa yarın cumaaaa

SLm kizlar yarinki listemiz...
deva cim kilon ne kadardi gecen hafta?
simdilik boyle yazdim :2:

***3. TAKIM 178. ETAP***

Semo 65,0
burakefsa 68,0
hatice_84 59,0
ipeksir 59,4
pinup 59,4
plazmiq 68,8
tgull 65,4
Nes84 65,5
deva 65,0

3. TAKIM TOPLAM KILO 575,5

Kendine ve bebise iyi bak canim...
Hersey gonlunce olsun opuyorumnanaktan

***3. TAKIM 178. ETAP***

Semo 65,0
burakefsa 68,0
hatice_84 59,0
ipeksir 59,4
pinup 59,4
plazmiq 68,8 (napalim bu arkadasi??? diskalifiye olsunmu? 1ay oldu mesaj yazmadi)
tgull 65,4
Nes84 65,5
deva 65,0 (geri dönmek üzere ayrilmi$te, ve döndu)

tgull cum, candyelif arkadasimiz ozelden cevap verdi,
1 ay sonra doktora gidecekmis, saglik problemleri varmis suan.
doktor diyet yapmasina izin verirse geri donucekmis.
yani 1 ay sonra belli olucak durumu.

Çoooook geçmiş olsun.,,,,,,

Hayırlı uğurlu olsun bebeşin. Allah bir avazda kurtarsın. a.s.a.s.

selam kızlar ben de tekrar ciddi bi biçimde diyet yapacam yeter artık şişko gezmekten yoruldum dün akşam eşim göbeğimi eliyle gösterip aşkım benim göbeğimle yarışıyo demez mi şaka yaptı farkındayım ama ne bileyim zoruma gitti kararımı verdim bugün tartıldım 68.600 verememişim başladım artık 5 kilo vermem lazım bayrama kadar bugün yediklerimi yazayım
sabah 2dilim peynir
3 tane zeytin
2 dilin diyet ekmek
çay ama şekersiz içemiyorum tatlandırıcımı kullansam
öğlen 3 tane tavuk but
2 dilim ekmek
arada dövün beni 3tane elmalı kurabiye
akşam bir tane elma yemeği düşünüyorum
tabii türk kahvemle birlikte

canım boyun 1.62

benimkini ben hesaplamadım, spor salounan yazıldığımda bi aletle yağ,kas vs metobolizma hızı her şeyi ölçmüşlerdi orda öyle çıkmıştı.

ama bana mustahak

kaç sene kahvaltı yapmadan ve su içmeden yaşadım :tomato:
son bir senedir de öğle yemeklerini bile atlıyodum,
baktığında bnm yediklerim çok az gibi görünsede metobalizma yavaş olunca ne yessem yaramaya başladı işte cokacimcoook

şimdi en azından su içmeye çalışıyorum, kahvaltıda azda olsa bişiler atıştırıyorum yğurt müsli hiç olmadı süt sporada başladım bakalım inşallah böyle gidersem hızlanır metobalizmam

yediklerim

sabah bir dilim ekmek üstü lor peyniri ve bir bardak üst

arada bir küçük elma
5 dilim altınbaşak bisküvi

öğlen kepek ekmeğine beyaz peynr domates tost

akşam üstü bi kase çorba

akşam çorba ve 2 biber dolması

çok mu olmuş yaaCADIARZU

Selam kızlar Dün biraz fazla kaçırdım
Sabah kahvaltı yok
Öğle: 1 kase tarhana çorbası Salata ve patates kızartması minicik kepek ekmeği klavaiş yerinde ne olursa onu yiyorum mecburen)
Akşam Annemde erişte yapmış Az yedim ondan
Gece 3 tane çokomel offfffffklava:

Nes geçmiş olsun canım O kadar da zorlama kendini yalmaz:

Memuzin Allah analı babalı sağlık büyütsün canım Sen gelme daha buralarazemuszemus

***3. TAKIM 178. ETAP***

Semo 65,0
burakefsa 68,0
hatice_84 59 / 58.1 / 0.9 / %1.53
ipeksir 59,4
pinup 59,4
plazmiq 68,8 (paylaşım yapmadığı için diskalifiye oldu)
tgull 65,4
Nes84 65,5
deva 65,0 (geri dönmek üzere ayrilmi$te, ve döndu)

Kızlar ancak bu kadar verebildim Umarım kimse kilo almamıştır Yoksa cezasını çekecek bu hafta:)

***3. TAKIM 178. ETAP***

Semo 65,0
burakefsa 68,0
hatice_84 59.0 / 58.1 / 0.9 / %1.53
ipeksir 59.4 / 58.7 / 0.7 / %1.18
pinup 59,4
plazmiq 68,8 (paylaşım yapmadığı için diskalifiye oldu)
tgull 65,4
Nes84 65,5
deva 65,0 (geri dönmek üzere ayrılmıştı, ve döndü)

İpeksir seninkini de ekledim canım Semoya kolaylık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…