Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3 çokomel miii klava:

ben de çikolata yedim ama üç parça bitterli küçücükkk

***3. TAKIM 178. ETAP***

Semo 65,0
burakefsa 68,0
hatice_84 59.0 / 58.1 / 0.9 / %1.53
ipeksir 59.4 / 58.7 / 0.7 / %1.18
pinup 59,4 / 59 / 0,4 / 0,67%
plazmiq 68,8 (paylaşım yapmadığı için diskalifiye oldu)
tgull 65,4
Nes84 65,5
deva 65,0 (geri dönmek üzere ayrılmıştı, ve döndü)

3. TAKIM TOPLAM KILO 575,5

bende ekledimmmhihoyyyt

Son düzenleme:
günaydın kızlar ohbe kilo vermişimmm çokkk mutluyum olcak bu iş
geçen hafta kilom 65.500 bu hafta kilom 64.900 600 gram vermişim çok değil ama kilo verme serüvenimim ikinci yarısı için güzel bir başlangıçççç bu arada şu kilo hesabını unuttum ben geçen haftaki eksi bu haftaki kilo devamını unuttum bi arkadaş formülü yazarsa bölece bende kendi kilomu hesaplayıp yazarımmm daha iyi olurr

Son düzenleme:

bende ekledim kendiminkini,
kiloda yükseliş olunca hiç paylaşasım gelmiyor elim bilgisayara gitmiyor ama azalma olunca bayılıyorum söylemeye.
bu hafta 700gram gitti darısı diğer haftaların başına.
kendime haftalık 500gram hedef koyuyorum.
veremediğim zaman değil 500gramdan az olduğu zaman ceza verin bana.
artık ne kadar az verdiysemde cezam o kadar büyüsün.
veremediysem hele hiiç acımayın.

ooo kahvaltısız mı? benim en sevdiğim öğündür.
bende kesin 3öğün yapardım ama şimdi 6ya çıkarttım metabolizmam hızlansın diye.
hızı ölçen o aleti merak ettim. ben klasik hani sitelerde onuyorya yaşını boyunu kilonu yazıyorsun söylüyor öyle birşeydi. seninki daha güvenilirdir.
bence böyle gidersen hızlanır metabolizman.benim hesapladığım yerde baktım senin hız1725görünüyor. inşallah metabolizma hızın yükselir günde 1700ler yakarsında hemencik verirsin kiloları.
ben akşam yemeklerinde çok daha garip bişi yapıyorum. eşim geç geliyor o saate kalmamak ama onuda tek bırakmamak için, altı gibi çorba mı içiyorum belki çok az iki kaşık falan diğerlerinden yiyorum, eşim gelincede yine yemekten 3,4kaşık yavaaş yavaş yiyip salatamı yoğurtumu onla yiyorum. bir akşam yemeği toplamda üç saate yayılıyor ne kadar doğru bilmem ama iyi hissediyorum zaten çok da yemiş olmuyorum bu şekilde. şimdilik böyle bir yöntem buldum bunla uğraşıyorum.

***3. TAKIM 178. ETAP***

Semo 65,0
burakefsa 68,0
pinup 59.4 / 59 / 0.4 / %0.67
tgull 65.4 / 64.7 / 0.7 /%1.07
Nes84 65.5 / 64.9 / 0.6 / %0.92

Nes canım farkı buluyorsun ya 0.6 kg onun başlangıç kilonun yüzde kaçı olduğunu hesaplıyorsun Yani mantığı şu
65.5 kiloda 0.6 kilo vermişsen
100 de kaç verirsin
0.6 ile 100 çarp 60 60ı 65.5 e böl 0.916 Üçüncü rakam 6 olduğu için yarıdan fazla yuvarlıyoruz ve 0.92 % kilo vermişsin diyoruz

tamam canım sağol bi dahaki hafta bende hesaplayıp yazıcam artık teşekkürlerrr

Kızlar bu hafta ceza korkusuna hepimiz kilo vermişiz ne güzel Tgull sana katılıyorum Haftaya ben de 500 grdan az verirsem bana da ceza verin tamam mı Bakalım Semo ve burakefsa neler yaptı

Kızlar bu hafta ceza korkusuna hepimiz kilo vermişiz ne güzel Tgull sana katılıyorum Haftaya ben de 500 grdan az verirsem bana da ceza verin tamam mı Bakalım Semo ve burakefsa neler yaptı

evet valla ama ben haftaya o kadar iddallı konuşmak istemiyorum haftya adet olucam malum şiş oluyorum ya birazz şimdii ceza yemeyim ama yinede elimden geleni yapıcamm
zaten verdiğim kilo adet bitiminde birden düşüyorr şişlikler inincee bakalım yani iki haftada 1 kilo vermeliyim

Burakefsa dün kilosunu bildirmiş sanırım 68.600 yazmış Kilo verememişim diyor Ama listedeki kilosuna göre almış gözüküyor Tuğbacım cezalısın sen canım

Tamam canım sadece kilo almamaya çalış ok

bişey söyleyeceğim Bizim bu gram gram kilolar 1. olmamıza yetmez ki Ben gördüm Hafta 4-5 kilo veren kızlar var Ya kural koysak şöyle iyi kilolar versek bu hafta

***3. TAKIM 178. ETAP***

Semo 65,0
burakefsa 68,0 / 68.6 / -0.6 / %-0.88
pinup 59.4 / 59 / 0.4 / %0.67
tgull 65.4 / 64.7 / 0.7 /%1.07
Nes84 65.5 / 64.9 / 0.6 / %0.92

bişey söyleyeceğim Bizim bu gram gram kilolar 1. olmamıza yetmez ki Ben gördüm Hafta 4-5 kilo veren kızlar var Ya kural koysak şöyle iyi kilolar versek bu hafta

canım yaaa valla bana inandırıcı gelmiyor bi insan haftada 4 5 kilo versin haa olabilir aç kalıp sağlıksızca veriyosa sonrada bunu hemen geri alır emin ol,, 4-5 kilo fazla ama bencede dediğin gibi 1.5-2 kilo falan verebiliriz yazın bi ara herkez böle veriyodu bi kaç hafta hep birinci olmuştuk bizzzz

Son düzenleme:
bu arada bugün semodan hiçç ses çıkmadı acaba hastamı yaaa merak etmeye başladım

hayırlı cumalar arkadaşlar ben maalesef kilo veremdim kilom 68.600 bilmiyorumkismileşeyy cezam neydi benneyaptımki

katılıyorum ya bende 5 kg ne demek ya atıolar yada günde resmen 1 kg veriolar ,

ama 1 2 kg konusnda kesinlikle haklısınız kızlar zatn adet olduğumuzda geri alıyoruz.haftada 1 kg versek adet olunca1 kg alsak ayda 3 kg yapar

çok süper kilo verdiğimiz söylenemesede hiç de fena sayılmayız geçen haftalara nazaran. bu ceza işi, işe yaradı sanırım:) deam ettirmeli...
nasıl cezalar uygulamaya koyalım?
bence mekik çekme, yürüme yada ne bilim bir hafta 7den sonra ağzına bişi koymama yada hiç tatlı yememe gibi olabilir.
sizler ne dersiniz
?

bir haftada 4-5kilo muu? iki haftada grup boşalır valla...
4-5kilo bana sağlıksız geliyor hadi belki 100+olanlar için belki mümkündür ama bizde çok kilolu kimse yokki bizler için sağlıksız olur diye düşünüyorum. ama tabi haftada 1kilo 1.5kilo versek hiiç de fena olmazdı ya hani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…