Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kilo bildirimi falan derken ne yediğimi yazmadım kesin yazmalıyım çok iyi gidiyor çünkü aman bozmim;
-kahvaltıda kepek ekmekle yağsız tost yaptım içini marul salatalık peynirle doldurup kocaman yaptım yedim..

-arada 1kayısı sonracım 1bardak yağsız süte 3kaşık k-flex koyup yedim.

- öğlen mercimek çorba, ıspanak(kıymalı olmasaydı daha iyiydi ama kıymalıydı ) ve yoğurt...

dün akşam eve gidince saat 16:00gibi bir fincan süt kaynatıp içine tarçın, kahve,az kakao, az kuruüzüm attım ve tatlı istediğimi gidersin ve açlığımı az bastırsın diye yavaaş yavaş yedim..

saat 17:30da çorba içtim ve bir iki kaşık pirinç pilavı barbunya.
eşimde 19:30 gibi geldi galiba onuda tek bırakmamak için ve tabi sonradan çok acıkıp geç saatte hata yapmamak için onunlada salata, 3,4kaşık yemeklerden ve yoğurt yedim.

bu akşamda aynı şekilde yapmaya çalışacağım... geç saatte acıkıp aranmıyorum iyi oluyor.

birdee malum hafta sonu inşallah çok sapıtmam. hafta sonları sapıtmasam aslında çok daha iyi kilo verebileceğimi düşünüyorum.

kızlar ölen menüm
az çorba iki yemek kaşığı pırasa,ayrıca azcık kaşarlı makarna yedim sıfır ekmek makarnayı eşim yiyodu çok canım çekti az yedim bide ölen nasılsa diye rahatım da kötü mü etmişim akşam barbunya yapcam onunla salata yemeyi düşünüyorum beyaz ve kırmızı lahanalı yoğurt soslu salata

bu arada kilo çizelgemdeki acayipliğe bakın yüzükler kalpcikler çanlar ve yeşil kurbaaaaaa çok komik olmuşş yeni fark ettimmmm

öğlen vakti canım nolcak hem nefsini körlemişsin tıka basa yememişsin ki dimi...
akşam benim menüdede barbunya var. dün yapmıştım bitmedi. dün yanına pirinç pilavı yapmıştım ama bu akşam yanı boş kalmasın diye eşim için bulgur pilavı yapacağım. ikisindende azar azar yemeği düşünüyorum.hele pilavdan en fazla 3kaşık.
bu arada ekmek işini bende bıraktım. sadece sabahları çavdar yada kepek ekmeği yiyorum, öğlen ve akşam onlarıda yemiyorum. bir süredir süt ve yoğurtu ihmal etmiştim. yoğurt yağ yakımında çok etkiliymiş onlarada dikkat etmeye çalışacağım.

bu arada kilo çizelgemdeki acayipliğe bakın yüzükler kalpcikler çanlar ve yeşil kurbaaaaaa çok komik olmuşş yeni fark ettimmmm

evet çok değişik olmuş sen söylemedende dikkatimi çekmişti...sanırım şu anda farklı bir şey yapmaya değiştirmeye çalışıyorsun dimi kaydirigubbakcemile3

off aynen ya akşam taksime gidicez şimdiden gözümde midyeler kokoreçler dönmeye başladıkafamçokkarıştı

nes im geldim datlim,
liste hazir gibi
ama deva ugramamis, kilosu kacti hatirlamiyorum tam olarak....

eski sayfalara bir bakayim, onun kilsunu ekleyeyim, paylasim yapayim

***3. TAKIM 178. ETAP***

Semo ( 65,0 / 65.0 / 0.0 / %0.00 )
burakefsa ( 68,0 / 68.6 / -0.6 / %-0.88 )
hatice_84 ( 59.0 / 58.1 / 0.9 / %1.53 )
ipeksir ( 59.4 / 58.7 / 0.7 / %1.18 )
pinup ( 59.4 / 59.0 / 0.4 / %0.67 )
plazmiq ( 68,8 ) (paylaşım yapmadığı için diskalifiye oldu)
tgull ( 65.4 / 64.7 / 0.7 /%1.07 )
Nes84 ( 65.5 / 64.9 / 0.6 / %0.92 )
deva ( 62.0 / 62.0 / 0.0 / %0.00 ) (geri dönmek üzere ayrılmıştı, ve döndü)

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 503,7 / 501.0 / 2.7 / 0.54 % )

kizlar listemiz boyle, deva nin eski mesajlarina baktimda, kilo cizelgesinde 62 yaziyor.
bu arada deva cim, nerelerdesin canim???? en son 18de mesaj yazmis, ve KK ya en son
o zamn girmi$.

kizlar, siz burdayken ben yoktum,
ben geldim, siz yoksunuz :2:

ben paylasim yapiyorummmm
Herkeze hayirli cumalaRRRRRRR

merhabalar bugünkü menüm
sabah 2 tane sosis 2 dilim elmek
arada 1 tane elmalı kurabiye yeşil çay
öğlen tavuk göğüs fırında 1 tatlı kaşığı yağ koydum yine 2 dilim ekmek
yeşilçay içiyorum
akşam barbunya yapacam belkş çocuklara yedirirken 2 kaşık pilavsız yerim
tabii meyve kızlar bilen varmı nar kaç kalori ben çok severim 1 ttane narı bitiririm
ha bide yanına tekrar yeşilçay

evet çok değişik olmuş sen söylemedende dikkatimi çekmişti...sanırım şu anda farklı bir şey yapmaya değiştirmeye çalışıyorsun dimi kaydirigubbakcemile3

valla renkli olsun demiştim bide kurbayı sçerken ilk seçtiğim şekilde ne olduğunu unuttum böle oluverdiii neyse çizelgemin ismi "ortaya karışık" olsun bu haftalıkda böle kalıversinnn ayrıca kurbağdan nefret ederimmmmmkafamçokkarıştı

neden öle diosun yaaa :) bence enteresan

evet canım ilginç olmuş biazz bakalım haftaya daha ilginç bişeyler bulmaya çalışıcam mesela balıklı vardı bitane onun üstünde kelebek olcakkkk yüzen kelebekkk ayyy neyse kızlar haftanın son günü sonn saatler iş yerinde çokk sıkıcı bi an önce çıkıp alışveriş çılgınlığı yapmak istiyorumm onun için sanırım birazz saçmaladımmmmsempatiksalakcinni

hepinize iyi hafta sonları ben hafta sonu giremiyorum bildiğiniz gibi pazartesi Allah kısmet ederse görüşürüzzz hoşçakalınnnnn bolll zayıflamalarrrr

Tuğbacım Senin cezanı açıklıyorum En çokben kilo vermişim O yüzden bu iş bana düşer
Hergün yediklerini paylaşıyorsun mutlaka
Akşam yemeği en geç 7-8 gece atıştırmaları ve elmalı kurabiyeler yasak
Ve bu hafta iki gün 1er saatlik aerobik tarzda (kalp hızın artacak terleyeceksin) spor

Tgull canım sen de Semoya ceza vermelisin Ne zamandır hiç kilo veremiyor:)))

Canım çok teşekkür ederim. Sabah bilgisayarı açıp yazıverdim ve akabinde hemen evden çıktım, ancak bu saatte girebildim. Çok çok teşekkür ediyorum....opuyorumnanaktan

bişey söyleyeceğim Bizim bu gram gram kilolar 1. olmamıza yetmez ki Ben gördüm Hafta 4-5 kilo veren kızlar var Ya kural koysak şöyle iyi kilolar versek bu hafta

Bencede haftada 4-5 kilo verenler 100+ olanlardır. Ne kadar fazla kilonuz varsa o kadar çok verirsiniz. Bizim verecek çok kilomuz yok ki.. sempatiksalakcinni

Çok renkli olmuş, bayıldım....

:teytey::teytey: 4.olmuşuz bu hafta süper..... :teytey::teytey::teytey:

Herkesi tebrik ediyor yanaklarından öpüyorum. Haticeciğim özellikle seni, en çok kiloyu verdiğin için. opuyorumnanaktan

ben 9. takım kaptanı olarak takımın yüz karası koca göbeklinin tekiyim kilo aldım bu hafta ama önümüzdeki hafta böyle olmayacak herkese söz veriyorum

kızlar açıııım karnım gurulduyoo gözümün önümden pasta börek kuzu şiş adana geçiyo aman ya siz nasıl dayanıyorsunuz:1shok:
akşam 2 kaşık barbunya yedim öyle zannediyorum ki kan şekerim düştükafamçokkarıştısempatiksalakcinni 1 parça bitter çikolata yedim neyse 2 güne kadar alışırım şişko olmaktansa dayanayım artık hatice halimi anlattım bana acı valla ben spor olarak oynasam iyi olmaz mı

poff hafta sonları olmasa diyet çiçn her şey daha güzel olurdu:kedi:

Kesinlikle katılıyorum. Evde olunca insan sürekli ne yesem diye düşünüyor. Bir de üç öğün yemek hazırlamak zorunda olunca, insan hiç mutfaktan çıkmıyor ki.... :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…