kızlar ölen menüm
az çorba iki yemek kaşığı pırasa,ayrıca azcık kaşarlı makarna yedim sıfır ekmek makarnayı eşim yiyodu çok canım çekti az yedim bide ölen nasılsa diye rahatım da kötü mü etmişim akşam barbunya yapcam onunla salata yemeyi düşünüyorum beyaz ve kırmızı lahanalı yoğurt soslu salata
bu arada kilo çizelgemdeki acayipliğe bakın yüzükler kalpcikler çanlar ve yeşil kurbaaaaaa çok komik olmuşş yeni fark ettimmmm
bu arada kilo çizelgemdeki acayipliğe bakın yüzükler kalpcikler çanlar ve yeşil kurbaaaaaa çok komik olmuşş yeni fark ettimmmm
kilo bildirimi falan derken ne yediğimi yazmadım kesin yazmalıyım çok iyi gidiyor çünkü aman bozmim;
-kahvaltıda kepek ekmekle yağsız tost yaptım içini marul salatalık peynirle doldurup kocaman yaptım yedim..
-arada 1kayısı sonracım 1bardak yağsız süte 3kaşık k-flex koyup yedim.
- öğlen mercimek çorba, ıspanak(kıymalı olmasaydı daha iyiydi ama kıymalıydı) ve yoğurt...
dün akşam eve gidince saat 16:00gibi bir fincan süt kaynatıp içine tarçın, kahve,az kakao, az kuruüzüm attım ve tatlı istediğimi gidersin ve açlığımı az bastırsın diye yavaaş yavaş yedim..
saat 17:30da çorba içtim ve bir iki kaşık pirinç pilavı barbunya.
eşimde 19:30 gibi geldi galiba onuda tek bırakmamak için ve tabi sonradan çok acıkıp geç saatte hata yapmamak için onunlada salata, 3,4kaşık yemeklerden ve yoğurt yedim.
bu akşamda aynı şekilde yapmaya çalışacağım... geç saatte acıkıp aranmıyorum iyi oluyor.
birdee malum hafta sonu inşallah çok sapıtmam. hafta sonları sapıtmasam aslında çok daha iyi kilo verebileceğimi düşünüyorum.
evet çok değişik olmuş sen söylemedende dikkatimi çekmişti...sanırım şu anda farklı bir şey yapmaya değiştirmeye çalışıyorsun dimi kaydirigubbakcemile3
neden öle diosun yaaa :) bence enteresan
***3. TAKIM 178. ETAP***
Semo 65,0
burakefsa 68,0
hatice_84 59.0 / 58.1 / 0.9 / %1.53
ipeksir 59.4 / 58.7 / 0.7 / %1.18
pinup 59,4
plazmiq 68,8 (paylaşım yapmadığı için diskalifiye oldu)
tgull 65,4
Nes84 65,5
deva 65,0 (geri dönmek üzere ayrılmıştı, ve döndü)
3. TAKIM TOPLAM KILO 575,5
İpeksir seninkini de ekledim canım Semoya kolaylık olsun
bişey söyleyeceğim Bizim bu gram gram kilolar 1. olmamıza yetmez ki Ben gördüm Hafta 4-5 kilo veren kızlar var Ya kural koysak şöyle iyi kilolar versek bu hafta
poff hafta sonları olmasa diyet çiçn her şey daha güzel olurdu:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?