[
tgull cum, tatli ve hamur isi yemem.
ama 3defa spor yapamam bu hafta canim yaaa....
yarin okul ve i$, persembe okul ve i$
ancak cuma gunu 1defa spora gidebilirim eyvahedigeldismile olurmu???[/COLOR]
:sm_cool: :roflol:
:2:kızlar grip olduum...
boğazım çok ağrıyor.,.
birde kaçamak yaptım.
öğlen patates haşlama ve 4kaşık makarna yemiştim nedense eve acayip aç düştüm ve grip olduğum içinde acayip halsizdim komşunun çay davetini reddedemedimmafoldumben
patates salatası yedim sonra 4tane avuç içi büyüklüğünde kızarmış hamur yedim ve turşu kavurma ile yarım dilim ekmek. kötü oldu kendimi bu kaçamak için cezalandırmak istiyorum ama şimdi yattım ve hiç ayağa kalkacak halim yook...
a.s.
Çok geçmiş olsun. Dinlen ki vücudun direnebilsin. Hatta vitamin takviyesi al. Havalar soğudu dikkat etmek lazım....
bu arada kızlar yedikleri paylaşıyorum ama kimse bi yorum yapmıyor çok mu yemişim azmı yoksa salıklımı sağlıksız mı yorum bekliyorummmm
herkeze günaydın kızlar ben dün den beri kendimi çok kötü hissediyorum sinirliyim stresliyim dolayısım ile her an her şeyi yiyebilirim gibi bi duygu var içimde ama öle çok bişey yemedimm dün akşam saat 19:00 da az taze fasulve iki küçük dilim kepek ekmeği ile birlikte birkaç parça yağsız tavuklu yeşillik salatası ama sonra dayanamayıp sıcak çikolata içtimm valla onuda çok kötü saymıyorum adetliyim ya canım çok çikolata istedi hemde canım çokkk sıkkın bunun içinn
sinir stres kiminde iştahsızlık yapar yemek yiyemez kimide herşeyi yemek ister bende sendenim. sinirim bozuksa stresliysem tatlı başta herşeyi yemek isterim.
bence akşam menün gayet güzel hem light hem sağlıklı sadece sıcak çikolata biraz sarsmış diyeti ama adetliymişsin mazeretin var. ama benden tavsiye benim yapmaya çalıştığım birşey var canım tatlı çekince, süte kakao katıp içmek(tabi tatlı isteğim yoğunsa bu beni kesmiyor ama bazen işe yarıyor.)yada kuş üzümü koyuyorum az sıcak süte o da hafif ve tatlı oluyor...
sağol canım yorumun için bende süt içerim genelde tarçın ve karanfil katıyorum içine şekersiz olarak içiyorum tatlı yerine ama heni benim şu bebek isteme durumu varya bi kaç yerden okudum hayvansal ürünlerin çok tüketilmesi yumurta büyümesini engelliyomuş onun için elimden geldiği kadar bu sıralarda et süt yumurta yememeye çalışıyorum akşam tavuk yediğim için süt içmedim yaniii onun yerine çikolata içtimmhihoyyyt
slm kizlar, o kadar yorugunumki anlatamam valla.
Bide okula gitcem az sonra.
Amma aksam douch alip, erken yaticammm yaaahhh
7de sabah: 3dilim ekmek yedim
11de ara: 1kucuk pudding
12de oglen: tost yicem
gerisini bilmiyorum simdilik :2:
merhaba kızlar bende artık yediklerimi paylaşayım diyorum zaten cezalıyım dün yediklerim
sabah 2 bardak çay
öğlen balık teflonda yağsız hamsi
arada puding çok yağsız puding
akşam bişey yemedim yeşilçay içtim
bugün yediklerim
sabah bi dilim ekmek teflonda yağsız yumurta
türk kahvesi
öğlen ne yerim bilmem
kasımda taşınacam bayağı yoruluyorum inşallah bu hafta kilo veririrm
hıı ilk defa duydum çok enretesan.aklımda olsun bebek isteyince dikkat ederim bende.. çikolataya bayılıyorum ben olsun ya mahrumluk duygusu insanı çok soğutuyor diyetten iyi etmişin. bu gün daha az yer yada ne bilim biraz fazla kalori harcamaya çalışırsın denegersin...
sorma yaaaa bende hayatım boyunca yemek ayırıp durdum şu yaşıma kadar hiç sebze meyve yemedim desem yeridir sürekli et ağırlıklı beslendimm tabii yumurtada bir ara diyet yaparken sürekli omlet yerdimmmm ama işte insan sonradan anlıyorr şimdi bütün sebzeleri yemeye çalışıyorummm benden tavsiye valla kendinizde yemek ayırmayın özellikle boll sebze yeyin çocuklarınızıda alıştırın çünki bunların eksikliği mutlaka bir yerden çıkıyorrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?