Kızlar nerdesiniz ya niye kimse girmiyor Cuma yarışmaları paylaşım alanında diğer takımlardan tepki aldık Ben kendi adıma bu grupta bir düzen istiyorum artık Kurallara neden hiç uymuyoruz daha önce grupta olan ve geri dönen arkadaşlara da deneme süreci olmalı deva bir gün paylaşım yaptıktan sonra ortadan kaybolmuş
burakefsa canım çocuklar nedeniyle pek giremediğini biliyorum ve bu takımda olmanın senin için önemli olduğunu da En azından cuma günleri kilonu bildirmek için düzenli girmeye çalış lütfen Ne zamandır aynı kilodasın Bir mesajında çok kararlı olduğunu ve iyi kilo vereceğini yazmıştın arkası gelmedi
Nes tatil günlerinde ve haftasonları giremiyor evde interneti olmadığı için bunu biliyoruz
Semo ben çok fazla da işine karışmış gibi olmak istemiyorum canım ama bişeyler aksıyor Belirli bir saate kadar girmemiş olursan tgull ya da ben paylaşım yapayım ne bileyim bir görev dağılımı yapalım grup içinde ve yeni üye alımı yapalım derim Siz ne düşünüyorsunuz
kesinlikleee katılıyorum belli bir düzenlemye gidip çeşitli kurallar koymalıyız
ama bir de şu var platform birbirmize destek olup motive olmamız için ama kaytardıkça kaytarıyoruz
kendi adıma şunu söylemem gerek ilk zamanlar patates kızartması görnce aklıma siz geliyordunuz ve yemicem diyordum açıklayamam diye sempatiksalakcinni ama sonra nasılsa kimse girmiyo yazmıyor diye aklımam gelmemye başladı:kedi:
hem paylaşımlar için hem yemekler için hem cuma yarışmasını takio için çeşitli kurallar koyalım derim ben :) bir kaç başlık altında her şeyi düzene sokalım
Bugün
sabah: 1 hindistan cevizli kurabiye
peynir, zeytin,domates, salatalık, bir haşlanmış yumurtanın sarısı, 3 dilim kızarmış sucuk,
1 fincan form çayı
öğle: 1 kase special k kırmızı meyveli yoğurtla birlikte
ara: çubuk çikolata
akşam: 1 kase şehriyeli tavuk çorbası 1 kaşık pirinç pilavı, 1 kaşık kavurma
klava: klava: klava:
1 litre su içtim Ama 2 litre daha içeceğim yatana kadar ve sabah pilates yaptım bir seri cezamı beklerken durum böyle Ceza konusunda ben hepinizden bir yorum istiyorum ve hepsini yapmaya çalışacağım Çünkü hakettim ben bunu
hatice canım haklısın gerçekten tatil olunca çocuklar eşim evdeydi ya hiç fırstım olmadı ama bundan sonra daha dikkatli olucam söz veriyorum ben bu hafta kilomu bildirmedim ama 67 kioya düşmüşüm neyse haftaya çok vermiş görünürüm bugün yine çok ama çok yorgunum benim çocuklar zor diyetime gelince çok yedim bugün
sabah hellim kızartması
4 çatallık sucuk 2 dilim ekmek
1 tane simit çay
öğlen yemedim
akşam etli ekmek valla 1 porsiyon dayaklığım demiklava:
ya valla sana kızım ceza vereyim diyorum ama bnde sabah platesten gelip sucuklu yumurta yedim akşamda tavuk yedim ızgara göğüs :) ama colada vardı :/
bakıyorum gene tüm gün 2 öğün ben bu metobolizmayı nasıl hızlandırıcam böyle
canım öğün atlayınca çok daha fazla yiyorum ben Mesela işe gittiğim günler kahvaltı yapmıyorum Öğle yemeğinde abartıyorm Special k diyetine başlamaya karar verdim bugün Kırmızı meyveli ve çikolatalısı çok güzel Bir ya da iki öğünde yemeye çalışacağım Senin boyun kaçtı pinup
1.62 canım
ben abartmıyorum aç kalsamda çok yiyemeden tıkanıyorum ama ben hep böyleydim çok aşırı yemiyorum ama kilo alıyorum benneyaptımki
tabi tatlı kaçmakalrımı saymıyorum :kedi:
seninle vücut kitle indekslerimiz hemen hemen aynı benm boyum 1.60 52 yazdım ama aslında 50 kilo falan olmak istiyorum ben Hiç rahat değilim böyle Bu ara sürekli fazla kilolardan konuşuyorum Takıntı haline getirdim Hamilelikten kalan bu kiloları verip rahatlamam lazım benim Bu hafta şöyle 2 kilo versek ne güzel olurdu değil mi Ne dersin canım Birbirimize destek olalım Daha sık paylaşım yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?