Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar etap dışı kalmışız sanırım bu hafta Semocum haklısın ben de giremedim siteye dün bi ara Ama diğer gruplar paylaşım yapabildiğine göre sonradan açılmış demek ki
Tgullcüm sen döndüğüne göre artık kaptan yardımcılığı görevine de geri dönebilirsin diye düşünüyorum İkinizin olmadığı bir durum olursa da listeyle ben ilgileneyim Bir kez daha böyle bir durum yaşamayalım

Deva diskalifiye oldu İpeksir mezun oldu 6 kişi kaldık Öğlen 12 ye kadar kilolarımızı paylaşalım Gecikmesin lütlen arkadaşlar

Tgull canım 500 grdan fazla kilo vermişsin Tebrik ederim Ben veremedim Sen bana ceza ver Hepsini yapacağım Ağır bi ceza olsun Nes Burakefsa Semo siz verebildiniz mi kilo

günaydın kızlar naber ben maalesef giremedim bu hafta üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu sürekli takıma gelen arkadaşlarımızda nete giremediklerini söylediler ve iki kişide gerçekten evde deildi biri yoldaydı diğeri arkadaşında biz bir kaçımız çabalayan bir takımız ve diğerlerini kesinlikle diskalifiye edeceğim ve yeni arkadaşlar alacağım tabi diskalifiye olmazsak kararınızı sabırsızlıkla bekliyoum

kalis paylaşıma 7. takım diskaliye olsun mu diye yazmış sizlerinde görüşlerini bekliyor daha öncede aksaklıklardan bildirimlerimiz gecikmişti çünkü bir uğrar paylaşım alanına fikrinizi yazarsanız sevirim..

kızlar merhaba ben kilo veremedim tatilde nete giremiyorum haberiniz olsun dünde giremedim kilomu bildiremedimmm kusura bakmayınn herkeze selam bye bye

***3. TAKIM 179. ETAP***

Semo 65 / 65 / 0 / %0.00
burakefsa 68,6 / 68.6 / 0 / %0.00
hatice_84 58,1 / 58 / 0.1 / %0.17
ipeksir 58,7 / 57.8 / 0.9 / %1.53 (hedef kilosuna ulaştı ve mezun olmak istiyor)
pinup 59 / 59 / 0 / % 0.00
tgull 64,7 / 63.9 / 0.8 / %1.24
Nes84 64,9 / 64.9 / 0 / %0.00
deva 62,0 (paylaşım yapmadığı için diskalifiye oldu)

3. TAKIM TOPLAM KILO 439 / 437.2 / 1.8 / % 0.41

Arkadaşlar bu hafta listemizin son hali bu şekildeydi Semo geç kaldığımız için paylaşmadı sanırım Bir anlamı var mı bilmiyorum ama paylaşayım dedim

Kızlar nerdesiniz ya niye kimse girmiyor Cuma yarışmaları paylaşım alanında diğer takımlardan tepki aldık Ben kendi adıma bu grupta bir düzen istiyorum artık Kurallara neden hiç uymuyoruz daha önce grupta olan ve geri dönen arkadaşlara da deneme süreci olmalı deva bir gün paylaşım yaptıktan sonra ortadan kaybolmuş
burakefsa canım çocuklar nedeniyle pek giremediğini biliyorum ve bu takımda olmanın senin için önemli olduğunu da En azından cuma günleri kilonu bildirmek için düzenli girmeye çalış lütfen Ne zamandır aynı kilodasın Bir mesajında çok kararlı olduğunu ve iyi kilo vereceğini yazmıştın arkası gelmedi
Nes tatil günlerinde ve haftasonları giremiyor evde interneti olmadığı için bunu biliyoruz
Semo ben çok fazla da işine karışmış gibi olmak istemiyorum canım ama bişeyler aksıyor Belirli bir saate kadar girmemiş olursan tgull ya da ben paylaşım yapayım ne bileyim bir görev dağılımı yapalım grup içinde ve yeni üye alımı yapalım derim Siz ne düşünüyorsunuz

kesinlikleee katılıyorum belli bir düzenlemye gidip çeşitli kurallar koymalıyız

ama bir de şu var platform birbirmize destek olup motive olmamız için ama kaytardıkça kaytarıyoruz

kendi adıma şunu söylemem gerek ilk zamanlar patates kızartması görnce aklıma siz geliyordunuz ve yemicem diyordum açıklayamam diye sempatiksalakcinni ama sonra nasılsa kimse girmiyo yazmıyor diye aklımam gelmemye başladı:kedi:

hem paylaşımlar için hem yemekler için hem cuma yarışmasını takio için çeşitli kurallar koyalım derim ben :) bir kaç başlık altında her şeyi düzene sokalım

bu arada dünturkbayragi 29 ekim kutlamalarındayken

bezı vicdansızlar arabamın kelebek camını patlatmışlar:çok üzgünüm:

çok şükür başka bir şey yok ama inasının siniri bozluyor hiç bir şeyin güvencesi yok yaa

ne hale gedik böyleee

Evet canım aslında bazı kurallar var ama biz takım olarak uygulamada yetersisiz Daha dikkatli olmamız gerekiyor Geçmiş olsun bu ara da Kalabalık ortamları oldum olası sevmem Neyseki ucuz atlatmışsın

Bugün
sabah: 1 hindistan cevizli kurabiye
peynir, zeytin,domates, salatalık, bir haşlanmış yumurtanın sarısı, 3 dilim kızarmış sucuk,
1 fincan form çayı
öğle: 1 kase special k kırmızı meyveli yoğurtla birlikte
ara: çubuk çikolata
akşam: 1 kase şehriyeli tavuk çorbası 1 kaşık pirinç pilavı, 1 kaşık kavurma
klava:klava:klava:
1 litre su içtim Ama 2 litre daha içeceğim yatana kadar ve sabah pilates yaptım bir seri cezamı beklerken durum böyle Ceza konusunda ben hepinizden bir yorum istiyorum ve hepsini yapmaya çalışacağım Çünkü hakettim ben bunu

hatice canım haklısın gerçekten tatil olunca çocuklar eşim evdeydi ya hiç fırstım olmadı ama bundan sonra daha dikkatli olucam söz veriyorum ben bu hafta kilomu bildirmedim ama 67 kioya düşmüşüm neyse haftaya çok vermiş görünürüm bugün yine çok ama çok yorgunum benim çocuklar zor diyetime gelince çok yedim bugün
sabah hellim kızartması
4 çatallık sucuk 2 dilim ekmek
1 tane simit çay
öğlen yemedim
akşam etli ekmek valla 1 porsiyon dayaklığım demiklava:

ya valla sana kızım ceza vereyim diyorum ama bnde sabah platesten gelip sucuklu yumurta yedim akşamda tavuk yedim ızgara göğüs :) ama colada vardı :/

bakıyorum gene tüm gün 2 öğün ben bu metobolizmayı nasıl hızlandırıcam böyle

Teşekkür ederim tuğbacım iyi zayıflamışsın tebrikler

canım öğün atlayınca çok daha fazla yiyorum ben Mesela işe gittiğim günler kahvaltı yapmıyorum Öğle yemeğinde abartıyorm Special k diyetine başlamaya karar verdim bugün Kırmızı meyveli ve çikolatalısı çok güzel Bir ya da iki öğünde yemeye çalışacağım Senin boyun kaçtı pinup

1.62 canım

ben abartmıyorum aç kalsamda çok yiyemeden tıkanıyorum ama ben hep böyleydim çok aşırı yemiyorum ama kilo alıyorum benneyaptımki

tabi tatlı kaçmakalrımı saymıyorum :kedi:

1.62 canım

ben abartmıyorum aç kalsamda çok yiyemeden tıkanıyorum ama ben hep böyleydim çok aşırı yemiyorum ama kilo alıyorum benneyaptımki

tabi tatlı kaçmakalrımı saymıyorum :kedi:

seninle vücut kitle indekslerimiz hemen hemen aynı benm boyum 1.60 52 yazdım ama aslında 50 kilo falan olmak istiyorum ben Hiç rahat değilim böyle Bu ara sürekli fazla kilolardan konuşuyorum Takıntı haline getirdim Hamilelikten kalan bu kiloları verip rahatlamam lazım benim Bu hafta şöyle 2 kilo versek ne güzel olurdu değil mi Ne dersin canım Birbirimize destek olalım Daha sık paylaşım yapalım

Bugün sabah: special k kırmızı meyve ve yoğurt
Ara: bir kurabiyeü
Öğle: 1 kase çorba iki dilim fırında karnabahar yoğurtlu ve salçalı sosla ve 1 bardak schweppes
ara: 1 küçük elma
Akşam acıkınca yine special k yiyeceğim

varım diyoorrrr

tamma canım bu hafta çok uğraşalım ve 2 kilo için savaş verelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…