Kesinlikle katılıyorum. Evde olunca insan sürekli ne yesem diye düşünüyor. Bir de üç öğün yemek hazırlamak zorunda olunca, insan hiç mutfaktan çıkmıyor ki.... :sinifsinif:
Tuğbacım Senin cezanı açıklıyorum En çokben kilo vermişim O yüzden bu iş bana düşer
Hergün yediklerini paylaşıyorsun mutlaka
Akşam yemeği en geç 7-8 gece atıştırmaları ve elmalı kurabiyeler yasak
Ve bu hafta iki gün 1er saatlik aerobik tarzda (kalp hızın artacak terleyeceksin) spor
Tgull canım sen de Semoya ceza vermelisin Ne zamandır hiç kilo veremiyor:)))
hafta sonu utanç tablom şöle ki toplamdaki zararlar ;
sufle
çikolata
popoyes
pizza hut
maç sırasında cola ve patates kızartması
oofffffffffffffffff allahm ne yapmışım 5 gün toplasan yemediğimi 2 günde tüketiyorum yaaaklava:
haftasonları kaçamak açısından çok kötü oluyor hafta sonuda hafta içi gibi geçse ne güzel kilo veririz aslında. ama bırak az yemeği normal yiyeceğimizden bile kat kat fazla kaçıyor hafta sonu.
ben kendime haftasonu kaçamak kumpirim için ceza verdim hadi sende kendine bir ceza yazzz...
hafta sonu utanç tablom şöle ki toplamdaki zararlar ;
sufle
çikolata
popoyes
pizza hut
maç sırasında cola ve patates kızartması
oofffffffffffffffff allahm ne yapmışım 5 gün toplasan yemediğimi 2 günde tüketiyorum yaaaklava:
Hakikatten utanç tablosu olmuş.lmaz: lmaz:
Kilo verme konusunda ne kadar ciddisin? CADIARZU Bunu bir daha sor kendine...
ne ceza mı delikafadulden ama bnm cezam cumartesi spinning yapmak gibiydi yaa
ben veremem zaten bugün baklava yicem canm o kadar çektikiiii
klava:Selam kızlar Yazamadım size çünkü utandım Haftasonu kaçamaklar biraz faza oldu Ceza hak ettim ben ceza verin bana
günaydın kızlar nihayet hafta sonu bitti ve geldimm çookk yorgunum evde değişiklik yaptım ve üstüme ütü masası düştü:sinifsinif: belime hemde hemde adet olmuştum zaten belim arıyodu şimdi daha çokk arıyoooooo
gelelim yediklerime cumartesi günü abarttım birazz sütlü nescafe boll şekerli ve yanında browni,sonra çiğ köfte dürüm,akşam dido,kola barbunya pilavv adet olduğmda çok fenaa iştehım açılıyoo sporda yapmadım ama geçici birşeydii nihayet kendime geldim dün ve bugün gayet iyiydim dün zaten kahvaltıdan sonra pek bişey yemedimm iş yaptım sürekli ayaktaydım oda spor sayılır,bugün yine leslie yapcam yediklerime dikaat etcemm sözzzz en iyisi bu hafta sonu olanları unutalımm:kedi:
hemen canım hemen vereyim.
semocum sana ceza verme işi bana düştüü...
ceza olarak 1hafta kesinlikle tatlı ve hamur işi yememek vee haftada en az 3 defa 30dakika spor desem çok mu ağır olur???
Tuğbacım Senin cezanı açıklıyorum En çokben kilo vermişim O yüzden bu iş bana düşer
Hergün yediklerini paylaşıyorsun mutlaka
Akşam yemeği en geç 7-8 gece atıştırmaları ve elmalı kurabiyeler yasak
Ve bu hafta iki gün 1er saatlik aerobik tarzda (kalp hızın artacak terleyeceksin) spor
ceza lar, cok agir kizlar yaaaahhhh
cok cadisiniz bunuda, soylemeden gecemicemTgull canım sen de Semoya ceza vermelisin Ne zamandır hiç kilo veremiyor:)))
cezalardan ceza beğen....
hadi kızlar haticeye ceza bulalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?