Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kesinlikle katılıyorum. Evde olunca insan sürekli ne yesem diye düşünüyor. Bir de üç öğün yemek hazırlamak zorunda olunca, insan hiç mutfaktan çıkmıyor ki.... :sinifsinif:

hafta sonu utanç tablom şöle ki toplamdaki zararlar ;

sufle
çikolata
popoyes
pizza hut
maç sırasında cola ve patates kızartması

oofffffffffffffffff allahm ne yapmışım 5 gün toplasan yemediğimi 2 günde tüketiyorum yaaaklava:

günaydın kızlar nihayet hafta sonu bitti ve geldimm çookk yorgunum evde değişiklik yaptım ve üstüme ütü masası düştü:sinifsinif: belime hemde hemde adet olmuştum zaten belim arıyodu şimdi daha çokk arıyoooooo

gelelim yediklerime cumartesi günü abarttım birazz sütlü nescafe boll şekerli ve yanında browni,sonra çiğ köfte dürüm,akşam dido,kola barbunya pilavv adet olduğmda çok fenaa iştehım açılıyoo sporda yapmadım ama geçici birşeydii nihayet kendime geldim dün ve bugün gayet iyiydim dün zaten kahvaltıdan sonra pek bişey yemedimm iş yaptım sürekli ayaktaydım oda spor sayılır,bugün yine leslie yapcam yediklerime dikaat etcemm sözzzz en iyisi bu hafta sonu olanları unutalımm:kedi:

Son düzenleme:
herkeslere günaydın kızlaarrr,
haftasonum çok verimli geçmesede fenada değildi. cumartesi kaçamak falan olmadı ve 5saate yakın gezdim...sempatiksalakcinni..abarttım biraz acayip bacaklarım ağrıyordu akşamına. yine cumartesi eve geç geldiğim için saat 20.00gibi bulgur pilavı barbunya yedim. yemeğin geç olması dışında herşey iyiydi.

pazar günü büyük kaçamak yaptım öğlen kumpir yedim. tabi pazarda bayağı gezdim ayaktaydım ve öğlen ağır oldu diye akşamda sadece çorba yedim. kumpir olmasa hiç de fena değildi haftasonum ama en azından eski haftasonları gibi ye yat olmadı kilo veremesemde almadığımdan eminim...

hadi itiraflar gelsin başla kimler nasıl kaçamaklar yaptııı???? hadi kaçamak yapanlar kaçamağa göre kendine ceza versin.
ben başlim meselaa;
ben kumpir kaçamağının cezası olarak akşam sadece yağsız pırasa yemeği yiyeceğim ve en az yarım saat koşu bandında koşuuu....

hemen canım hemen vereyim.
semocum sana ceza verme işi bana düştüü...
ceza olarak 1hafta kesinlikle tatlı ve hamur işi yememek vee haftada en az 3 defa 30dakika spor desem çok mu ağır olur???

kahvaltımı söyleyeyim,
geç kalıyordum ve evdede kepek ekmek olmadığı için maalesef sabah beyaz ekmekle tost yaptım. içini çıkardım ekmeğin ve yağ kullanmadım beyaz peynirle yaptım ama beyaz ekmek sonuçta içime sinmediii...

haftasonları kaçamak açısından çok kötü oluyor hafta sonuda hafta içi gibi geçse ne güzel kilo veririz aslında. ama bırak az yemeği normal yiyeceğimizden bile kat kat fazla kaçıyor hafta sonu.
ben kendime haftasonu kaçamak kumpirim için ceza verdim hadi sende kendine bir ceza yazzz...

öğlen yemeğimi yedim şimdi,

ara öğün olarak 2kaşık k-flekse yarım yardak süt koyup yedim.

öğlen yemeğindede yarım porsiyon pirinç pilavı ve kuru fasülye...

kızlar merhaba benim ölen yemeğim az çorba,ve bir tabağa küçük yarım karnıyarık,az pilav ve bir yemek kaşığı kadar mantar sote koyup yedim yazınca çok göründü ama miktarları azdı bunların akşamda salata ve çorba yemeyi düşünüyorummm ekmeksizzz

ne ceza mı delikafadulden ama bnm cezam cumartesi spinning yapmak gibiydi yaa

ben veremem zaten bugün baklava yicem canm o kadar çektikiiii

Hakikatten utanç tablosu olmuş. lmaz:lmaz:
Kilo verme konusunda ne kadar ciddisin? CADIARZU Bunu bir daha sor kendine...

Hakikatten utanç tablosu olmuş. lmaz:lmaz:
Kilo verme konusunda ne kadar ciddisin? CADIARZU Bunu bir daha sor kendine...

oluyor be ipeksircim. hatta normal zamanda olmuyor diyetliyken oluveriyor. ben de bazen o kadar kendimi kaybediyorum ki normalde yemediğimden fazla yediğim oluyor.
olmuşa çare yok ammaaa ceza olabilir dimi?
hadi bu tabloyu çizdiğine pişman edecek bir ceza verelim ne dersinkötükedihüso

ne ceza mı delikafadulden ama bnm cezam cumartesi spinning yapmak gibiydi yaa

ben veremem zaten bugün baklava yicem canm o kadar çektikiiii

tamam pinupcım baklava içinde kalmasın ye ama az çok az çünkü böyle aşırı istekler öteledikçe çok çok daha büyüyor ve belki şimdi yesen 1dilim seni tatmin edecekken zaman geçtikçe seni tatmin edecek miktar artıyor.
ama cezadan kaçmayalım. hadi ya sen kendine cezalardan ceza seç ya daaa biz sana...

herkese günaydın...
yediklerimi hemen paylaşayım. en son dün öğlen kuru fasülye ve yarım porsiyon pirinç pilavı yediğimi yazmıştım. akşam 16.30da 1er elma,greyfurt,mandalina yı katı meyve sıkacağında sıkarak içtim. saat 18.30dada mercimek çorbası ve pırasa yemeği yedim tabi sadece pırasaya 1tatlı kaşığı zeytinyağ koydum gayet diyettiler. aslında ekmek yemeyecektim amaa yarım dilim çavdar ekmeği yedim.sonra diyet çayımı içtim. tabi bu beni çok fazla tutmadı acıktım ama acıktıkça açık çay ve bol bol su içip miğdemi şişirdim...

cezamı da çektiiimmmm...
dün yarım saat koşu bandında koştum ama ne koşma acayip ter attım ve sonrada 20 mekik çektim.
şu mekik işini her gün yapsam aslında süper olur ya...

günaydın herkeze kızlar sabahtan beri dışardaydım arazide yürümekten yoruldum paçalarım ıslandı pantalonum çamur oldu iş gereği uraşıyorum yani sabahtan beri kahvaltı yapmadım çokk açım dünakşam saat 19.30 gibi yedim biraz geciktim ama eve geç gitmiştim ancak o saate yemek yiyebildim
bi kase çorba ve yanında haslanmış brokoli havuç ve patates hiç yağsızz yoğurla birlikte bence menüm güzeldi sonra yine çokk yorgun hissettim ama yinede 30 dk yürüdümmm

klava:Selam kızlar Yazamadım size çünkü utandım Haftasonu kaçamaklar biraz faza oldu Ceza hak ettim ben ceza verin bana

bacılar;
Semo
burakefsa
deva
arkadaşlarımızdan haberi olan var mııı? deva en son 18ekimde girmiş. semo ve burakesfada en son cuma günü girmiş.

slm kizlar, ben geldim...

nasilsiniz bakalimmmm, ben iyim cok sukur.
okul, i$ güc baya bir yogunum ben.

Bugun gune iyi basladim, umarim civitmam aksama dogru sempatiksalakcinni

ay canim, gecmis olsun ya.
utu massasini nasil dusurdun ustune canim yaaa??? CADIARZU

hemen canım hemen vereyim.
semocum sana ceza verme işi bana düştüü...
ceza olarak 1hafta kesinlikle tatlı ve hamur işi yememek vee haftada en az 3 defa 30dakika spor desem çok mu ağır olur???

tgull cum, tatli ve hamur isi yemem.
ama 3defa spor yapamam bu hafta canim yaaa....
yarin okul ve i$, persembe okul ve i$
ancak cuma gunu 1defa spora gidebilirim eyvahedigeldismile olurmu???

cezalardan ceza beğen....
hadi kızlar haticeye ceza bulalım...

hatice ye guzel bi ceza buldum bennnnnn....
3litre su icsin yarin turkbayragi
alkisalkisalkis :sm_cool: :roflol:

bugunki yediklerim,

7de sabah 2 dilim ekmek
11de ara 1 dilim ekmek
15de ara kucuk yogurt (danone)
16da haslanmi$ sebze
20de tavuk yemeyi dusunuyorum

hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…