canım benim sağol inşallah bu hafta verebilirim benim duygusal açlığım var mutsuzum çünkü bi anda oturup 1 paket çikolotayaı yerim canım istemeden hemde artık bıktım kendime bakacam başka yolu yok herkesin kendine göre problemleri var eminim yanlız değilim zayıf olmak istiyorum belki bunu becerebilirim dediğin gibi yememi artıracam tabii ara öğün olarark sebze yemeği düşünüyorum
doğru diyorsun arkadaşım var herkesin bir sorunu var. ama şöyle düşün ışığı kapatıp yatağa yattığında hertaraf zifiri karanlık oluyor sonra uyumazsan hemen, yavaş yavaş eşyaların şeklini görebiliyorsun sonrada pencereden perdenin aralıklarından içeri sızan ışığı farkediyorsun ve zaten biliyorsun gündüze kavuşmayan hiç biir gece yok. şu an belkide ilk ışığın kapandığı zamanki karanlık bir durumdasın ama perdelerini tamamen kapatma emin ol aralardan sızan ışığı göreceksin. seni mutlu edecek şeyler yap. mutluluğu sadece tek şeyde arama, umudunu mutluğunu başkalarına bağlama umudu da mutluluğuda kendinde ara kendinle barış öncelikle. gülümse herşeyden öte gülmek için sebep arama
merhaba arkadaşlar,
herkese günaydın. canım çok sıkkın ama Allah tan günüm çok yoğun bayağı bir seminer var verilmesi gereken ve öğlen arasında bile toplantı var kafamı dağıtmama yardımcı olacak.
dün kahvaltıda kepek ekmekle yeşil biber,
arada bir kaç çubuk kraker, kayısı
öğlen az pilav ve küçük bir but,
akşam mercimek çorbası bulgur pilavı..
ayrıca yerine getirdiğim cezalarım;
-yarım saat çok tempolu yürüyüş koşu karışık,
-geçende 15i mekiği yapmamıştım onun yerine 30mekik,
-normal yapmam gereken 15 mekik+15de kendiliğimden çektim...
tgull ve nes teşekkürler canlarım desteğiniz için benim belkide kendimi yıpratmamda evde çok kalmam malum çocuklar küçük annelik gerçekten çok zor şuna inanıyorum ki geç oldu benim için ama bi kadın anne olmak için çok düşünmeli oğlumu istedim ama kızım istemeden oldu ilk 3 ay hergün eşime yalvardım ikna etmeye çalıştım aldırmak için çok çırpındım yanlızdım çünkü çok şükür kızım bi problemi olmadan doğdu çünkü hamileliğimin ikl ayında intihar ettim üstelik oğlumla evde tek başımaydım o ne olacak diye düşünürken eşimi zorla aradımda kurtuldum tabiiki neden hamile olmam değildi
sizlerin bebğinizin olmasını istediğinizi biliyorum inşallah her şey gönlünüzce olur
arkadaşlar bu sabah ve öğlen yediklerimi paylaşarak pazartesiye kadar veda diyorum bildirim yapamayacağım kilomu aynı yazarsınız haftaya geleceğim.
yarın eşimi hastaneye yatıracağızda ameliyat olacak, hastanede olacağım bir kaç gün.
kahvaltı;
1köfte,1yumurta,az yufka ekmek
öğlen;
1dilim ekmek, 1çorba ve ıspanak...
hadi kendinize iyi bakın cezalarınızı çekin güzelde kilolar verin öptüm hepinizi...
arkadaşlar bu sabah ve öğlen yediklerimi paylaşarak pazartesiye kadar veda diyorum bildirim yapamayacağım kilomu aynı yazarsınız haftaya geleceğim.
Yarın eşimi hastaneye yatıracağızda ameliyat olacak, hastanede olacağım bir kaç gün.
Kahvaltı;
1köfte,1yumurta,az yufka ekmek
öğlen;
1dilim ekmek, 1çorba ve ıspanak...
Hadi kendinize iyi bakın cezalarınızı çekin güzelde kilolar verin öptüm hepinizi...
herkeze günaydın dün akşamki menüm az çorba havuç,salatlık,turp,brokoli den oluşan yoğurtlu salata ekmeksizzz...
ama eşim eve gelirken tatlı almış iki dilim yedimmm dayanamadımmm...
Ayrıca kızlar ben azz yiyorum uraşıyorum kilom hep aynı çıldırcamm hormon ilacı kullanıyorum ya acaba ondan mı veremiyorummm öffffff
nesciğim hormon ilacı kullanan biçok arkadaşım aşırı kilo aldılar iyi ki kilo almıyorsun gerçi çok az yiyorsun az daha sabır çok güzel gidiyorsun
Kızlarrr bugün benim doğum günümmmmm
26 yaşımı doldurdummm
bunun şerefine öğlen annem yemeğe çağırdıı orda birazz çokk yedimm güzel anne yemekleriiininii bu gün beni affedinnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?