Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu arada kızlar yeni tartı aldım benimki elektronik değildi de gr gr göremiyordum ayrıca çizgiler çok küçüktü karıştırabiliyordum

elektronik bişi aldım eve gelip hemen tartıldım 60.07 çıktı

umarım akşam olduğu içindir

umarım eski baskülülm yanlış tartmıyordur poofff

kızlar haklısınız resmen grup olarak saldık bende saldım yazın olduğu gibi hırslı değilim,kendi adıma hepinizden özür dilerimm vermem gereken 2-3 kilom kaldı 3-4 aydır veremiyorumm bi rehavet kapladı heryanımı iki ileri bir geri şekilde ilerliyorumm bir ayım ver ve bu bir ayda 2-3 kilo vermeliyim yazın bir ayda 4 kilo vermiştim ama şimdi yapamıyorumm sanırım kış geldiği için bi isteksizlik var bende sürekli yorgunum spor yapamıyorum doğru düzgünnn yazın neden olsa insan daha canlı oluyor herşeye daha çok vakit ayırıyor ama bu hafta bendee direneceğimmm geçen hafta kilo vermediğim için bu hafta en az 1 kilo vermeliyimmm kızlar sözz elimden geleni yapıcamm.. bu arada işlerim çokk yoğunn çok sık giremessemm kızmayınnnn

canım benim okul başladı ve çok kalabalık bir lise heran birşey çıkabiliyor. iş yok diyor çayımı koyuyorum derken hoop milli eğitimde toplantı var koş koş koş bir kavga var koş koş, müdür çağırdı, veli görüşmeye geldi... o yüzden paylaşım işinde görev alıp kimseyi madur etmek istemiyorum çünkü dediğim gibi işde oluyorum ve ne olacağı belli olmuyor.elimden geldiğinde boş olduğum zaman girip bakarım yardımcı olmaya çalışırım ama aksatacağım bir sorumluluk almim.

Tgull canım 500 grdan fazla kilo vermişsin Tebrik ederim Ben veremedim Sen bana ceza ver Hepsini yapacağım Ağır bi ceza olsun Nes Burakefsa Semo siz verebildiniz mi kilo

tamam veriyorum...yarın en az 2.5 litre özelliklede aç karnına su ve saat 19,30dan sonra ağzına hiiç bişi koymama cezası. ama yetmeez birde her akşam yatmadan 15mekik...
tamam mıdır?

ooof ya tablo felakeet...

merhaba kızlar,
üç günlük bir aradan sonra tekrar buradayım.
nasılsınız? nasıl geçti tatiliniz.
ben misafirlerimi gönderdim. acayip beterdi hafta sonu nereden başlim ne söylim bilemiyorum tamamen kötü beslendim. poğaça kurabiye,börek,pilav, kızarmış tavuk ve güzel güzel ara öğünlerle değil günde iki öğün artı akşam atıştırması iğrençti yaniii... miğdem bağırsaklarım felaket, wc ye çıkamıyorum hala kötüyüm...
bu kadar kaçamak cezasız kalmamalı vereceğiniz en ağır cezaları çekmeye hazırım...bekliyorum

bende kilo veremedim ceza verin banada kızlarrrr bekliyorummm

yine buraların fatihi biziz nescim,
banada ceza lazım.hadi kendi kaçamak cezamı seninde kilo verememe cezanı ben yazimde bir an önce çekmeye başlayalım...

ikimizde bu hafta boyunca çerez çikolata ağzımıza sürmeyeceğiz. beyaz ekmek kesinlikle yemeyeceğiz.
her akşam en az 20dakka hızlı tempolu yürüyüş ve 15mekik asgari yaptığımız spor olacak.fazlası olabilir ama daha azı olmayacak.
ve her gün yaptığımız sporları paylaşacağız böylelikle birbirimizide kontrol edeceğiz.uygulanmayan ceza öbür gün iki katına çıksın.
uygunmudur senin içinde?

Slm kizlar, cuma gunu KK da sorun vardi, ne 3. takima girebildim ne Listeyi paylasabildim.
ancak saat 9da girdim paylasim alanina sorunu belirttim arkadaslar,
saat 2den 4e kadar ugra$tim olmadi.

zaten kalliste durumu acikladi, bircok kisi o saate girememis.

yarindan itibaren gunde en az 2 litre su icecegim,
3tane meyve yiyecegim gunluk.
aksamlari, dikkat edecegim.
abur cubur, bitti evde almayacagim ve yemeyecegim!!!

Tam gaz devam dimi arkadaşlar...

Bu arada paylaşım olmadığı için benim de mezuniyet haftaya kaldı galiba...

Herkese kolay gelsin.

kızlarrr bişi sorcam hiç güzrllik salonlarında kativasyon falan yaptıran işe yaradığını duyan bilen var mı:)

şu gırtlağı tutmadan bir işe yaramayacak onu biliyorum ama soreym dedim

günaydın arkadaşlar,
dün yediklerimi söyleyeyim. sabah 2bulgur köftesi,öğlen kurufasülye pilav, akşam mantar yemeği ve 1bulgur köftesi, sonra eşim maksimus almış. çerezi yasaklamıştım kendime ama kırmak istemedim çok mutlu olacağımı düşünmüşdü sanki yarısını yedim.
ve cezamla ilgili dün 1saat yürüyüş yaptım ama mekik çekemedim. bu gün dünkünün cezası 30 mekik ve yine normal yapmam gereken 15mekiki çekeceğim...
iki ileri bir geriden sıkıldım haftasonu her ne kadar iğrenç geçsede bir şekilde toparlayıp bu cumayada kilo vererek girmek istiyorum...

kızlarrr bişi sorcam hiç güzrllik salonlarında kativasyon falan yaptıran işe yaradığını duyan bilen var mı:)

şu gırtlağı tutmadan bir işe yaramayacak onu biliyorum ama soreym dedim

o neee? birşeyler takıyorlar o da titretiyor o mu?

tgullum tamam dediklerine hepsini kabul ediyorum ben bu hafta sonu 3 gün tatilde çalıştımm işimide sölemiştim sürekli arazideydimm aşağı yukarı dağa taşa tırman derken çok yorulmuşumm tabi bide evin işleri var onun için dün bişey yapamadım uyuya kalmışımmm ama bugün başlıyorum evet çikolata yemiycem cips yamiycem beyaz ekmek yemiycemm hegün yürüyüşümü yapcam evdede olsaa ee 15 mekiğimide yapcamm sözzzz bakalım cumaya ne olucak 4 gün kaldııı hergün 300 gr verebilirmiyim acabaaa aayyy veririm inşallahhhhhh

selam kızlar yine mutsuzum :59 üff alıştım artık ben bu hallere gelelim diyetime
elma sirkesi sandoloz sakızına başladım iyi gidiyo ayrıca beşibiyerde çayı da içiyorum
sabah uyanınca ılık su
elma sirkeli su 1 çy kaşığı sandoloz sakızı
yarımsaat sonra 2 dilim kepekli ekmek arsı tost zor bitirdim
yeşilçayla birlikte yedim ama formül çok güzel iştah kesiyo
şimdi beşibiyerde çayımı içiyorum arada ağlayarak güzel gidiyo
öglen dün pilav yapmıştım 4 kaşık ondan yerim
arada yoğurt
akşamıda bilmiyorum bakalım az yemeğe çalışacam

tamamdır o zaman...
hergün 300zor ama imkansız değil. inşallah verirsin ama şuna yapalım en az 500gram hedef koyalım kendimize 500altına düşersek cezalanalım.
bende dün yürüyüşü iyi yaptım ama mekike gücüm kalmadı. fakat bugün onuda cezası ile yapacağım. normalde fazla yiyince hemen kilo almıyorum ama diyetteyken fazla kaçırınca hemen kilo olarak yansıyor bana. o yüzden artık istikrarlı olmak bir verip bir almak değil az da olsa heep vermek istiyorum sanırım bunuda ancak kaçamak yapınca hemen kilo almamak için çekeceğim cezalarla orta yolu bularak yapabilirim.
bu hafta kilo verememekten çok korkuyorum çünkü sadece çok yemekle kalmadım birde kabızlık başladı o zaman kilo alma riski iki katına çıkıyor.
ay aklıma gelmişken çok da acıktım hemen su içim miğdem şişsin...

merhaba burakesfa,
sen zaten çok az yiyorsun, sanırım metabolizman çok yavaş. yediğin çok az evde çok yoğunsun yorgunsun benim önerim sık sık yemeye çalış metabolizman hızlansın.hadi bu hafta 500gramın altına düşmeyecek kimse....

canım benim sağol inşallah bu hafta verebilirim benim duygusal açlığım var mutsuzum çünkü bi anda oturup 1 paket çikolotayaı yerim canım istemeden hemde artık bıktım kendime bakacam başka yolu yok herkesin kendine göre problemleri var eminim yanlız değilim zayıf olmak istiyorum belki bunu becerebilirim dediğin gibi yememi artıracam tabii ara öğün olarark sebze yemeği düşünüyorum

Ben bu hafta 1 kilo vermek istiyorum aslına ama sanırım veremiycemm bari 500 ün altına düşmeyimmm ama inanırmısın üzerimde çookk yorgunluk var hiç birşey yapasım gelmiyorrr hertarafım arıyor gibi sankiii ben az yesemde hareket etmessem veremiyorummm tabii böle oluncada hareketli olamıyorumm yatsamm şimdi iki gün uyurummm öff yaaa bu hafta sonu çalışmak beniii altüst ettiiii
bu arada ölen çorba içtim yanında tavuklu patetes ve yoğut aslında hiç akmek yemiycektim ama dayanamadımm yemeğin suyunu kepek ekmeği ile yedimmm akşam ekmek yememeliyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…