Günaydın kızlar etap dışı kalmışız sanırım bu hafta Semocum haklısın ben de giremedim siteye dün bi ara Ama diğer gruplar paylaşım yapabildiğine göre sonradan açılmış demek ki
Tgullcüm sen döndüğüne göre artık kaptan yardımcılığı görevine de geri dönebilirsin diye düşünüyorum İkinizin olmadığı bir durum olursa da listeyle ben ilgileneyim Bir kez daha böyle bir durum yaşamayalım
Tgull canım 500 grdan fazla kilo vermişsin Tebrik ederim Ben veremedim Sen bana ceza ver Hepsini yapacağım Ağır bi ceza olsun Nes Burakefsa Semo siz verebildiniz mi kilo
***3. TAKIM 179. ETAP***
Semo 65 / 65 / 0 / %0.00
burakefsa 68,6 / 68.6 / 0 / %0.00
hatice_84 58,1 / 58 / 0.1 / %0.17
ipeksir 58,7 / 57.8 / 0.9 / %1.53 (hedef kilosuna ulaştı ve mezun olmak istiyor)
pinup 59 / 59 / 0 / % 0.00
tgull 64,7 / 63.9 / 0.8 / %1.24
Nes84 64,9 / 64.9 / 0 / %0.00
deva 62,0 (paylaşım yapmadığı için diskalifiye oldu)
3. TAKIM TOPLAM KILO 439 / 437.2 / 1.8 / % 0.41
Arkadaşlar bu hafta listemizin son hali bu şekildeydi Semo geç kaldığımız için paylaşmadı sanırım Bir anlamı var mı bilmiyorum ama paylaşayım dedim
bende kilo veremedim ceza verin banada kızlarrrr bekliyorummm
kızlarrr bişi sorcam hiç güzrllik salonlarında kativasyon falan yaptıran işe yaradığını duyan bilen var mı:)
şu gırtlağı tutmadan bir işe yaramayacak onu biliyorum ama soreym dedim
yine buraların fatihi biziz nescim,
banada ceza lazım.hadi kendi kaçamak cezamı seninde kilo verememe cezanı ben yazimde bir an önce çekmeye başlayalım...
ikimizde bu hafta boyunca çerez çikolata ağzımıza sürmeyeceğiz. beyaz ekmek kesinlikle yemeyeceğiz.
her akşam en az 20dakka hızlı tempolu yürüyüş ve 15mekik asgari yaptığımız spor olacak.fazlası olabilir ama daha azı olmayacak.
ve her gün yaptığımız sporları paylaşacağız böylelikle birbirimizide kontrol edeceğiz.uygulanmayan ceza öbür gün iki katına çıksın.
uygunmudur senin içinde?
tgullum tamam dediklerine hepsini kabul ediyorum ben bu hafta sonu 3 gün tatilde çalıştımm işimide sölemiştim sürekli arazideydimm aşağı yukarı dağa taşa tırman derken çok yorulmuşumm tabi bide evin işleri var onun için dün bişey yapamadım uyuya kalmışımmm ama bugün başlıyorum evet çikolata yemiycem cips yamiycem beyaz ekmek yemiycemm hegün yürüyüşümü yapcam evdede olsaa ee 15 mekiğimide yapcamm sözzzz bakalım cumaya ne olucak 4 gün kaldııı hergün 300 gr verebilirmiyim acabaaa aayyy veririm inşallahhhhhh
selam kızlar yine mutsuzum :59 üff alıştım artık ben bu hallere gelelim diyetime
elma sirkesi sandoloz sakızına başladım iyi gidiyo ayrıca beşibiyerde çayı da içiyorum
sabah uyanınca ılık su
elma sirkeli su 1 çy kaşığı sandoloz sakızı
yarımsaat sonra 2 dilim kepekli ekmek arsı tost zor bitirdim
yeşilçayla birlikte yedim ama formül çok güzel iştah kesiyo
şimdi beşibiyerde çayımı içiyorum arada ağlayarak güzel gidiyo
öglen dün pilav yapmıştım 4 kaşık ondan yerim
arada yoğurt
akşamıda bilmiyorum bakalım az yemeğe çalışacam
merhaba burakesfa,
sen zaten çok az yiyorsun, sanırım metabolizman çok yavaş. yediğin çok az evde çok yoğunsun yorgunsun benim önerim sık sık yemeye çalış metabolizman hızlansın.hadi bu hafta 500gramın altına düşmeyecek kimse....
tamamdır o zaman...
hergün 300zor ama imkansız değil. inşallah verirsin ama şuna yapalım en az 500gram hedef koyalım kendimize 500altına düşersek cezalanalım.
bende dün yürüyüşü iyi yaptım ama mekike gücüm kalmadı. fakat bugün onuda cezası ile yapacağım. normalde fazla yiyince hemen kilo almıyorum ama diyetteyken fazla kaçırınca hemen kilo olarak yansıyor bana. o yüzden artık istikrarlı olmak bir verip bir almak değil az da olsa heep vermek istiyorum sanırım bunuda ancak kaçamak yapınca hemen kilo almamak için çekeceğim cezalarla orta yolu bularak yapabilirim.
bu hafta kilo verememekten çok korkuyorum çünkü sadece çok yemekle kalmadım birde kabızlık başladı o zaman kilo alma riski iki katına çıkıyor.
ay aklıma gelmişken çok da acıktım hemen su içim miğdem şişsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?