Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bugün tek başıma yazıp yazıp durdum Menümü de yazayım çıkıyorum artık
Sabah: 1 kase special k yoğurtla
Öğle: 1 kase tarhana çorbası, minicik ekmek yedim (ceza pilates)
Ara: 2 küçük elma
Akşam: Kızarmış balık ve salata yiyeceğim 7 gibi eşim gelince
2 litre su içtim Henüz form çayı içmedim Pilates yaptım

Çok kararlıyım bu hafta zayıflayacağım Öpüyorum hepinizi Hoşçakalın

seyy arzu edersen destek olmaya geldım tatlım bıraz senlendırelımmı ortalıgıı haa nedersınız 3 takımm

1 takım ve 3 takımla guzel bı organısazyona varmısınızzz

hatıcecım ok dersen ozelden konusuruz tatlım okkk

Canım elbette her türlü organizasyona varım Yalnız bizim takımdaki kızlara ne oldu Meraklanmaya başladım Benden başka kimse yok Semo bildirim yapıyordu o da girmedi bu cuma Nes haftasonları giremiyor burakefsa da pek giremiyor pinup ve tgull neredeler Eski mesajlara tekrar bi bakayım Bişey mi atladım acaba

Ya be bu mesajı görmemişim çok özür dilerim tgullcüm Geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
çok yorucu 4günden sonra yine buradayım...
sinir stres yine gripim ben hasta eşim hasta perişan olduk hastane köşelerinde valla...

yediklerimden bahsetmeyi unuttum,
aslında bahsetmesem daha iyii,
ne siz sorun ne ben söylim, ne bulabildiysem onu yedim. birde geçen hafta sonu başlayan bir kabızlık vardı bir ara geçti sandım ama o da tekrar başladı zaten o başlayınca herşey duruyor.
sizler neler yaptınız tabloya baktımda yine hiç iç açıcı değil...

Geçmiş olsun canım hoşgeldin ne ameliyatı oldu eşin

hoşbulduk hatice,
kasıktan bir ameliyat oldu. ağrı vardı bacakta çok fazla. orada sinir hücrelerini mi ne öldürmüş doktor bende çok anlamadım ne yaptılar ama bayağı kesmişler adamı. ayağa kalkmakta ve eğilmekte çok zorlanıyor şimdi ama mecbur evde bırakıp öylece işe geldim.

Canım iyice araştırıp öyle olsaydı keşke yanlış bişey yapmasınlar
tgullcüm ben genel paylaşıma mesaj yazdım takım olara biraz motivasyona ihtiyacımız olduğunu yazmıştım Makeupın önerisi için ne düşünüyorsun iki takım birlikte bişeyler yapabilir miyiz sence Bu arada semo neden gelmedi bir bilgin var mı

kızlar merhabaaa ben çok kötüyüm yaaa biliyomusunuz diyeti bırakmayı falan düşünüyorumm çok canımmm sıkılıyoo bugün paylaşımda bulunamassam kzmayınn tamammııı sanırım pazartesi sendromuuu kilo veremeyince çok kötü oluyor..ya yazın veriyodum kilo şu anda veremiyorum ama sanırım bu kullandığım ilaçlar yüzünden iki ayrı hormon alıyorum günde 3 defa Allahtan ki kilo almadımmm ama vermem de zorlaştıı sankii bide bu ayın sonunda tüp bebek yaptırabilirim dr la görüşcemm yaniii çokkk stresliyimmm aslında kendimide çok sıkmak istemiyorummmm.... Beni anlayın ne olurrr bikaç gün sıkı takip edemeyebilirimmm sizleri görüşmek üzere hoşçakalınn

selam arkadaşlar ben çok mutluyum bayrama memlekete annemlere gidiyoruym öldüm sıkıntıdan anneciğime sarılıp dertleşiriz canım anneciğim arada ağlar bilemedim der çünkü benim evliliğim büyüklerin kararıydı neyse kendime geldim
şimdi bavul telaşı başladı evi düzeltecem iş çok neler yaptığıma gwlince
sabah elma sirkesi su karışımı sandoloz sakızı
kahvaltı 2 tane grisini peynir şekersiz çay
öğlen kabak yemeği yoğurt
elmalı çayım
2 bardak yeşilçay içecem
sporda yapsam ne güzel olur

Hadi gözün aydın Anneler özlenmez mi ya Bu arada çok iyi gidiyorsun canım hiç bozma aynen devam

Nes bikaç gün ara ver kafanı topla geri gel canım Üzülme lütfen herşeyin hayırlısı

Son düzenleme:

çok doğru diyorsun hatice paylaşım çok zayıf zaten motivasyon sıfır hani az birşeyler yapalım kilo veremeyen ceza alsın çeksin yazsın falan olmuyor niye böyle bilmiyorum ben martta katıldım gruba ve grup dinamiği süperdi ve gerçekten çok güzel ve düzenli kilo veriyordum o zaman gerçekten grup dinamiği çok etkiliyor.
bence makeup ın önerisi güzel yapılabilir. semo hakkında bilgim yok geçmiş sayfalara baktım cuma bildiriminnide sen yapmışsın galiba.

ben yediklerimide paylaşıp eve gideyim çok yoğundum.
sabah 1dilim kepek ekmekle yağsız beyaz peynirli maydonozlu tost yaptım. ayrıca tost makinesinde yeşil biber kızrtıp 3,4tane yedim. 1bardakta karışık meyve suyu ne bulduysam sıktım...

arada yarım bardak sütle nesfit.

öğlen yarım pirinç pilavı ve 4,5 kaşık kuru fasülye.

eşim malum raporlu ve evde sanırım o evdeyken kilo vermek zor olacak adam alışık değil çok sıkılıyor sonra yok kurabiye yapsana hadi çekirdek çitleyelim şunu içelim bunu yiyelim yattığı yerde sıkıntıdan tabi ne kadar olsada bende yemiyor değilim. inşallah kilo almam.
akşama ne dolapta birşey vaar ne aklımda ama eşimi iyi olması için yüksek proteinle beslemem lazım sanırım biftek alıp yapacağım. hadi öpüldünüz yarın görüşürüz.

Evet canım Semo ortadan kayboldu umarım bi sorun yoktur
Benim düşüncem paylaşım yapmadığımız için ve sayı az olduğu için durum böyle Ama bişeyler yapmalıyız Bu iş böyle olmaz Cumadan beri dikkat ediyorum yediklerime ama geliyorum gidiyorum hep kendi mesajlarımı görüyorum Sonra da bişey yazmak gelmiyor içimden Yeni üye gelmesi gerek ama yok kimse takip ediyorum Ama gelmese de 6 kişiyiz aslında çok güzel motive edebiliriz birbirimizi Bilmiyorum tgull ne yapmalı

Şimdilik iyi gidiyor benim
Sabah: 1 kocaman ekşi elma
Öğle: 1 kase yoğurt (tarçın atttım üzerine)
2 lt su
Ara: 2 mandalina

Canım akşam fazla kaçırmazsan iyi gibi

canım ben dıyorumkı ıkı takım bırbırıyle ıtısmeye baslasın cekısme ıyıdır herzman mesela kızlar kaynassın sona 1 takım ev 3 takım hım hatta bızım kardes takım o hafta en cok kıloyu veren kocluk yapsın odul olarak nasılolur

merhaba ben 7. takımdayım motive eksikliği mi çekiyorsun hatice aslında güçlü birisin niye kimse paylaşımda bulunmuyor sorun ne 7.takım ne der bilmiyorum ama orayada uğrayabilirsin burada yoksa paylaşım oraya git diğer takımlardan fikirler iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…