Kızlarrr bugün benim doğum günümmmmm
26 yaşımı doldurdummm
bunun şerefine öğlen annem yemeğe çağırdıı orda birazz çokk yedimm güzel anne yemekleriiininii bu gün beni affedinnnnnn....
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CANIM,
Nice mutlu yillara inschallah!!!!! :82::81: :92: :88: :81:
İyiki doğdun canım Sevdiklerinle beraber nice sağlıklı güzel senelere...
Kızlarrr bugün benim doğum günümmmmm
26 yaşımı doldurdummm
bunun şerefine öğlen annem yemeğe çağırdıı orda birazz çokk yedimm güzel anne yemekleriiininii bu gün beni affedinnnnnn....
Günaydın nasılsınız arkadaşlar Ben iyi değilim Oğlum hastalandı Önceki geceyi acil serviste geçirdi Solunum güçlüğü vardı Biraz azaldı sanki ama geçmedi daha Yatış verdiler bize Ama kalmadık Hastane odasında benim oğlumla kalmak çok zor Evde daha iyi bakacağımı düşündüm Allahtan toparladı biraz Çok korktum ya
Kilo verdiğimi düünüyordum ama yine verememişim ço üzüldüm Çünkü dikkat ettim bu hafta az önce tartıldım yine 58 kilo regl olacağım ondan mı tuvalete çıkamıyorum ondan mı bilmiyorum Ama kilo veremedim sonuçta Kusura bakmayın ne olur
Cezama razıyım
günaydın arkadaşlar kızım malum havalar ayarsız hastalandı sadece gece 1 saat uyudum ve çok yorgunum bayılacam sürekli dua ediyorum inşallah bugün rahatlar bebişim öksürükten boğuluyo
nesciğim doğumgünün kutlu olsun kızlar hemen çıkacam kızım uyandı kilomu bildireyim 67.500 bence çok güzel bugün regli oldum aslında daha çok vermişimdir
Geçmiş doğum günün kutlu olsun...
Çok çok geçmiş olsun. Çocuklar hasta olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Tekrar geçmiş olsun.
Canım sana da çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim...
Sevgiler...
günaydın arkadaşlar kızım malum havalar ayarsız hastalandı sadece gece 1 saat uyudum ve çok yorgunum bayılacam sürekli dua ediyorum inşallah bugün rahatlar bebişim öksürükten boğuluyo
nesciğim doğumgünün kutlu olsun kızlar hemen çıkacam kızım uyandı kilomu bildireyim 67.500 bence çok güzel bugün regli oldum aslında daha çok vermişimdir
slm kardeş takım. bildirim yapmamışsınız yardıma ihtiyacınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?