Evet canım Semo ortadan kayboldu umarım bi sorun yoktur
Benim düşüncem paylaşım yapmadığımız için ve sayı az olduğu için durum böyle Ama bişeyler yapmalıyız Bu iş böyle olmaz Cumadan beri dikkat ediyorum yediklerime ama geliyorum gidiyorum hep kendi mesajlarımı görüyorum Sonra da bişey yazmak gelmiyor içimden Yeni üye gelmesi gerek ama yok kimse takip ediyorum Ama gelmese de 6 kişiyiz aslında çok güzel motive edebiliriz birbirimizi Bilmiyorum tgull ne yapmalı
canım ben dıyorumkı ıkı takım bırbırıyle ıtısmeye baslasın cekısme ıyıdır herzman mesela kızlar kaynassın sona 1 takım ev 3 takım hım hatta bızım kardes takım o hafta en cok kıloyu veren kocluk yapsın odul olarak nasılolur
Şimdilik iyi gidiyor benim
Sabah: 1 kocaman ekşi elma
Öğle: 1 kase yoğurt (tarçın atttım üzerine)
2 lt su
Ara: 2 mandalina
canım ben dıyorumkı ıkı takım bırbırıyle ıtısmeye baslasın cekısme ıyıdır herzman mesela kızlar kaynassın sona 1 takım ev 3 takım hım hatta bızım kardes takım o hafta en cok kıloyu veren kocluk yapsın odul olarak nasılolur
zamanım kısıtlı, bilgisayarda sayfa hep açık gelen giden var mı bakıyorum ama hep yazamıyorum yetiştirmem gereken bir iş var.
ne yediklerimi şimdi bir boşluk oldu hemen paylaşim yoksa sonra zaman olmayabilir.
dün akşam fırında biftek yaptım yağ eklemeden ve 2avuç içi kadar parça yedim ekmeksiz.
1tanede çayla kurabiye başkada bişi yemedim akşam...hıı unuttum miğdem ağrıyordu da süt içtim gece.
bu sabahta dünle aynı bir dilim kepek ekmekle beyaz peynirli tost yaptım ve 5.6ince biber tost makinesinde kızarttım karışık evde sıkma meyve suyu ile yaptım kahvaltıyı..
şimdi ara yaptım yarım bardak süt ve nesfitle...
spor yapamadım ama her gün evde bir iş çıkıyor spor yapamasamda popomun yere değdiğini söyleyemem.
bakalım inşallah en az 500gram gider.
hatice bir sorum var. grip için doktor vitamin verdi suda eriyen çok şekerli sabah akşam içiyorum acaba şeker ilavesi çok mudur ki?
gerçi kimm ne derse desin ben senin gibi paylaşımda bulunan birinin yanında olurum her zaman
canım ne kadar az yiyosun valla ben okadar yapamıyorum zaten yapsam bu kiloda olmam ay yine dalgalıyım bayram sonu taşınma var eşim askere gidecek bugün arabayı sattı öyle yani gelelim bugün yediklerime
sabah 2 yumurta sahanda sadece sarısını yedim yanına ekmek
arada ekşi elma
öğlen mantar sote ayranla yedim
akşam inşallah bi şey yemem
Canım hangi vitamini kullanıyorsun eksikliği mi var Genelde doğal olarak yediğimiz besinlerden almamız en iyisi ama şeker içerilerini bilmiyorum onların
merhaba kızlar bugün okadar çok işim varki üfff ya ev taşınıyo biyandan toparlıyorum cumartesi yolculuk var bavul hazırlığı sabah alışverişe gittim şimdi biraz dinlenip kızımı parka götüreyim dedim hava çok güzel bugün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek arsına peynir biber koyup yedim çayla
arada yeşil çay
öğlen sebze yemeği yaparım
akşam barbunya yapacam ondanda biraz yerim ekmeksiz
sinameke çayı içecem kötüyüm çünkü
benden böyle arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?