Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok doğrusun insan kendi kendine konuşuyor gibi hissediyor kimsede ses soluk ve bi zamandan sonra insanda paylaşmak istemiyor. hep beraber hareket edebilen bir takım olsak çok güzel şeyler yapılabilir grupça ama biz o kadar az girip paylaşım yapıyoruz ki birbirimizle bile karşılaşamıyoruz.

güzel fikir olabilir...

zamanım kısıtlı, bilgisayarda sayfa hep açık gelen giden var mı bakıyorum ama hep yazamıyorum yetiştirmem gereken bir iş var.
ne yediklerimi şimdi bir boşluk oldu hemen paylaşim yoksa sonra zaman olmayabilir.

dün akşam fırında biftek yaptım yağ eklemeden ve 2avuç içi kadar parça yedim ekmeksiz.
1tanede çayla kurabiye başkada bişi yemedim akşam...hıı unuttum miğdem ağrıyordu da süt içtim gece.

bu sabahta dünle aynı bir dilim kepek ekmekle beyaz peynirli tost yaptım ve 5.6ince biber tost makinesinde kızarttım karışık evde sıkma meyve suyu ile yaptım kahvaltıyı..

şimdi ara yaptım yarım bardak süt ve nesfitle...

spor yapamadım ama her gün evde bir iş çıkıyor spor yapamasamda popomun yere değdiğini söyleyemem.
bakalım inşallah en az 500gram gider.

hatice bir sorum var. grip için doktor vitamin verdi suda eriyen çok şekerli sabah akşam içiyorum acaba şeker ilavesi çok mudur ki?

selam kızlar nasılsınız,

yeni katılımlar var ne güzel buraya geri döneceğim günü iple çekiyorum bana yer ayırmayı unutmayın ocaktan sonraki 6 aylık zamandan sonra kilolarla olan savaşımı tekrar başlatıyor olacağım sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım benim az bir zamanım kaldı 80 güncük sonra oluşuma kavuşup koca göbeğim yok olacak

hepinize kolay geşsin diyorum ve kilolarla savaşınızda başarılar diliyorum

Şimdilik iyi gidiyor benim
Sabah: 1 kocaman ekşi elma
Öğle: 1 kase yoğurt (tarçın atttım üzerine)
2 lt su
Ara: 2 mandalina

canım ne kadar az yiyosun valla ben okadar yapamıyorum zaten yapsam bu kiloda olmam ay yine dalgalıyım bayram sonu taşınma var eşim askere gidecek bugün arabayı sattı öyle yani gelelim bugün yediklerime
sabah 2 yumurta sahanda sadece sarısını yedim yanına ekmek
arada ekşi elma
öğlen mantar sote ayranla yedim
akşam inşallah bi şey yemem

Evet bence de iyi fikir Semo bizim takım kaptanımız ama bu aralar giiremedi Nerde bilmiyorum Bu takımı toparlamak da bana düşüyor sanırım Tabi önce kendimi toparlayabilirsem

Canım hangi vitamini kullanıyorsun eksikliği mi var Genelde doğal olarak yediğimiz besinlerden almamız en iyisi ama şeker içerilerini bilmiyorum onların

Ya dün iyiydi akşam da az yedim Ama bugün oburluğum tuttu yine

Sabah kahvaltı yok
Öğle: 1 kase pirinç çorbası, çok az makarna ve kabak salatası (iş yerimde)
Akşam: 1 tabak pırasa yemeği biraz da bulgur pilavı
Sonra bi de muz
Yeşil çay içiyorum şimdi Hep kalvaltıyı atladığım için böyle oldu biliyorum Yarın yapacağım kahvaltımı

Kızlar make upın teklifi için ne diyorsunuz Oylama yapalım pinup da kayıplarda Ben bu takımın kaptanı falan olmayım kızlar Çünkü çok acımasızım mazeretsiz paylaşım yapmayanları hemen diskalifiye ederim Sonra da kimse kalmaz takımda:)))
Bence 1. takımla yarışma yapalım tgull sen de aynı fikirdesin sanırım Burakefsa ve Nes siz nediyorsunuz

Bu arada gündüz giremedim çalışıyordum bugün Öğlen yemeği çok zor vakit bulabildim Yarın da sabah okul öğleden sonra iş perşembe de çalışıyorum Cuma evdeyim bol bol yazarım size yine

merhaba arkadaşlar,
işlere başlamadan ve işler yoğunlaşmadan hemen yediklerimi paylaşayım dedim.

en son dün kahvaltıyı söylemiştim;
dün diğer yediklerim;
öğlen= 3köfte 3dilim patates ve makarna cacık vardı ben patates köfte ve cacık yedim.

akşam= hamsi kuşu vermişti komşu 4tane onunla, bol soğanla yağsız kıyma kavurdum çok azda ondan yedim.

sonra çaya misafir vardı çay yanında küçük bir dilimcik kek...

bu gün kahvaltıda ;
biber, yarım çavdar ekmeği, ve 1yumurtadan çok az kıymalı yumurta...

ayrıca kabızlığım da devam ediyor. kabız olmasam aslında 62leri görmeyi umut ediyordum

Canım hangi vitamini kullanıyorsun eksikliği mi var Genelde doğal olarak yediğimiz besinlerden almamız en iyisi ama şeker içerilerini bilmiyorum onların

c vitaminiymiş. aslında bende bol bol taze meyve sıkıp içerim ama daha çabuk kendimi toparlamam için verdiler acayip şekerli birde ben çay kahve hiç şeker kullanmıyorum ya bana çok tatlı geliyor üzülüyorum çok kalorili diye

kızlar kimler var kimler yok kim ne zaman uğramış bir bakayım dedimde tablo şöyle...

Semo 4kasıma kadar her daimdi kaybolduu..
burakefsa 8kasım ve dün
hatice_84 her daim
ipeksir 5kasımen son girmiş.zaten hedefine ulaştı mezun.
pinup 5kasımda en son uğramış
tgull online:)
Nes84 5kasım sonra 8kasımda en son girmiş.

durumumuz böyle...
normal yarışma kurallarını uygulasak yarımız diskalifiye yarımızda diskalifiye olmak üzere...hani yoğun olabiliriz sürekli giremeyebiliriz ama en azından takım ruhu için bilgi verme için 2günde bir girilse hiç fena olmaz bence.

merhaba kızlar bugün okadar çok işim varki üfff ya ev taşınıyo biyandan toparlıyorum cumartesi yolculuk var bavul hazırlığı sabah alışverişe gittim şimdi biraz dinlenip kızımı parka götüreyim dedim hava çok güzel bugün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek arsına peynir biber koyup yedim çayla
arada yeşil çay
öğlen sebze yemeği yaparım
akşam barbunya yapacam ondanda biraz yerim ekmeksiz
sinameke çayı içecem kötüyüm çünkü
benden böyle arkadaşlar

Allah kolaylık versin taşınmak zor.
bu cuma bende yola çıkıyorum memleketime gideceğim çok heyecanlı ve mutluyum.

kızlar ben kaçar,
öğlen bulgur pilavı ve bezelye vardı pilavı az bezelyeyi tam porsiyon yedim.
arada yarım bardak süt ile nesfit yemiştim.
şimdi eve gidiyorum akşam erken saattte karaciğer yiyeceğim kansızlığa iyiymiş benimde bayağı eksik...

slm kizlar, pazar gunu benim bilgisayarim cöktü, acilmiyor, herseyim gittiiii....
yani evde bilgisayar yok suan.
inschallah hafta sonu yeni bilgisayar alacagim, aksilik cikmazsa tabi.
yani beni madur gorun kizlar.
cuma gunu bildirim yapamayabilirim.

bilgisayar aldigim gün, girer haber veririm kizlarr.

kendinize iyi bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…