Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi

idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı

diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz

boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,

bir günde alınması gerekn besin miktarları

süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4

örnek yemek listesi

kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur

ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve

öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve

ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve

akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek

ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt

döndümmm

kızlarr çok pardon ben gene seyahte gittim pcyi evde bıraktım döndüğüm gün bi baktım ama yazzıcak takati bulamadım

şimdi döndüm bayramda seyranda burdaym snr da amaliyat olcam o 1 2 gün yazamam 2 3 hafta neredeyse 1 ay şehir dışı yok

merhaba arkadaşlar,
ne yediklerimi paylaşayım dedim.
dün kötü bir gündü,
fırında tavuk ve sebze yedim az da pirinç pilavı ama 3tanede sütlü nuriye yedim.
eşim ameliyat olmuştuya onun için gelen giden çok fazla onlara ikram hazırlıyorum ve bende eşlik ediyorum tutamıyorum maalesef kendimi e birde adet yanaşınca insanın ağzı açılıyor zaten..

sabah haşlanmış yumurtayla, biberli maydonozlu,yeşil soğanlı güzel bir sandwiç yapıp yedim. arada nesfit, şimdi öğlen yemeğinde kıymalı patates ve makarna vardı onları yedim. makarna az tabi.

dün karaciğeri yapamamıştım bu gün yapacam inşallah.

kızlar şimdiden bildireyim,
bayrama memlekete gidiyorum malum bu tatil uzun ve 1hafta olmayacağım. haftayada bildirim yapamayacağım...

merhaba safi ilk baştaki tatlil işini anlamadım ama listen süper ve bir o kadarda sabır ve azim gerektirici ben hiiç o kadar azimli olamadım zaten olabilsem aylaardır şuncacık kiloyu vermekle uğraşmaz şimdiye mezun olurdum. inşallah sen uygulayabilir ve bir an önce kilolarını verirsin.

birde şey soracağım sen başka bir takımda mısın yoksa bizim takıma mı geldin?

şimdiden yeni bilgisayarın hayırlı olsun diyelim o zaman arkadaşım merak ettik valla seni özletme kendini...

pinupcım sen ne işle meşgulsün sürekli dışarı çıkıyorsun? ara sıra olsa hoşta çok sık olunca zor olurdur dimi şehir dışı işide...
hayırdır ne ameliyatı olacaksın?

kızlar ben biraz daha buralarda olamıyacağımı sölemiştim lütfen beni aralığın sonuna kadar da böle idare edinn şu tüp bebek olayım sona ersin sonra edevam edip etmiycemm belli olur ama bu aradaki süre zarfında sizden de ayrılmak istemiyorum çok sık da giremiyorumm bu arada kilom biraz düştü 64.500 oldu,bayram tatilinde giremiycemm düzeni iyce bozdum ama iki aylık idare edin sonra bebek olursa zaten devam edemem,olmassa devam edicem daha sıkı ama şimdi sıkı şekilde diyet yapamıyorum,bidefa spor yapamıyorum ya bebek varsa falan diyee çokk hareket edemiyorumm ilaç kullanıyorum hormonnlarr birsürü o nedenlee çokda çabuk kilo veremiyorum eskisi gibi,şimdilik hoşçakalın hepinize iyi bayramlar bayram dönüşü görüşürüzz inşallah çok kilo almayızz bayramdaa aman tatlılara dikkattt

Selam kızlar çok yoruldum işte bugün bi girip bakayım dedim neler yaptınız İyiki girmişim yeni haberler var
Semo geçmiş olsun canım merak ettik ben de laptop alıcam kendime dayanmıyor bana

Pinup haber vermeden kaçıp gitme bi daha canım kızacam artık valla

Safi sen bize mi geldin Geldiysen çok sevindim Hoşgeldin sefalar getirdin

Burakefsa ne güzel hergün girebiliyorsun bu ara süpersin

Nescim biliyorum canım gelemiyeceğini İdare edicez seni Dikkat et kendine Stres yapma

Tgull sen istatistikçi olmalıymışsın canım ya

Ben çok yedim bugün yine
Sabah: minicik dilim kepek ekmeği ve form çayı
Öğle: 1 tabak tarhana çorbası Fırında karnabahar mücver
Akşam: 1 tabak makarna

Offffff offf Sıkılıyorum ben ya Bi enerjimi boşaltmalıyım Yerimde duramıyorum Ne yapsam ne yapsam

ben dönüp dolaşıyorum takımları belki bir tüyo öğrenirim belki bir arkadaş benim işime yarıcak fikri vardır diye daha bugün başladım diyete haftaya 7.takım listesinde olacağım ablamın kızıda kaptanıymış oranın 7.takım geçmiş sayfasındaki konuyu okursanız komik yani

yani 7.takımda kayıtlı olsamda hem size bir faydam dokunur hem sizin bana faydanız dokunur diye bide hangi takımda biri varsa sohbet için giriyorum içeri yani heryerdeyim ben

***3. TAKIM 181. ETAP***

Semo 65 / 65 / 0 / 0.00%
burakefsa 67.5
hatice_84 58
pinup 60
tgull 63.9
Nes84 64.8 / 64.5 / 0.3 / 0.46%

3. TAKIM TOPLAM KILO 379.2

Günaydın arkadaşlar bugünkü listemiz

Kızlar bayram haftasında büyük olasılıkla bildirim yapılmayacak Sonraki cuma 2 haftalık bildirim yapılacak Sizin fikriniz ne Takım olarak buna katıldığımızı yazayım mı Tgull şehir dışındasın sanırım Nes de giremeyeceğini söyledi Semo zaten giremiyor bilgisayarı bozuk

***3. TAKIM 181. ETAP***

Semo 65 / 65 / 0 / 0.00%
burakefsa 67.5
hatice_84 58
pinup 60 / 61.1 / -1.1 / -1.83%
tgull 63.9
Nes84 64.8 / 64.5 / 0.3 / 0.46%

3. TAKIM TOPLAM KILO 379.2

60,9 61,1 -0,2 -0,33%

Canım geçen hafta senin kilonu 60 yazmıştım Çünkü 60.09 gibi bişey yazmışsın Aslında basküllerin bu şekilde ölçmediğini biliyorum yanlış yazdığını fark ettim ama işime gelmedi 60.9 yazmak ama sen yine kilo almışsın Cezalardan ceza beğen

Kızlar kiloma bakacağım ama biraz daha beklemek istiyorum Bir tuvalete gidebilirsem ondan sonra tartılacağım Sinameki içtim sabah çok şişkinim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…