kızlar kimler var kimler yok kim ne zaman uğramış bir bakayım dedimde tablo şöyle...
Semo 4kasıma kadar her daimdikaybolduu..
burakefsa 8kasım ve dün
hatice_84 her daim
ipeksir 5kasımen son girmiş.zaten hedefine ulaştı mezun.
pinup 5kasımda en son uğramış
tgull online:)
Nes84 5kasım sonra 8kasımda en son girmiş.
durumumuz böyle...
normal yarışma kurallarını uygulasak yarımız diskalifiye yarımızda diskalifiye olmak üzere...hani yoğun olabiliriz sürekli giremeyebiliriz ama en azından takım ruhu için bilgi verme için 2günde bir girilse hiç fena olmaz bence.
slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi
idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı
diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz
boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,
bir günde alınması gerekn besin miktarları
süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4
örnek yemek listesi
kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur
ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve
öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve
ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve
akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek
ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt
slm kizlar, pazar gunu benim bilgisayarim cöktü, acilmiyor, herseyim gittiiii....
yani evde bilgisayar yok suan.
inschallah hafta sonu yeni bilgisayar alacagim, aksilik cikmazsa tabi.
yani beni madur gorun kizlar.
cuma gunu bildirim yapamayabilirim.
bilgisayar aldigim gün, girer haber veririm kizlarr.
kendinize iyi bakin.
döndümmm
kızlarr çok pardon ben gene seyahte gittim pcyi evde bıraktım döndüğüm gün bi baktım ama yazzıcak takati bulamadım
şimdi döndüm bayramda seyranda burdaym snr da amaliyat olcam o 1 2 gün yazamam 2 3 hafta neredeyse 1 ay şehir dışı yok
yani 7.takımda kayıtlı olsamda hem size bir faydam dokunur hem sizin bana faydanız dokunur diye bide hangi takımda biri varsa sohbet için giriyorum içeri yani heryerdeyim ben
60,9 61,1 -0,2 -0,33%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?