Selam kızlar çok yoruldum işte bugün bi girip bakayım dedim neler yaptınız İyiki girmişim yeni haberler var
Semo geçmiş olsun canım merak ettik ben de laptop alıcam kendime dayanmıyor bana
Pinup haber vermeden kaçıp gitme bi daha canım kızacam artık valla
Safi sen bize mi geldin Geldiysen çok sevindim Hoşgeldin sefalar getirdin
Burakefsa ne güzel hergün girebiliyorsun bu ara süpersin
Nescim biliyorum canım gelemiyeceğini İdare edicez seni Dikkat et kendine Stres yapma
Tgull sen istatistikçi olmalıymışsın canım ya
yok canıım üniversitede en zorlandığım ders istatistikti... ama takip işinde takipçiyimdir
Kızlar bayram haftasında büyük olasılıkla bildirim yapılmayacak Sonraki cuma 2 haftalık bildirim yapılacak Sizin fikriniz ne Takım olarak buna katıldığımızı yazayım mı Tgull şehir dışındasın sanırım Nes de giremeyeceğini söyledi Semo zaten giremiyor bilgisayarı bozuk
***3. TAKIM 181. ETAP***
Semo 65 / 65 / 0 / 0.00%
burakefsa 67.5
hatice_84 58
pinup 60 / 61.1 / -1.1 / -1.83%
tgull 63.9
Nes84 64.8 / 64.5 / 0.3 / 0.46%
3. TAKIM TOPLAM KILO 379.2
Bayramda tatlıları şekerleri götürüp kilo almak yok kızlar tamam mı 6mız birden mezun olalım bu takımdan artık
Ya bekliyorum bekliyorum tık yok Sinameki de etki etmedi daha ama tartılmayacağım Biraz daha bekleyeceğim Çünkü 57lerde bir sayı görmezsem çok moralim bozulacak
ılık su iç bide belki o işe yarar sabah ben yapmıştım iyi işe yaradı çıkabildim wc ye. tüh dedim sonra sabah böyle çıkabilseydim daha az çıkardım.
selam çıtırlar 2 gündür ölüyorum yorgunluktan evi topluyorum bayram sonu taşınacam daha çok işim var yarin yola çıkıyoruz üff zor oluyo çocuklarla haftaya geri dönecem evi taşıyıp hafta sonu yiğenimin nişanı var geri memlekete gidecem uzun kalacam kampa girecem valla annemlerde spor aletleri çok fazla çocuklarada bakarlar yürüyüşe çıkarım soğuk olsada farketmez
gelelim asıl meseleye kiloma bu hafta kötüyüm 67 kiloyum çok ağır gidiyo
hatice canım sinamekenin çok beklemesi lazım yani cezvede kaynayan suya at bi fokurdasın bi saat bekle öyle iç yoksa etki etmez bende aktara sordum nasıl demlenecek diye o zaman anladım niye etki etmediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?