Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Pinup bu da neyin nesi

ya napim hem hasta olucam hemde stres bitirdi beni ya

evet canım ya yanlış yazmışım bende sonra fark ettim

yok be canım sabah yazıp işe daldım zaten hep dışarıda olduğum için gün içinde yazamıyorum pek , akşamda eve gelip hemen dışarı çıktım arkadaşlarla küsremiyim :)

kızıcan tabe onun için bir aradayız ya biz :)

ay canımm haticeceimm vericem zaten bnm memişleri kesince kafadan 2 kg gidicek:86:

kızlarrr kimse uğramadı bayrmada ama napalım artık :)

pazartesi gelirisniz diye düşünüyorum :)

bazılarınız gördü bazılarınız görmedi ama yazim ben , salı günü ameliyat olucam pazartesi sabahtan yatış

cumaya mutlaka paylaşım yaparım diye düşünüyorum ama o zamana kadar biraz zor tabi talihsizlik olurda çok kalırsam hastanede bilmem atmayın beni gruptann hee :)

uğradı aslında pinup ama sitede bir aksilik olmuş 16sına geri döndü mesajlar silindi yani nasılsınız neler yapıyonuz siz diyetler uçtumu neler yiyip içtiniz

uğradı aslında pinup ama sitede bir aksilik olmuş 16sına geri döndü mesajlar silindi yani nasılsınız neler yapıyonuz siz diyetler uçtumu neler yiyip içtiniz

aslında bende fark ettim onu başka konularda yazdığım mesajları bulmadım snir oldum

ya valla ne diyet kaldı ne bişi

şu memişleri küçültim kafadan 2 kg gider :)

sonra çok sıkı asılıcam. yaza kadar istediğim kiloya ulşamk istiyorumm artıkk

Son düzenleme:
nasıl küçülteceksin benimde dikleştirmeye ihtiyacım var ama utanıyorum kremini almaya
gerçi emziriyorum daha kullanamam ama aktarlarda var alayım diyomm ama sonra nasıl utanırım diye cesaret edemiyorum bile fiyatını dahi sormaya

ben tutkunun normal lastiklisini alıyorum 75 beden ama süngerli olmuyo laçka gidiler 100 beden de bile durmuyor taşıyorlar:83::84:

Merhaba Arkadaşlar..

Gruba katılmak isteyenler başlığında bu grup dendi.. beni aranıza alırmısınız acabaa???

Tanıtayım...

Adım Sümran yurt dışında yaşıyorum..

yaşım 19

satış elemanı olarak staj yapıyorum (Giyim üzerine)

Temmuzda stajım bitiyor kısmetse ozaman evlenmek istiyorum.

Şu an ki kilom 80 hedefim ise 65..

Cuma sabahıda kilomu yazacağım yarından itibarende diyetime başlıyorum..

bildiğim kadarıyla ilk cuma kilonu yazıyormuşsun ikinci cuma listeye alınıyormuşsun 1 haftalık baz alınıyor ya kilo gerçi bilmiyorum ben ama böyleymiş sanırım

öylemi?? bende tam olarak bilmiyorum.. yani senin dediğine göre cuma günü kilomu yazıcam ve bir hafta sonra grubamı alınacam?

s-a ewet kurallar böyle ilk cuma ilk kilonu bildirirsin kaydedilir ve diğer hafta cuma yeni olarak listeye alınırsın
haticecim 4 arkadaşı size yönlendirdim üye sıkıntı vardı hatırladığım kadarıyla

Slm kizlar, ben geldim sonunda.
KK girmeyeli cok degismis yaa, karman corman, icinden cikamadim bir an.

Kilo alarak dondum malesef, hatice ve tgull bana ceza verebilirsiniz :-(
benim laptop rahmetlik oldu kizlar, simdi eve bilgisayar aldik daha dayanikli :-D

gorusmek dilegiyle canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…