Pinup bu da neyin nesi
Canım geçen hafta senin kilonu 60 yazmıştım Çünkü 60.09 gibi bişey yazmışsın Aslında basküllerin bu şekilde ölçmediğini biliyorum yanlış yazdığını fark ettim ama işime gelmedi 60.9 yazmak ama sen yine kilo almışsın Cezalardan ceza beğen
***3. TAKIM 181. ETAP***
Semo 65 / 65 / 0 / 0.00%
burakefsa 67.5 / 67 / 0.5 / 0.74%
hatice_84 58
pinup 60 / 61.1 / -1.1 / -1.83%
tgull 63.9 /63.7 / 0.2 / 0.31%
Nes84 64.8 / 64.5 / 0.3 / 0.46%
3. TAKIM TOPLAM KILO 379.2
Semo giremeyecek herhalde Bi ben kaldım Pinup sen bana küstün mü kilonu bildirip kaçtın
Kızlar ben ancak akşama rahatlayacağım galiba 3 gündür durum böyle Ama tartıldım geldim Yaşasın biraz vermişim Ama dediğim gibi aksilikler var Bi de regl oldum ben 3 gündür iki ağrı kesici içtim O da kesti Durdu nerdeyse Onunda verdiği bir rahatsızlık var Tüm bunlara rağmen 57.4 kiloyum Çok sevindim
2 hafta zamanımız var bayram haftası paylaşım yapılmayacağı için iki haftalık kilo bildirimi yapacağız Hepimiz çok iyi kilo vermiş ve motive olmuş bir şekilde dönelim Söylediğim gibi bayramda abartmak yok
Pinup özellikle sana söylüyorum o kilolar gidecek Bi ara siteye girdiğinde diğer takımlara pis bğaz şişkonun tekiyim yazmayı unutma Esefle kınıyoruz Bundan sonra böyle kilo almak yok
Nes sen de toparlanmış mutlu bir şekilde gel Bebek meselesini kafana çok takma hayırlısı Allahtan Olunca da bir sürü dert Şu zamanlarının keyfini çıkar eve tıkılıp kalıyorsun bişeycik yapamıyorsun Eşinle yaramazlık bile yapamıyorsun O kadar söyleyim sana
Burakefsa tgull iyi yolculuklar size kızlar
uğradı aslında pinup ama sitede bir aksilik olmuş 16sına geri döndü mesajlar silindi yani nasılsınız neler yapıyonuz siz diyetler uçtumu neler yiyip içtiniz
s-a ewet kurallar böyle ilk cuma ilk kilonu bildirirsin kaydedilir ve diğer hafta cuma yeni olarak listeye alınırsın
haticecim 4 arkadaşı size yönlendirdim üye sıkıntı vardı hatırladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?