Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok acele etmişsin evlilik için canım ya Temmuza kadar mı vermek istiyorsun15 kiloyu Çok da güzel olur Hep birlikte verelim kilolarımızı Biraz da diyet öykünden bahseder misin Daha önce hiç diyet yaptın mı Ne kadar sürede aldın bu kiloyu Herhangi bir ilaç kullanıyor musun Bunları bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz

Selam kızlar nasılsınız nasıl geçti bayram Ben biraz çikolataları fazla kaçırdım ama bugün toparlıyorum inş Nasılsa fazladan bir haftamız var değil mi böyle iki haftalık paylaşım iyi oldu ya
Semo hoşgeldin canım Hayırlı olsun yeni bilgisayarın
Pinup iyileş ve gel bir an önce küçük göğüslerinle Cezanı çekmişsin iyi olmuş Sahi iki kilo gidecek mi ya:))))

Hımmm kaç kilo oldun bakayım Semocum bayram da bitti artık güzel bir başlangıç yaparsın Moralini bozma Bugün pazartesi ne güzel hadi başlayalım Herkes 2 litre suyunu içiyor bugün ekmek de yemeyin Hadi kızlar hepinizi burda görmek istiyorum bugün Tatil bitti artık Daha fazla gevşemek yok Uyanın artık bekliyorum

Zalimi tatilde bizim takıma yönlendirmiş yeni arkadaşları kızlar Biraz kalabalıklaşacağız galiba Ne güzel
Papatya biz de sana kendimizi tanıtalım takım kaptanımız Semo ben de yardımcısı oldum 27 yaşıma girdim Evliyim bir oğlum var Hala okuyorum biraz da çalışıyorum Hamilelikten kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum

Safi canım bizim takımı mı seçtin yoksa Kararını ver artık Kararını ver artık Öyle her yerde olmaz Bize gelllllll

selam kızlar bende geldim,
aman nolmuş buralara bayağı değişmiş belkide alışamadığımdan yeni şeklini hiç beğenmedim.
tatil nasıl geçti neler yaptık kısmına gelinceee memleket havası iyi geldi yemekleri tatlı geldi bırakın diyeti normal bile yesem yeterdi ama ipinden boşanmış gibi aşırı yedim 2ayda zar zor sıkıla sıkına verdiğim 2kiloyuda sanırsam fazlasıyla aldım. birde hava değişimi çarptı galiba çok rahatsızım akşama kadar dayanmaya çalışacağım ama belki izin alıp doktorada gidebilirim...
sizler nasılsınız neler yaptınız?

Hoşgeldin canım geçmiş olsun Evet bayramda bazı günler ben de senin gibi yedim Ne oldu bilmiyorum Hiç doyma hissi gelmedi Ama ertesi gün durumu düzelttim Çok aldığımı sanmıyorum ama ben de biraz aldım galiba 58 olmuşumdur Tartılmıyorum şimdi moralim bozulmasın bir iki gün dikkat edeyim de öyle

Kahvaltıda annem patates kızartmış çok az aldım ondan bir tane de mandalina yedim kocaman bardakla 2 bardak su içtim Sizde için su şişkinlik yapıyor çok yiyemiyorum su içtiğim zamanlar Ama tuvaletten de çıkamıhyorum tabi

ne yediklerimi hemen paylaşmaya başlim yoksa ipin ucu kaçtıkça kaçacak,
sabah yumurta haşladım ve maalesef beyaz ekmekle yumurta yedim.
öğlende kuru fasülye, pirinç pilavı ve cacık vardı.normalde hep pilav makarna gibi olan çeşiti yarıum porsiyon alırdım ama bayramda çok yediğimden miğdem mi genişledi ne doymuyorum az yemekle.porsiyonlarımı biran önce küçültmeliyim.
şu boğazımın acısı geçse hertarafım da ağrımasa ne güzel eşimle yürüyüş yapardım.aldıklarım vücuduma hemen yerleşmeden attım attım atamadım daha çok zaman kaybedeceğim.

bendede aynen oldu hiç doyma hissi yaşayamadım. zaten insan misafirlikte illa alıyor evde kendine göre düzenliyorsun yemeği ama misafirlikte o şans yok ne yapıldıysa yiyeceksin e tabi uzaktan gelmişsin bol kalorili mis gibi yemekler yapılıyor buyur da yeme. bol bol gezip yesemde yakacam dedim ama nerdeee....eşimin askere gitmesinede az kaldı hiç onu kırmak istemiyorum ne istese tatlı,pasta hamurişi yapıyorum bende nasipleniyorum sanırım hem evde yapılan bu yemekler hemde stres bana zarar verecek. ama sizlerinde desteği ile mümkün mertebe kendimi dizginlemeye kilo almamaya çalışacağım ve inşallah onu 12aralıkta TSK ya teslim ettikten sonra çok sıkı diyetime başlayacağım.

Canım ya az kalmış gitmesine Kısa dönem yapacak değil mi Ben de açımmmm tgulll doymuyorum ne yapacağız biz böyle yaa

Kahvaltıdan sonra iki tane ceviz yedim Az önce de aktivia yoğurtlar varya meyveli 2 tane ondan yedim Bu normalde öğle yemeği olacak büyüklükte Ama ben hiçbirşey yememiş gibiyim Çok açım kızlar ya Biri beni durdursun Annem de gözleme yapıyor mutfakta Düşünün artık halimi

Bir de elma yiyeceğim şimdi o gözlemelerden uzak duracağım Söz veriyorum Bu elmanın beni doyurduğunu hayal etsem doyarmıyım acaba Sonuçta herşey beyinde bitiyor Hipotalamusta

iyi geceler semo verirsin üzülme yarın bir motive ol başla yine

hosgeldin aramiza safi cim,
inschallah ba$licam artik, cunku 12ci ayda istanbula gidiyorum.

ve arkadasimin dugunune abiye alacagim,
2-3 kilo versem, 1 beden kucuk alirim

ayy hemserim hiccc sorma!!!
2 kilo aldim 2 haftada :18:

bugunden itibaren 2 litre su icmeye basladim
ekmek yesek sabah, oglen.
aksam yemesek
uyanalim artik katiliyorummmm!!!!

tgull cum, aynen canim. bende 2 haftadir misafirlige cok gittim.
bu 2 kilo biraz ondan, birazda ki$ girmesinden oldu.

ALLAH yardimcin olsun canim, 15 aylik mi yapacak askerligi?
super diyet yaparsin, ve onada supriz olur senin zayiflaman

ben kacar kizlar,
daha kahvalti yapmadim evin i$inden.
kahvalti ve ogle yemegi bir arada yapayim bariii ----> brunch hihihi

ve kendime guzel bir diyet yazip, buzdalabinin uzerine yapi$tircam

Ben geldim yine bugün okul da yoktu çok sıkıldım evde yarın işe gitcem az yerim Evde durup durup bişeyler yemek istiyor canım Aranızda oruç tutacak olan var mı beraber tutsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…