Merhaba Arkadaşlar..
Gruba katılmak isteyenler başlığında bu grup dendi.. beni aranıza alırmısınız acabaa???
Tanıtayım...
Adım Sümran yurt dışında yaşıyorum..
yaşım 19
satış elemanı olarak staj yapıyorum (Giyim üzerine)
Temmuzda stajım bitiyor kısmetse ozaman evlenmek istiyorum.
Şu an ki kilom 80 hedefim ise 65..
Cuma sabahıda kilomu yazacağım yarından itibarende diyetime başlıyorum..
Slm kizlar, ben geldim sonunda.
KK girmeyeli cok degismis yaa, karman corman, icinden cikamadim bir an.
Kilo alarak dondum malesef, hatice ve tgull bana ceza verebilirsiniz :-(
benim laptop rahmetlik oldu kizlar, simdi eve bilgisayar aldik daha dayanikli :-D
gorusmek dilegiyle canlarim
selam kızlar bende geldim,
aman nolmuş buralara bayağı değişmiş belkide alışamadığımdan yeni şeklini hiç beğenmedim.
tatil nasıl geçti neler yaptık kısmına gelinceee memleket havası iyi geldi yemekleri tatlı geldi bırakın diyeti normal bile yesem yeterdi ama ipinden boşanmış gibi aşırı yedim 2ayda zar zor sıkıla sıkına verdiğim 2kiloyuda sanırsam fazlasıyla aldım. birde hava değişimi çarptı galiba çok rahatsızım akşama kadar dayanmaya çalışacağım ama belki izin alıp doktorada gidebilirim...
sizler nasılsınız neler yaptınız?
Hoşgeldin canım geçmiş olsun Evet bayramda bazı günler ben de senin gibi yedim Ne oldu bilmiyorum Hiç doyma hissi gelmedi Ama ertesi gün durumu düzelttim Çok aldığımı sanmıyorum ama ben de biraz aldım galiba 58 olmuşumdur Tartılmıyorum şimdi moralim bozulmasın bir iki gün dikkat edeyim de öyle
bendede aynen oldu hiç doyma hissi yaşayamadım. zaten insan misafirlikte illa alıyor evde kendine göre düzenliyorsun yemeği ama misafirlikte o şans yok ne yapıldıysa yiyeceksin e tabi uzaktan gelmişsin bol kalorili mis gibi yemekler yapılıyor buyur da yeme. bol bol gezip yesemde yakacam dedim ama nerdeee....eşimin askere gitmesinede az kaldı hiç onu kırmak istemiyorum ne istese tatlı,pasta hamurişi yapıyorum bende nasipleniyorum sanırım hem evde yapılan bu yemekler hemde stres bana zarar verecek. ama sizlerinde desteği ile mümkün mertebe kendimi dizginlemeye kilo almamaya çalışacağım ve inşallah onu 12aralıkta TSK ya teslim ettikten sonra çok sıkı diyetime başlayacağım.
iyi geceler semo verirsin üzülme yarın bir motive ol başla yine
Hımmm kaç kilo oldun bakayım Semocum bayram da bitti artık güzel bir başlangıç yaparsın Moralini bozma Bugün pazartesi ne güzel hadi başlayalım Herkes 2 litre suyunu içiyor bugün ekmek de yemeyin Hadi kızlar hepinizi burda görmek istiyorum bugün Tatil bitti artık Daha fazla gevşemek yok Uyanın artık bekliyorum
bendede aynen oldu hiç doyma hissi yaşayamadım. zaten insan misafirlikte illa alıyor evde kendine göre düzenliyorsun yemeği ama misafirlikte o şans yok ne yapıldıysa yiyeceksin e tabi uzaktan gelmişsin bol kalorili mis gibi yemekler yapılıyor buyur da yeme. bol bol gezip yesemde yakacam dedim ama nerdeee....eşimin askere gitmesinede az kaldı hiç onu kırmak istemiyorum ne istese tatlı,pasta hamurişi yapıyorum bende nasipleniyorum sanırım hem evde yapılan bu yemekler hemde stres bana zarar verecek. ama sizlerinde desteği ile mümkün mertebe kendimi dizginlemeye kilo almamaya çalışacağım ve inşallah onu 12aralıkta TSK ya teslim ettikten sonra çok sıkı diyetime başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?