S.A. nerdesin güzelim bizim gibi koca popolu aylardır kilo veremeyenleri görünce geri mi kaçtın
Selam kızlar nasılsınız nasıl geçti bayram Ben biraz çikolataları fazla kaçırdım ama bugün toparlıyorum inş Nasılsa fazladan bir haftamız var değil mi böyle iki haftalık paylaşım iyi oldu ya
Semo hoşgeldin canım Hayırlı olsun yeni bilgisayarın
Pinup iyileş ve gel bir an önce küçük göğüslerinle Cezanı çekmişsin iyi olmuş Sahi iki kilo gidecek mi ya:))))
tgull cum, aynen canim. bende 2 haftadir misafirlige cok gittim.
bu 2 kilo biraz ondan, birazda ki$ girmesinden oldu.
ALLAH yardimcin olsun canim, 15 aylik mi yapacak askerligi?
super diyet yaparsin, ve onada supriz olur senin zayiflaman
şimdiden geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.sen şimdi kaç beden kullanıyorsun ve ameliyattan sonra kaç beden yapacaklar seni....bugün gidip yatış işlemlerimi yaptım akşam eve gönderdiler , sabah 7 de hastanedeyim :)kızlar dua edin bnm için iyi geçsin ve bir an önce iyileşeyim çabucak :)
vee evet gidicek kilo sonuçta baya parça alıyolarlar:)
sonrasındada ben dikkat edicem kesinlikle kararlıyım ben hedfefime varmak için yol haritası çizicem kendime haziran ayında 48 kilo olmalıyım artıkk :)
selam kızlar buralara ne olmuş böyle yanlız hiç sevmedim bence güzel olmamış sitemiz ben çok şükür kilo almadım perşembe ev taşınıyo bu hafta giremeyeceğim malum zor taşınmak hepinizi öpüyorum
selam
bi karışıklık olmuş galiba ben bu gruptaymışım herkeze selamlar.
tekrar hoşgeldin...merhaba tgull
31 yaşındayım 1 kızım var ondan dolayı çalışmıyorum. ikinci çocuk ve kendim için kilo vermem gerekiyor şuan 72 kiloyum. daha yukarı çıkmamak için duruma el koydum :)) zayıflamam lazım sizlerinde desteğiyle,tek başıma beceremiyorum diyete başlayıp hemen bırakıyorum evde plates topundan ipine zayıflama hapı ne ararsan var :)) ama motivasyon sıfır olmadı kilo veremedim ama 3 gündür gayet iyi gidiyorum akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum meyve ve yogurtla geçiştiriyorum. bu kez olucak 60lı kiloları görücem gibi geliyor inşallah
Merhaba semocum henüz eşimin ne kadar yapacağı belli değil. lisnas mezunu olduğu için ya kısa dönem er olarak 6ay yada uzun dönem asteğmen olarak 12ay. haftaya sınava girecek ondan sonraki hafta sonuç ne nereye gideceği belli olacak ve sonuçtan 2,3 gün sonra birliğine tesliim... eşim yokkken makarna,pilav,beyaz ekmek,unu ve bakliyat türlerini eve sokmamayı düşünüyorum. bu kış bool bol ıspanak pırasa yiyeceğim. zaten bünyem çok zayıf hastalıktan kurtulamıyorum iyi olur. zayıflamayada fırsat doğar eşim yokkken. benim eşim kilolu olduğu için pek zayıflamamı istemiyor etine dolgun kalmamı istiyor. bayramda kilo aldım ya "oh yüzüne renk geldi ele gelmeye başladın ne güzel" diye beni çileden çıkarıyor.
şimdii pirinç pilavı ve tavuk sote ile öğle yemeğimi yedim rahatsızım izin aldım doktora gideceğim...
bye bye...
merhaba tgull
31 yaşındayım 1 kızım var ondan dolayı çalışmıyorum. ikinci çocuk ve kendim için kilo vermem gerekiyor şuan 72 kiloyum. daha yukarı çıkmamak için duruma el koydum :)) zayıflamam lazım sizlerinde desteğiyle,tek başıma beceremiyorum diyete başlayıp hemen bırakıyorum evde plates topundan ipine zayıflama hapı ne ararsan var :)) ama motivasyon sıfır olmadı kilo veremedim ama 3 gündür gayet iyi gidiyorum akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum meyve ve yogurtla geçiştiriyorum. bu kez olucak 60lı kiloları görücem gibi geliyor inşallah
merhaba semo,inschallah, kisa dönem olur canim 6ay iyi gene.
12 ay cok fazla yaaa
inschallah iyi kilo verirsin e$in yokken, oda shok olur artik seni görunce
bende simdi ba$lasam, SIKI diyete önümuzdeki ayin 22 e kadar, 2-3 kilo versem coook super olucak.
Haydi allah yardimcimiz olsun.
Bugun ögretmenler gunu canim, ögretmenler gununumuz kutlu olsun.
banada az kaldi valla, 6ci ayda diplomami aliyorum inschallah
gecmis olsun tatlim, neyin var? :26:
bende suan 67 kilo oldum,hedefim 60 kilo olmak.
evliyim, calisiyorum, henuz cocugum yok, aliyorum kilo, veriyorum kilo, aliyorum kilo...
slm kizlar, cuma gunu listemiz boyle olacak.
***3. TAKIM 182. ETAP***
Semo 65,00
burakefsa 67,00
hatice_84 57,40
pinup 61,10
tgull 63,70
Nes84 64,50
3.takim t k 378,70
Geri dönecekler
silagul
ozgey
Kizlar ya, geri donecek olan arkadaslar bu kadarmiydi????
ben gerisini hatirlamiyorum!
gerci, hic mesaj yazmiyolar, ben onlari diskalifiye ediyorum
silagul ve ozgey, arada mesaj yaziyorlar, kendilerini unutturmuyorlar.
diger geri donecek arkadaslarin listesi, benim rahmetli laptop ta kaldi
suan takimda 6 ki$iyiz, 2de geri gelicek= 8 ki$i
yarni 4 ki$ilik yerimiz var, inschallah yeni kizlar, bu bo$ yerleri doldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?