Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün gidip yatış işlemlerimi yaptım akşam eve gönderdiler , sabah 7 de hastanedeyim :)kızlar dua edin bnm için iyi geçsin ve bir an önce iyileşeyim çabucak :)

vee evet gidicek kilo sonuçta baya parça alıyolarlar:)

sonrasındada ben dikkat edicem kesinlikle kararlıyım ben hedfefime varmak için yol haritası çizicem kendime haziran ayında 48 kilo olmalıyım artıkk :)

Hatice_84 yok canıım kaçmak olurmu daha ilk günden.. kaçmam ben öyle.. :)

evet inşallah yaza kadar 15 kiloyu vermek istiyorum...

Diyet hayatımı şöyle bir özetleyeyim size..

13 yaşımdan beri tombişim aslında yani ozamandan beri herzaman zayıflamak isterim..

3 yaşında wheigtwatchers gruplarına katılmıştım( daha önce duyanlar olmuştur, sağlıklı beslenmeyle kilo veriliyor çoğunlukla puan sistemi diyeti diye de bilinir )
bu programla 79 kilodan 74 e düştüm.. daha sonra 16 yaşındayken ( şimdiki nişanlımla yeni görüşüyorduk) kendime çikolatayı yasakladım şekerli içecekleri yasakladım ve 68kiloya düştüm...
ama işte son 2 buçuk yıldada 12 kilo aldım bu konu çok çookk moralimi bozuyorrr inanırmısınız üzerime olan tek bir kot oluyor

Vay maşallah neçok konuşmuşum :):)

Bugün yediklerime gelince

Sabah: bir bardak yağsız süt incecik bir dilim börek..
Öğlen: oldukça küçük kepek ekmekten yaptığım yağsız peynirli sandwich yedim.
Akşam: ise tuzsuz ve yağsız köfte yanına haşlanmış brokoli karnıbahar havuç yedim..

ve 1 bucuk litre su içtim...

Aralarda bugünlük birşey yemedim Henüz bugün diyetime başladım ve bu kararlılıkla (hatta dahada iyi bir şekilde) diyetimi yapmak istiyorum..

selam kızlar buralara ne olmuş böyle yanlız hiç sevmedim bence güzel olmamış sitemiz ben çok şükür kilo almadım perşembe ev taşınıyo bu hafta giremeyeceğim malum zor taşınmak hepinizi öpüyorum

hatice canım benim,gelip yazmışsın bize yeni gördüm. ama canım bizim takımda 7 kişi kaldı. gün geçtikçe azalıyoruz.o yüzden katılmak isteyenler bölümünde gördüğümü davet ediyorum. ama kontenjanı aşmamaya çalışıyorum. yeni arkadaşlar motivasyon sağlıyor,biliyorsun. en az 10 kişi olmamız lazım,fazlasında gözüm yok zaten hayatım. takımım adına sürekli takip ediyorum. çok öpüyorum kolay gelsin.

hatice canım,hangi arkadaşa yazdığımı çıkaramadım diye bakındım ama kusura bakma hayatım sonradan gördüm female arkadaşımızı diyorsun. senin ona yazdığını görmemişim canım. ben gelirse kendisinede iletirim,gerçi dün bir kere yazdı belkide gelmiştir size. neyse canım tekrar kusura bakma çok öpüyorum. :)))

tgull cum, aynen canim. bende 2 haftadir misafirlige cok gittim.
bu 2 kilo biraz ondan, birazda ki$ girmesinden oldu.

ALLAH yardimcin olsun canim, 15 aylik mi yapacak askerligi?
super diyet yaparsin, ve onada supriz olur senin zayiflaman

Merhaba semocum henüz eşimin ne kadar yapacağı belli değil. lisnas mezunu olduğu için ya kısa dönem er olarak 6ay yada uzun dönem asteğmen olarak 12ay. haftaya sınava girecek ondan sonraki hafta sonuç ne nereye gideceği belli olacak ve sonuçtan 2,3 gün sonra birliğine tesliim... eşim yokkken makarna,pilav,beyaz ekmek,unu ve bakliyat türlerini eve sokmamayı düşünüyorum. bu kış bool bol ıspanak pırasa yiyeceğim. zaten bünyem çok zayıf hastalıktan kurtulamıyorum iyi olur. zayıflamayada fırsat doğar eşim yokkken. benim eşim kilolu olduğu için pek zayıflamamı istemiyor etine dolgun kalmamı istiyor. bayramda kilo aldım ya "oh yüzüne renk geldi ele gelmeye başladın ne güzel" diye beni çileden çıkarıyor.

şimdiden geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.sen şimdi kaç beden kullanıyorsun ve ameliyattan sonra kaç beden yapacaklar seni....

kızlar hepinize günaydıın,
nasılsınız...ne yediklerimi paylaşayım;
dün akşam eşim çiğ köfte almış erken saattte 5 gibi onu yedik.

kahvaltıdada;
1haşlanmış yumurta ve 1dilim kepek ekmek 3zeytin...

birde hepinize bir sorum olacak şu altın çilek hakkında ne düşünüyorsunuz?

bende alışamadığımdan mı bilmiyorum ama pek içime sinmedi benimde...alıntı ile cevap falan iyi rahat ama mesajlar birbirine girmiş gibi görünüyor...

şimdii pirinç pilavı ve tavuk sote ile öğle yemeğimi yedim rahatsızım izin aldım doktora gideceğim...
bye bye...

merhaba tgull
31 yaşındayım 1 kızım var ondan dolayı çalışmıyorum. ikinci çocuk ve kendim için kilo vermem gerekiyor şuan 72 kiloyum. daha yukarı çıkmamak için duruma el koydum :)) zayıflamam lazım sizlerinde desteğiyle, tek başıma beceremiyorum diyete başlayıp hemen bırakıyorum evde plates topundan ipine zayıflama hapı ne ararsan var :)) ama motivasyon sıfır olmadı kilo veremedim ama 3 gündür gayet iyi gidiyorum akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum meyve ve yogurtla geçiştiriyorum. bu kez olucak 60lı kiloları görücem gibi geliyor inşallah

tekrar hoşgeldin...
evde ne olursa olsun motivasyon olmadıktan sonra hiç biri bi işe yaramıyor.
benim evde koşu bandı, mekik aleti,titreşimli bel kemeri,walk at home cd si, twister, zayıflama hapı,beşi bir yerde çay, plates cd si....ne ararsan var ama motivasyon ve irade çoğu zaman az ve bazen hiç yok.
geçen mart girdim takıma 71 kiloydum. yaza kadar güzel kilo verdim hele 63,62leri gördüüm ipleri saldım... nasılsa vücut bayağı toparladı her gören ooo incecik olmuşun dedi hedefe ulaşmadan o rahatlık beni diyetten uzaklaştırdı. derken eylülde baktım 65 lerdeyim amman aman dediim eylülden beri ancaak 63,700oldum ve o da kurban bayramına kadar. bayramda memlekete gittim anacım mis gibi yemekler yapmış bol bol yediim ve gelir gelmez tartıya koştum 66gösterdi:84:. 1haftada 2kilodan fazla.
almak kolaay vermek zor. motivasyon çok önemli ve inşallah burada birbirimizi motive ederek hep birlikte zayıflayacağız...
(bu arada yaza bende bebiş istiyorum ve yaza kadar kilomun inebildiği kadar inmesini çok istiyorum)

kızlar ne yediklerimide paylaşayım,
dün akşam fırında sebze ve 1parça biftek,
bu sabahta;
az kıymalı yumurta ve şekersiz çay,
arada bir kaç tuzlu kurabiye,

öğlen öğretmenler günü için program var tahminim programdan sonrada yemek yenir ve büyük ihtimal ağır yemekler olur...

hani eşim askere gidecekya 2hafta sonra şimdi evde işe gitmiyor artık diyor ki askere gidene kadar biraz spor yapim vücut çok ham orada çok zorlanmim inşallah yapar da bende onunla yapar faydalanırım. eşimin evde olması bana hiç yaramadı ama normalde eve gidince topla yemek yap derken bayağı hareketli oluyordum şimdi eve gidiyorum ev toplu yemek hazırlamakta zor oluyor heryer düzenliyken ve ev çerez çikolata doluuu....

inschallah, kisa dönem olur canim 6ay iyi gene.
12 ay cok fazla yaaa
inschallah iyi kilo verirsin e$in yokken, oda shok olur artik seni görunce
bende simdi ba$lasam, SIKI diyete önümuzdeki ayin 22 e kadar, 2-3 kilo versem coook super olucak.
Haydi allah yardimcimiz olsun.
Bugun ögretmenler gunu canim, ögretmenler gununumuz kutlu olsun.
banada az kaldi valla, 6ci ayda diplomami aliyorum inschallah

şimdii pirinç pilavı ve tavuk sote ile öğle yemeğimi yedim rahatsızım izin aldım doktora gideceğim...
bye bye...

gecmis olsun tatlim, neyin var? :26:

Ho$geldin aramiza canim, 1 hafta denem surecin var.
duzenli paylasim yaparsan, haftaya cuma listeye girebilirsin.
kizin kac yasinda? ALLAH bagi$lasin
Diyetin de ba$arili olursun inschallah canim, hadi bakalim hep beraber kilo lara elveda edelimmm :96:
boyun kac female cim?

bende suan 67 kilo oldum, hedefim 60 kilo olmak.
evliyim, calisiyorum, henuz cocugum yok, aliyorum kilo, veriyorum kilo, aliyorum kilo...

slm kizlar, cuma gunu listemiz boyle olacak.

***3. TAKIM 182. ETAP***

Semo 65,00
burakefsa 67,00
hatice_84 57,40
pinup 61,10
tgull 63,70
Nes84 64,50
3.takim t k 378,70

Geri dönecekler
silagul
ozgey

Kizlar ya, geri donecek olan arkadaslar bu kadarmiydi????
ben gerisini hatirlamiyorum!
gerci, hic mesaj yazmiyolar, ben onlari diskalifiye ediyorum
silagul ve ozgey, arada mesaj yaziyorlar, kendilerini unutturmuyorlar.
diger geri donecek arkadaslarin listesi, benim rahmetli laptop ta kaldi
suan takimda 6 ki$iyiz, 2de geri gelicek= 8 ki$i
yarni 4 ki$ilik yerimiz var, inschallah yeni kizlar, bu bo$ yerleri doldurur

merhaba semo,
boğazımda sürekli bir yanma vardı gripten sanıyordum ama raflüymüş
birde maalesef bitmek tükenmek bilmeyen mantar problemimden gittim doktora.
inşallah eşim kısa dönem gider dua edin. seninde gözün aydın inşallah sende hayırlısıyla en zayıf halinle diplomanı alırsın...

bende hatırlamıyorum kimlerdi gidenler,
benimde sadece sılagül ve özgey var aklımda...
ay ben bu cuma tartılma işinden korkuyor ve utanıyorum çünkü çok kilo aldım bayramda... 2ayda verdiğimi bir haftada fazlasıyla aldım
.:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…