Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın Zerosima zehracim baya yeni gelenin oldu yeterli mi yoksa yönlendirme devam etsin mi kişi sayısından ziyade gelenlerin kaynaşması daha önemli şahsi fikrim bu grup bi kaynassin bi oturtsun sende güzelce ilgilenirsin
Çünkü bi çok takim kan agliyo üyesi yok sadece biz değiliz biraz önce sonuc listelerine baktım 3-4 kişi çoğu takım 8.takimda yeni devraldı birazda oraya el atalim

Hımm anladım cnm o da farklı bi tarz tabi, :)

Bu takimda dogum kilolarindan kurtulmaya calisan var mi benim gibi bazen hatta coginlukla kendimle ilgilenemiyorum beynim bedenim o kadar yorgun ki arada sporu asiyorum kendime dinlenme veriyorum.

Doğum kilolarından kurtulan çok arkadaşımız vaar burda cnm eminim onlarda yardımcı olacaktır sana :)

Çok sık binemiyorum açıkçası ona çünkü yeri çok dar zaten sıcak hava o da terletiyor olduğu yerde sıcak bunalıyorum resmen :)

Ben seviyorum eğlenceli ilk aldığım sıralar sabah akşam biniyordum güzeldi sonra bir arkadaşım o basen çıkarıyor dedi huylandım birazda basen belli olunca doğru olabileceğini düşündüm çünkü basenim çok yoktu :)

Sabırlı olursan verirsin cnm bazen +da çıkacaksın yeri gelecek çok kg da vermiş olacaksın önemli olan devam ettirmek artı görünce tartıda veremiyorum nasılsa diye kendini bırakmamak önemli :)

Vallahi süpersin ablacım benim annem de 42 yaşında 90 kg kendine diyet yap diyorum oralı olmuyor sen ne güzel azimle başarmışsın :)

Merhabalar bu gruba katılmayı düşünüyorum genel olaral grubun beklentileri ve yapılması gerekenler nedir acaba

Hoşgeldin cnm :) sana biraz anlatmışlar zaten bunlara uyman yeterli başka bişeye gerek yok :)

Bence biraz kendine zamanlar yaratıp spora başlayabilirsin en azından yarım saat bile yürüyebilirsin hiç birşey yapamıyorsan okula gidiş gelişleri yürüyerek yapabilirsin :) Ekmeği azaltıp suyu en az 2 litre içersen çok değişim görürsün cnm

günaydınn kızlarrrr :) tü tü tü maşallah ayağımız uğurlu geldi E esrayazar ortalık şenlenmiş ne güzel...
dün menümü paylaşmıştım. 1000 kcal ile beslenmiştim. akşam başarılı bir şekilde sporumu da yaptım 40 dk falan yürüdüm. arada koştum. arada köpek gezdirdim falan üstüne de aşağıdaki sporun 1. gününü tamamladım. spor bittiğinde bende bitmiştim. üstüne duş alıp bitki çayı iiçtim. bakalım yarın sabah tartılcam değişiklik olacak mı :)

Benim şarjım bitiyor yarın görüşürüz kızlar

Gece gece bişeyler yemeyin Haaa

nasıl zordu benim için anlatamam. eşim sıcak ekmek aldı fırından onu yedi, yemedimm
abur cubur yedi, yemedimmmm
çiğdem yedi çıt çıt çıt koca bi kase, bir tane bile yemedimmmm
üstelik film izlerken yaptı bunları bende tuttum kendimi
amaaa zafer benim olacakkk

Tatlım boyuna göre ideal kilon 60 49 çok zayıf benim boyum 1,58 50 kgda bile çok zayıf olduğumu söylüyorlar ideal kilom 52 Bence hedefin 60 olsun cnm istikrarla gidersen verirsin kısa sürede akşam yemeleri içinde illa bişey yemek istiyorsan salatalık gibi 0 kalori yiyecekler tercih edebilirsin ::)

Tabi cnm olur yeter bu kadar kişi kaynaşsa şimdilik yeter :)

Süpersin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…