- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Nasılsınız, napıyorsunuz kardeş takım :)
Bu kadar ekmek aslina bakarsan bana da cok ama ben sirekli ac kalarak zayiflamaya calistim bir yerden sonra dayanamadim metabolizmamida cok yavaslatmisim istemeyerek simdi metabolizmayi hizlandirmaya calisiyorum.vucudu sasirtarak kilo verdiriyordu bu diyetisyen.
Bu takimda dogum kilolarindan kurtulmaya calisan var mi benim gibi bazen hatta coginlukla kendimle ilgilenemiyorum beynim bedenim o kadar yorgun ki arada sporu asiyorum kendime dinlenme veriyorum.
eliptikle aran nasıl benim koşu bandını satsam mı satmasam mı bilemiyorum üstüne çıkana kadar çok yer kaplıyorsun eliptik alcam yerine diyorum sonra üstüne çıkınca kıyamıyorum terledikçe daha bi seviyorum yawww
Sen eliptiği hiç denedinmi cnm
Aslında çok faydalı bütün Vücudu çalıştırıyor ama nedense ben hiç sevemedim çok sıkıcı geldi
Neyseki ipin ucunu biyerden yakalamışın tatlım
Bundan Sonrada bırakacağını sanmıyorum
Ilk
Ilk oglumda 92 yi gördüm 73 e kadar düştüm.ikinci oglumda 100 lü rakamları gördüm dogurduktan sonra 96 yi gördüm ama sut uğruna tekrar 99,5 o görünce kan beynime sıçradı kendi cabamla 95.5 e düştüm.Ben de 1 yılı gözden çıkardım 70 e düşmek için ama bu zorlu ve uzun bir süreç bazen bunaliyorum motivasyonun düşüyor .45 kilo veren kimdi hayran kaldım kaç yılda ve nasıl verdiğini ayrıntılarıyla öğrenmek isterim.sanırım takım kaptaniydi
Ben 9.takımdan mezun oldum cnm
113.5 kiloyla başladım 68.4 le mezun oldum
Ilk 6 ay sıfır kaçamak sağlıklı beslenme ve yürüyüşle 34 kilo verdim
Sonrasında arada Kaçamaklar tatiller işin içine girince geri kalananı daha yavaş verdim
1 ocak 2015 de başladım
Mart başında 2016 da mezun oldum
45 yaşındayım 3 çocuk ve 1 torun sahibiyim
Işin sırrı sadece sağlıklı beslenerek azim ve sabırla devam etmek
Motivasyonu kaybetmemek içinde yarışma hırsı benim en büyük silahım oldu
Merhabalar bu gruba katılmayı düşünüyorum genel olaral grubun beklentileri ve yapılması gerekenler nedir acaba
Hoşgeldinnnnnn tatlım
Kurallar ilk sayfada yazıyor bi oku Kabul edersen devam edersin
Aslında işin özeti hergün menünü suyunu yaptığın Sporu Liste olarak yazıyosun
Herkes birbirine yorum yapıyor
Her cuma öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıyor
Ve herkonuda yazıp bol paylaşım yaparsan takım içinde kaynaşma daha fazla olur
Işe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin
23 yasindayim boyum 1.65 71 kiloyum hayatim boyunca normal kilolu biriydim hepsini bi yilda aldim ve iki-uc yildir geri veremiyorum çünkü çabalarım bi haftadan fazla süremiyor.bu arada öğrenciyim yoğun bi okul programım var beni en çok geri tutan sebeplerden biri buydu.
Herkese merhabalar kizlar, 4. Takimdan sizlere bir selma vermek icin geliyorum
Umarim hepiniz iyisinizdir
Benim şarjım bitiyor yarın görüşürüz kızlar
Gece gece bişeyler yemeyin Haaa
Kızlar günaydın. Uzun süredir giremedim. Hayat işte. Erkek kardeşimi Doğu'da şehit verdik.
Merhaba aranıza katılmak istiyorum. Kullanıcı adı Dahells. Boy 168. Kilo 70. Hedef kilo 49. Yaş 18. Medeni durum bekar. Şehir Konya. Kilo alma nedenim geceleri yemek, her can sıkıntısında abur cubur yemek, düzensiz hayat, stres. Kilo vermeyi daha güzel olmak için istiyorum. Bu takım müsait mi :)
Selaaam yeni gelenler hosgeldiniz.
GünaydınZerosima zehracim baya yeni gelenin oldu yeterli mi yoksa yönlendirme devam etsin mi kişi sayısından ziyade gelenlerin kaynaşması daha önemli şahsi fikrim bu grup bi kaynassin bi oturtsun sende güzelce ilgilenirsin
Çünkü bi çok takim kan agliyo üyesi yok sadece biz değilizbiraz önce sonuc listelerine baktım 3-4 kişi çoğu takım 8.takimda yeni devraldı birazda oraya el atalim
Kızlar günaydın. Uzun süredir giremedim. Hayat işte. Erkek kardeşimi Doğu'da şehit verdik.
günaydınn kızlarrrr :) tü tü tü maşallah ayağımız uğurlu geldi E esrayazarortalık şenlenmiş ne güzel...
dün menümü paylaşmıştım. 1000 kcal ile beslenmiştim. akşam başarılı bir şekilde sporumu da yaptım 40 dk falan yürüdüm. arada koştum. arada köpek gezdirdim falanüstüne de aşağıdaki sporun 1. gününü tamamladım. spor bittiğinde bende bitmiştim. üstüne duş alıp bitki çayı iiçtim. bakalım yarın sabah tartılcam değişiklik olacak mı :)
Eki Görüntüle 1863198
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?