- 24 Mayıs 2016
- 146
- 45
- 13
- 37
Süper incelme maşallah tebrikler canımayyyy kızlar müjdem varr.
elimde 13 temmuz da aldığım ölçüler var;bir de şimdi aldım. fark çıkmasına inanamıyorumm
kilo 58,5 - 57,3 kg
bel: 74 cm- 70 cm
kalça:98 cm - 97 cm
göbek:90 cm- 85 cm
kol:30 cm- 28 cm-
bacak:55 cm- 55 cm
diz:42 cm (çok şikayetçiyim burdan kalas gibi ) / 38 cm
göğüs almadım zaten küçücükler
13 temmuzdan beri diyettir spordur yapıyom bişeyler ama özel bi program yok.
kaptanım kilom 86.7 yazmıştım sabah ama hedef doğum öncesi 65 kg@suskunprenses S sedasametelifnaz @Afehra hadi kızlar sizler kilo bildiriminizi yapın katılım sağlayın biraz gruba bu hafta yarışacağız hadi bakalım :)
Teşekkür ederim nazlıcım. Atlatmaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum.bu arada sen nasılsın Türkiye ye gidecektin. Kaç kg a düştünS sedasametelifnaz basin saolsun canim cok uzuldum.
u diyet listesini diyetisyen mi verdi.Sabah: 1 Salatalık + 1 domates + 4 zeytin + 1 bardak çay. ( 100 kalori )
Öğlen: 6 burçak bisküvi + 1 bardak çay ( 290 kalori )
Akşam: Yarım simit + 2 dilim peynir + 2 sosis + 1 yumurta + 1 domates. (595 kalori)
Ara: 1 dilim kavun (64 kalori)
Şimdi aslında akşam ve sabah ters olmalıydı biliyorum ama sabah apar topar annemin iş yerine gittim orda da sevdiğim yiyecek yoktu domates salatalık ve bisküvi yemek zorunda kaldımHem çok açtım hem de kilomu kastan kaybetmeyeyim diye akşam biraz fazla kaçırdım Ama biraz geç uyuyacağım ve yatana kadar eriteceğim
1 aydir turkiyedeyim canim 1 ay daha burdayim. Ben en son 75.5 ile izine ayrildim ama burda aldim yaniTeşekkür ederim nazlıcım. Atlatmaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum.bu arada sen nasılsın Türkiye ye gidecektin. Kaç kg a düştün
Hiç fena değil canım kaç kg dın?Sabah: 1 Salatalık + 1 domates + 4 zeytin + 1 bardak çay. ( 100 kalori )
Akşam: Yarım simit + 2 dilim peynir + 2 sosis + 1 yumurta + 1 domates. (595 kalori)
Şimdi aslında akşam ve sabah ters olmalıydı biliyorum ama sabah apar topar annemin iş yerine gittim orda da sevdiğim yiyecek yoktu domates salatalık ve bisküvi yemek zorunda kaldımHem çok açtım hem de kilomu kastan kaybetmeyeyim diye akşam biraz fazla kaçırdım Ama biraz geç uyuyacağım ve yatana kadar eriteceğim
Yazsana merak ettim :) zayıflama kürü dediği ne içeriyor?Ayrıca o diyetle 2 hafta içinde 4 kilonun üstünde kaybettim. Hızlıca alacağımdan korktuğum için de devam etmek istemedim.İsteyen olursa diyetisyenin listesini yazayım ? :)
Ay maşallah cok sevindim senin adına en son ben gördüğümde 80 civarıydı kilon. Ufak tefek olur dönünce devam edersin inşallah1 aydir turkiyedeyim canim 1 ay daha burdayim. Ben en son 75.5 ile izine ayrildim ama burda aldim yanidondugumde tekrar basliycam insallahh
Evt gercekten agir bir diyete venziyor herkes kendi vucudunu daha iyi tanir.diuetisyenimin benim metabolizmami ve vucudumu tanimasi zaman almisti.Hayır diyetisyenimin listesini uygulamıyorum çünkü bana göre gerçekten ağır bir liste. Günde min 2-3 bardak kefir verdi, aynı zamanda 1 -2 çay bardağı yeşil çay ve 1.5 litrelik zayıflama kürü ve de üstüne 2 litre su. Ayrıca sabah kahvaltı yerine 1 elma yememi istedi. Öğle ve akşam da hafifti ve gerçekten 2 hafta sonra dayanamayıp bıraktım. Bu yüzden kendime uygun olduğunu düşündüğüm diyeti yapıyorum.
Canım sizin yaşlarınızda leslie ile ben de cok kilo vermiştim. Yaklaşık 20 kg. Düzenli yaparsan cok güzel sonuç verir.ama o kadar cok yaptım ki zamanında artık dayanamıyorum o kadını görmeye :)
ay ben bi kez gittim diyetisyene kadın beş dk da liste yazdı bana ben de uymadım tabi insan önce bi beslenme şeklimi öğrenmeye çalışırHayır diyetisyenimin listesini uygulamıyorum çünkü bana göre gerçekten ağır bir liste. Günde min 2-3 bardak kefir verdi, aynı zamanda 1 -2 çay bardağı yeşil çay ve 1.5 litrelik zayıflama kürü ve de üstüne 2 litre su. Ayrıca sabah kahvaltı yerine 1 elma yememi istedi. Öğle ve akşam da hafifti ve gerçekten 2 hafta sonra dayanamayıp bıraktım. Bu yüzden kendime uygun olduğunu düşündüğüm diyeti yapıyorum.
Sabah: 1 Salatalık + 1 domates + 4 zeytin + 1 bardak çay. ( 100 kalori )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?