Bugün başladım bakalım ufaktN
Sabah
7-8 zeytin
1kk kadr süzme peynir
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı tereyağ
Domates salatalık
Közlenmiş patlıcan salatası
1 dilin veya ekmek
Çay
Ara
1 incir 4-5 erik 2 kayısı 10 kadar üzümden oluşan meyve tabağı
2 lokma haşlanmış et
Akşam
2yk pirinç pilav
2 kepçe barbunya(suyundan yemedim)
Sabahki patlıcan salatası
Babamız evde olup bebişe bşraz vakit ayırınca 30 dk kadar manuel koşu bandı 15 dk da kalça karın egzersizi yaptım.
Yatana kadar biley yemeyi düşünmüyorum
Su da 2 lt kadar
Bu arada ip atlama zayıflatıyormuş ama vücudun sarkmasına neden oluyormuş. Özellikle göğüs sarkmasında etkiliymiş, bugün bir yerde gördüm.
Canım pembe tişört giydiği 3 millil bi videosu vardı hatta 2. Milini videoda mary kay isimli sarışın bi kadın var o yaptırırdı:) yıllar geçti unutamam:)) istikrarlı bi şekilde gün sektirmeden 3 ay yapmıştım ama vücudum harika olmultuhangi videolarını yapıodunuz acaba 20 kilo için tebrik ederim :)
Evet kaptanım herhalde yaşım daha genç oldugundan metabolizmam da daha hızlıyöış. Ama tabi çok katı diyet yapıyordum ben yanındaSadece leslie ile mi
Başka ne yaptın ?
Dilimlitoruz değil mi elma ve limonuS sedasametelifnaz Kürde 2 litre suda 2 elma, 2 limon, 1 tarçın oluyor ve su 1,5 litreye buharlaşana kadar kaynıyordu.
O aralar 74,,, lü bir kilom vardı ve 70e indim sonra da bıraktım zaten.
Bence süper olur:)Günaydın kızlar nasıl gidiyor 2li yarışma yapalım diyordum sizler neler diyorsunuz fikirlerinizi yazarsanız bir liste oluşturayım
Evet kaptanım herhalde yaşım daha genç oldugundan metabolizmam da daha hızlıyöış. Ama tabi çok katı diyet yapıyordum ben yanında
Bence süper olur:)
Kızlar bir liste çıkardım yarışan arkadaşları kilolarına göre gruplara ayırdım bakalım kimler kazanacak hepinize kolay gelsin :)
1.humayun - E esrayazar
2. S sedasametelifnaz -kelebekolacam
3.kittenlove - dahells
4. S shameless35 - A Afehra
5.suskunprenses - ecemavi
Herkese başarılar hem bu arada üyelerle de biraz daha kaynaşırsınız hadi bakalım :)
Gerceten harika bir goruntu darisi basimizaKızlar motive olsun size de benim önceki ve sonraki halim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bende-geldim-bende-resimli.885358/
ya ben göğsüm küçülsün istemiyorumYok ben atlıyorum devamlı aksine kalkıp indikçe göğüs küçüldü
ben de size ders olsun diye önceki ve sonraki halimi paylaşırdım ama istemiyorum
ben menülerimi o gün bittip tamamlandıktan sonra yazamyı tercih ediyorum.bu arada bi kaç gündür yakın bi arkadaşın kınası düğünü vardı o yüzden şöyle oturup yediğim öğün bir tane olabildi :S
29 temmuz cuma
sabah: tavada peynirli 2 yumurta ---254 kacl
öğlen : 100 gr tavuk + 2 kaşık yoğurt ---151+47 kcal =198
akşam : domates peynir sandviç ----216 kcal
kına: meyve suyu+hındıstan cevizlı toplar ----60+160 =220
su:2,5 lt
spor: 2 saat dans
toplam:888 kcal
kalorisi iyi de akşam fazla şeker vardi sevmedim. bu arada hamur işine dikkat kızlar 4 top şey 160 kaloriymiş bi yumurta daha az kalori ve çok daha doyurucu .önerilere ve eleştirelere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?