Benimde surekli internetim olmuyo ordan burdan wifi ile baglaniyorumgenelde kosturmaca oluyo dinlenmeye gecince aliyorum tlfnu elime ancaa
Izin alma durumun yokmu cok yoruldun biraz tatil lazim sanada
Canım sizin yaşlarınızda leslie ile ben de cok kilo vermiştim. Yaklaşık 20 kg. Düzenli yaparsan cok güzel sonuç verir.ama o kadar cok yaptım ki zamanında artık dayanamıyorum o kadını görmeye :)
Kaptan
kaptanım kilom 86.7 yazmıştım sabah ama hedef doğum öncesi 65 kg
Bugün başladım bakalım ufaktN
Sabah
7-8 zeytin
1kk kadr süzme peynir
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı tereyağ
Domates salatalık
Közlenmiş patlıcan salatası
1 dilin veya ekmek
Çay
Ara
1 incir 4-5 erik 2 kayısı 10 kadar üzümden oluşan meyve tabağı
2 lokma haşlanmış et
Akşam
2yk pirinç pilav
2 kepçe barbunya(suyundan yemedim)
Sabahki patlıcan salatası
Babamız evde olup bebişe bşraz vakit ayırınca 30 dk kadar manuel koşu bandı 15 dk da kalça karın egzersizi yaptım.
Yatana kadar biley yemeyi düşünmüyorum
Su da 2 lt kadar
Ha bi bardak da suda eriyen D vitamini tableti içtim:)
Onu da ekleyeyim.
Eşim de bugün canımı sıktı evli olanlar eşiniz kilonuzu takıntı yapıyor mu. Bizim tek tartışmamız bu kilo yüzünden.
Zerosima bu arada cevap vermeyi unutmuşum ekinezyalı çayı diyet için değil bağışıklık için içiyorum, sağlık olsun diye. :)
@sedasametelifnaz böyle 20 kilo deyince çok heves geldi hahah. Şimdilik şöyle günde 150 ip atlasam biraz da leslie iyi gider heralde. Haftada bir iki de bisiklet oldu mu demeyeyim keyfine.
Sabah: 1 Salatalık + 1 domates + 4 zeytin + 1 bardak çay. ( 100 kalori )
Öğlen: 6 burçak bisküvi + 1 bardak çay ( 290 kalori )
Akşam: Yarım simit + 2 dilim peynir + 2 sosis + 1 yumurta + 1 domates. (595 kalori)
Ara: 1 dilim kavun (64 kalori)
Şimdi aslında akşam ve sabah ters olmalıydı biliyorum ama sabah apar topar annemin iş yerine gittim orda da sevdiğim yiyecek yoktu domates salatalık ve bisküvi yemek zorunda kaldımHem çok açtım hem de kilomu kastan kaybetmeyeyim diye akşam biraz fazla kaçırdım Ama biraz geç uyuyacağım ve yatana kadar eriteceğim
Merhaba ben bugun itibariylr protein agirlikli beslenecegim.sabah yarim yumurta 1 dilim peynir d1 dilim ekmek yesillik dom.1 su bardg.tavuk sote 1 su bardg.yogurt.1 dilim ekmek ogleni gec yedigim icin aksam yemedim.ben biraz yavas kilo verdigim icin kirilma noktasini ariyoruz .1 hafta bu diyeti deneyerek kilo hizina bakicaz.
Hayır diyetisyenimin listesini uygulamıyorum çünkü bana göre gerçekten ağır bir liste. Günde min 2-3 bardak kefir verdi, aynı zamanda 1 -2 çay bardağı yeşil çay ve 1.5 litrelik zayıflama kürü ve de üstüne 2 litre su. Ayrıca sabah kahvaltı yerine 1 elma yememi istedi. Öğle ve akşam da hafifti ve gerçekten 2 hafta sonra dayanamayıp bıraktım. Bu yüzden kendime uygun olduğunu düşündüğüm diyeti yapıyorum.
Ayrıca o diyetle 2 hafta içinde 4 kilonun üstünde kaybettim. Hızlıca alacağımdan korktuğum için de devam etmek istemedim.İsteyen olursa diyetisyenin listesini yazayım ? :)
ay ben bi kez gittim diyetisyene kadın beş dk da liste yazdı bana ben de uymadım tabi insan önce bi beslenme şeklimi öğrenmeye çalışır
Cok dogru ama saat 16 da yedim oglen menusunu saat 21 de karnim acikti o saatten sonra birsey yemek istemedim.Keşke akşamı boş geçirmeseydin en azından yoğurt falan yiyebilirsin cnm güzel olmuş menü de :)
Ben ikili yarisabilirim ama benim kikoma yakin bir arkadasla yarisnak isterim.ben 95kg.90 kg a yakin biri baba uygun olur.Günaydın kızlar nasıl gidiyor 2li yarışma yapalım diyordum sizler neler diyorsunuz fikirlerinizi yazarsanız bir liste oluşturayım
Nacizane bilgimi paylasmak istiyorum ceyrek simit 1 dilim ekmege esit diye biliyorum.diyetisyenim bsnada ceyrek simit yeme hakki veriyordu.lavasin da ceyregi 1 dilime esit.Aynen akşam biraz fazla olmuş çeyrek simit 1 ekmek yerine geçiyormuş sen 2 ekmek yemiş gibi olmuşsun ayrıca hazır gıda tüketme bir süre bence sosis -salam vs gibi onun dışında iyi :)
Cok dogru ama saat 16 da yedim oglen menusunu saat 21 de karnim acikti o saatten sonra birsey yemek istemedim.
Cok dogru ama saat 16 da yedim oglen menusunu saat 21 de karnim acikti o saatten sonra birsey yemek istemedim.
Ben ikili yarisabilirim ama benim kikoma yakin bir arkadasla yarisnak isterim.ben 95kg.90 kg a yakin biri baba uygun olur.
Nacizane bilgimi paylasmak istiyorum ceyrek simit 1 dilim ekmege esit diye biliyorum.diyetisyenim bsnada ceyrek simit yeme hakki veriyordu.lavasin da ceyregi 1 dilime esit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?