Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benimde surekli internetim olmuyo ordan burdan wifi ile baglaniyorum genelde kosturmaca oluyo dinlenmeye gecince aliyorum tlfnu elime ancaa

Izin alma durumun yokmu cok yoruldun biraz tatil lazim sanada

Alırım da en yakın arkadaşlarımın düğünleri yakın izinleri o zaman kullanmak istiyorum :)

Canım sizin yaşlarınızda leslie ile ben de cok kilo vermiştim. Yaklaşık 20 kg. Düzenli yaparsan cok güzel sonuç verir.ama o kadar cok yaptım ki zamanında artık dayanamıyorum o kadını görmeye :)

Sadece leslie ile mi

Başka ne yaptın ?

İlk güne göre iyi gibi ama meyve çok gib geldi bana 1 incir tek başına 1 porsiyon geçiyor zaten :)

Ha bi bardak da suda eriyen D vitamini tableti içtim:)
Onu da ekleyeyim.
Eşim de bugün canımı sıktı evli olanlar eşiniz kilonuzu takıntı yapıyor mu. Bizim tek tartışmamız bu kilo yüzünden.

Allah kolaylık versin cnm evli değilim ama zayıf olmayı kendim için istiyorum ben kendimi öyle mutlu hissediyorum kimse için değil kendin için zayıfla bir de eşin yüzünden stres yapmma kilo veremezsinn

Bence de süper bende ip atlamayı seviyorum bisiklet falan iyi oluyor :)

Aynen akşam biraz fazla olmuş çeyrek simit 1 ekmek yerine geçiyormuş sen 2 ekmek yemiş gibi olmuşsun ayrıca hazır gıda tüketme bir süre bence sosis -salam vs gibi onun dışında iyi :)

Keşke akşamı boş geçirmeseydin en azından yoğurt falan yiyebilirsin cnm güzel olmuş menü de :)

Ağır bişeye benziyor bence de

Ayrıca o diyetle 2 hafta içinde 4 kilonun üstünde kaybettim. Hızlıca alacağımdan korktuğum için de devam etmek istemedim. İsteyen olursa diyetisyenin listesini yazayım ? :)

İnsan bence kendinin diyetisyeni olmalı kendimiz vücudumuzu daha iyi tanırız sonuçta :)

Günaydın kızlar nasıl gidiyor 2li yarışma yapalım diyordum sizler neler diyorsunuz fikirlerinizi yazarsanız bir liste oluşturayım

Aynen akşam biraz fazla olmuş çeyrek simit 1 ekmek yerine geçiyormuş sen 2 ekmek yemiş gibi olmuşsun ayrıca hazır gıda tüketme bir süre bence sosis -salam vs gibi onun dışında iyi :)
Nacizane bilgimi paylasmak istiyorum ceyrek simit 1 dilim ekmege esit diye biliyorum.diyetisyenim bsnada ceyrek simit yeme hakki veriyordu.lavasin da ceyregi 1 dilime esit.

Cok dogru ama saat 16 da yedim oglen menusunu saat 21 de karnim acikti o saatten sonra birsey yemek istemedim.
Cok dogru ama saat 16 da yedim oglen menusunu saat 21 de karnim acikti o saatten sonra birsey yemek istemedim.

Yoğurt yiyenilirsin ama mesela ben yatmadan önce 1 kase yoğurt içine pul biber zencefil koyuyordum yarımda limon sıkıp yiyordum hem metabolizmayı hızlandırıyor hem de göbeği götürüyor :)

Nacizane bilgimi paylasmak istiyorum ceyrek simit 1 dilim ekmege esit diye biliyorum.diyetisyenim bsnada ceyrek simit yeme hakki veriyordu.lavasin da ceyregi 1 dilime esit.

Bende bir doktordan duymuştum 1 ekmek olarak hatırlıyorum belki de 1 dilim ama emin olamadım dur bir araştırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…