Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhabalar dun cok yogun bir gundu ve diyeti bozmak durumunda kaldm kendime diyet yemeklerimi yapacak bir ortam yoktu sutekli disari iceri kosrurmaca bundan dolayisirf doymak adina ivir zivir tukettim.ama bugunduzene girdi

Menün güzel Rabbim bir an önce zorluklardan çıkarsın cnm

inşallah canım yakın zamanda rahatlarsın anlatmak istersen anlat dinleirm ben

Kızlar nasılsınız bu ara pek uğrayamadım bazı özel nedenler oluştu ama diyete devam ediyorum onu bırakmadım inşallahh

3 agustos carsamba
Sabah : Menemen 454
Aksam :mercimek corbasi
Salata
Bi kac sarma
Aksamdan sonra : nutellali kepek ekmegi 300
Toplam:710 kal
Su : 3 litre
Spor: 2 mile burn body fat

Allah yardımcın olsun canım.umarım en kısa sürede çözülür

3 agustos carsamba
Sabah : Menemen 454
Aksam :mercimek corbasi
Salata
Bi kac sarma
Aksamdan sonra : nutellali kepek ekmegi 300
Toplam:710 kal
Su : 3 litre
Spor: 2 mile burn body fat
Akşam sonrası kaçamağı demek :) yine de iyi bence zaman zaman kaçamak yapılmazsa cok kötü patlıyor

Dünkü menüm (kendime söz verdim bidaha bu kadar meyve yok:))
Sabah
K flakes
1 incir 10 üzüm
Öğle
1 kase etli mantar
Yarım kase makarna
Yarım yağlı yoğurt
Ara
Yarım şeftali
Akşam
1dolu kase yoğurt çorbası
2-3 çatal patates kızartma(actifry ile yağsız yapılmış )
1 porsiyon kadar tavuk ciğeri

Spor
30 dk koşu bandı 5-10 dk kalça egzersizi

Benim için dün çok kaçamaklı ve düzensizdi o yüzden yazmayayım diyorum :) Şimdi de tercihlerle uğraşacağım. Herkese hayırlı diyetler diliyorumm

Kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı
4 adet fırında kaşarlı mantar
1 kk süzme peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı acuka
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Çay
Öğlen
1 kase mercimek corbası
1 porsiyon Menemen
3 y.k pirinçli semizotu yemeği
Akşam
1 kase yarım yağlı yoğurt

Spor da 3 mil leslie yaptım.
Fat secret a göre 1125 kalori almışım ki bence fena değil:))) henüz kilom yüksek çünkü .
Insülin direncim yüksek oldugu için endokrinolog şeker ilacı verdi matofin diye bugün ona da başladım.
Yarın tartıda umarım güzel sonuçlar alırı hepinize iyi geceler

Bugun kahv.1 yumurtali menemen 1 dilim ekmek.1 dilim peynir

Oglen 1 dilim pizza
Arada 4 kasik musli
Aksam 1su bard taze fasulye yogurt yarim dilim ekmek
Arada 10 adet uzum.fat secrete gore 1218 kalori.bu programda yakilan kalori kisminda hep 2468 i gosteriyor.yaktigim kadarini gostermeyecek mi ? Bilgisi olan var mi?

Ben de indirdim kullanmaya basladim.
Iyi etmişsin canım. Hepimiz fat secret lendik:)

Beslenme programı. Iyi görünüyor. Canım egzersiz eklediğin zaman o egzersizle ne kadar kalori yaktığın ayrıca çıkıyor.orada yazan senin ortalama uyku ve dinlenme saatlerini göz önünde tutarak kilona be yaşına bağlı bazal metabolizmanın harcadığı tüm kaloriyi gösteriyor.egzersiz ekle kısmından uyku saatini falan da düZenleyebilirsin.
Hoş ben bebekten dolayı uyumuyorum hiç nerdeyse o yüzde. DüEnleme yapmadım. Sadece egzersizle yaktığım kaloriye baktım

Herkese günaydın. Tartı bana gülümsedi:) gecen hafta adet olmuştum o yüzden mi fazlaydı bilmiyorum ama bugün 83.3 çıktım
Gecen hafta 86.7 idi %3.9 lük kilo kaybım var görünüyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…