2 ağustosun menüsü.
Sabah: Diyet kraker.
Öğlen: 1 kase makarna+1 kase yoğurt.
Akşam: 1 kase tavuk çorbası + biraz çiğ köfte.
Düzenli değilim, yediğime de pek dikkat edemiyorum. Sorunlar çok fazla evde, dayanmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Lütfen dua edin
2 ağustosun menüsü.
Düzenli değilim, yediğime de pek dikkat edemiyorum. Sorunlar çok fazla evde, dayanmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Lütfen dua edin
Allah yardımcın olsun canım.umarım en kısa sürede çözülür2 ağustosun menüsü.
Akşam sonrası kaçamağı demek :) yine de iyi bence zaman zaman kaçamak yapılmazsa cok kötü patlıyor3 agustos carsamba
Sabah : Menemen 454
Aksam :mercimek corbasi
Salata
Bi kac sarma
Aksamdan sonra : nutellali kepek ekmegi 300
Toplam:710 kal
Su : 3 litre
Spor: 2 mile burn body fat
iyiyşz canım sürdürmeye çalışıyoruz diyetleri :)Kızlar nasılsınız bu ara pek uğrayamadım bazı özel nedenler oluştu ama diyete devam ediyorum onu bırakmadım inşallahh
Selam humayun seni gordugume sevindim seninle ikili yarismalarda eslestirildik birlikte yarisacagiz tabi istersenKızlar nasılsınız bu ara pek uğrayamadım bazı özel nedenler oluştu ama diyete devam ediyorum onu bırakmadım inşallahh
Evet baya hoşuma gitti ne yediğini görüyorsun en azından aşağı yukarıbeğendin mi markaların kalorileri bile ayrı ayrı var onda bir de kilo egzersiz besin takibi olayını seviyorum ben :)
Ben de indirdim kullanmaya basladim.Evet baya hoşuma gitti ne yediğini görüyorsun en azından aşağı yukarı
Iyi etmişsin canım. Hepimiz fat secret lendik:)Ben de indirdim kullanmaya basladim.
Beslenme programı. Iyi görünüyor. Canım egzersiz eklediğin zaman o egzersizle ne kadar kalori yaktığın ayrıca çıkıyor.orada yazan senin ortalama uyku ve dinlenme saatlerini göz önünde tutarak kilona be yaşına bağlı bazal metabolizmanın harcadığı tüm kaloriyi gösteriyor.egzersiz ekle kısmından uyku saatini falan da düZenleyebilirsin.Bugun kahv.1 yumurtali menemen 1 dilim ekmek.1 dilim peynir
Oglen 1 dilim pizza
Arada 4 kasik musli
Aksam 1su bard taze fasulye yogurt yarim dilim ekmek
Arada 10 adet uzum.fat secrete gore 1218 kalori.bu programda yakilan kalori kisminda hep 2468 i gosteriyor.yaktigim kadarini gostermeyecek mi ? Bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?