kızlar ben diyet diyet diyince ipin ucunu kaçırıyorum onu farkettim şuan sadece düzgün yiyip spora ağırlık vermeye karar verdim 900 kaloriyi geçmedim evet ama sağlıklı yemedim bu da hiç hoşuma gitmiyor ve de zaten ortalama 1200 alıp metabolizmayı canlı tutmam gerekirken iyice öldürüyorum böyle
günaydın kızlar kaçak dönmeye çalışıyor.
ya ben şu düzenli yeme işini yapamıyorum yani tamam kaloriyi aşmıyorum ama öğünlerim düzenli ve içeriği konusundaki kaliteyi düzgün tutamıyorum geceye bugünün mensünü yazıcam ne demeye çalıştığımı anlarsın .acaba bir diyetisyen gibi kağıda kendimize diyet programımı yazsak o zaman uygulaması daha kolay olur gerçi hazır varsa daha çok hoşuma gider şimdi bi sürü makale okumam lazım onun için
bir de sen yüzüyodun değil mi spor olarak.ayrıca bugün ölçülerimi aldım onu da takip edicem kilo ile beraber
ayrıca demin jillian ı yaptım aman allahım o neydi öyle 25 dk da bana 45 dk lık 3 mile ı yaşattı .o kadın deli mi ben yarım şınav bile çekemiyorum orda diyo ki yeni başlayanlar yarım şınav çeksin tabi çekemiyorum diye bırakmadım devam ettim yapabildiğim kadar yaptım videonun sonunda bacaklarım titriyodu
Sabah
1porsiyon k flakes
1incir 2 erik 8 üzüm
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Öğle
1 kase yoğurt
1 tabak barbunya
Akşam
1 dolu kase yoğurt corbası(nohut ve yarmalı)
1 yemek kaşığı pirinç pilavı
Yaklaşık 1bucuk el ayası kadr güveçlik kırmızı et
Salata
Spor yarım saat manuel koşu bandına cıktım 10-15 dk Ebru şallı nın 2 haftada 2 beden cd sinden bacak kalça hareketi çalıştım.squat vb.
Herkese iyi geceler
Çok tok tuttuğunu söyleyemem ama ben de tadını seviyorum. :) bir de beni zayıflıyorum psikolojisine sokuyor haftda bi kaç defa bu tip ürünler yemek:)Öğle ve akşam gayet güzel. Ben kflakes vb. gevrekleri sevmiyorum, bir de acıktırıyor gibi geliyor. Sizi tok tutuyorsa onda da sorun yok
Gayet iyi görünüyor . Leslie yi bırakıp jillian a geçiş yaptın sanırım:) bir de tavuk ve peyniri. Gr cinsinden nasıl ölçüyorsunGunaydin kizlar :)
Pazartesi
1 tane peynirli yumurta
20 g suzme peynir
10 g tavuk
Oglen: sandvic
Aksam:gul boregi 1 tane
Bi kepce corba
4 kasik turlu
Su : 3 litre Toplam :831 kcal
Spor : jillian michael day 1 of 30 day shred Ortalama 200 kalori yakioyomus bu da
Çok tok tuttuğunu söyleyemem ama ben de tadını seviyorum. :) bir de beni zayıflıyorum psikolojisine sokuyor haftda bi kaç defa bu tip ürünler yemek:)
Gayet iyi görünüyor . Leslie yi bırakıp jillian a geçiş yaptın sanırım:) bir de tavuk ve peyniri. Gr cinsinden nasıl ölçüyorsun
Çok tok tuttuğunu söyleyemem ama ben de tadını seviyorum. :) bir de beni zayıflıyorum psikolojisine sokuyor haftda bi kaç defa bu tip ürünler yemek:)
Gayet iyi görünüyor . Leslie yi bırakıp jillian a geçiş yaptın sanırım:) bir de tavuk ve peyniri. Gr cinsinden nasıl ölçüyorsun
Evet cok doğru söylüyorsun leslie yağ yakımına yönelik ama senin kilon çok fazla olmadıgı için hem yağ yakımı hem kas inşaası çalışma kararın doğru bencejıllıan ı yapıyorum evet ama lesli kadar yağ yakıyomuş gibi gelmiyo yağ yakmasına karşın daha çok kasları sıkılaştırıyo bence ,alışınca her gün 2 mil leslie eklemeyi düşünüyorum programıma yada başka bir kas videosu artı leslie yapıcam .programın ağırlığından çok sürekli yapabilceğim bişi olmasını istiyorum ben
Öğleni atlamışız:) o da olup 1000 kalori civarına ulaşsan daha iyi olurmuş sanki ama yediklerin gayet güzel2 ağustos salı
kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta
40 süzme peynir
1 domates 1 salatalık
akşam : bi tabak mercimek çorbası
bi tane biber dolması
10 tane ince yaprak sarma
iki kaşık yoğurt
su : 2 lt toplam : 787 kalori
2 ağustos salı
40 süzme peynir
1 domates 1 salatalık
bi tane biber dolması
iki kaşık yoğurt
Bugünkü menüm
Sabah
Yine 1 porsiyon k flakes
Ve meyveye dayanamadığım için bari sabah öğününde tüketeyim diyerek 1 incir 2 erik 8 adet üzüm
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Öğle
1kase etli kabak yemeği (suyundan yemedim )
Salata( yeşillik salatalık domates havuç Mısır dan oluşuyor yağsız )
Ara
1 salatalık
Akşam
1 kepçe nohutlu yarmalı yoğurt çorbası
1,5 kepçe susuZ etli mantar yemeği
3 yemek kaşığı makarna
Suda eriyen D vitamini içtim
Spor olarak 2 mil leslie 5dk squat
2 ağustos salı
40 süzme peynir
1 domates 1 salatalık
bi tane biber dolması
iki kaşık yoğurt
Gayet güzel öğlen yemedin mi
Arada minicik bir öğle olsaydı harika olurdu. İnşallah sonraki günler o da olur. Ben de kaloriyi fatsecrettan hesaplıyorum, çok güzel bir uygulama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?