Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

araştırdım biraz kadını hoşuma gitti hem kilo verdiriyo hem sıkılaştırıyo leslie ile beraber götürmeyi düşünüyorum çok gelmicekse bunu. bi sabah bi akşam spor yapmayı düşünüyorum yaptığım gün 1 yada 2 mil leslie yaparım çok ağırsa .sence yanında spor yapılabilcek bi program mı leslie 3 mile burn body fat i o kadar iyi buldum ki .burn body fat serisini bırakasım yok bi de senle beraber başlayalım eğer daha başlamadıysan olmadı bi iki gün geriden de olsa takip ederim seni :)

Bugün çok düzensiz bir gündü. Sabah 7de kalktım. Öğlen 12 gibi 2 mücver ve 1 bisküvi yedim. Akşam 6da kahvaltılık yedim. 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, tahin pekmez felan yedim. Başka bir şey yemedim. Tabi bu yoğunlukla spor da yapamadım. :/

ya ben şu düzenli yeme işini yapamıyorum yani tamam kaloriyi aşmıyorum ama öğünlerim düzenli ve içeriği konusundaki kaliteyi düzgün tutamıyorum geceye bugünün mensünü yazıcam ne demeye çalıştığımı anlarsın .acaba bir diyetisyen gibi kağıda kendimize diyet programımı yazsak o zaman uygulaması daha kolay olur gerçi hazır varsa daha çok hoşuma gider şimdi bi sürü makale okumam lazım onun için

bir de sen yüzüyodun değil mi spor olarak.ayrıca bugün ölçülerimi aldım onu da takip edicem kilo ile beraber

Ben 35 yasindayim 2 oglum var.

Canım üniversite yıllarında onu da denemişliğim vardı:)) ama ben de sonunu hiç getiremedim ama ağır ve etkiliydi

Bence 3 milim yanında jillian ağır gelebilir özellikle ilk günler cok ağrıtıyor:)

Yediklerin cok değil ama düzensiz olmuş canım olsun kaloriyi aşma da

Sabah
1porsiyon k flakes
1incir 2 erik 8 üzüm
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Öğle
1 kase yoğurt
1 tabak barbunya
Akşam
1 dolu kase yoğurt corbası(nohut ve yarmalı)
1 yemek kaşığı pirinç pilavı
Yaklaşık 1bucuk el ayası kadr güveçlik kırmızı et
Salata
Spor yarım saat manuel koşu bandına cıktım 10-15 dk Ebru şallı nın 2 haftada 2 beden cd sinden bacak kalça hareketi çalıştım.squat vb.
Herkese iyi geceler

kızlar ben diyet diyet diyince ipin ucunu kaçırıyorum onu farkettim şuan sadece düzgün yiyip spora ağırlık vermeye karar verdim 900 kaloriyi geçmedim evet ama sağlıklı yemedim bu da hiç hoşuma gitmiyor ve de zaten ortalama 1200 alıp metabolizmayı canlı tutmam gerekirken iyice öldürüyorum böyle

ayrıca demin jillian ı yaptım aman allahım o neydi öyle 25 dk da bana 45 dk lık 3 mile ı yaşattı .o kadın deli mi ben yarım şınav bile çekemiyorum orda diyo ki yeni başlayanlar yarım şınav çeksin tabi çekemiyorum diye bırakmadım devam ettim yapabildiğim kadar yaptım videonun sonunda bacaklarım titriyodu

sabah kahvaltısı dışında çalmayı düşünüyorum doyurucu ve sağlıklı gözüküyor :)

O kadar oynamaya yakmışsındır zaten diyette olduğun için bir daha yemezsin kına var diye yemişsin

ya ben göğsüm küçülsün istemiyorum

Benimki 85-90 arası ama sevmiyorum nedense küçük olsun istiyorum

Aslında genel olarak bakınca çok drmuyor yediğin çok yediğini düşündüğün zaman sporu çok yap :)

Harikasın tebrikler alkış alkış:))

Tşk ederim cnm :) :)

Gayet güzel olmuş beğendim

Bence güzel ama meyve sadece şeker biraz onda takılı kaldım :)

Ooo bayağı kalorili olmuş ama düğün telaşından o da :) Ben sinirli olduğum zaman iştahım açılır genelde ne bulursam yerim malesefff..

selam 3. takım nasılsınız bir uğramaya gelmiştim
iyi pazarlar

Hoşgeldin cnm iyi yapmışsın :)

Süpersin o zaman cnm

Zaten devamlı diyet modunda gidemiyorsun cnm bende öyleydim haftada 1 gün ödül yapıyordum kendime :)

Bugun sabah 1 dilim ekmk 1 kibrit kuts peynir yarim yumurta soguc .oglen tavuklu salata 1 dilim ekmek aksam yumurtali peynirli salata 1 dilim ekmek aralarda kefir ve 2 adet incir.1200 kulac

Süper

Tmm cnm aksatmamaya çalış yine de yoksa diyeti bırakırsın :)

Aslında genel olarak bakınca iyi ama ekmek çok gibi geldi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…