daha çok var teskereye şimdiden dinlemeye başlarsam bıkarım son ay inşallah hem dinler hem söylerim... evet samsunda kısa dönem
hatice_84 lahana çorbasını çok duydum ama yapmak kısmet olmadı çevremde yapanlarda içemediklerini söyleyince denemedim ama sen yaparsan bende yaparım benden çok kilo vermene dayanamamyarına başlayabilirim. tabi lahana bulabilirsem burda lahana çok revaçta kalmıyor bide çok büyükler. kar yağdı en yakın yerde bulabilirsem başlarım
merhaba kızlar,
sanırım gözden kaçmış. cumartesi eşim askere gideceği için bu hafta olmayacağımı evde olacağımı söylemiştim.
3saat önce eşimi gönderdik otogardan gözü arkada kalmasın diye dayandım dayandım ama en son sarılırken tutamadım kendimi koyverdim. içim hala yanıyor ellerim titriyor. eve geldim ıssız odama girdim çıkardığı kıyafetler yatağın üstünde kokusu hala üstünde.kaldırdım onları yatağı açtım picaması yastığın altında dayanamadım sarıldım ağladım toplu düzenli kocam akşam bu yatakta yatmayacağını unuttu galiba katlayıp koymuş yine yerine. onun picamasını giydim yattım uyku tutmadı derken kaynanam gelmişti yolcu etmeye bir hafta falan kalacakmış yanımda. yanına yatim dedi ne bilim istemedim, daha öncede şaka yollu demişti yok demiştim ama ciddi ciddi teklif edince yok ben tek yatacam yatağını serdim senin dedim yolladım.boğazım yanıyor bir yanım bir parçam koptu sanki içim sızlıyor yatağın onun yattı köşesine yattım onun picaması onun kokusu ile uyumak istedim ama uyandığımda onu yanımda görememek gece uyanınca sarılıp dahada sokulamamak aklıma gelince tekrar gözlerim doldu ve uyumak istemedim bilgisayarı açim dedim. yazdım paylaştım ağladımpaylaştıkça ağladımağladım... neyfe formun amacını çokta saptırmim herkese iyi geceler...
doğru ayrı kalınca insan birbirinin kıy*****i daha iyi anlıyor. bi
zim bilikteliğimizdede zaten sevgililikte 8ay birlikteydik 18ay ayrı şehirlerde kaldık. evlendik 1.5 yıl oldu yine ayrılık başladı. birlikte oldduğumuzdan çok ayrı olduk ama sağlık olsun sağ olsunda önemli değil uzakta olsun elbet gelecek ve inşallah bir daha hiç ayrılık girmeyecek araya.
ben başladı bugün canım tadı o kadar da kötü değil ama bilmiyorum meyvelerden biraz çok yedim galiba aç değilim hatta şişkinlik var iki öğün çorbadan yedim bir de meyve yarın çorba ve sebze günü işe gidicem yarın umarım dayanabilirim annemi de zorladım beraber yapıyoruz
bugün yarım saat pilates yarım saat de koşu bandında yürüme yaptım
ben başladı bugün canım tadı o kadar da kötü değil ama bilmiyorum meyvelerden biraz çok yedim galiba aç değilim hatta şişkinlik var iki öğün çorbadan yedim bir de meyve yarın çorba ve sebze günü işe gidicem yarın umarım dayanabilirim annemi de zorladım beraber yapıyoruz
bugün yarım saat pilates yarım saat de koşu bandında yürüme yaptım
günaydın hatice_84 çorba soğukmu sıcakmı içiliyor? tuz atılıyormu? bende mlz bugün aldım birazdan yaparım ilk gün sadece meyve ve 2 öğün çorbamı içicem yazık bize
merhaba kızlar,ben bu siteye yeni üye oldum öncelikle herkes inş... istediği kilolara çabucak oluşur.
ben küçüklüğümden beri hep kilolu tombiş bir kızdım.Taki üniv 2. sınıfın sonunda 64 kiloya geldim ve dur dedim.Annemle kıyafet almaya gittiğimizde kabinden hep ağlaya ağlaya çıkardım.sonra bütünleme dönemi iştahım kesildi ve 2 kilo verdim sonra baktım biraz daha devam ediyim dedim patates diyeti yaptım ve 58 kiloya düştüm..ve sonrada sevgiliminde yardımları ve şakayla karışık laflarıyla 54 e düştüm.boyum kısa olduğu için ideal kilom olan 49a düşmek istiyorum..bana yardımcı olursanız çokk sevinirim...
canım sebzeleri yağsız ve susuz tencerede kavurdum sonra su koyup biraz daha kaynattım tuz atıyorum ben o kadar da değil artık hayatımda ilk defa bir diyeti uygulaybiliyorum ben de şaştım kendime bugün işteyim sabah annemde kahvaltı niyetine içtik çorbamızı lezzetli olduğunu hayal ediyorum bugün sebze günüydü iş yerimde bişey yememek için patlıcan ve kırmızı biber közleyip getirdim evden onu yedim az önce yeemekte de diğerleriyle birlikte otururum yemekleri hazırlayan bayandan rica ettim salataya yağ koymadan ayırcak bana bence bu diyet o kadar da sağlıksız değil hem yaratıcılığımı geliştiriyorum akşam da çorbanın yanında fırında mantarları pişircem tuzlayıp pul biber atıp yiyeceğim çorbayı çok yaptık annemle iki gündür yiyoruz 3. gün de yeriz sonra yeniden yaparım
hadi bir an önce kaynat çorbanı katıl bana
Semo sen de yap canım gidecek bu kilolar kaçış yok
merhaba kızlar,ben bu siteye yeni üye oldum öncelikle herkes inş... istediği kilolara çabucak oluşur.
ben küçüklüğümden beri hep kilolu tombiş bir kızdım.Taki üniv 2. sınıfın sonunda 64 kiloya geldim ve dur dedim.Annemle kıyafet almaya gittiğimizde kabinden hep ağlaya ağlaya çıkardım.sonra bütünleme dönemi iştahım kesildi ve 2 kilo verdim sonra baktım biraz daha devam ediyim dedim patates diyeti yaptım ve 58 kiloya düştüm..ve sonrada sevgiliminde yardımları ve şakayla karışık laflarıyla 54 e düştüm.boyum kısa olduğu için ideal kilom olan 49a düşmek istiyorum..bana yardımcı olursanız çokk sevinirim...
hoşgeldin canım aramıza vki'in 20 mi oluyor 49 kilo ile çok az kalmış hedef kilona başarırsın inş kaç yaşındasın bu takımda şu an 7 kişiyiz Semo takım kaptanımız yeni gelen arkadaşlar için bir hafta deneme süreci var hergün ne yediğini spor yaptıysan onu da buraya yazıyorsun cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz
hoşgeldin,
bayağı yol almışsın ne güzel. ben uzuun süredir bulunduğum yerde bocalayıp duruyorum bilmiyorum nolacak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?