Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

[
daha çok var teskereye şimdiden dinlemeye başlarsam bıkarım son ay inşallah hem dinler hem söylerim... evet samsunda kısa dönem

tgull sen ne ayrılıklar yaşamıssın buda geçer. 6 ay izine gelmese 5.5 ay, diyeceksinki dile kolay biliyorum zor geçecek ama geçecek, bittiğinde eşine daha sıkı sarılacaksın inan ayrılıklar bi yandan iyi oluyor evliliğine daha sıkı sarılıyorsun, belki çabuk sinirlendiğin kızdığın şeylerin ne kadar anlamsız ve boş oldugunu anlıyorsun. eşin geldiğinde daha farklı daha sıcak bi hayat başlıyor sanki yeni evlenmiş balayında gibi

günaydın kızlar,
kocam gitti diyet yapmamaya bahana bitti şimdi diyete devam etme zamanı zaten iştahım da yok kolay olacak...
sabah yarım dilim ekmek 2zeytin ve çok az peynir yedim. bir bardak çay tabi şekersiz. 10.30ara öğün bir kayısı 1kuru üzüm.

ne gelen vaar ne giden...neyse ben ne yediğimi yazimde;
ben öğlen nohut ve az pilav yedim ekmek yok...
akşamda kaynanam napti bilmiyorum ama az yemeye çalışacağım.

ne gelen vaar ne giden...neyse ben ne yediğimi yazimde;
ben öğlen nohut ve az pilav yedim ekmek yok...
akşamda kaynanam napti bilmiyorum ama az yemeye çalışacağım.

ben başladı bugün canım tadı o kadar da kötü değil ama bilmiyorum meyvelerden biraz çok yedim galiba aç değilim hatta şişkinlik var iki öğün çorbadan yedim bir de meyve yarın çorba ve sebze günü işe gidicem yarın umarım dayanabilirim annemi de zorladım beraber yapıyoruz
bugün yarım saat pilates yarım saat de koşu bandında yürüme yaptım

ayy tgull cum, ALLAH yardimcin olsun. ALLAH sana sabir versin, sizi hemen kavu$tursun inschallah.
Canim benim, bende gecen sene e$imden 3 gun ayri kaldim, aglaya aglaya bi hal oldum valla...
bu yazdiklarin, ya$adiklarin, bana cok yabanci gelmedi canim....

Di$ini SIK, kendini ba$ka seylere ver, me$gul ol fazla düsunmemeye cali$.
sen kuvetli ol ki, oda senden guc alsin, senin uzuldugunu anlamasin, oda uzulur.

evet canim benim, bi daha hic ayrilik olmayacak
bu da son ayriliginiz olsun inschallah

kolay gelsin canim, lahana corbasi diyeti hmmm enteresan.
bendemi yapsam yoksam bu diyeti.
anali kizli diyet supersiniz!

günaydın hatice_84 çorba soğukmu sıcakmı içiliyor? tuz atılıyormu? bende mlz bugün aldım birazdan yaparım ilk gün sadece meyve ve 2 öğün çorbamı içicem yazık bize

günaydın hatice_84 çorba soğukmu sıcakmı içiliyor? tuz atılıyormu? bende mlz bugün aldım birazdan yaparım ilk gün sadece meyve ve 2 öğün çorbamı içicem yazık bize

canım sebzeleri yağsız ve susuz tencerede kavurdum sonra su koyup biraz daha kaynattım tuz atıyorum ben o kadar da değil artık hayatımda ilk defa bir diyeti uygulaybiliyorum ben de şaştım kendime bugün işteyim sabah annemde kahvaltı niyetine içtik çorbamızı lezzetli olduğunu hayal ediyorum bugün sebze günüydü iş yerimde bişey yememek için patlıcan ve kırmızı biber közleyip getirdim evden onu yedim az önce yeemekte de diğerleriyle birlikte otururum yemekleri hazırlayan bayandan rica ettim salataya yağ koymadan ayırcak bana bence bu diyet o kadar da sağlıksız değil hem yaratıcılığımı geliştiriyorum akşam da çorbanın yanında fırında mantarları pişircem tuzlayıp pul biber atıp yiyeceğim çorbayı çok yaptık annemle iki gündür yiyoruz 3. gün de yeriz sonra yeniden yaparım
hadi bir an önce kaynat çorbanı katıl bana
Semo sen de yap canım gidecek bu kilolar kaçış yok

merhaba kızlar,
nasılsınız?
normal bir insan kadar yemeye başladım şükür. geçen hafta asker yolcu etmeye gelen giden ev doldu doldu boşaldı. ne yaptıysam misafire bende onu yedim tabi bol bol kalorili... sonra eve gelen tatlılar baklavalar yemekler...şu adet işi bitip tatlı istediğimide kesersem inşallah dahada yoluna girecek işler.
bu arada eşim gittiya doğum kontrol hapını bıraktım. hep kilo aldırır diyorlar ya bakalım fark olacak mı...

merhaba kızlar,ben bu siteye yeni üye oldum öncelikle herkes inş... istediği kilolara çabucak oluşur.
ben küçüklüğümden beri hep kilolu tombiş bir kızdım.Taki üniv 2. sınıfın sonunda 64 kiloya geldim ve dur dedim.Annemle kıyafet almaya gittiğimizde kabinden hep ağlaya ağlaya çıkardım.sonra bütünleme dönemi iştahım kesildi ve 2 kilo verdim sonra baktım biraz daha devam ediyim dedim patates diyeti yaptım ve 58 kiloya düştüm..ve sonrada sevgiliminde yardımları ve şakayla karışık laflarıyla 54 e düştüm.boyum kısa olduğu için ideal kilom olan 49a düşmek istiyorum..bana yardımcı olursanız çokk sevinirim...

hoşgeldin canım aramıza vki'in 20 mi oluyor 49 kilo ile çok az kalmış hedef kilona başarırsın inş kaç yaşındasın bu takımda şu an 7 kişiyiz Semo takım kaptanımız yeni gelen arkadaşlar için bir hafta deneme süreci var hergün ne yediğini spor yaptıysan onu da buraya yazıyorsun cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz

hayatım dün çorbamı yaptım bu bana 1 ay gider baya çok çıktı. tadı tuz ve naneyle bişeye benzedi. akşam yemeğine eşim misafir getirdiği için yarım gün yapabildim. yani bugün başlıcam inşallah diyete bende diyetlere pek uyamam ama en azından kazasız 3 günü tamamlayabilsem harika olur.

hoşgeldin therapne, inşallah kilolardan hep birlikte kurtuluruz. patates diyetiyle 4 kilomu verdin kaç günlük diyet bu
hatice_84 patates diyetimi yapsaydık acaba en azından yenilir bişe bu çorbadan iyidir

merhaba kızlar nasılsınız...
yediklerimi paylaşayım.
sabah peynir zeytin 2 dilimde çavdar ekmeği.
öğlen pirinç pilavı tavuk sote 1de tulumba tatlısı..
akşam kaynanam balık yapacak.
geçen hafta ve hafta sonu o kadar koşturmaca geçtiki ne geceden bişi anladım ne gündüzden ama oof kabızlık of ben önceden hiç böle problem yaşamazdım bu otlar bitki çayları beni böyle yaptı...

hoşgeldin,
bayağı yol almışsın ne güzel. ben uzuun süredir bulunduğum yerde bocalayıp duruyorum bilmiyorum nolacak böyle

hoşbulduk canım ben 23 yaşındayım aslında benim kilo üst bacakta toplanmış durumdabacaklarda en zor eriyen yer heralde.tamam cumaları kilo bildirimi yapacağım...in. hepimiz başarırız

patates diyeti 1 haftalık bir diyetti onunla verdim çok sağlıklı değildi ama ben verdikten sonra hep dikkat ettim ya ben 3 kilo filan verdim onunla sürekli haşlanmış patates yedim.

Son düzenleme:
hoşgeldin,
bayağı yol almışsın ne güzel. ben uzuun süredir bulunduğum yerde bocalayıp duruyorum bilmiyorum nolacak böyle

saol canım bnm ya kilo vermek aslında çok zor gibi görünsede vermeye bir başlayıp o yeme şekline alışınca kolay ama pis boğazımı tutmak baya zorluyor.inş veririz bütün fazlalıkları..

evettt gelelim menümüze ben her gün bir tane artırarak 7 8 tane bölgesel eritmeye yönelik hareketler yapıyorum bugün 33 tane yaptım bunlardan.
sabah:1 yumurtadan omlet çay peynir 1 dilim tam buğday ekmeği zeytin

şekersiz türk kahvesi

akşamda:1 dilim ekmek kereviz yemeği bir tabak yoğurt

MErhaba kızlar..

nasıl moralim bozuk anlatamam ya.. kilo veremiyorum ya olmuyor.. çok istiyorum ama kendi fiziğimden nefret ediyorum..

boyum uzun aslında gorsenız cokda tombiş görünmüyorsun dersiniz.. ama benim açıkcası kalçam çok iri.. birde bacaklarımda yanlarda böyle bir çıkıntı var sanki top yerleştirmişimm.. iş yerinde kumaş pantol giyiniyorum..dün ilk defa kabine girip pantol arkadannasıl görünüyor diye baktım.. öyle bir belli etmiştiki büyüklüğünü..

birde benim etim çok gevşek hiç bir yerde sıkı bir vücuda sahip değilim....

o yüzden bugün neredeyse hiçbirşey yemedim iyi değil biliyorum ama bana akıl verin nasıl adam edicem fiziğimi...???

Diyete nasıl sadık kalabilirim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…