tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim. bu hafta evde kampa giricem bütün yemek davetlerini kabul etmicem ve bu hafta birinci ben olucam
merhaba kızlar,
sanırım gözden kaçmış. cumartesi eşim askere gideceği için bu hafta olmayacağımı evde olacağımı söylemiştim.
3saat önce eşimi gönderdik otogardan gözü arkada kalmasın diye dayandım dayandım ama en son sarılırken tutamadım kendimi koyverdim. içim hala yanıyor ellerim titriyor. eve geldim ıssız odama girdim çıkardığı kıyafetler yatağın üstünde kokusu hala üstünde.kaldırdım onları yatağı açtım picaması yastığın altında dayanamadım sarıldım ağladım toplu düzenli kocam akşam bu yatakta yatmayacağını unuttu galiba katlayıp koymuş yine yerine. onun picamasını giydim yattım uyku tutmadı derken kaynanam gelmişti yolcu etmeye bir hafta falan kalacakmış yanımda. yanına yatim dedi ne bilim istemedim, daha öncede şaka yollu demişti yok demiştim ama ciddi ciddi teklif edince yok ben tek yatacam yatağını serdim senin dedim yolladım.boğazım yanıyor bir yanım bir parçam koptu sanki içim sızlıyor yatağın onun yattı köşesine yattım onun picaması onun kokusu ile uyumak istedim ama uyandığımda onu yanımda görememek gece uyanınca sarılıp dahada sokulamamak aklıma gelince tekrar gözlerim doldu ve uyumak istemedim bilgisayarı açim dedim. yazdım paylaştım ağladımpaylaştıkça ağladımağladım... neyfe formun amacını çokta saptırmim herkese iyi geceler...
çok güzel canım iyice aç kalmışsın inş ertesi gün çok yemedin bu hafta kilo vereceksin sana inanıyorum sakın pes etmehatice en azından kilo almadım mantıyla pilavdanda az yedim..
bugün: 1 ekmek (okadar ufaktıki açlıktan midem ağırdı sabah!!)
Öğle: 1 haşlanmış yumurta, karışık salata on tane kadar minik domates)
Akşam:Karışık Salata..
Kızlar 2 haftadır bu gruptayım dün tartıdakisayının değişmediğini görünce
yediklerimi baştan değiştirdim bugn benim için çok zordu...
Sabah 20 dakika akşam 15 dakika yürüdüm..
merhaba kızlar,
sanırım gözden kaçmış. cumartesi eşim askere gideceği için bu hafta olmayacağımı evde olacağımı söylemiştim.
3saat önce eşimi gönderdik otogardan gözü arkada kalmasın diye dayandım dayandım ama en son sarılırken tutamadım kendimi koyverdim. içim hala yanıyor ellerim titriyor. eve geldim ıssız odama girdim çıkardığı kıyafetler yatağın üstünde kokusu hala üstünde.kaldırdım onları yatağı açtım picaması yastığın altında dayanamadım sarıldım ağladım toplu düzenli kocam akşam bu yatakta yatmayacağını unuttu galiba katlayıp koymuş yine yerine. onun picamasını giydim yattım uyku tutmadı derken kaynanam gelmişti yolcu etmeye bir hafta falan kalacakmış yanımda. yanına yatim dedi ne bilim istemedim, daha öncede şaka yollu demişti yok demiştim ama ciddi ciddi teklif edince yok ben tek yatacam yatağını serdim senin dedim yolladım.boğazım yanıyor bir yanım bir parçam koptu sanki içim sızlıyor yatağın onun yattı köşesine yattım onun picaması onun kokusu ile uyumak istedim ama uyandığımda onu yanımda görememek gece uyanınca sarılıp dahada sokulamamak aklıma gelince tekrar gözlerim doldu ve uyumak istemedim bilgisayarı açim dedim. yazdım paylaştım ağladımpaylaştıkça ağladımağladım... neyfe formun amacını çokta saptırmim herkese iyi geceler...
Canım ya çok üzüldüm okurken yazdıklarını Allah kavuştursun İlk zamanlar zor olur da alışırsın sonra yokluğuna dönecek inş Sayılı gün çabuk geçer üzülme ne olur Boş kalmamaya çalış şu günlerde kurslara git sinama tiyatro kitap oku ne bileyim slow müzikler falan dinleme sezen aksudan özellikle uzak dur spor yap Alışacaksın geçecek Hem böyle ayrılıklar iyidir bazen uzak kaldıkça özledikçe daha çok birbirinizin kıy*****i anlarsınız
tgull, inanki okurken gözlerim doldu.. Allah sana sabır versin canım ama bak yapma böyle geri gelecek Allahın izniyle..
canımm tez vakit gidip gelir inşallahh
nereye gidiyo?
female ve Sümran kızlar bir önerim var size birlikte lahana çorbası diyeti yapalım mı Bununla kesin kilo verirsiniz hem biraz kilo verdiğini görünce daha bir motive oluyorsunuz Pazartesi kendim deneyeceğim ama sizinle birlikte olursak destek oluruz birbirimize daha kolay yaparız diye düşünüyorum 7 günlük bir diyet Detayları anlatırım bilmiyorsanız İlk gün dilediğiniz kadar meyve muz üzüm hariç ve dilediğiniz kadar lahana çorbası (domates, soğan,biber,lahana, maydonoz su kaynatılıyor.
sizden haber bekliyorum
Allah kavuştursun tgull, yazdıklarını okuyunca bende arkadaaşlar gibi kötü oldum inşallah tez vakitte biter
sana Esmeraydan gel tezkere şarkısını armağan ediyorum :)) samsun güzel bi şehir dilediğin gibi olmuş havaalanı var :)) kısa dönem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?