Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim. bu hafta evde kampa giricem bütün yemek davetlerini kabul etmicem ve bu hafta birinci ben olucam

teşekkür ederim canım sen de hiç fena değildin görelim bakalım birinci olabilecekmisin ben artık diyet fazla kilo muhabbeti yapmaktan sıkıldım ya ömrüm diyet yapmakla mı geçecek vereceğim kurtulacağım şu kiloları

kızlar bildirim yapmadınız daha bende yapamıyorum pc im bozuldu arkadaşın pc sindeyim şuan çabuk bildirimi yapın yardım edemiyorum size kusura bakmayın

tam gec kaldim galiba, hatice cim ellerine saglik.
bende tez davrandin

hatice en azından kilo almadım mantıyla pilavdanda az yedim..

bugün: 1 ekmek (okadar ufaktıki açlıktan midem ağırdı sabah!!)
Öğle: 1 haşlanmış yumurta, karışık salata on tane kadar minik domates)
Akşam:Karışık Salata..

Kızlar 2 haftadır bu gruptayım dün tartıdakisayının değişmediğini görünce

yediklerimi baştan değiştirdim bugn benim için çok zordu...

Sabah 20 dakika akşam 15 dakika yürüdüm..

Güzel haftalar kızlar, benim kocam sabahın köründe işe gitti ve gece gelmeyecek inşallah yarına gelir akşam ank koli geldi içinde ne ararsanız var ama yemedim en sevdigim beypazarı kurusunu bile yemedim normalde ben 1 paketi yarım saat sürmeden yerdim. bu hafta hatice_84 geçiceğim birinci olicem
yeme listem
kahvaltı : 1 kuru, 2 bardak su
ara : yeşil çay, 1 mandalina
öğlen : 1 kase çorba
ara : 1 incir cevizli, 1 kuru
akşam : 3 köfte , 1 kase çorba

selam arkadaşlar geri geldim taşınma falan derken interneti bağlat ancak dönebildim aranıza hatice canım haklısın tuba şişko oldu yarın oğlumun doğum günü pazrtesinden itibaren diyetimi sıkı tutacam hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar,
sanırım gözden kaçmış. cumartesi eşim askere gideceği için bu hafta olmayacağımı evde olacağımı söylemiştim.
3saat önce eşimi gönderdik otogardan gözü arkada kalmasın diye dayandım dayandım ama en son sarılırken tutamadım kendimi koyverdim. içim hala yanıyor ellerim titriyor. eve geldim ıssız odama girdim çıkardığı kıyafetler yatağın üstünde kokusu hala üstünde.kaldırdım onları yatağı açtım picaması yastığın altında dayanamadım sarıldım ağladım toplu düzenli kocam akşam bu yatakta yatmayacağını unuttu galiba katlayıp koymuş yine yerine. onun picamasını giydim yattım uyku tutmadı derken kaynanam gelmişti yolcu etmeye bir hafta falan kalacakmış yanımda. yanına yatim dedi ne bilim istemedim, daha öncede şaka yollu demişti yok demiştim ama ciddi ciddi teklif edince yok ben tek yatacam yatağını serdim senin dedim yolladım.boğazım yanıyor bir yanım bir parçam koptu sanki içim sızlıyor yatağın onun yattı köşesine yattım onun picaması onun kokusu ile uyumak istedim ama uyandığımda onu yanımda görememek gece uyanınca sarılıp dahada sokulamamak aklıma gelince tekrar gözlerim doldu ve uyumak istemedim bilgisayarı açim dedim. yazdım paylaştım ağladımpaylaştıkça ağladımağladım... neyfe formun amacını çokta saptırmim herkese iyi geceler...

Canım ya çok üzüldüm okurken yazdıklarını Allah kavuştursun İlk zamanlar zor olur da alışırsın sonra yokluğuna dönecek inş Sayılı gün çabuk geçer üzülme ne olur Boş kalmamaya çalış şu günlerde kurslara git sinama tiyatro kitap oku ne bileyim slow müzikler falan dinleme sezen aksudan özellikle uzak dur spor yap Alışacaksın geçecek Hem böyle ayrılıklar iyidir bazen uzak kaldıkça özledikçe daha çok birbirinizin kıy*****i anlarsınız

çok güzel canım iyice aç kalmışsın inş ertesi gün çok yemedin bu hafta kilo vereceksin sana inanıyorum sakın pes etme

female ve Sümran kızlar bir önerim var size birlikte lahana çorbası diyeti yapalım mı Bununla kesin kilo verirsiniz hem biraz kilo verdiğini görünce daha bir motive oluyorsunuz Pazartesi kendim deneyeceğim ama sizinle birlikte olursak destek oluruz birbirimize daha kolay yaparız diye düşünüyorum 7 günlük bir diyet Detayları anlatırım bilmiyorsanız İlk gün dilediğiniz kadar meyve muz üzüm hariç ve dilediğiniz kadar lahana çorbası (domates, soğan,biber,lahana, maydonoz su kaynatılıyor.
sizden haber bekliyorum

Merhaba haticecim..

:Yapalım diycem ama benım lahana kaynatmaya vaktım olmayabılır ıstersenız boyle yapalım

ikiniz lahana corbasını ıcın.. bende destek olurum size diyetimi paylaşırım her gün...

tgull, inanki okurken gözlerim doldu.. Allah sana sabır versin canım ama bak yapma böyle geri gelecek Allahın izniyle..

canımm tez vakit gidip gelir inşallahh

nereye gidiyo?

doğru ayrı kalınca insan birbirinin kıy*****i daha iyi anlıyor. bizim bilikteliğimizdede zaten sevgililikte 8ay birlikteydik 18ay ayrı şehirlerde kaldık. evlendik 1.5 yıl oldu yine ayrılık başladı. birlikte oldduğumuzdan çok ayrı olduk ama sağlık olsun sağ olsunda önemli değil uzakta olsun elbet gelecek ve inşallah bir daha hiç ayrılık girmeyecek araya.

tgull, inanki okurken gözlerim doldu.. Allah sana sabır versin canım ama bak yapma böyle geri gelecek Allahın izniyle..

amin canım inşallah. sabah iyi zaman geçti gelen gidenle temizlikle hani zaten gün ışığında görmemeye alışığımda akşam oldu evde yok içimde kocaman bir boşluk var sanki her an arayacak geliyorum istediğin bir şey var mı diyecek, patates kızartsana kola aldım geliyorum diyecek yada zil çalacak ve beni öpüp içeri girecek.hiç yatasım gelmiyor. dün gece uzun süre uyuyamadım zaten sonra uyumuşum kolumu atıyorum atıyorum boş alışmak çok zor olacak.

Allah kavuştursun tgull, yazdıklarını okuyunca bende arkadaaşlar gibi kötü oldum inşallah tez vakitte biter
sana Esmeraydan gel tezkere şarkısını armağan ediyorum :)) samsun güzel bi şehir dilediğin gibi olmuş havaalanı var :)) kısa dönem mi

hatice_84 lahana çorbasını çok duydum ama yapmak kısmet olmadı çevremde yapanlarda içemediklerini söyleyince denemedim ama sen yaparsan bende yaparım benden çok kilo vermene dayanamam yarına başlayabilirim. tabi lahana bulabilirsem burda lahana çok revaçta kalmıyor bide çok büyükler. kar yağdı en yakın yerde bulabilirsem başlarım

daha çok var teskereye şimdiden dinlemeye başlarsam bıkarım son ay inşallah hem dinler hem söylerim... evet samsunda kısa dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…