Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar siz de kabul ederseniz listeye göre bir eşleştirme yaptım
burakefsa-semo
hatice-female
tgull-therapne
pinup- S.A.
bu çiftler birbirinin koçu olsun kilo vermek kadar verdirmekten de sorumlu olalım ve haftanın en iyisini seçelim

merhabalar. grubunuza katılmak istiorum. 21 yaşında 70 kiloyum. boyun ise 158. bgunden itibaren yemek alışkanlığımı değiştirmek istiorum sizlerinde arkdslğıyla. cok diyet denedim ama hep kendi çabamla. hiç doktora gitmedim.

hoşgeldin canım kararlıysan ve düzenli paylaşım yapacaksan kal lütfen sana gönüllü koçluk yaparım bu hafta ama tek tek hesabını vereceksin yediklerinin oldu mu hergün mutlaka paylaşım yap bir hafta deneme süremiz var cuma günleri sırlar açığa çıkıyor bu yaşta bu kilo da ne böyle ben doğuma giderken o kilodaydım artık boğazını tutacaksın anlaştık mı

hayır şimdi gördüm kbkma. bilakis motive oldum yazınla resmen :)) calışıorum, her gün pc basındayım yani yazabilme imkanım cok. evet ergenden sonra sürekli kilo aldım. 65 te kalmıştım tartıya bir cıktım 70

tamam tatlım alınganlık yapmadığına çok sevindim seninle güzel bir başlangıç yapalım burada

anlaştık :)) mesela öğlen henüz bişi yemedim. bol su içiorum. normalde fast food yiodum. sigara kullanıorum. bilginz olsun die söylüorum :)

anlaştık :)) mesela öğlen henüz bişi yemedim. bol su içiorum. normalde fast food yiodum. sigara kullanıorum. bilginz olsun die söylüorum :)

işte bu hiç iyi olmadı ben tam bir sigara düşmanıyım dilimden kurtulamazsın artık
öğlen yemeğini dışardan mı sipariş ediyorsun iş yerinde yemek yapılmıyor mu ya da yemek şirketinden falan hafif bişeyler yesen

malesef şirket deil küçük bir iş yerinde calısıorum. ve patron fazla durmuor yanımda. geldğinde öğlen vakti ise dışarıya yemeğe cıkabiliorum. genelde fast food yiorum. siparişle yada gidipte. ama şöle yan tarafım manav. 1 dükkan ötem lokanta ve 50 metre ötede market var.

ben de bişey yemedim dha 1 kase yoğurt yiyeceğim şimdi cuma günleri evdeyim çalışmıyorum hadi sen de bir değişiklik yap bugün marketten yoğurt al manavdan da meyve al meyveli yoğurt yap

ii fikir :) hemen gidip alıorum. bu arada sizde kendinizden bahsedermisiniz. diyet yapıomusunuz ne kadar verdiniz. yaşınızı da özür dileyerek sorsam :) peki aksam, aralarda falan ne yapayım. sık ve az yemek gerek ben onu beceremiorum.

tamam bana uyar hatice senin eş olmak güzel olucak. birinci olmak istiyorum artık
bugünkü yeme listem
sabah: 1 dilim kızarmış b.peynirli ekmek, çeri domates, şekersiz rezene çayı
ara : yoğurt, 1 mandalina
öğlen : 1 kase çorba, biraz et, domates, yeşil çay
ara : 2 incir,ceviz
akşam : pırasa,

hatice ben artık 18:00 den sonra yemek türü bişe yemicem sadece bitki çayı ve meyveyle geçiştiricem daha çok spor yapmaya karar verdim. ip atlıcam, kızımla saklambaç oynucam, plates topuyla yuvarlanıcam :)) kurtulmak istiyorum kilodan

canım 5 nazar boncuğu veriyorum menüne süper olmuş tam not aldın benden
ben de geç yemiyorum zaten ama eşim 7 de geliyor akşamm yemeğini o zaman yiyorum sonra da bitki çayı meyve falan
ben de yazayım bugünkü menümü
sabah: 1 elma 1 avuç kuruyemiş
öğle: 1 kase tarçınlı yoğurt
ara: meyve
akşam: fırında tavuk patates yapacağım fırın torbasında patateslerinden yememeyi ümit ediyorum
ara: bitki çayı
az önce 40 dk pilates yaptım dün vicdan azabından ölüyordum bu pilates onun cezası şimdi daha iyiyim

84 doğumluyum 55 kilo ile hamile kaldım 71 kilo ile doğuma gittim oğlum 17 aylık ve hala hamilelikten kalan kilolarla mücadele ediyorum 7 aydır diyet yapıyorum 65 kilodan düştüm artık mezun olmak istiyorum:)
ara ööğünleri atlama mutlaka bişeyler ye meyve, yoğurt, kavrulmamış kuruyemiş, süt meyve suyu vb
kahvaltıyı da atlama beni örnek alma bu konuda düzgün bir kahvaltı çok önemli peynir zeytin domates salatalık yumurta gibi
öğle ve akşam yemeklerinde sebze yemeği ya da beyaz et ya da yağsız kırmızı et ve yanında yağsız bol limonlu salata olsun makarna ya da pilav varsa bunlar 3 yemek kaşığını geçmeyecek ve az yağlı lütfen çorba varsa yemekte çorbadan sonra diğerlerinden az ye veya ekmeksiz ye günlük 3 dilimden fazla ekmek olmasın ve kepekli olursa daha iyi olur ve de akşam yemeğinde ekmek olmazsa çok daha iyi olur
haftada 1 gün tatlı ödülü verelim kendimize abartmadan
kızartma hamurişi yok varsa ceza verin kendinize
bol su bitki çayı soda taze sıkılmış meyve suyu içebilirsiniz
female senin için de yazdım canım bunları

kızlar saat 3 oldu ve hala bildirim yapmadık
Semo bizi unuttun iyice hiç girmiyorsun bu aralar
Tuğba sana da çok kızıyorum haftada birgün girip bir cümle bişey yazıyorsun ama cuma günleri ortada yoksun
Pinup sen de bu ara çok tıkındın utancından giremiyorsun siteye değil mi gel ben zayıflatcam seni
bizim liste yine bana kaldı anlaşılan düzenleyim de bildireyim bari

***3. TAKIM 185. ETAP***

Semo ( 67 /67 / 0 / 0% )
burakefsa ( 67 / 67 /0 / 0% )
hatice_84 ( 57.2 / 56.5 / 0.7 / 1.22% )
pinup ( 60.2 /60.2 / 0 / 0% )
tgull ( 65.7 / 65.4 / 0.3 / 0.46% )
S_A ( 77.5 / 76.8 / 0.7 / 0.9% )
female ( 69 / 69 /0 / 0% )

3.TAKIM TOPLAM KILO ( 463.6 / 461.9 / 1.7 / 0.37% )

tşk ederim tavsiyelerin için. öğlen yoğurdumu yedim. şimdi de elma yiorum. arada şekersiz çay ve ıhlamur içtim. eve gidince de sebze yemeği yaptırdım anneme onu yiyeceğim :) mutluluk az yemekte saklı yaa :))

selamm bugün cuma kilom 53.0

sabah 1 yumurtadan omlet 4 dilim sucuk bir dilim ekmek 1 dilim peynir şekersiz çay
öğlen bir porsiyon meyve yiyeceğim akşamda 3 4 kanat fırında sebzeli tavuk ekmek yok yanında salata yiyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…