oh hallettim oldu.
kışa uygun yaptım çizelgemide.
merhabalar. grubunuza katılmak istiorum. 21 yaşında 70 kiloyum. boyun ise 158. bgunden itibaren yemek alışkanlığımı değiştirmek istiorum sizlerinde arkdslğıyla. cok diyet denedim ama hep kendi çabamla. hiç doktora gitmedim.
hayır şimdi gördüm kbkma. bilakis motive oldum yazınla resmen :)) calışıorum, her gün pc basındayım yani yazabilme imkanım cok. evet ergenden sonra sürekli kilo aldım. 65 te kalmıştım tartıya bir cıktım 70
anlaştık :)) mesela öğlen henüz bişi yemedim. bol su içiorum. normalde fast food yiodum. sigara kullanıorum. bilginz olsun die söylüorum :)
kızlar siz de kabul ederseniz listeye göre bir eşleştirme yaptım
burakefsa-semo
hatice-female
tgull-therapne
pinup- S.A.
bu çiftler birbirinin koçu olsun kilo vermek kadar verdirmekten de sorumlu olalım ve haftanın en iyisini seçelim
tamam bana uyar hatice senin eş olmak güzel olucak. birinci olmak istiyorum artık
bugünkü yeme listem
sabah: 1 dilim kızarmış b.peynirli ekmek, çeri domates, şekersiz rezene çayı
ara : yoğurt, 1 mandalina
öğlen : 1 kase çorba, biraz et, domates, yeşil çay
ara : 2 incir,ceviz
akşam : pırasa,
hatice ben artık 18:00 den sonra yemek türü bişe yemicem sadece bitki çayı ve meyveyle geçiştiricem daha çok spor yapmaya karar verdim. ip atlıcam, kızımla saklambaç oynucam, plates topuyla yuvarlanıcam :)) kurtulmak istiyorum kilodan
ii fikir :) hemen gidip alıorum. bu arada sizde kendinizden bahsedermisiniz. diyet yapıomusunuz ne kadar verdiniz. yaşınızı da özür dileyerek sorsam :) peki aksam, aralarda falan ne yapayım. sık ve az yemek gerek ben onu beceremiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?