female canım bu diyet daha iyi çorbanın yanında sebze meyve de var ben bugün dışarda salata yedim mesela pes etmek yok devammm
S.A. pilates yap ben eğitmenlik kursuna gittiğimde kalça çevrem 2.5 cm inceldi
hatice olmuyo yapamıyorum çevre benim diyet yapmama izin vermiyordün yine denedim olmadı planlı yaşayan bi aile değiliz. günün getirdiklerini yaşıyoruz. Allahım ben diyet yapmaya çalıştıkça herkez yapmamam için elinden geleni yapıyor gibi. aslında gizlide yapıyorum ama:)) akşam arkadaşlar yeni bir yer keşfetmişler geldiler hadi gidiyoruz diye, dün yediklerimi bi saysam... yalan oldu benim çorba offfffffff ne güzel saat 5 kadar herşey harikaydı günü bittiriyorum derken gün yeni başlıyormuş anlayamadım yedim yedim yedim yedim ve yedim
evettt gelelim menümüze ben her gün bir tane artırarak 7 8 tane bölgesel eritmeye yönelik hareketler yapıyorum bugün 33 tane yaptım bunlardan.
sabah:1 yumurtadan omlet çay peynir 1 dilim tam buğday ekmeği zeytin
şekersiz türk kahvesi
akşamda:1 dilim ekmek kereviz yemeği bir tabak yoğurt
merhaba kızlar ,
nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
benim dün adet bitti tatlı işimide bitirmem gerekiyor. dün akşam balık ve salata yedik. gece sahura kalktım kahvaltılık yedim ama ekmekte yediimiftardada çorba yiyeceğim.bende acaba motivasyon olsun diye lahana ya başlasam mı ki ne?takıldım kaldım. eşim askerden dönünce bebiş yaparız diyo bende çok istiyom ama kilo vermeden zayıflamadan yine üstüne almak istemiyorum o yüzdeen kesin vermem lazım nisana kadar bu işin fazlasıyla bitmesi gerekiyor.
***3. TAKIM 185. ETAP***
Semo ( 67,00 / / / % )
burakefsa ( 67 / / / % )
hatice_84 ( 57.2 / 56.5 / 0.7 / 1.22% )
pinup ( 60.2 / / / % )
tgull ( 65,70 / 65.40 /0.3 /0.46 % )
S_A ( 77.5 / 76.8 / 0.7 / 0.9% )
female ( 69 / / / % )
3.TAKIM TOPLAM KILO ( 463.6 / / / % )
merhaba kızlar,
nasılsınız?
dün iftarda pırasa az makarna yedim sonrada 20.00 gibi aşure yedim. yine sahura kalktım sahurda ton balıklı sandviç yaptım yedim. 300gram vermişim sadece. istikrarlı olsam her hafta bu kadarcıkta olsa versem yeter ama istikrar yok devlet gibi kaşıkla verip kepçeyle alıyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?