Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

female canım bu diyet daha iyi çorbanın yanında sebze meyve de var ben bugün dışarda salata yedim mesela pes etmek yok devammm

S.A. pilates yap ben eğitmenlik kursuna gittiğimde kalça çevrem 2.5 cm inceldi

bugün lahana çorbası içmedim fırsaatım olmadı
sabah: meyve beşibiyerde çayı
öğle: pancar turşulu yeşil salata yağsız
ara: meyve
akşam: meyve
Kızlar bugün diyette 3. günümdü ilave hiç birşey yemedim aynen uyguladım ama çok kilo veremedim sanki yarın sabah tartılacağım yarın diyete devam edemeyeceğim çünkü iş yerimdeki arkadaşlarla günümüz var ama dikkat edeceğim

iyi geceler kızlar şöyle bi geçmişi okuyayım dedim lahana çorbaları yapılmış asker uğurlanmış allah kavuşturur inşallah benim kociş askerden hala kaçıyo çocuk olunca zor oluyo askere gitmek benim açımdan bi problem yokbiraz bunaltıyoda
neyse gelelim diyete valla ben çok kötüyüm haftaya lahana çorbasını bende yapayım en azından motive olurum bu hafta sonu günüm var şimdi ona hazırlan zor benim iş yılmak yok

female canım bu diyet daha iyi çorbanın yanında sebze meyve de var ben bugün dışarda salata yedim mesela pes etmek yok devammm

S.A. pilates yap ben eğitmenlik kursuna gittiğimde kalça çevrem 2.5 cm inceldi

hatice olmuyo yapamıyorum çevre benim diyet yapmama izin vermiyor dün yine denedim olmadı planlı yaşayan bi aile değiliz. günün getirdiklerini yaşıyoruz. Allahım ben diyet yapmaya çalıştıkça herkez yapmamam için elinden geleni yapıyor gibi. aslında gizlide yapıyorum ama:)) akşam arkadaşlar yeni bir yer keşfetmişler geldiler hadi gidiyoruz diye, dün yediklerimi bi saysam... yalan oldu benim çorba offfffffff ne güzel saat 5 kadar herşey harikaydı günü bittiriyorum derken gün yeni başlıyormuş anlayamadım yedim yedim yedim yedim ve yedim

merhaba kızlar ,
nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
benim dün adet bitti tatlı işimide bitirmem gerekiyor. dün akşam balık ve salata yedik. gece sahura kalktım kahvaltılık yedim ama ekmekte yediim iftardada çorba yiyeceğim.bende acaba motivasyon olsun diye lahana ya başlasam mı ki ne?takıldım kaldım. eşim askerden dönünce bebiş yaparız diyo bende çok istiyom ama kilo vermeden zayıflamadan yine üstüne almak istemiyorum o yüzdeen kesin vermem lazım nisana kadar bu işin fazlasıyla bitmesi gerekiyor.

Merhabaa kızlar nasılsınızlı bakalım.. ben bugün okula gittim..

Sabah: peynir ( tuzsuz..) kepek ekmek 1 bardak meyve suyu

Öğlen: salata hurma su

Arada: yoğurt

Akşam: hiiçbiişiii iştahım kaçtıı

Bugünde neden böyle geç girdim birincisi tabiiki kilomu bildirmek için ikinciside akşam eve gelince 3 tepsi kurabiye yaptım fakat sadece pişmişmi diye tadına baktım..

Yarın 17si.. doğum günüm.. iş arkadaşlarıma kurabiye

Şu an ki kilom yarın böyle geçersiniz:

76.8

Female seni çok iyi anlıyorum.. Bende ne zaman diyet yapsam o gün akrabalarımızdan birinin tatlı getiresi gelir.. yada babam kebap yapar getirir.. yada arkadaşım tutturur illede yee yee yee diye..

Sana bir önerim var annem sürekli uyguluyor bunu..

her yemekten az yiyordu.. örneğin restoranamı gittiniz herkes kebapmı yiyor yemek yerken sohbet edeceksin çatalı bıçağı elinden bırak lokmalar küçük ve yavaş çiğne..
- masada salata varsa daha çok onu ye.. kesinlikle su iç başka birşeydeğil..

yemekte düzen yok diyorsun ozaman bu düzeni sen yapabilirsin akşam mesela meyve soy kocaman bir tabak hiç üşenme hepbirlikte yiyin. kesinlikle her sofranızda salata olursa sende onlara ağırlık verebilirsin...

:)))

canım çok haklısın diyet yaparken ben de senin gibi hissediyorum çarşamba günü birlikte ders aldığım arkadaşlar çok ısrar ettiler yeemek yiyelim diyee gittim onlarla salata yedim ama çok zor oldu çünkü ben et yemeklerini çok severim onlar da hep öyle şeyler sipariş ettiler lahna çorbasını 3 gün yedim 56.5 kiloyum bugün daha fazla vermiştim ama düün çok yedim gün vardı iş yerimde ya herkesin gözü önünde daha zor oluyor tuhaf tuhaf bakıyorlar diyet muhabbeti bile yapamıyorum artık benden başkakimsenin taktığı yok herkes kilosundan memnun fazla olsa da bilmiyorum çok bunaldım artık o yüzden bu diyeti yapmak istedim artık diyet çok yedim az yedim vb konuşmalarımdan kendim bile sıkıldım kimseye bişey söylemeyeceğim bundan sonra
haftasonu evdeysen daha rahat yapabilirsin diyeti dışarı çıkınca insanın keendini kontrol etmesi zor oluyor
insanlar senin ne hissettiğini bilemez aynadaki görüntüden hoşlanmıyorsan ve bu kiloyla mutlu değilsen önemli olan bu diyelim ki dışarda çok yedin o gün akşam yemeğini meyveyle falan geçiştir kendine spor cezası ver ertesi gün az ye huzursuz olman bile güzel bu doğru yolda olduğunu gösteriyor canım benim pes etme sakın bu hafta da başka şeyler deneriz koçluk yapalım birbirimize 2şerli gruplar oluşturalım kararlı olalım yeter ki

ğlen yemeğini atlamışsın olmamış kahvaltı ve akşam öğünü güzel ara öğün de yapmalısın
(5 üzerinden)

Son düzenleme:

tgullcüm kilo ver saçlarını falan değiştirdir yepyeni bir imajla görsün seni eşin döndüğünde süpriz olur ona da Allah kabul etsin orucunu canım

***3. TAKIM 185. ETAP***

Semo ( 67,00 / / / % )
burakefsa ( 67 / / / % )
hatice_84 ( 57.2 / 56.5 / 0.7 / 1.22% )
pinup ( 60.2 / / / % )
tgull ( 65,70 / / / % )
S_A ( 77.5 / 76.8 / 0.7 / 0.9% )
female ( 69 / / / % )

3.TAKIM TOPLAM KILO ( 463.6 / / / % )

hatice_84 çok güzel özetlemişsin valla aynı şeyleri paylaşıyoruz. ben artık çevremdekilerle kilo muhabetti yapmıyorum. eşime bile diyet yaptığımı söylemiyorum.

bu hafta ne almışım nede vermişim galiba 2 yarım gün lahana diyeti yapmaktan

kilo: 69

kızlar geçen bi diyetizyeni dinledim bu hafta onu uygulayacagım.kilo vermek için karbonhidrat ve protein ayrımı yapmamız gerekiyormuş oda çok basitmiş toprakta yetişen herşey karbonhidratmış(meyveler dahil), hayvansal olan herşeyde proteinmiş bi tek ceviz, fındık,badem karbonhidrat olmalarına ragmen protein degerleri yüksekmiş elma yiyip açıkan varsa üzerine 2-3 ceviz yemesi gerekiyormuş günlük almamız gerekenler.
1) süt,yoğurt,(ayran, cacık) 1-2 porsiyon
2)et, tavuk,balık (2-3 porsiyon
3)ekmek ve tahıllar (3-4 porsiyon
4)sebze ( 2 porsiyon
5)meyve (2-3 porsiyon
bunların ayrımını yaparak günlük menümüsü oluşturabilirmişiz.
Beslenme programında sınırlandırmamız gereken besin grupları
Şekerli besinler, , hamur işleri, kızartmalar, sakatatlar, salam, sosis, sucuk gibi yağlı besinler, alkollü içecekler...

MEYVE, SEBZE, ET FARKETMEZ, FAZLA YEDİĞİNİZ HER BİR BESİNİN VÜCUDUNUZDA YAĞ DEPOSUNA DÖNÜŞECEĞİNİ UNUTMAYIN ve ÖLÇÜLÜ BESLENMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİN.

Son düzenleme:
***3. TAKIM 185. ETAP***

Semo ( 67,00 / / / % )
burakefsa ( 67 / / / % )
pinup ( 60.2 / / / % )
tgull ( 65,70 / / / % )
female ( 69 / 69 /0 / 0% )

ekledim kendimi...çok bişi değil ama...

merhaba kızlar,
nasılsınız?
dün iftarda pırasa az makarna yedim sonrada 20.00 gibi aşure yedim. yine sahura kalktım sahurda ton balıklı sandviç yaptım yedim. 300gram vermişim sadece. istikrarlı olsam her hafta bu kadarcıkta olsa versem yeter ama istikrar yok devlet gibi kaşıkla verip kepçeyle alıyorum. .

ben de ben de

***3. TAKIM 185. ETAP***

Semo ( 67,00 / / / % )
burakefsa ( 67 / / / % )
pinup ( 60.2 / / / % )
tgull ( 65.7 / 65.4 / 0.3 / 0.46% )
female ( 69 / 69 /0 / 0% )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…