dünün menüsü
sabah : sahanda yumurta
iki dilim kepek ekmeği
süzme peynir
akşam : bi tabak fasülye
bi pors. makarna
ayran
su : 2,5
spor : yine yok iki haftadır spor yapamıyorum :s
dünün menüsü
sabah : sahanda yumurta
iki dilim kepek ekmeği
süzme peynir
akşam : bi tabak fasülye
bi pors. makarna
ayran
su : 2,5
spor : yine yok iki haftadır spor yapamıyorum :s
bugün leslie ile blogilates yapıcam inşallah hedefim o :) spor çok fark yaratıo iki haftadır yapmayınca fark ediyo insan
Gel sen kaptanım biz yazarız hep sanaGünaydınn kızlar maşallah diğer takım arkadaşlarımız gelmiş grubu canlandırmak içinn hepiniz çok iyisiniz iyiki varsınız çok duygulandım yemin ederim gruba girmek bile gelmedi içimden bildirimlerden dolayı geldimm
Gel sen kaptanım biz yazarız hep sanaBöyle de yazarız filan az sapık gibi oldu ama idare ediver artık Şaka bi tarafa canlanır buralar da dertlenme hiç
Günaydın :)
Nasılsınız bakalım ?
Gunaydin kizlar suan doktordayim sira bekliyorum bel agrim vardi uzun zamandir gorunmeye geldim
Bu arada saol Zehracim babannemi kaybettim cok ani oldu
Hoşgeldin cnm benimm toparlasak bile dağılıyor bir türlü düzene oturtamadık belki de ben beceremiyorum kaptanlığı
Canım bizde de 3-4 kişi geldi kaçtı 3 kişi de geliyor ama arada 4 kişi sadece sürekli takimdayiz panik oluyorum öyle olunca :)Çok tşk ederim gerçekten yardımcı olan çok ama düzenli kalmıyor illa bozuluyor diyeti devam ettiremeyip gidiyorlar
Aaa olur nu öyle sen geleceksin ki her an gelmiş olabilecek üye boş bulmayacak buraları baktin olmuyor etiketle beni damliyim hemenGünaydınn kızlar maşallah diğer takım arkadaşlarımız gelmiş grubu canlandırmak içinn hepiniz çok iyisiniz iyiki varsınız çok duygulandım yemin ederim gruba girmek bile gelmedi içimden bildirimlerden dolayı geldimm
öyle deme bitanem kaptan gemisini terk ederse o gemi batmaktan kurtulurmuGünaydınn kızlar maşallah diğer takım arkadaşlarımız gelmiş grubu canlandırmak içinn hepiniz çok iyisiniz iyiki varsınız çok duygulandım yemin ederim gruba girmek bile gelmedi içimden bildirimlerden dolayı geldimm
Ohhh Maşallah bu ne hız kızzzEvett kızlar 1 litre suyumu içtim sabah sporumu da yapmıştımm ip atladımmmekik çektimm temizlik yaptımm o da bir hareket demii
başınız sağolsun tatlımGunaydin kizlar suan doktordayim sira bekliyorum bel agrim vardi uzun zamandir gorunmeye geldim
Bu arada saol Zehracim babannemi kaybettim cok ani oldu
Selam cnm hoşgeldinn napalım ya grubu toparlamya çalışıyoruz ya da bitirmeye bende anlam veremiyorum ne zamandır
Günaydınn kızlar maşallah diğer takım arkadaşlarımız gelmiş grubu canlandırmak içinn hepiniz çok iyisiniz iyiki varsınız çok duygulandım yemin ederim gruba girmek bile gelmedi içimden bildirimlerden dolayı geldimm
Günaydınn iyiyiz cnm sen nasılsın bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?