Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok iyi canım akşam cıs yiyeceklerden yeme olur mu Aslında bi alışsan sağlıklı gıdalar da lezzetli hem şişkinlik rahatsızlık yok huzur içindeyiz:)

evet canım çok iyi gidiyorsun tebrikler ama ara öğün yine yok seni bu hafta listeye alamadım cuma günü gelmediğin için haftaya listede ismin olacak 53 başlangıç kiloyla

Son düzenleme:
merhabalar ben geldimm :))ben 165 boyundayım diyete başlayalı 10 gün oldu .69.9dan 67.3 e düştüm bakalım bu sefer kararlıyım ben haftasonları çalışıyorum hafta içleri de okulum var o yzden elimden geldiğince girip yazmaya çalışcm herkese başarılar dilerim

hahahaha çok tatlısın ya hatice :) halbki kilo vermiştim ama sabahtan erkenden doktora gitmem sonrada işe gitmem gerekince anca girdim bi anlamı yok ama 59,7 olmuş idim :)

Kızlar nasılsınız..

Sabah: kepek ekmekli tost, meyve çayı (boğazım ağırıyorda )
Ara: meyve suyu
Öğle: Salata, haşlanmış et
Akşam: 1 dilim yaş pasta ( doğum günüm diye aslında ben almadım zaten evdede bitek babamla abim vardı.. ama babam süpriz yapmak istemiş ve almış.. ) akşam başka hiçbişiyemedim

çok iyi canım akşam cıs yiyeceklerden yeme olur mu Aslında bi alışsan sağlıklı gıdalar da lezzetli hem şişkinlik rahatsızlık yok huzur içindeyiz:)

aksam bir tabak havuçlu patates yemeği yedim, yanında iki küçük salatalık turşusu okdadar, ve ne de güzel doydum :) sbh 1 bucuk dilim salcalı ekmek az şekerli cay 2 tane zeytin 3 çatal kıymalı yumurta yedim. işyerindeyim suan yarım litre suyumu simdiden içtim bile. kendimi cok rahat ve huzurlu hissediorum gercekten :))

evet canım çok iyi gidiyorsun tebrikler ama ara öğün yine yok seni bu hafta listeye alamadım cuma günü gelmediğin için haftaya listede ismin olacak 53 başlangıç kiloyla

kilo bildirimni kaça kadar yapacağız saat?
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir portakal suyu

1 bardak neskafe
öğlen:1 kase çorba içeceğim.

selam kızlar, ben 5. takımın şişkosu shelly. Hedefim 60 kilo, başlangıç 75 kilo. iki ay olacak ama ben daha 3 kilo verebildim. buna rağmen geçen hafta hemen hergün kaçamak yaptım ve bir haftada 300 gramını geri aldım. Ben pis şişkonun tekiyim. Benimle dalga geçer misiniz :)

Bu haftayı kendime "merhamet yok" haftası ilan ediyorum. Hergün spor, sıfır kaçamak ve doğru beslenmeyle haftaya tam 70 kiloya inmek istiyorum. bütün kadınlar kulübü duysun :)

yuh öküz boğanmısın kardeşimmmmm :)) az ye de o iğrenç vücüdün insana benzesin :)))) bende dün başladım diyete. aslında senden farksız değilim de neyse :))

sabah: normal kahvaltı ve 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 kase aşure
öğle: iskender yedim dışarıda ekmeklerini yemedim soda ve salata yanında üstüne de yarım künefe
akşam: 2 kaşık kısır bir dilim pudingli bisküvili pasta

tam dayaklığım bugün tatlılar fazla kaçtı
female ve berguzara ceza verin bana kızlar ne derseniz yapcam

hoşgeldin canım çok yoğunmuşsun bir hafta deneme süremiz var hergün düzenli girip yediklerini paylaşmanı istiyoruz

pinup kilo vermene svindim canım ama bu ara pek girmiyorsun ihmal etme bizi
therapne öğlen 12 ye kadar bildirmeye çalışıyoruz 4e kadar da diğer gruplaraa takım kaptanı bildiriyor

hoşgeldin canım çok yoğunmuşsun bir hafta deneme süremiz var hergün düzenli girip yediklerini paylaşmanı istiyoruz

hoşbulduk canım elimden geldiğince paylaşmaya çalışcam.bugün
sabak 3 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen 1 simit+1 ayran
akşam işten eve gidince 1 tabak puding yedim epeydir tatlı yemiyodum ozyüden yanii
canım pek yemek istemedi bgn öyle iştee

hatice_84 bilmiyormusun tatlı igrenç bişe çok berbat insan görünce midesi bulanıyor hayatta bu kadar igrenç tadı berbat diskintici başka bi yiyecek görmedim içinde hamam böcegi var. yemiyoruz ne yepıyoruz ye-mi-yo-ruz tamammı. tatlı yemeye başlamadan önce kocemen nefes alıp 10 kadar sayıyoruz fotografik hafızamıza azra akın yada nebahat çehrenin fotosu geliyor 60 küsür yaşında bi bayanın senin giyemedigin kıyafetleri giydigini ve senden daha zayıf oldugunu görüyorsun şimdi sen seç.
sana ceza verememe gerek yok hatice sen kendini zaten cezalandırmışsın. bidaha yersen düşünürüm. dün regl oldum. inan çok az bi profiterol vardı 3 gündür dolaptaydı onu yedim ve ne olduysa tatlı istemiyorum. dün yediklerim
sabah: 1dilim b.peynirli ekmek, 2 zeytin,1 sb meyve suyu
ara: türk kahvesi,2 ceviz
akşam :5 köfte, 1 ince lavaş
ara: profiterol, süt

evet çok haklısın eeve almıyorum tatlı dışardaydım dün dayanamadım zaten ben çok fazla yemiyorum tatlılar yüzünden kilo alıyorum bu haftalık tatlı hakkımı fazlasıyla kullandım cumaya kadar yemeyeceğim bir daha

iklim denizi ile birlikte 10 kişi oluyoruz fakat takımın yarısı ortada yok hiç paylaşım yapmıyorlar sizleri sorumluluk sahibi olmaya davet ediyorum toplayın artık kendinizi koca popolarınız oturmaktan acıyacak

Son düzenleme:
sabah: 1 bardak su
1 haşlanmış yumurta, yarım domates, yarım salatalık, 4 zeytin, pul biberli light beyaz peynir 2 kibrit kutusu kadar:) 1 bardak limonlu yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…