Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynir çay

öğlen 3 kaşık patates yemeği 1 dilim ekmek

sporlarıma devam ediyorum bugün 35 mekik şınav bacak hareketleri vs. yaptım

slm
sabah 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen kaşarlı pide+karışık meyve suyu ama hepsini yiyemedimm pidenin
akşam pidenin devamı + nescafe
eve gelince de 1 adet mandalin yedim
arkadaşlar bugünlük benden havadisler bu kadar herkesin iştahı kesilsin bişey yiyemesin,incecik olsun herkes inş öpüldünüz

Slm kizlar, haklisin canim ya, Son 1 aydir ben cok devamsiz bir ögrenciyim burda.
önce laptop bozuldu, evden giremedim 2 hafta duzenli.
sonra bilgisayar aldik, 2 haftadir da, yeni bilgisayar interneti iyi cekmiyordu kablosuz.
Ama simdi cok sukur hallettik internet kablosu aldik, boyle daha iyi cekiyor.

ve cok sukur, belim cok iyi oldu ya, gecen hafta öyle yattim sanirim kilo aldim biraz.
yarindan itibaren guzelce baslasam artik, dicem ama carsamba gunu tukiye ye geliyorummmmm :76:

Selam olsun kizlaraaaa,
Hosgeldiniz therapne, berguzara ve iklimdenizi...
Bol kilo vermeler dilerim size kizlar.
Hersey gonlunuzce olsun,

Ben kisaca kendimi tanitayim sizlere.
Ben semo, 22 ya$indayim, evliyim 2 senedir.
Belcika da ya$iyorum, burda dogdum buyudum malesef
Cali$iyorum, ve ayni zamanda okuyorum hala, inschallah ögretmen oluyorum 2011 de. :98:
Henüz bir bebi$ dusunmuyoruz, daha gencim guzelim, gezicem tozucam sonra bebis

Suan 67 kilo yum galiba
KI$In girmesiyle 2 kilo aldim valla, boyum 1.65 gögüs cevrem 90, belim 60, kalcam 90

uzunmu oldu kendimi tanitmam

hehe boyumuz ve kilomuz ayni canim, kaderimizde benziyormu ne? :82:
Sanada ba$arilar dilerim canim.

Kizlar, siz aksamlari napiyorsunuz?

hep gunduz giriyosunuz, aksam pek kimse girmiyor.
cok merak ediyorum, aksam ne haltlar kari$tiriyorsunuz siz ???

yoksa televizyon kar$isinda her aksam
cekirdek, borek, tatli, chips, patlami$ misir, pizza, cikolata, lahmacun, hamburger, cerez, dondurma mi yiyorsunuz BAKALIM??????!!!!!![/
:92:

MErhaba kızlar nasılsınız bakalım ..

2 gündür diet yapamadım.. çok fena grip olmuşum burnumu silmekten bile sıkıldım ya etrafı hep yara bere oldu yaa kulaklarımın içide çok fena yanıyor yarın çalışamayacamda..

Kızlar ne dicembakın ben bir kaç ay önce diyet kitabı almışdım on günde 5 kilo diyeti.. yarın o diyetin alışveriş listesini çıkartıcam ve salı gününden itibaren denicem.. on gün boyunca sırf orda ne yazıyorsa ne önerilmişse yapıcam başarılı olursam söz size aynı diyeti buraya paylaşıcam isteyenlerle birlikte yapacam...

Son düzenleme:

çok sevindim canım Türkiyeye gelmene akrabalarını göreceksin yani süperrr
sen yokken yeni arkadaşlar davet ettiim ben sayımız artsın diye 10 kişi olduk

geçmiş olsun canım sen bi dene bakalım işe yarıyor mu

merhaba kızlar
nasılsınız bu gün kaynanamıda yolcu ettim yine kaldım tek başıma..
bu cuma eşimin yemin töreni var haftasonuda birlikte olacağız o yüzden hafta sonuna kadar pis boğazıma çok dikkat etmeliyim ki hafta sonunu dengelim...çok heyecanlıyım çok özledim eşimi.

evet kızlar, diyetim son hız devam etmekte.
sbh 1 dilim ekmek 2 tane zeytin az şekerli çay içtim. gün içinde şekersiz yada tek şekerli çay nescafe içiorum. bir tane çikolata keşfettim tatlı niyetine. mısır patlaklı incirli ve fıstık fındık çeşitli :) tatlı nietine onu yicem artık. kendimi hafif hissediorum musmutluyum yaa.. :))

bu hafta sıkı bir çekişme olacak tgull 500 grdan az vermek yok yeni gelen kızlaar çok azimli

hangi çikolataymış bu böyle hem tatlı sadece haftada bigün canım her çeşidi çaya hiç şeker atma bundan sonra ben aşureyi çok severim getirmiş komşular dün yemedim dolapta bekliyor cumartesi hakkımı kullanmıştım çünkü
spor yapıyor musun hiç diyeti sporla desteklemek gerek

sabah: yarım domates, yarım salatalık, 8 zeytin, kibrit kutusu kadaar light peynir, 1 haşlanmış yumurta,1 bardak 5i biyerde çayı
spor: 40 dk pilates

bu hafta sıkı bir çekişme olacak tgull 500 grdan az vermek yok yeni gelen kızlaar çok azimli

ooh süper valla...inşallah bende en az 500veririm elimden geleni yapacam kayganamda gitti pasta börek kek işi bitti bomba gibiyim inşallah bu sefer olacak.ama hatice maalesef yine hafta sonu yokum eşimin yemin töreni var perşembe gününden gidiyorum pazar pazartesi döneceğim. valla bende bir varım bir yok ama napim işte düzene giremedim bir türlü.

olsun perşembeden bildirirsin kilonu seen git kocacığına kavuş ama sıkan pantolonlarla görmesin seni az zayıfla da:)

sebze olarak sadece kabak var evde onu şöyle kıymalı fırında mı pişirsem yok fırında hamsi mi yapsam ne yiyeyim bilemedim bugün bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım gitsin artık şu kilolar

hmm tatlı haftada bir mi peki yemeyiz napalım.. spor yapamıorum. arada aksamları egzersiz. gündüz yürümeye gayret ediorum. arada iş yerinde müzikle dans ediorum ii oluo hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…