kızlar saat 3 oldu ve hala bildirim yapmadık
Semo bizi unuttun iyice hiç girmiyorsun bu aralar
Tuğba sana da çok kızıyorum haftada birgün girip bir cümle bişey yazıyorsun ama cuma günleri ortada yoksun
Pinup sen de bu ara çok tıkındın utancından giremiyorsun siteye değil mi gel ben zayıflatcam seni
bizim liste yine bana kaldı anlaşılan düzenleyim de bildireyim bari
merhabalar ben geldimm :))ben 165 boyundayım diyete başlayalı 10 gün oldu .69.9dan 67.3 e düştüm bakalım bu sefer kararlıyımben haftasonları çalışıyorum hafta içleri de okulum var o yzden elimden geldiğince girip yazmaya çalışcm herkese başarılar dilerim
Slm kizlar, haklisin canim ya, Son 1 aydir ben cok devamsiz bir ögrenciyim burda.
önce laptop bozuldu, evden giremedim 2 hafta duzenli.
sonra bilgisayar aldik, 2 haftadir da, yeni bilgisayar interneti iyi cekmiyordu kablosuz.
Ama simdi cok sukur hallettik internet kablosu aldik, boyle daha iyi cekiyor.
ve cok sukur, belim cok iyi oldu ya, gecen hafta öyle yattim sanirim kilo aldim biraz.
yarindan itibaren guzelce baslasam artik, dicem ama carsamba gunu tukiye ye geliyorummmmm :76:
MErhaba kızlar nasılsınız bakalım ..
2 gündür diet yapamadım.. çok fena grip olmuşum burnumu silmekten bile sıkıldım ya etrafı hep yara bere oldu yaakulaklarımın içide çok fena yanıyor yarın çalışamayacamda..
Kızlar ne dicembakın ben bir kaç ay önce diyet kitabı almışdım on günde 5 kilo diyeti.. yarın o diyetin alışveriş listesini çıkartıcam ve salı gününden itibaren denicem.. on gün boyunca sırf orda ne yazıyorsa ne önerilmişse yapıcam başarılı olursam söz size aynı diyeti buraya paylaşıcam isteyenlerle birlikte yapacam...
merhaba kızlar
nasılsınız bu gün kaynanamıda yolcu ettim yine kaldım tek başıma..
bu cuma eşimin yemin töreni var haftasonuda birlikte olacağız o yüzden hafta sonuna kadar pis boğazıma çok dikkat etmeliyim ki hafta sonunu dengelim...çok heyecanlıyım çok özledim eşimi.
evet kızlar, diyetim son hız devam etmekte.
sbh 1 dilim ekmek 2 tane zeytin az şekerli çay içtim. gün içinde şekersiz yada tek şekerli çay nescafe içiorum. bir tane çikolata keşfettim tatlı niyetine. mısır patlaklı incirli ve fıstık fındık çeşitli :) tatlı nietine onu yicem artık. kendimi hafif hissediorum musmutluyum yaa.. :))
bu hafta sıkı bir çekişme olacak tgull 500 grdan az vermek yok yeni gelen kızlaar çok azimli
ooh süper valla...inşallah bende en az 500veririm elimden geleni yapacam kayganamda gitti pasta börek kek işi bitti bomba gibiyim inşallah bu sefer olacak.ama hatice maalesef yine hafta sonu yokum eşimin yemin töreni var perşembe gününden gidiyorum pazar pazartesi döneceğim. valla bende bir varım bir yok ama napim işte düzene giremedim bir türlü.
hangi çikolataymış bu böyle hem tatlı sadece haftada bigün canım her çeşidi çaya hiç şeker atma bundan sonra ben aşureyi çok severim getirmiş komşular dün yemedim dolapta bekliyor cumartesi hakkımı kullanmıştım çünkü
spor yapıyor musun hiç diyeti sporla desteklemek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?