Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir kacamagin olmus sadece olsun oyle sporun ve listen cok guzel minik kacamaklar senin daha sabirli olmani saglicaksa genel diyeti bozmadikca kardir :)

Gunaydin kizlaaar kalkip okula geldim calismaya kahvalti yapamadim o yuzden ;( umarim pazar gunu yemek yiyebilcegim yerler aciktir durume kalmak istemiyorum

Dunun menusu:
Sabah :domates peynir kepek ekmegine sandvic
Oglen : muzlu yulaf ezmesi
Aksam : hamsi tavada
Aksam ustu cay da eti cay keyfi ve yanina nescafeyle koca bir kacamak yaptim malesef hasta olucam ondan sanirim cikolataya hayir diyemedim
Su:2 spor: 20 dk pilates

Bir kacamagin olmus sadece olsun oyle sporun ve listen cok guzel minik kacamaklar senin daha sabirli olmani saglicaksa genel diyeti bozmadikca kardir :)
bende öyle düşünüyorum aslında..abartmadığım sürece minik kaçamaklar yaparak yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum

bende öyle düşünüyorum aslında..abartmadığım sürece minik kaçamaklar yaparak yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum
önemli olan süreklilik çünkü çat die tüm alışkanlıkları değiştirsek bi haftadan fazla gitmiyo o diyet zaten insan kilo verdğini gördükçe daha kolay vezgeçiyo kaçamaklarından

Evet öyle ben bu kez çok yapamadım ama dikkat etcem. Cuma tartı gününe eksiye düşmeye kararliyım

Canım şekeri bırakalı 3 hafta oldu süt tozu şimdilik yumsatiyor ya biraz daha kolay oluyo. Şekerli süt tozlu kahveden direk normal kahveye geçmek zor geldi ama aklımda onuda bırakcam sırayla bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…