- 12 Eylül 2012
- 1.776
- 5.221
- 358
Tebrik ederim supersin :)Midem kazınıyor hatta sesler geliyor ama hiç bozmadim bu gunu de tamamladim
Bir kacamagin olmus sadece olsun oyle sporun ve listen cok guzel minik kacamaklar senin daha sabirli olmani saglicaksa genel diyeti bozmadikca kardir :)dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber ezine peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek..şekersiz çay..(valla zorlanıyom ama deniyorum en azından)
arada bir elma..
öğlenle akşam birleşti..1 tabak et kavurması, 2 dilim tam tahıllı ekmek ayran..4 adet acı biber..
akşam 7 gibi bir dilim tah tahıllı ekmeğin üzerine nutella sürüp yedim..bu birazcık kaçamak gibi oldu
40 dk yürüyüş 2 lt su..
(34 yaş ,82.1 kilo, boy 1.65, öğretmen)
Ewet Can'ım cuma günü tartıldığımda 90 kiloydum tamGünaydınlar kızlarr..
menün çok güzel canım...hafta sonu olmasına rağmen hiç bozmamışsın..
senin bu 90 kilo cuma günü tartıldığın kilomu..??
bende öyle düşünüyorum aslında..abartmadığım sürece minik kaçamaklar yaparak yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorumBir kacamagin olmus sadece olsun oyle sporun ve listen cok guzel minik kacamaklar senin daha sabirli olmani saglicaksa genel diyeti bozmadikca kardir :)
azıcık ama..çok katı bir diyet uygulayamam ben zaten..Nutella
ikimizin kilosu da 80 in üzerinde..bu ilk hafta 1,5 civarı veririz gibi inşallah..Ewet Can'ım cuma günü tartıldığımda 90 kiloydum tam
azıcık ama..çok katı bir diyet uygulayamam ben zaten..
önemli olan süreklilik çünkü çat die tüm alışkanlıkları değiştirsek bi haftadan fazla gitmiyo o diyet zaten insan kilo verdğini gördükçe daha kolay vezgeçiyo kaçamaklarındanbende öyle düşünüyorum aslında..abartmadığım sürece minik kaçamaklar yaparak yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum
Evet öyle ben bu kez çok yapamadım ama dikkat etcem. Cuma tartı gününe eksiye düşmeye kararliyımMisafirlige gittigimizde en sagliklilarini yemeye ozen gosterelim.bir keresinde diyetimin 3. Gunuydu yanlis hatirlamiyorsam 5 cayina gittim sadece marul yemistim. Dusunun oda en zor gunleriydi ilk gunleri atlattikmi zaten alisiyo bunye belli bir sure sonra.
Canım şekeri bırakalı 3 hafta oldu süt tozu şimdilik yumsatiyor ya biraz daha kolay oluyo. Şekerli süt tozlu kahveden direk normal kahveye geçmek zor geldi ama aklımda onuda bırakcam sırayla bakalımBence kilon iyi e daha bebekde var tahinli pekmezin kalorisi çok olabilir bazen masum görünün minicik kaçamaklar ekmekten daha kalorili olabilir yine önerim sade icebiliyorsan kahveyi sade çimen metabolizmayı hızlandırıyor 2si bir arada da süt tozu var yagli olabilir
Yanılıyor muyum?Iyi dir canım sen ben seni yeni gördüm
ben 6. takımın kaptanıyım canım :) nasıl gidiyor yeni gelenler nasıl bir bakayım dedim teşekkür ederim iyiyim bendeIyi dir canım sen ben seni yeni gördüm
Him iyi gidiyor bugün pazar olduğundan sanırım arkadaşların pek sesi çıkmadı ben bugünde hiç kacamaksiz kapadım günüben 6. takımın kaptanıyım canım :) nasıl gidiyor yeni gelenler nasıl bir bakayım dedim teşekkür ederim iyiyim bende
tebrik ederim canım :)Him iyi gidiyor bugün pazar olduğundan sanırım arkadaşların pek sesi çıkmadı ben bugünde hiç kacamaksiz kapadım günü
İnşallah Can'ım bak gör ne 80 kalacak ne 70 :)ikimizin kilosu da 80 in üzerinde..bu ilk hafta 1,5 civarı veririz gibi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?