Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün yoğun bir gündü. bugün;
Sabah 1 tane sigara böreği
Öğlen 1 tane sigara böreği
Akşam 1 tane sigara böreği yedim

Ama fırında ve zeytinyağı kullanarak yaptım başkada bişey yemedim saçma oldu biraz ama çok karışık bi gün geçirdim yemek yemeyede haZırlamaya da fırsat olmadığı için böyle oldu ve günü kapattım ama karnımdan sesler duyuyorum o yüzden şimdi uyumaya gidiyorummm

Sen baya aç kalmissin beni gecmissin açlık konusunda benim 3 gecedir karnından sesler geliyor

durumun sende farkındasın onsan bir şey demicem bir günden bir şey olmaz yoğunum diye çok yememişsin bu güzel kötü tarafı sağlıksız olması

Sen baya aç kalmissin beni gecmissin açlık konusunda benim 3 gecedir karnından sesler geliyor

sen çok iyi dayandın tartı yarın yüzünü güldürcek inşallah :)

menüm
sabah : yok
öğlen : yarım çorba
bi tabak kuru fasülye
bi bardak ayran
akşam : bir dolma biber
haşlanmış mısır bi koçan
mercimek çorbası
su : 2 spor : yok

Evet yarın bakalım ama öncesinde 2 gün elma detoksu yaptım 3 kilo verdim belki bu kez az olur

Hadi bakalım inşşaallah bize böyle motive edici sözler etmen bile bu gruptakiler için ne kadar önemli bilemezsinn :)

Bende de kabızlık sorunu var bende deneyeyimm

Ben bugun oglumla ugrastim canim dis cikartiyo ablasi cok kotu durumlar artik hastalik disa vurdu vucudu kizardi falan onunla ugrastik sabahtan beri

Ay geçmiş olsunn cnm umarım en kısa sürede atlatır

Bence gayet güzel karnabaharı bende severim az yağ ile pişirip yoğurtlar yerimm bence hafifte oluyor :)

Arada bir olur öyle kaçamak önemli olan onu yakmayı başarmak :)

Bana çok gelmedi menün gayet iyi gibi :)

Kahvaltımi yaptım
1 yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalık
3 zeytin
2 kibrit kutusu kadar peynir
Zayifladigimi düşünüyorum bugün elma diyetinin 3. Günü yarın sabah tartilacagim

Kesinlikle vermişsindir bugün sonucu bekliyorum :)

Ah o çikolata krizleri ya da açlık tok olsam bile o günlerde ya da yaklaşınca ne yesem doymuyorum :)

bende öyle düşünüyorum aslında..abartmadığım sürece minik kaçamaklar yaparak yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum

Zaten 0 kaçamaksız zor illa oluyr arada ben mesela cuma günleri tartıldıktan sonra güzel bir kilo vermişsem kendimi o gün ödüllendiriyordum kaçamak yapıyordum sizlerde öyle yapabilirsiniz hem sizi dizginler :)

günaydın kızlar..
bugün dersim geç başlıyo..birazdan çıkıcam
dünkü menüm:
sabah: 2 yumurtadan yapılmış sucuklu omlet 1 dilim tam tahıllı ekmek,söğüş,çay
arada 1 elma
öğleden sonra 1,5 lahmacun bol salata bir bardak ayran..
21000 adım..evet evet yanlış okumadınız 21000
sabah yürüyüş yapmıştım..akşamda arkadaşımla çıktık..sahil havası alalım dedik..
2 lt su..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…