Alakası yok yanlış anladın beni ben zaten paylaşıyorum hergün yedigimi ictigimi 4 gün oldu tartilmadim sonuç iyi olursa paylasirim herkes versin isterim zaten buraya destek olmak için geldimElbette internette bulabilirim fakat senin yapmayı tercih ettiklerin nasıl diye merak ettim. Tartıldığın sonuca göre listeni sormadım ki öyle bir yorum yaptın. Paylaşmak zorunda değilsin.
yemedim canım..koşturmacayla geçti..erken de uyuyunca karlı çıktım
Canım çok teşekkür ederim ama haftasonu fazla yedim. Bugün güzel uyguladım diyetimi akşamda bozmazsam süper olacakBana çok gelmedi menün gayet iyi gibi :)
34 yaşındayım canım..82.1 dim geçen cuma..30 yaşındayım. Sen kaç yaşındasın? kaç kilosun?
Bu arada istediğimiz diyeti uygulayabilir miyiz? detoks, şok diyet gibi ?
Çok iyi. bende yeşil elma diyeini bir gün yapıp beceremeyip bırakmıştım. yarın geri başlamayı düşünüyorum.Bildiğim böyle bir sınırlama yok diyetle ilgili ama tabi sağlıklı olsun ben yeşil elma diyeti yapıyorum 4 gündür diğer arkadaslarda farklı farklı diyenler yapiyor
Yeşil elmA detoksu diye birsey var youtube bir diyetisyen anlatıyor 2 gün yaptım 3 kilo verdim şimdi de yeşil elma diyeti yapıyorum 4 gün oldu henüz tartilmadimÇok iyi. bende yeşil elma diyeini bir gün yapıp beceremeyip bırakmıştım. yarın geri başlamayı düşünüyorum.
Hoş geldin Can'ım :) inan bu sayfa o kadar motive ediyor ki arkadaşlarla çok güzel gittiğimize inanıyorum sende memnun kalacaksın ve çok motive olursan inşallah :)Evet okudum. 22 yaşındayım. 163 164 boylarındayım. Tam kestiremiyorum :) 71 kiloyum. 60 kilodan 1 ay gibi bir sürede 71 kiloya çıktım. 1 yıldır bu yağlarla kaynaşmıştık ki , geçen yıl aldığım pantolonlara girebilsem bile içine zorla sokulmuşum gibi durduğunu fark ettim. Yansan sarkanlar da cabası. Öğrenciyim sayılır. mezun olmama 2 ders kaldı. yüksek lisansa hazırlanıyorum. Sabahtan akşama kadar evde olduğum için aklıma yemekten başka bir şey gelmiyor. Hele diyet yapayım deyince gidip çikolata kaşıklıyorum. Pskolojimi hazırlamak çok zorBöyle işte :)
Hoş bulduk canım. Umarım hırslanırım biraz. 10 kilo versem hem bedenim rahatlayacak hem de polikistik over etkilerim azalacak. Eğer daha falza kilo alırsam adetim kesilebilir. Ondan korkuyorum. Hem de çoook dar badiler giymek istiyoruuum.Hoş geldin Can'ım :) inan bu sayfa o kadar motive ediyor ki arkadaşlarla çok güzel gittiğimize inanıyorum sende memnun kalacaksın ve çok motive olursan inşallah :)
y Can'ım benim geçmiş olsun inşallah olacak merak etme birlikte başaracaz :)Hoş bulduk canım. Umarım hırslanırım biraz. 10 kilo versem hem bedenim rahatlayacak hem de polikistik over etkilerim azalacak. Eğer daha falza kilo alırsam adetim kesilebilir. Ondan korkuyorum. Hem de çoook dar badiler giymek istiyoruuum.
Bende listen iyi kalorili ama çok az yemissinKızlar bugün yediklerimi yazıyorum hemen
Sabah: 2 zeytin 3 tane patates kızartması bir dilim ekmek
Öğlen: üç tane biber dolması
Akşam: 1 tane biber dolması
Ya ben iki gündür kalorili şeyler yiyorum ama yarın yemicem sözz veriyorumyediğimde çok mutsuz oluyorum
( 28 yaş iki çocuk annesi kilo 90 hedef 70 boy 1.72 )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?