Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hmm tatlı haftada bir mi peki yemeyiz napalım.. spor yapamıorum. arada aksamları egzersiz. gündüz yürümeye gayret ediorum. arada iş yerinde müzikle dans ediorum ii oluo hahahaha

o da güzelmiş ben de oryantal kursu araştırıyorum bu ara bir arkadaşımla gideceğiz ama kurs bulamadık henüz

berguzaracım kendine bir çizelge yapsana tickerfactory.comdan yapılıyor kodunu profiline ekliyorsun gözümüzün önünde olsun

kızlar benim okula yakın bir yerde bayanlar için spor salona vardı iyi bir yere benziyordu dışarıdan tabi plates falanda varmış bir bakıcam oraya inşallah fiyatları ucuz saatleride bana uygundur da giderim.

yeni gelen arkadaşlar size hoş geldiniz diyemedim kendi derdime düştüm son zamanlar...

hepiniz hoşgeldiniz inşallah kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşır ve hamilelik dışında inşallah birdaha eski kilolarınızı görmezsiniz tartıda...

ben tgull gruba martta geldim.1,5yıllık evliyim ama 6aylık bir ara verdik evliliğimize eşimi geçende askere gönderdim hasretlik sevdalık çekiyorum.çocuğum yok boyum 1.70 bayağıdır buradayım ama hedefime bir türlü ulaşamadım haziranda bayağı yaklaşmıştım 62ler falan sonra zayıflayınca herkeste farkedip iltifatlara başlayınca şımardım tekrar uçtum gezmeler bayramlar tatiller derken 65i görüp çakıldım inşallah artık daha fazla uzamadan hedef kiloma inerim artık şu diyet ve sürekli zayıflamam gerektiği fikri fazlasıyla sinirlerimi bozmaya başladı...hadi bakalım hep beraber inşallah yeni arkadaşlarla sizlerle yeni bir hava oluşur grupta ve bu havada hep beraber erimek umuduyla...

hoşbulduk canım inş bu sefer verirsin ve bidaha da almazsın hepimiz öyle tabi Allah kavuştursun bu arada canım

yediklerimi de yazıp çıkayım bari okula gidecem de

sabah; 5 zeytin ,1 yumurta,1 dilim ekmek ,azıcık peynir,tere,kırmızı biber yedim bide çay içtim
arada mandalin yedim
öğle ;kabak yemeği yiyecem birazdan
akşam okula yoğurtla yulaf ezmesi karıştırıp götürmeyi planlıyorum ama o daha kesin deil en az akşam yemeye çalışıyorum napıym
bide sabahtan şimdiye kadar 2 lt su içtim yarım litre falan daha içerim yeter bugünlük patlayacm ztn :84:
hadin ben kaçtımm grşrz öptüm hepinizi

selam arkadaşlar biliyorum bana kızgınsınız inanın hastalıklar peşimi bırakmıyo hayatımı düzene koymaya çalışıyorum merak ediyorum hatice canım seninde oğluşun var nasıl kendine zaman ayırabiliyorsun ben valla günler nasıl geçiyo anlayamıyorum sıkıldım artık budurumdan 1 sene oldu doğum yapalı hiç kilo veremedim uğraşmıyorum ki
semo akşam ne yapıyorsunuz diye yazmışsın ya baksana anlatayım akşam 7 de eşim geliyo yemeği hazırla oğlan bağırıyo annem çişim geldi götürüyorum tekrar yemeğe dönüyorum sonra kız ağlıyo acıkmış onu da yediriyorum sonra anlayışlı kocam yemeğini bitiriyo hemen sigara içmeye yarımssaat yok ben tabii yemiyorum sofrayı kaldır bulaşıkları yıka oğlan ağlıyo resim yapalım diye ilgileniyorum saat 9 kız ağlıyo uykusu gelmiş git salla uyu geri dön çamaşırları unutuyorum makinede onu ser saat 10 burak ağlıyo uyutuyorum 4 yaşındaki oğlum sallanmak istiyo saat 11 geliyorum içeriye benim ki hemen başlıyo yarın ne giysem yok şöyle böyle derken ütü yap saat 12.00 tuba aç hadi ye bakalım arkasından 1 bardak çay yat gece kıza kalk çikolota götür sabah7.de tekrar aynı

canım ya kıyamam çocuk işi zor biliyorum ama sen alıştırmışsın hepsi annelik ve eş rolünün dışında seninde bir hayatın olduğunu anlamalılar ben sana diyorum ama kendime çok da fazla vakit ayıramıyorum bekarken ne güzeldi hayat istediğim yere canım ne zaman istersse gidiyordum şimdi 10 gün önceden ayarlamam gerekiyor arkadaşlarımla okulda sadece görüşebiliyorum iyiki annem var geçen haftasonu oğlana baktı da alışveriş merkezine gittim ay da yılda bir yapabiliyorum artık böyle şeyleri ama eşimle çıkıyoruz oğlumu da alıp bi sinema tiyatro gidemiyoruz belki ama alışveriş merkezi geziyoruz sen söylemezsen kendiliğinden bunlara ihtiyacın olduğunu düşünmez eşin erkekler böyle öğreteceksin tek tek
ev işlerine gelince haftasonları eşimde yardım ediyor yapabildiğim kadar valla o konuda yormuyorum hiç kendimi yatağımı bile toplamadan evden çıkttığım çok oluyor hafta işi aslında en güzeli eve temizliğe kadın almak ama alışmamışım tuhafıma gidiyor kendim yapmaya çalışıyorum herkesin hayatı seninkinden çok farklı değil inan bana okula gidiyorum işe gidiyorum da biraz değişiklik oluyor çalışmıyordun değil mi yanlış hatırlamıyorum kızın çok mu küçük çalışsan sende evde durmak insanı bunaltıyor

merhaba arkadaşlar, yediklerimi yazım hatice cezamı ögrenim bugün full aşure yedim dogru düzgün bişe yiyemedim
sabah:1 dilim kızarmış kaşarlı ekmek, 2 zeytin
saat: 11.00 - 16.00 arası full aşure yedim. bu akşam eşim yok yemek yapmadım su ve soda içiyorum hala kendime gelemedim şeker komasına giricem galiba zil çaldı ve yine aşure geldi getirende kapıdan soruyor bi tadı bak bakim güzel olmuş diye nedir bu ya yedirmek ne kadar çok hoşumuza gidiyor bide gözüyle görücek yedigimi : ))

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.. galiba ben hiç birinci olamicam yeni kızlar baya azimli ne güzel

semo akşamları anca kızıma ve eşime hizmet etmekle geçiyor. 18.00 de yemek yiyoruz. sonra çay tatlı ve çerez faslı başlıyor cips çikolata havada uçuşuyor. bende çözümü elişinde buldum kızıma kazak örüyorum yazık bana büyük bi sınamada geçiyorum buna ne kadar dayanır yürek

o da güzelmiş ben de oryantal kursu araştırıyorum bu ara bir arkadaşımla gideceğiz ama kurs bulamadık henüz

canim ya, sen bi kursa gidiyodun? onu naptin? bitirdinmi?

evet canım bende farkettim ama benzer bi yanımız daha var bende öğretmenlik okuyorum bukadar benzenir yanii

hehe tgull cum da ogretmen bu arada, yani 3 ögretmen olduk takimda.
ya$asin ögretmenlerrrr
Ya$in kac canim? gozumden kacti galiba, yada yazmadin.

tuba cim, cok zor cocuk buyutmek ALLAH yardimcin olsun canim.
eltimde 1tane cocuk var, onun cektigi zorluklari bizzat goruyorum...
bide sende 2tane cocuk var, dahada zor i$in.
Ama bence sen cocuklari, sallamayi unuttursan onlara, ve ikisinide ayni saate yatirmaya cali$san,
sana daha kolaylik olmazmi canim?

kazakmi öruyosun ayy, ne guzel. hamarat female cim bir ara, ördugun kazaklarin fotolarini
buraya koy kiz. Bizde bir görelim, merak ettim haaa

Ben bugun cok yaramazlik yaptim, cikolata yedim.
Neyime guvenip yiyorum, anlamiyorum :18:

sabah: biskuvi yedim
oglen: sebzeli sandwich yedim
ara: snickers cikolata yedim (500 calorie)
Aksam: corba ictim ve 4 dilim ekmek yedim
sonra: tekrar cikolata yedimm

merhaba kızlar,
kaynanamda gitti komşularda gitti ve acı son ben yanlızım ben yanlızım yanlızım... doğrusu arkadaşlar çocuklarından bahsederken yoğunluktan kendilerine hiç zaman ayıramadıklarından falan anlatırken diyorum zamanımın kıymetini bilmiyorum yanlızlıktan yakınıyorum. çok arıyacağım dimi bu günlerimi.
bu gün naptım biliyor musunuz okulumun oraya yeni açılan bir spor salona var sadece bayanlar için oraya gittim bakmaya. çok sıcak karşıladılar içerisi sade ama temiz soyunma odası duşlar eğlenceli bir spor aletleriyle falan döşeli oda sonra plates odası oradada bantlar toplar falan...sahibi aynı zamanda çalıştırıcısı spor akademisi mezunu plateste yaptırıyormuş. aylık 60tl düşündüm de kıyafete yemeğe herşeye veriyorumda buna niye vermim malum boşum zmanda müsait okuldan çıkınca giderim.birde para veriyorum diye evde boşladığım gibi boşlamam dikkat ederim fazla fazla yapmaya çalışırım. 45dakika aletlerle ve minderde hareketli çalışılıyormuş 15dakkada plates tabi spora başlamadan 20dakka koşu bandında yürüyüş. aklıma yattı, şu yemin törenine falan bir gidim yeni yıla sporla başlayacağım inşallah. 3ay peşin üyelik yaptırim diyorum sonradan mızıyıp gitmemezlik yapmim diye. haticecim spor konusunda uzmanımız sensin haftada üç defa bu düzen spor yaparak yediğimede dikkat edersem bu vücut adam olur mu ne dersin...

herkesegünaydın.....
dünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir zeytin çay 2 dilim ekmek

akşam kuru fasülye pilav turşu ekmek yok

bugünden itibaren 5 günde 5 kilo diyetine başlanmıştır...elimden geldiğince devam edeceğim..

herkeslere günaydın.. sbh 1 dilim ekmek sahanda 1 yumurta yedim. az şekerli çay içtim. 3 tane de zeytin. bugun bayramda giydğim kazağımı giydim. göbeğim nasıl sırıtırdı. oysa şimdi hiç görünmüo ne kadar mutluyum bilemezzsiniz :)) :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…