sebze olarak sadece kabak var evde onu şöyle kıymalı fırında mı pişirsem yok fırında hamsi mi yapsam ne yiyeyim bilemedim bugün bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım gitsin artık şu kilolar
hmm tatlı haftada bir mipeki yemeyiz napalım.. spor yapamıorum. arada aksamları egzersiz. gündüz yürümeye gayret ediorum. arada iş yerinde müzikle dans ediorum ii oluo hahahaha
hamsi yap benceee :)) ahh ahh buğulamasını severim ben cok cok :))
hehe boyumuz ve kilomuz ayni canim, kaderimizde benziyormu ne?:82:
Sanada ba$arilar dilerim canim.
hoşbulduk canım inş bu sefer verirsin ve bidaha da almazsın hepimiz öyle tabiyeni gelen arkadaşlar size hoş geldiniz diyemedim kendi derdime düştüm son zamanlar...
hepiniz hoşgeldiniz inşallah kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşır ve hamilelik dışında inşallah birdaha eski kilolarınızı görmezsiniz tartıda...
ben tgull gruba martta geldim.1,5yıllık evliyim ama 6aylık bir ara verdik evliliğimize eşimi geçende askere gönderdim hasretlik sevdalık çekiyorum.çocuğum yok boyum 1.70 bayağıdır buradayım ama hedefime bir türlü ulaşamadım haziranda bayağı yaklaşmıştım 62ler falan sonra zayıflayınca herkeste farkedip iltifatlara başlayınca şımardım tekrar uçtum gezmeler bayramlar tatiller derken 65i görüp çakıldım inşallah artık daha fazla uzamadan hedef kiloma inerim artık şu diyet ve sürekli zayıflamam gerektiği fikri fazlasıyla sinirlerimi bozmaya başladı...hadi bakalım hep beraber inşallah yeni arkadaşlarla sizlerle yeni bir hava oluşur grupta ve bu havada hep beraber erimek umuduyla...
selam arkadaşlar biliyorum bana kızgınsınız inanın hastalıklar peşimi bırakmıyo hayatımı düzene koymaya çalışıyorum merak ediyorum hatice canım seninde oğluşun var nasıl kendine zaman ayırabiliyorsun ben valla günler nasıl geçiyo anlayamıyorum sıkıldım artık budurumdan 1 sene oldu doğum yapalı hiç kilo veremedim uğraşmıyorum ki
semo akşam ne yapıyorsunuz diye yazmışsın ya baksana anlatayım akşam 7 de eşim geliyo yemeği hazırla oğlan bağırıyo annem çişim geldi götürüyorum tekrar yemeğe dönüyorum sonra kız ağlıyo acıkmış onu da yediriyorum sonra anlayışlı kocam yemeğini bitiriyo hemen sigara içmeye yarımssaat yok ben tabii yemiyorum sofrayı kaldır bulaşıkları yıka oğlan ağlıyo resim yapalım diye ilgileniyorum saat 9 kız ağlıyo uykusu gelmiş git salla uyu geri dön çamaşırları unutuyorum makinede onu ser saat 10 burak ağlıyo uyutuyorum 4 yaşındaki oğlum sallanmak istiyo saat 11 geliyorum içeriye benim ki hemen başlıyo yarın ne giysem yok şöyle böyle derken ütü yap saat 12.00 tuba aç hadi ye bakalım arkasından 1 bardak çay yat gece kıza kalk çikolota götür sabah7.de tekrar aynı
semo akşamları anca kızıma ve eşime hizmet etmekle geçiyor. 18.00 de yemek yiyoruz. sonra çay tatlı ve çerez faslı başlıyor cips çikolata havada uçuşuyor. bende çözümü elişinde buldum kızıma kazak örüyorum yazık bana büyük bi sınamada geçiyorum buna ne kadar dayanır yürekKizlar, siz aksamlari napiyorsunuz?
hep gunduz giriyosunuz, aksam pek kimse girmiyor.
cok merak ediyorum, aksam ne haltlar kari$tiriyorsunuz siz???
yoksa televizyon kar$isinda her aksam
cekirdek, borek, tatli, chips, patlami$ misir, pizza, cikolata, lahmacun, hamburger, cerez, dondurma mi yiyorsunuz BAKALIM??????!!!!!![/ :92:
o da güzelmiş ben de oryantal kursu araştırıyorum bu ara bir arkadaşımla gideceğiz ama kurs bulamadık henüz
evet canım bende farkettim ama benzer bi yanımız daha var bende öğretmenlik okuyorumbukadar benzenir yanii
selam arkadaşlar biliyorum bana kızgınsınız inanın hastalıklar peşimi bırakmıyo hayatımı düzene koymaya çalışıyorum merak ediyorum hatice canım seninde oğluşun var nasıl kendine zaman ayırabiliyorsun ben valla günler nasıl geçiyo anlayamıyorum sıkıldım artık budurumdan 1 sene oldu doğum yapalı hiç kilo veremedim uğraşmıyorum ki
semo akşam ne yapıyorsunuz diye yazmışsın ya baksana anlatayım akşam 7 de eşim geliyo yemeği hazırla oğlan bağırıyo annem çişim geldi götürüyorum tekrar yemeğe dönüyorum sonra kız ağlıyo acıkmış onu da yediriyorum sonra anlayışlı kocam yemeğini bitiriyo hemen sigara içmeye yarımssaat yok ben tabii yemiyorum sofrayı kaldır bulaşıkları yıka oğlan ağlıyo resim yapalım diye ilgileniyorum saat 9 kız ağlıyo uykusu gelmiş git salla uyu geri dön çamaşırları unutuyorum makinede onu ser saat 10 burak ağlıyo uyutuyorum 4 yaşındaki oğlum sallanmak istiyo saat 11 geliyorum içeriye benim ki hemen başlıyo yarın ne giysem yok şöyle böyle derken ütü yap saat 12.00 tuba aç hadi ye bakalım arkasından 1 bardak çay yat gece kıza kalk çikolota götür sabah7.de tekrar aynı
semo akşamları anca kızıma ve eşime hizmet etmekle geçiyor. 18.00 de yemek yiyoruz. sonra çay tatlı ve çerez faslı başlıyor cips çikolata havada uçuşuyor. bende çözümü elişinde buldum kızıma kazak örüyorum yazık bana büyük bi sınamada geçiyorum buna ne kadar dayanır yürek
berguzaracım kendine bir çizelge yapsana tickerfactory.comdan yapılıyor kodunu profiline ekliyorsun gözümüzün önünde olsun
ablacım dün ben denedim bu çizelgeyi ama kodu nereye eklicem anlamadım. daha detaylı yazarsan cok sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?