günaydın arkadaşlar dün gün hiç bitmeyecek sandım yedim de yedim çok utanıyorum bugün öğleden sonra evdeyim şimdi okula gitcem birazdan gelince spor yapacağım çok cezalıyım pis boğaz şişkonun tekiyim ben
semocum pilates eğitmenlik kursuna gidiyordum bitti canım o eğitmenlik sertifikam var artık cimnastik federasyonundan
öğretmenler biraraya gelip bizi dışlamayın hem ben de meb na bağlı özel eğitim merkezinde çalışıyorum çocuklar bana da öğretmenim diyorlar fizyoterapist demek hem onlara hem annelerine zor geliyor düzeltmekten bıktım artık kendi hallerine bırakıyorum
S_A cim gecmis olsun canim, ALLAH sifa versin.
Kizlar ben turkiyeye geliyorummmmm, saat 2de ucagimiz kalkiyor, pazar gunu geliyorum tekrar.
GÖrusmek dilegiyle, kendinize iyi bakin, hepinizi öptumm
Haticecim evet Annemi örnek alıyordum ama çok kötü bir haberim var 10 dakika önce tartıldım ve şu an 79.9 kiloyum nasıl oldu nerede hata yaptım anlamadım!!! Birazcık kilo verince kendime hakim olamadim galiba.. umarım buda her diyet başlangıclarındandırda güzel biter...
Valla ne ceza verseniz razıyım.. Bu arada çay tarifini gördünüzmü? ben yarın tekrar yapıcam :)
Bugünde spor yaptım yarım saat boyunca kas egzersizleri ve 4 yoga egzersizi..
Bugün yediklerim: Sabah 1 kağıse special K..
Öğle: yarım tabak kabaklı domatesli bir yemek
Akşam da salata yemeyi planlıyorum
bugün hiç şekerli içecek içmedim, hiç kaçamak yapmadım.. sporumu yaptığım nintendo wii ye de 3 kilo hedef koydum süreyide 2 hafta olarak belirttim bakalım 2 hafta sonra tartı 77 gösterecekmi!!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?