Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sbh ile öğle arasında 4 küçük kuru kayısı 1 bardak süt içtim. öğlen 40 gram sade cubuk krakeri. şuan da 1 poratal yiorum :)) bugun pek sessiz burası ama ben yazmaya devam :):92:

yeme listem
sabah : çeyrek simit, yeşil çay, 3 zeytin
ara : 3 ceviz
öglen : arkadaşım geldi 3 sigara böreği, 4 sarma, patates salatası, yeşil çay
akşam : bezelye az pilav salata

MErhaba kızlar nasılsınız ben henüz iyileşemedim

ama 2 gün önce annem türkiyeden geldi. tam 7 kilo zayıflamış sordum nasıl yaptığını işte dedi baklava yerken 3 tane yiyorsam tek bir tane yedim yani hep yediklerini azaltmış..
Yediklerine çok dikkat etmiş..

birde tv den tarifini aldığı meyve çayını içiyormuş..

tarifi:

Yavaş metabolizmayı hızlandırmak için meyveli çay:

1 Portakal
2 Elma
2 Limon
bir parça Çubuk Tarçın
10 karanfil
2 yemek ESMER Şeker
2 Litre su

Portakalı Elmaları ve Limonları kabuklarıyla ufak ufak doğruyoruz
Tencereye koyup 2 Litre Su ve 2 Yemek kaşığı Esmer Şekerle kanatıyoruz ( Ben dün yaptım ve 1 Yemek kaşığı şeker koydum)

Kaynamaya başladıktan sonra 10 KAranfili ve bir parça çubuk tarçını ekliyoruz
12 Dakika daha kaynatıyoruz..

Çayımızı süzüp Şişeye dolduruyoruz Arzuya göre sıcak ve soğuk içiyoruz. Çayı mikrodalgada değil cezvede ısıtıyoruz.. 2 Günde bir 2 Litre içiyoruz..

günaydın bacılar,
nasılsınız.ben dün öğlen fırında köfte yedim yemekhanede birde çorba.
akşamda havuçu yağsız kızarttım gibi bişi ettim sonra sarımsaklı yoğurtladım ve çok az yan komşumun verdiği aşurenin tadına baktım.
sabah geç kalmıştım kahvaltı yapamadım o yüzden şimdi okulda simit yedim...eee sizler ne yapıyorsunuz hadi anlatın.

günaydın arkadaşlar dün gün hiç bitmeyecek sandım yedim de yedim çok utanıyorum bugün öğleden sonra evdeyim şimdi okula gitcem birazdan gelince spor yapacağım çok cezalıyım pis boğaz şişkonun tekiyim ben
semocum pilates eğitmenlik kursuna gidiyordum bitti canım o eğitmenlik sertifikam var artık cimnastik federasyonundan
öğretmenler biraraya gelip bizi dışlamayın hem ben de meb na bağlı özel eğitim merkezinde çalışıyorum çocuklar bana da öğretmenim diyorlar fizyoterapist demek hem onlara hem annelerine zor geliyor düzeltmekten bıktım artık kendi hallerine bırakıyorum

yok canıım ne dışlaması her meslek dalına ihtiyacımız var hatta bence ev hanımları bile lazım apartmanın neşesi oluyorlar valla kekler pastalar çalışanları motive ediyorlar.
bende ilk mezun olunca bir sene özel eğitimde çalışmıştım çok zor engelli insanlarla çalışmak hatta hem zihinsel hem fiziksel olunca dahada zor. ama ben çok severdim öğrencilerimi o okulumdaki fizyoterapist arkadaşada öğretmenim diyordu çocuklar(tabi konuşabilenler) hiçde bişi demezdik çocuklara zaten normal okula gidemiyordu akranları gibi... ne güzel seviniyorlardı öğretmenleri olduğu için.

S_A cim gecmis olsun canim, ALLAH sifa versin.

Kizlar ben turkiyeye geliyorummmmm, saat 2de ucagimiz kalkiyor, pazar gunu geliyorum tekrar.
GÖrusmek dilegiyle, kendinize iyi bakin, hepinizi öptumm

S_A cim gecmis olsun canim, ALLAH sifa versin.

Kizlar ben turkiyeye geliyorummmmm, saat 2de ucagimiz kalkiyor, pazar gunu geliyorum tekrar.
GÖrusmek dilegiyle, kendinize iyi bakin, hepinizi öptumm

gel canım gel şansınada havalar o kadar güzel ki kışa mola gibi bir iki gündür...

ay boğuldum öldüüm...acayip yoğun işler patladım ya.
bu akşam kilomu bildirim kızlar yarın okulda olmayacağım toplantım var oradanda koştuur koştur hava alanına gideceğim.

slm ya ben iki gündür baya bi bozdum yaa nie böyle oldu anlayamadım ama bugün bikaç aydır beni görmeyen bi arkadaşım acayip zayıflamışsın deyince çok sevindim o yüzden moralimi bozmuyorum 2 gün bozmuş olabilirim ama yarın sabah yürüyüşe ve az yemeye devam :86:ee ne demiştik pes etmek yok bozdum die bırakacak deilim yaa
bu arada semocum 20 yaşındayım fen bilgisi öğretmenliği bölümüm de
sabah 1 yumurta 5 zeytin salatalık kırmızı biber ve 1 dilim ekmek
öğlen 1-2 tane simit ıhlamur
akşam ipin ucu kaçtı işte döner ayran profitrol ve bi tane çikolata yedim ama normalde olsa kesin kola içerdim bu da bişeydşr dedim yani kendi kendime kolaya dayanamam ben hiç çünkü ama içmedim o yzden mutluyum
öyle işte bakalımm cuma günü tartılasım gelmese de belki kilo almış bile olsam da pes etmicem ve moralimi bozmucam hadin öptüm hepinizi

iyi akşamlar kızlar
işlerimi yetiştiremedim bir ara verip hemen yazim size dedim beni merak etmeyin yarın diye. daha önced yazmıştım belki gözden kaçmış olabilir diye tekrarlıyorum cuma günü eşimin yemin töreni var hafta sonu onun yanında olacağım ve şimdi valizimi hazırlıyorum yarın bir toplantım var oradan eve dönmeden direkt gideceğim.şimdi kiloma baktım 65.300dü. geçen haftaya göre 100gram vermiş görünüyorum belki sabah tartılsam daha az çıkardı ama neyse aklım fikrim aşkımda çok özledim ve çok heyecanlıyım. dönünce sporada başlayacağım daha iyi olacak o zaman inşallah....

kusuruma bakmayın hesaplayamadım
eski kilom:65.4
yeni kilom:65.3

görüşürüüüzzz....

kazakmi öruyosun ayy, ne guzel. hamarat female cim bir ara, ördugun kazaklarin fotolarini
buraya koy kiz. Bizde bir görelim, merak ettim haaa [/QUOTE]
şekerim kendimi çok hamarat gösterdim galiba bu daha ilk neye benzicek bende merak ediyorum. kızım istediği için başladım. komşuların elinde şiş ip görünce bizde yapalım dedi onda bi şiş bende bi şiş ne yapıyoruz bilmiyorum bir kaç gün sonra dışardan bi kazak alır bitti derim artık :26:

tam diyete ve sizlere alıştım derken eşimin senelik izni duruyordu. bu ay kullanmasa yanıcakmış biz haftaya perşembe izne gidiyoruz 34 günlük kadar şöyle bi türkiye turu yapıcaz bilgisayar buldugum yerlerde giricem ama pek umutlu degilim ilk kayınvalidemlere gidicez 15-20 gün kalıcaz. orda bilgisayar yok banada yabancı bi şehir nerde ne var bilmiyorum zaten dışarı çıkıp internette gitmem çok zor malum kayınvalide
gruptan atarsanızda geldigimde yeniden alırsınız diye ümit ediyorum hatice_84

Selam kızlar nasılsınız

İklim denizi hiç moralini bozma ben de bu hafta pek dikkat edemedim ama bugün kendime geldim diğer insanların farketmesi çok güzel Ama senin kilon iyi daha zayıflayıp ne yapcan diyenler sinirimi bozuyor

Female haber verip gidince atmıyoruz canım geri dönmek üzere ayrıldı yazıyoruz ama üzüldüm ara vermene kilo almadan dön

S.A. geçmiş olsun canım bak ne güzel annen kilo vermiş örnek al kendine en güzeli herşeyden az yemek ve sağlıklı gıdalardan yemek zaten benim anneme de sürekli söylüyorum hiç oralı olmuyor

Tgull ve Semo size de iyi yolculuklar kızlar Hayırlısıyla kavuşun sevdiklerinize

Pinupppppppp sesime gelllllllllllllllllll nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Haticecim evet Annemi örnek alıyordum ama çok kötü bir haberim var 10 dakika önce tartıldım ve şu an 79.9 kiloyum nasıl oldu nerede hata yaptım anlamadım!!! Birazcık kilo verince kendime hakim olamadim galiba.. umarım buda her diyet başlangıclarındandırda güzel biter...

Valla ne ceza verseniz razıyım.. Bu arada çay tarifini gördünüzmü? ben yarın tekrar yapıcam :)

Bugünde spor yaptım yarım saat boyunca kas egzersizleri ve 4 yoga egzersizi..

Bugün yediklerim: Sabah 1 kağıse special K..
Öğle: yarım tabak kabaklı domatesli bir yemek
Akşam da salata yemeyi planlıyorum

bugün hiç şekerli içecek içmedim, hiç kaçamak yapmadım.. sporumu yaptığım nintendo wii ye de 3 kilo hedef koydum süreyide 2 hafta olarak belirttim bakalım 2 hafta sonra tartı 77 gösterecekmi!!..

çay tarifin çok güzel tadı da güzel oluyordur ben de deneyeceğim
ara öğünlerde de bişeyler yesen daha iyi olur çok açlık hissetmezsin
tarih belirlediğin iyi olmuş ben de yeniyıla kadar 2 kiilo vermek istiyorum

***3. TAKIM 185. ETAP***

Semo ( 67 /67 / 0 / 0% )
burakefsa ( 67 / 67 /0 / 0% )
hatice_84 ( 56.5 / / / % )
pinup ( 60.2 /60.2 / 0 / 0% )
tgull ( 65.4 / 65.3/ 0.1 / 0.15% )
S_A ( 76.8 / / / % )
female ( 69 / 69 /0 / 0% )
therapne (yeni üye)
berguzara (yeni üye)
iklimdenizi (yeni üye)

3.TAKIM TOPLAM KILO ( )

ben 69 takıldım kaldım. anlamadım gitti . inşallah kilo almadan dönerim hatice hiç umudum yok ama annem beni yakalayınca yapar yemekleri yemesemde bozuluyor küsüyor işim çok zor geçermi 34 gün offffffff

sabah : 1 dilim ekmek, omlet, vişne suyu
ara: 2 ceviz, yoğurt
öğlen: 1kase çorba, 1 dolma
ara : sütlü nescafe
akşam : bilmiyorum yine yemek yok eşimde yok kızım ne isterse onu yapıp yiyicez.

***3. TAKIM 185. ETAP***

Semo ( 67 /67 / 0 / 0% )
burakefsa ( 67 / 67 /0 / 0% )
hatice_84 ( 56.5 / 56.8 / -0.3 / -0.53% )
pinup ( 60.2 /60.2 / 0 / 0% )
tgull ( 65.4 / 65.3/ 0.1 / 0.15% )
S_A ( 76.8 / / / % )
female ( 69 / 69 /0 / 0% )
therapne (yeni üye)
berguzara (yeni üye)
iklimdenizi (yeni üye)

3.TAKIM TOPLAM KILO ( )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…