- 23 Nisan 2016
- 182
- 141
- 103
- 31
benim laptopla düzenli ilişkim vardı. bakmasamda bişeyler açıp kenara koyardım. :) dünden beri elim ayağım gitti :) bu arada 11 gün sonra sevgilim gelcek. elma diyeti yapsam dayanabilir miyim ki? bide 4 5 kilo verdirir mi ? 6 günde 8 kilo veren var. saglıksz bilym ama o gdince geri alsamda olur :)alışıyo insan ben okulda teli kullanıyorum :)
Gel gel gidelim canımay beni de götür
Eh işte yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum 600 gr verdim ama olsun her hafta bu kadar gitse 2 aya süper rahatlarımgüzel canım süt içmen akşam yemeğin için proteini dengelemiştir hem :)
Bencede kafadan +1 kg ödem oluyo.canım adet öncesi ve sırası çok etkiliyo benim üç gün içinde 500 g eksi gördüğüm olmuştu hastalık bitince :)
canım merhaba az yemişsin ama direncin düşmeden ve uzun süreli bir kilo vermek istiyorsan böyle gitmen zor olur .kahvaltı güzel yeterli hemdeöğle yemeğinde yanına bir salata yada kuruyemiş eklebilirsin . akşam ise kaç tane mısır patlağı ?
07/10/2016
KAHVALTI SÜT
DOMATES
PEYNIR
2 ZEYTIN
OGLE YEMEGI
MERCIMEK CORBA
AKSAM
YOGURT
ETI FORM MISIR PATLAGI
B
Bu hafta perşembe italya ya gidiyorum haftanın bir kısmı yokum ben kaptan. Orada tartılamam ve kilo bildirimi yapamam nasıl olacak benin durum?
Dün ki menüm:
Sabah: bir haşlanmiş yumurta, 2 parça peynir 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği ve domates
Ara: nescafe
Ögle: bir kase çorba, tavuk döner ve 3 kaşık bulgur pilavı
Akşam: yarım tabak makarna
Yatmadan: büyük bardak günlük süt
benim laptopla düzenli ilişkim vardı. bakmasamda bişeyler açıp kenara koyardım. :) dünden beri elim ayağım gitti :) bu arada 11 gün sonra sevgilim gelcek. elma diyeti yapsam dayanabilir miyim ki? bide 4 5 kilo verdirir mi ? 6 günde 8 kilo veren var. saglıksz bilym ama o gdince geri alsamda olur :)
Kızlar bugün bir garip yedim. Yazayım.
Sabah: sahanda az yağlı yumurta, kaşar peynir 3 parça, 6 zeytin, 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle: bir tane haşlanmış sosis, 3 parça kaşar peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yemek kaşığı tahin pekmez
Aksam: bir kase yoğurt çorbası, 4 yemek kaşığı pilav, 4 yemek kaşığı taze fasulye
Bir avuç yer fıstığı, bir bardak Light bira
Haftasonu diye çok kötü oldu menü ama artık olan oldu
Kızlar bugün bir garip yedim. Yazayım.
Sabah: sahanda az yağlı yumurta, kaşar peynir 3 parça, 6 zeytin, 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle: bir tane haşlanmış sosis, 3 parça kaşar peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yemek kaşığı tahin pekmez
Aksam: bir kase yoğurt çorbası, 4 yemek kaşığı pilav, 4 yemek kaşığı taze fasulye
Bir avuç yer fıstığı, bir bardak Light bira
Haftasonu diye çok kötü oldu menü ama artık olan oldu
Gunaydin :)
Pazar gununun menusu
Sabah yumurtali menemen
1 dilim kepek ekmegi
Cay
Domates salatalik
Oglen dengelemek icin sadece kahve
4 e dogru 1 elma
Aksam mercimek corbasi yanina salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?