Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

alışıyo insan ben okulda teli kullanıyorum :)
benim laptopla düzenli ilişkim vardı. bakmasamda bişeyler açıp kenara koyardım. :) dünden beri elim ayağım gitti :) bu arada 11 gün sonra sevgilim gelcek. elma diyeti yapsam dayanabilir miyim ki? bide 4 5 kilo verdirir mi ? 6 günde 8 kilo veren var. saglıksz bilym ama o gdince geri alsamda olur :)

güzel canım süt içmen akşam yemeğin için proteini dengelemiştir hem :)
Eh işte yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum 600 gr verdim ama olsun her hafta bu kadar gitse 2 aya süper rahatlarım

Şimdi bi rkadasimiza yemeğe gidiyoruz bakalım başıma ne gelecek yatmadan yazarım yediklerimi

Kızlar bugün bir garip yedim. Yazayım.
Sabah: sahanda az yağlı yumurta, kaşar peynir 3 parça, 6 zeytin, 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle: bir tane haşlanmış sosis, 3 parça kaşar peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yemek kaşığı tahin pekmez
Aksam: bir kase yoğurt çorbası, 4 yemek kaşığı pilav, 4 yemek kaşığı taze fasulye
Bir avuç yer fıstığı, bir bardak Light bira
Haftasonu diye çok kötü oldu menü ama artık olan oldu

günaydın arkadaşlar...2 gündür resmen ölü gibi yatıyorum..girmeye çalıştım ama resmen sayfaya giremedim..
menülerim çok düzenli değildi..çünkü uyandıkça bişeyler yedim.. o nedenle yazmıcam..

Mutlu pazarlar.
Grip beni fena devirdi. Yatıyorum süreklü o yüzden uğrayamadım.
Dün ve bugün nane limon ve çorbadan başka bişey tüketmedim. İştahımda yok halimde yok.

Gunaydin :)
Pazar gununun menusu
Sabah yumurtali menemen
1 dilim kepek ekmegi
Cay
Domates salatalik

Oglen dengelemek icin sadece kahve

4 e dogru 1 elma

Aksam mercimek corbasi yanina salata

07/10/2016
KAHVALTI SÜT
DOMATES
PEYNIR
2 ZEYTIN

OGLE YEMEGI
MERCIMEK CORBA

AKSAM
YOGURT
ETI FORM MISIR PATLAGI

Aslında az yemen güzel ama sağlıksız akşam mısır patlağı yerine protein ağırlıklı yiyebilirsin öğlende çorba yanına bol sebze ekleyebilirsinn

B

Bu hafta perşembe italya ya gidiyorum haftanın bir kısmı yokum ben kaptan. Orada tartılamam ve kilo bildirimi yapamam nasıl olacak benin durum?

Gelir gelmez bildirirsin cnm öbür haftaya ekleriz sıkıntı olmaz

Tavuk döner dürüm olarak mı

Ay güldürdün beni :) Elma diyeti yerine sıvı diyeti yap bence aralarda ve öğlenlerde sınırsız içecek var hem daha çok verdirir tabi dayanabilirsen :)

Aslında az yemişsin ama yediklerin çok sağlıksızz

Aslında az yemişsin ama yediklerin çok sağlıksızz

Gunaydin :)
Pazar gununun menusu
Sabah yumurtali menemen
1 dilim kepek ekmegi
Cay
Domates salatalik

Oglen dengelemek icin sadece kahve

4 e dogru 1 elma

Aksam mercimek corbasi yanina salata

Aslında sabah çok değil öğleye yoğurt falan yeseydin de olrdu ama güzel menü :)

Günaydınnn kızlar hadi bakalımm gelsinn menüler hafta sonu cozutmamışızdır umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…