Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tabi cnm her gün tartılma zaten bende cumadan cumaya tartılıyorum

Spor da eklersen harika

gayet güzel..
bir de spor eklesek ne iyi olur..ben de yapamadım 3 gündür..hastydım..
Aynen cardio yapamiyor

Dunun menusu(pts)
Kahvalti: malesef yok aksamdan sandvic hazirlayamadm
Oglen: firinda iki baget tavuk
Firinda yarim patates
Bi kase yigurt
Aksam : bi tabak dolu dolu yogurtlu ispanak (cok severim:) )
Su:1,5 icmeye vakit bulamiorum valla susuyorum da
Spor:40 dk pilates

Gayet iyi

Merhaba kızlar çok şükür çocuklarım iyileştiler artık düzenli yazabilirim size buraya yazmayınca diyetimi bozduğumu fark ettim ama buraya yazınca sanki diyet yapmaya mecburmuşum gibi asla bozamam gibi hissediyorum iyi oluyor tabi bu da

Tabi cnm buraya sorumluluk olunca daha dikkatli oluyorsunn

Kızlaaar misafirlerim vardı. Sabah bi buçuk dilim kepekli ekmek, az domates salatalık, 3 tane salam yedim. Öğle yemeği yemedim. Misafirlere koyduğum kurabiyelerden yedim 3 4 tane. 2 tane de gofret yedim. akşama da balık var menüde. Ekmek yemeyi düşünmüyorum. Yarın şehir dışına çıkıyorum. Cuma sabah gelirim. O zamana kadar görüşmek üzere. Hepinize bol eksili günler.

Selam kizlar hafta sonu sehir disindaydim. Ugrayamadim gecmisidr okuyamadim birikmis baya :) asureleri yedinizmi bakim varsa yapan gonderin gurbet ellerdekii baciniza

İyi akşamlar. Bütün gün ofis dışı koşturdum.
Kahvaltı: yok
Öğle yemeği: İskender sadece etleri (seçme şansım yoktu yurt dışından gelen misafirin tercihiydi)
Akşam: 1 kase çorba 1 kase yoğurt

su hiç içmedim yatana kadar ne içersem artık

Merhabalar 2 gündür pek yazamadım. Fakat diyetim iyi gidiyo. Bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım. Zaten hazırlıklar vs yarın da belki yazmam zor olur ben dün ve bugünün menüsünü birlikte yazcam kızlar.

Dün:
Sabah: sahanda az yağlı köy yumurtası
2 dilim kaşar peyniri
Çeyrek simit, domates, bir dilim ekmek
Òğlen: bir kase çorba, 2 parça tavuk, 4 kaşık makarna
Akşam: haşlanmİş tavuk ( avuç içi kadar) 5 kaşık pilav

Bugün; bir haşlanmiş yumurta, 2 dilim kaşar, 2 dilim tam buğday ekmeği
Öģlen: çorba, et döner ve 2 dilim ekmek
Ara: sade soda
Akşam; 4 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık taze fasulye, 2 kaşık yoğurt

Not: benim emziren bir anne olduğumu unutmayın kızlar o nedenle çok sıkı bir diyet yapamıyorum. Ama bu şekilde yavaşta olsa kilo veriyorum. Bu sabah yine eksi gördüm

Keşke kahvaltı yapsaydın canım günün en önemli öğün. Kahvaltı yaparsan metabolizman daha iyi çalışır gün icinse daha çok enerji harcarsın

Ooo maşallah kurabiyeler gofretler havada uçuşuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…