Ay dayanamıyorum. Elma diyeti yapacaktım ama öğlen bişyler yedim. diyeti bozcak şeyler değil. Kahvaltı yapmamıştım onun yerine kahvaltı yaptım ama elma diyeti bozuldunormal diyete devam
Arkadaşlar cumaya kadar tartılmayacağım, ne kadar kilo veririm bilmiyorum ama girip burda sizlerle paylaşmak çok büyük motivasyon oluyor onu fark ettim. Bi kaç gün giremedim kablom yeni geldi. 2 gündür ne yedim hatırlamıyorum bile hesaplamamışım. Adet olmanın verdiği bitkinlik ve aşırı acıkmanın da etkisi var tabi.
merhaba arkadaşlar
sabah: 2 dlm tam tahıllı ekmk 1 dlm peynir 1 yumurta söğüş
arada biraz üzüm
öğle 4 kaşık taze fasülye cacık
akşam çorba 1 dlm ekmek salata
2 lt su
DUNUN MENUSU
Sabah ; menemen
Peynir
Iki dilim kepek ekmegi
Iki-uc dilim sucuk
Oglen:muzlu yulaf ezmesi
Aksam: misir corbasi
Turlu
Iki kaisk pilav
Porsiyinlar hem bi tabak farkli olursa belirtiyorum
Su: 2
Spor: yoktu
artık bende cumadan cumaya tarılıyorum..önceden su içsem tartılıyodum..psikolojim bozulmuştuTabi cnm her gün tartılma zaten bende cumadan cumaya tartılıyorum
8 bardak su içtim. Yatana kadar daha içerim. 1426 kalori almıştım. 40 dakika zumba yaptım. 600 kalori. Ondan öncede 18 kiloluk tereyağını yaptım. Ne kadar kalori harcadım bilmem ama epey yoruldum. Şu an ölüyorumYorgumun diye spor yapmayacaktım ama 2 gram versem kar Günü 826 kalori ile kapatıyorum. 1174 kalori kardayım bu gün . Cumaya kadar 1 kilo versem bile yeter
Aynen cardio yapamiyorgayet güzel..
bir de spor eklesek ne iyi olur..ben de yapamadım 3 gündür..hastydım..
artık bende cumadan cumaya tarılıyorum..önceden su içsem tartılıyodum..psikolojim bozulmuştu
Dunun menusu(pts)
Kahvalti: malesef yok aksamdan sandvic hazirlayamadm
Oglen: firinda iki baget tavuk
Firinda yarim patates
Bi kase yigurt
Aksam : bi tabak dolu dolu yogurtlu ispanak (cok severim:) )
Su:1,5 icmeye vakit bulamiorum valla susuyorum da
Spor:40 dk pilates
Bende öyleyim benimde psikolojim bozuldu valla artık tartilmicamartık bende cumadan cumaya tarılıyorum..önceden su içsem tartılıyodum..psikolojim bozulmuştu
Merhaba kızlar çok şükür çocuklarım iyileştiler artık düzenli yazabilirim size buraya yazmayınca diyetimi bozduğumu fark ettim ama buraya yazınca sanki diyet yapmaya mecburmuşum gibi asla bozamam gibi hissediyorum iyi oluyor tabi bu da
Hayır tabi ki :) yoksa yanında bulgur yemezdim zaten:)Tavuk döner dürüm olarak mı
Keşke kahvaltı yapsaydın canım günün en önemli öğün. Kahvaltı yaparsan metabolizman daha iyi çalışır gün icinse daha çok enerji harcarsınİyi akşamlar. Bütün gün ofis dışı koşturdum.
Kahvaltı: yok
Öğle yemeği: İskender sadece etleri (seçme şansım yoktu yurt dışından gelen misafirin tercihiydi)
Akşam: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
su hiç içmedim yatana kadar ne içersem artık
Kızlaaar misafirlerim vardı. Sabah bi buçuk dilim kepekli ekmek, az domates salatalık, 3 tane salam yedim. Öğle yemeği yemedim. Misafirlere koyduğum kurabiyelerden yedim 3 4 tane. 2 tane de gofret yedim. akşama da balık var menüde. Ekmek yemeyi düşünmüyorum. Yarın şehir dışına çıkıyorum. Cuma sabah gelirim. O zamana kadar görüşmek üzere. Hepinize bol eksili günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?