Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kizlar hafta sonu sehir disindaydim. Ugrayamadim gecmisidr okuyamadim birikmis baya :) asureleri yedinizmi bakim varsa yapan gonderin gurbet ellerdekii baciniza

Ay ben yapmadım da bir haftadır nasıl cnm çekiyordu dün biri göndermiş yedim

Az yemişşin genel olarak

Bence gayet güzel yediklerin zaten önemli olan kendini aşırı diyet moduna sokmadan herşeyden yiyerek vermelisin bende öyle verdim çünkü sadece ekmeği azalttım hayatımda o kadar diğer istediğim herşeyi yedim ama az yedim kaçamakta yaptım önemli olan kaçamaktan sonra da iradeyi koruyabilmek :)

geri hoşgeldin o zaman :)

sen gayet dengeli ve güzel beslenmişsin bence emzirdiğin halde kilo yapcak bi yeme şekli yok :)

bu bi haftadır diyet çok daha iyi gidiyor ama yorgunluktan pilates dışında spor yapamıyorum kardiyo katabilirsem süper olucak tüm gün ayakta durduğumdan halim kalmıyo valla

geri hoşgeldin o zaman :)
Hoşbuldum Can'ım ama ben uzun ara verdiğim için unuttum kim neydi kaç kiloydu ya yine mesajlarımızın altına yazsak ne güzel olur eskiye gidip aramaya da üşeniyorum :) ( 28 yaş öğretmen 2 çocuk annesi kilo 88.7 hedef 70 :)))

Bu arada netimde sorunlar bugün yediklerimi şimdi yazıyorum
Sabah: ikisi bir arada kahve
Öğlen: 3 zeytin 2 dilim kepek ekmek 1 kase çorba
Akşam: 1 kase çorba bi kaç tane turşu 1 dilim ekmek 1 tanede çikolata :) çok Can'ım istedi diye yedim ya ama yarın olmayacak tabiki inşallah :)))

bu bi haftadır diyet çok daha iyi gidiyor ama yorgunluktan pilates dışında spor yapamıyorum kardiyo katabilirsem süper olucak tüm gün ayakta durduğumdan halim kalmıyo valla

Plates ne kadar süper bir spor biliyon mu onu yapman bile harika cnm

sen gayet dengeli ve güzel beslenmişsin bence emzirdiğin halde kilo yapcak bi yeme şekli yok :)
Teşekkür ederim canım senin güzel mesajların beni hep motive ediyo. Şimdi havaalanindayız gidecegiz inşallah. Menülerimi yazmayacağım pazartesi ye kadar. Ama sabah à bir poğaça yiyerek başladım malesef. Öğle yemeği uçakta. Pazartesi toplu bir bildirim yaparım.

Çikolata çok değilse ve bitterse bir defalık bişey olmaz

Hayırlı yolculuklar cnm

Sevgili kaptan bugün yurt dışına çıkıyorum sabah ki kilom 65.100. Yarın bildirim yapamayacağım Zerosima

dünün menüsü
öğlen: çorba
kase yoğurt
1 tane karnıyarık orta boy
ara : ton balıklı sandviç tam bugday ekmeğine
akşam :yine ıspanak 1.5 porsiyon
su :2 spor : 30 dk pilates

Selam kızlar ve kaptanım sabah netim yok o yüzden şimdi bildirim yapıyorum sabah yazamıyorum kilom 88.5 200 gr tek vermişim

Bu arada menüm
Sabah: 4 dilim peynir iki dilim ekmek üç tane zeytin domates salatalık
Öğlen: bi kase çorba turşu
Akşam: bi kase çorba bi tabak yoğurtlu makarna iki dilim ekmek
1 tane armut biraz üzüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…